بنده به نوبه خود از مديريت محترم سايت بورسي تشکر و قدر داني مي نمايم که در بحراني ترين
لحضات امکان تبادل نظر بين کاربران را فراهم نموده اند
بنده به نوبه خود از مديريت محترم سايت بورسي تشکر و قدر داني مي نمايم که در بحراني ترين
لحضات امکان تبادل نظر بين کاربران را فراهم نموده اند
سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن
دوست من قبلا نامه هایی که نوشته میشد بصورت تکی بود.اما اگه ما بصورت جمعی نامه هایی بنویسیم که امضا های زیادی هم داشته باشه قطعا تاثیر بهتری میتونه داشته باشه.
حداقل اینه که از حالت مجازی در میاییم و به خود باوری بیشتری میرسیم.
در ضمن منظور من این بود که اگر دوستان روز پنج شنبه تحت فشار بودند روشهای کم هزینه تر را جایگزین کنیم.
امیدوارم که حمید خان رسما شفاف سازی کنن که آیا برای لغو تجمع شنبه تحت فشار قرار گرفته اند یا نه؟
اگر فشاری در کار نیست به نظر من یه روش مناسب اینه که از همین الان تجمعی برای 2یا چند هفته دیگه برنامه ریزی کنیم و اطلاع رسانی کنیم.در اطلاع رسانی هم ذکر بشه که این تجمع در صورتی برگزار میشه که سهامدار عمده و سازمان بورس به وعده هاشون عمل نکنن.
به نظر بنده هم این بخش از نظر دوستمون بهترین راهکاره، نه سبب تفرقه میشه،و نه نافی هیچکدوم از تلاشهایی هست که تا الان شده،بجای اینکه اونها برای ما چماق وهویج ترتیب بدن ما برای اونها ترتیب میدیم،دوستانی در حال مذاکره هستند اما باید بدونند چماقی همچون تجمع ما هم وجود داره ،که در صورتیکه نخوان راه درستو برن و به وعده هاشون سروقت عمل کنند اماده برگزاری تجمع هستیم.و مسئولیت عواقبش پای خودشونه،حتی بنظر من به موازات این میشه این نامه نگاریهایی که بعضی از دوستان بهش معتقدند رو هم انجام داد تا با همه اتمام حجت کرده باشیم.البته و صد البته هم که ما با هیچکسی دعوا نداریم و فقط میخوایم حقمون اعاده بشه.
ویرایش توسط architect_maf : 2012/08/04 در ساعت 17:53
مدیران گرامی تالار بورسی
درود بر شما
جا دارد ، رسما و شخصا از سعه صدر و شکیبایی و بزرگ منشی شما گرامیان سپاس ویژه داشته باشم که در دشوار ترین روزهای سهامداران صدرا ، ما را مانند برخی بزرگواران تنها نگذاشتید و براستی، رسالت برپایی تالار های گفتگو را درک کردید ، و آزادمردانه پای آن ایستادید.
شیوه مدیریت و واکنش های سریع ناظرین گرامی نیز بسیار چشم گیر بود و در این لحظات حساس که همگان سرشار از استرس هستیم ، در لحظات مقتضی بسیار مدبرانه عمل نمودید.
ای کاش فرصتی دست دهد ، بتوانیم با دوستان صدرایی ، بصورت شایسته سپاسگزار مهربانی و شرافتمندی شما باشیم.
از اینکه کاربران تازه واردی مانند بنده را تحمل نمودید ، بسیار سپاسگزارم و برای شما گرامیان و تالار ارزشمندتان ، روزهایی پربار و سرشار از پیروزی و نام آوری آرزومندم.
بزرگ و ارجمند باشید
درود:
دوستان همه با هم در یک کشتی هستیم و قراره 1-2 هفته دیگه هم صبر کنیم .قبل از جلسه با سازمان و سهامدار حتما جلسه حضوری سهامداران رو برگزار خواهیم کرد تا هم از نزدیک دوستان با همدیگه آشنا بشیم و هم اینکه بین خودمان تفاهمی وجود داشته باشه.در ضمن معرفی نماینده نیز در دستور کاره. فعلا 3 مکان رو در نظر گرفتیم و اگه دوستان مکان دیگه ای سراغ دارن که دنج باشه خیلی خوبه.مثلا میتونیم برای زمان افطار در یکی از پارک ها که جای نوشیدن و باز کردن روزه هم داشته باشه میتونه گزینه خوبی باشه چون احتمالا افرادی در طول روز سر کار هستند.اینجا کسی قرار نیست بر کسی چیزی رو تحمیل کنه و 1 پیشنهاده.حتی میتونه بعد از افطار و ساعت حدودای 9 هم باشه تا دوستان چی ترجیح بدن. از نظر من:
1- پارک قیطریه چون فضای بازه و دسترسی مترو تا ایستگاه و ون از مترو تا پارک.دوستانی که ماشین دارن ج پارک هم هست.
