click to register
صفحه 529 از 2014 نخست ... 2942947951952652752852953053153253957962910291529 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,281 به 5,290 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز با توجه به مطالب قبلی شما بنده بعید می دانم این یک سناریوی تهمت زنی باشد و امیدوارم که نباشد و احتمالا سوء برداشت شما از سخنان افراد متفرقه است . پس بنده هم از ایشان (فرد مورد نظر شما وحید شکیب)می خواهم صراحتا به این موضوع پاسخ دهند . ضمنا اگر شما نامه بنده را به نماینده کسی که از جانب مقامات ارشد مملکتی در جلسه حضور داشت را ببیند عمر بنده را پایان یافته تلقی خواهید نمود در صورتیکه بنده مطمئن هستم که این سیاه نمایی از چهره بزرگان توهمی بیش نیست و قریب به اتفاق مقامات مملکتی بر اسلام راستین محمدی (ص)اتفاق نظر دارند .البته کپی نامه فوق در صورت لزوم به نظر دوستان خواهد رسید و بنده از شما خواهش می کنم بجای تفرقه یکدل برای احقاق حق سهامداران حقیقی باشید و از هرج و مرج بپرهیزید که در آنصورت دوستی خاله خرس گونه برای مملکت خویش خواهیم بود .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
    جناب حمید خان بنده فقط سئوالی از ایشان کردم, و دوست دارم حقیقت امر را جویا شوم همین و بس, شما چرا بی دلیل دلخور می شوید؟ البته اگر چه شما اذعان می کنید ایشان همان وحید شکیب نیستند, ولی بنده شک دارم که ایشان نباشد و دلیلی نمی بینم که کس دیگری جای او سخن بگوید,لحن گفتار و صحبتهای قبلی اش را هم که مرور می کنم با گفته های قبلی اش خیلی مطابقت می کند بعید می دانم که خودش نباشد ,پس لطفآ اجازه دهید خود ایشان پاسخ مرا دهد نه شما؟بلاخره دیر یا زود حقیقت آشکار خواهد شد که چه کسی دروغ می گوید, شما هم که همیشه ادعای راستگوئی را دارید نباید از صحبتهای ایشان واهمه ای به دلتان راه دهید, بلاخره این آقا هم اگر ریگی به کفشش باشه خودش را لو خواهد و نیازی نیست که نگران باشید.
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/08 در ساعت 12:22

2. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 149 بار در 34 ارسال
    بار دیگر بر آن شاهد هستیم که دستان پلید عده ایی کاربر نما از آستین خباثت و دیوسیرتی خویش بیرون آمده و کینه و عقده دیرینه خود را به نمایش گذاشته اند و میخواهند اقدامات و زحمات تنی از دوستان را به سخره گرفته و به تفرقه دامن بزنند و این تخم کاشته شده را نهادینه و سپس آنرا پرورش دهند . از دوستان خواهشمندم ضمن هوشیاری کامل به این موارد نگذارند این اتحاد از هم بپاشد .

4. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید مینا از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    ضمن تشکر از این دوست خوب که بنده حقیقتا ایشان را نمی شناسم مگر اینکه نام خود را برای بنده فاش نمایند ولی در هر صورت برای نجات شما دوستان عزیز خصوصا alireza-b از آتش فروزان جهنم به شما می گویم برای هزارمین بار بنده در هر زمانی تنها در یک تالار بعنوان مثال شاراک فقط یک نام کاربری دارم و پس از خاتمه دادن به فعالیت در آن سهم آن نام را رها نموده و در تالار دیگری و سایت دیگری اقدام به ایجاد نام کاربری جدید می نمایم و همه شما می دانید که این مطلب با قوانین هیچ سایتی منافات ندارد . و هیچ سایتی نمی گوید شما باید مادام العمر در این تالار فعالیت نمایید. . البته تعجب بنده اینجاست که حتی دوستان در جلسه دیروز این سوال را از بنده کردند و خدمتشان توضیح دادم در آن واحد تنها یک نام کاربری دارم و پایبند به قوانین سایتها می باشم .البته دوستان سوال کننده دیروز برای مچگیری این سوال را مطرح نمی کردند و می خواستند از کم و کیف نظر بنده در مورد سهام دیگر جویا شوند که خوب بنده این امر را موجب دادن جو برروی سهم ها می دانم و حرام و هرگز چنین تخلفی نمی کنم . و برای راحتی خیال دوستان خودم شخصا از مدیریت با کفایت این سایت (میزبان محترم)درخواست می کنم تحقیق نمایند اگر بنده در این سایت دارای دو نام کاربری می باشم بنده را مسدود نماید .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط 2157 نمایش پست ها
    بنام خدا

عزیزان دقت داشته باشیم که براحتی به دوستان تهمت نزنیم خیالات واهی خود را عین حقیقت فرض نکنیم حداقل در این ماه مبارک و در این شبهای قدر رعایت بفرمایید