2- پارک لاله مرکزی بر هست ولی جای پارک و چایخونه نمیدونم داره یا نه.
3- میزاریم که دوستان خودشون نظر بدن و سهامدارا خواهشا حتما و شخصا تشریف فرمائی کنند.چون مثل تجمع نشه که خود من از تالار کارگزاری و دوستان عده ای چون شاید میترسیدن هر چند به زبون نمیآوردند به بنده گفتن از طرف ما شما شرکت کن که من قبول نکردم و گفتم باید خودشون هم بیان و حتی 1-2 تا شرکت حقوقی که میگفتند شرکت ما خانوادگیه که من هیچ کدادم رو قبول نکرده و نمیکنم.
پس اول تو فکر مکانی باشیم که بتونیم حضورا بین خودمون به تفاهم برسیم و اونجا قدم های بعدی رو آنالیز میکنیم.برای همین میگم یه جای دنج و کم سر و صدا. با تشکر.
پ.ن:دوستانی که در پیام خصوصی بورکس و زیر این نوشته ها از بنده تشکر کردن خواهش میکنم بنده رو شرمنده نکنن و احتیاجی به تشکر کردن نیست .مهم همدلی و نتیجه گرفتن ما سهامداران زیان دیده و صبور است.
درود:
خدامت دوستان خصوصا سرمایه گزار 67 عرض کنم که بنده هیچ اعتقاد و اعتمادی به وعده های مدیریت صدرا نداشته و هنوزم ندارم .بنده شما را از نزدیک در جلسه ملاقات کرده و چند کلمه ای با هم صحبت کردیم.غرض از مزاحمت که بنده همان روز هم گفتم که تنها راه اعلام پیشبینی بالا برای 91 بود که محقق نشد.در جلسه 5 شنبه با مدیران صدرا نیز شرکت نکردم ولی در جلسه سازمان و جناب مالمیر حضور داشتم.
سازمان و مدیرانش جدا از صدرا هستند و تا وقتی ضد آن را اثبات نکرده اند میشود به آنها شانس امتحان کردن را داد.آقای مالمیر هم نه به اعتصام و نه قلی پور اعتقادی دارد البته منظور ایشان گزارشات این آقایون است.
جناب مالمیر قول داد که تا زمانی که سهامدار عمده صدرا کتبا حمایت از سهم نکند نهاد صدرا را باز نخواهد کرد که این برای مت سهامداران خوب است . ایشان همچنین قول داد که پس از توافق قیمتی کتبی سعی خواهد کرد نهاد صدرا رابا رایزنی با مقامات برای حمایت از حقیقی تا جائی که میشود بالا باز شود تا حقیقی زیان کمتری را متحمل شود. چون سازمان به عنوان میانجی و طرفدار ما حرکت خواهد کرد به نظرم عاقلانه آن باشد که این فرصت را از دست ندهیم.اهرم فشار تجمع را حفظ خواهیم کرد.
به جناب مسعود ریحانی هم عرض کنم که بنده شدیدا و تکرارا به جناب مالمیر اصرار بر باز کردن سهم در کوتاه ترین زمان ممکن کردم که ایشان گفتند به محض توافق با عمده سهم را باز خواهد کرد ولی قبل از تعهد کتبی عمده در حمایت از سهم صدرا بازگشائی خواهد شد.بنابراین مشکل اصلی ما تعهد عمده در جمع کردن سهم است. در ضمن من به جناب مالمیر گفتم که در مجمع صدرا رئیس هیئت مدیره آقای خواجه علی گفتند که قبل از عید جلسه ای با مقامات سازمان مبنی برخروج صدرا از بورس انجام شده و سازمان بورس مخالفت خود را از خروج صدرا از بورس به شرکت اعلام کرده که ایشان تعجب کرد و گفت تا آنجا که من اطلاع دارم همچین صحبتی صحت ندارد و بنده از وجود چنین جلسه ای بی خبر هستم. با تشکر وقت افطار است .نماز و روزه های کل دوستان قبول حضرت حق
alman, Captain Nemo, esi_mohammadi, felfel, hamid672003, jalal, javad60, jimbo, mahfirouzi, mehdi9990, nikoo100, provo, Sadra, shokouhi, امیر حسینی, به امید رشد, بی خیال, خصدرا, ساوالان, سپه, طيب, مسعود 100, مهربان, کدبان باستان, کورش
باسلام و تشکر از کلیه دوستانی که وقت و انرژی میگذارند تا حقوق سهامدران حقیقی پایمال نگردد
به نظر من پارک لاله چون مرکزیت دارد و معمولاً بعد از افطار نیز خیابان ها خلوت است یهترین مکان برای گردهمایی می باشد
ساعت آنرا نیز میتوانیم 9/30 شب یا 10 شب در نظر بگیریم تا هم هوا خنک باشد و دوستان با خیال راحت افطارشان را بکنند و تشریف بیاورند