اعلام تجمع و مشخص کردن مکان و زمان آن و دعوت از سهامداران برای تجمع کار خود حمید بود که بعدا دوستان دیگر به او پیوستند اینو که حتی مخالفان روش کار حمید هم می دانند

چرا به این راحتی تهمت میزنید شماهایی که فقط بلدید اینجا به همه ایراد بگیرید خودتان مگه چه کارهایی برای سهامداران کردید

اگر نمیتوانید از جناب آقای حمید حمایت کنید حداقل تهمت نزنید

خداوند ناظر بر اعمال و رفتار و گفتار همه ماست

من به نوبه خودم از زحمات جناب آقای حاج حمید و دوستان دیگر که بی منت برای رضای خدا تلاش میکنند سپاسگذارم و از کسانی که عمدا در مقابل آنها سنگ اندازی میکنند و با تهمتها و افتراها باعث رنجش آنها

و احتمالا موجب شکست مذاکره گردند به خدای قادر و توانا شکایت خواهم کرد

ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza-b نمایش پست ها
    اين خود حمــــــــــــــيده =d> نام كاربري ساختن كاري نداره كه...

نقل قول نوشته اصلی توسط خوشبين1 نمایش پست ها
    شيوه نوشتار و طرز بيان كردن عناوين شما براي بنده هم مشكوك است

ولي در هر صورت در مورد گردهمايي توسط حميد هم بايد بگوييم كمي بيشتر وقت بزاريد و به

به چند صفحه گذشته سري بزنيد و انها را مطالعه نماييد تا براي شما روشن شود كه قبل از حميد دوستاني

نظير كدبان در تلاش براي يك گردهمايي در جلوي ساختمان صدرا بودنند كه به خوبي هم موفق شدند سهامداران

صدرا را به يك همدلي و يك گردهمايي مسالمت اميز هدايت نمايند . البته نا گفته نماند با شما در باره حميد

در يك مورد موافق هستم كه تنها كاري كه از دست حميدبر امد بر هم زدن و لغو ان گرد همايي بود كه توسط

دوستان سهامدار با ان اتحاد در حال انجام بود
    \

نقل قول نوشته اصلی توسط 7233 نمایش پست ها
    البته نا گفته نماند با شما در باره حميد

در يك مورد موافق هستم كه تنها كاري كه از دست حميدبر امد بر هم زدن و لغو ان گرد همايي بود كه توسط

دوستان سهامدار با ان اتحاد در حال انجام بود

صدر درصد نه خيلي بيشتر با شما موافقمممممممممممم
    \
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/08 در ساعت 14:19

6. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 176 بار در 34 ارسال
    با سلام
    دوستان همه اينجا سهامدار صدرا هستيم و اكثريت در ضرر. اين سهم به اندازه كافي استرس به همه وارد كرده لطفا خودمان ديگر با ايجاد مسائل حاشيه اي اعصاب همديگررا به بازي نگيريم و آستانه تحملمان را بالاتر ببريم .
    دوستاني كه زحمت كشيده و پيگير جلسات و موضوع صدرا هم هستند گفتند كه تا حداكثر 2 هفته ديگر نتيجه اين زحمات روشن خواهد شد . بهتر است 2 هفته ديگر صبر كنيم شايد زحمات و پيگيريهاي دوستان نتيجه خوب و رضايت بخشي داد و اكثريت دوستان سهامدار راضي شدند.

8. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید mahshid از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز همانطور که بخوبی اشاره فرموده اید (آستانه تحمل) مهم ترین نکته است و از آن فرصت یک هفته ای که بنده پس از رایزنیهای لازم از دوستان درخواست کردم هنوز سه روز باقی است و نشست کارشناسی در همین مدت برقرار می شود و انشاالله نتایج مثبت آن همه را خوشنود خواهد کرد. . بنده خودم را ملزم به تلاش می دانم و نتیجه هرچه باشد را تقدیر الهی می دانم. و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط mahshid نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان همه اينجا سهامدار صدرا هستيم و اكثريت در ضرر. اين سهم به اندازه كافي استرس به همه وارد كرده لطفا خودمان ديگر با ايجاد مسائل حاشيه اي اعصاب همديگررا به بازي نگيريم و آستانه تحملمان را بالاتر ببريم .
    دوستاني كه زحمت كشيده و پيگير جلسات و موضوع صدرا هم هستند گفتند كه تا حداكثر 2 هفته ديگر نتيجه اين زحمات روشن خواهد شد . بهتر است 2 هفته ديگر صبر كنيم شايد زحمات و پيگيريهاي دوستان نتيجه خوب و رضايت بخشي داد و اكثريت دوستان سهامدار راضي شدند.

10. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 92 بار در 14 ارسال
    یه سری از کاربرا زیاد به خودشون فشار میارن.
    یه هفته دیگه صبر کنید،اگر نتیجه حاصل شد که از حمید و بچه ها تشکر کنید.
    اگرم نتیجه حاصل نشد،خیلی راحت میتونیم دوباره قرار یک تجمع تمیز و تاثیر گزار رو داشته باشیم.
    دلیل اینهمه های و هوی و شلوغ کاری رو نمیفهمم.

12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید اینکاره از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 833 بار در 115 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahshid نمایش پست ها
    با سلام

ما جماعت ایرانی دست به انتقاد مان و از راه دور و بصورت پنهان شجاعت مان بسیار زیاد است و برای خود در این شرایط حریف قدری به اندازه خودمان نمی بینیم

چون هیچوقت حریف واقعی روبرویمان قرار نگرفته است و حتی از روبرو شدن هم تفره میرویم...؟

دوستان محترم در این 5 ماه بسته شده هیچ ،قبل از آن و کی اقدامی کردیم به غیر از اینکه چند تا نهایتا نامه اینترنتی فرستادیم و به خود بالیدیم که کاری کردیم

سهامداران محترم با سنگ اندازی و تفرقه نهایتا ما سهامداران متضرر میشویم.دو و حتی سه هفته فرضا این پروسه طول بکشد و نهایتا در صورت موفقیت و

بازگشایی سهم در قیمت خوب ،همه سهامداران منتفع خواهند شد و یا با ضرر کمتری خارج خواهند شد.

فعلا سهام خیلی بارزشتر و مهمتر از صدرا در این چند ماهه منفی شدند و در ضرر هستند ،لطفا انتظارات را هم مثل زمانی که صدرا باز بود و در رویای

400 تا مثلا 1000 و...حاضر به فروش نبودیم و نفروختیم و افتادیم به چاهی که ته آن نا معلوم است .ضمنا دوستانی که اعتقادی به این جلسات ندارند

و اعتمادی به دوستان منتخب ندارند لطف کنند در خواست تجمع و اعتراض بنمایند و سهامداران نا راضی را به تجمع دعوت نمایند و البته باید اول خود حضور

داشته باشند؟دوستان محترم لطفا اجازه دهید دو هفته سپری شود و یک هفته نیز بیشتر تحمل نمایید اگر نتیجه ایی حاصل نشد بعد انگشت اتهام را سمت

دوستان روانه کنید.تازه باز هم دوستان منتخب گناهکار نخواهند بود برای اینکه تلاش خود را انجام دادند .مقصر طرف دیگر خواهد بود و آن موقع باید در یک صف

وبا اتحاد همدیگر اعتراض دسته جمعی با تمام قدرت و اکثریت انجام داد.پس فعلا صبر از همه چیز واجب تر است.قصد توهین به هیچ کسی نیست ولی کمی واقع بیت باشیم.

14. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید مسعود 100 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    ...متاسفانه من بعلت مریضی و عدم داشتن وقت کافی در جلسه 4 شنبه بعد از ظهر نتونستم شرکت کنم ولی خوب دوست همه صاحب نظر بودند و ایده های خوبی عنوان شده و دوست خوب من ارمین حضور داشته که نظرات هردو ما یهس مت و سو داره....
    ....ببینید....من یه نکته ای رو بخصوص به 3 تا عزیزی که نماینده 30 هزار سهامدار هستم عرض کنم و روش تاکید داشته باشم و بنوعی فصل الخطابو نتیجه گیری باشه قبل از روز جلسه....
    ...خواهش ما اینه که یه سقفی برای ایده الها و ارمانهاتون بزارید و ظرف خواسته ها با شرایطی که درش قرار داریم و اقعیتهای عینی که باهاش دست به گریبانیم مشخص و منطقی باشه...
    ...دوستان و عزیزان حاضر در جلسه....ببینید ...اینجا دیگه پای نت نیست که هر کس هرچی خواست بنویسه و حالا گیریم یه چیزی گفتیمو هر چه پیش اید خوش اید....شما کاملا اگاهانه و با اختیار مسوولیتی رو قبول کردید....و توسط ما انتخاب شدید....و نسبت به این انتخاب و دلایلش توجیه شدید و دغدغه های شما نه نگرانیهای شخصی و تفکرات خودتون بلکه مشکلات و انتظارات دوستانی هستش که شما نماینده اونها هستید....هر نتیجه های که از جلسه بیرون بیاد مسوولیت کاملش با خود شماست و من نسبت به این مساله تاکید میکنم و باور کنید ما نتیجه لازم رو از شما درخواست میکنیم...
    ....ما سوپر من نیستیم و نه میخواهیم و نه این توان رو داریم که همه جامعه سهامداری رو نجات بدیم....ابزار لازم و مقتضای زمانی وجود نداره و همینقدر که بتونیم این قایق شکسته رو به لب ساحل برسونیم هنر کردیم خواهشا در جلسه صحبتها و مسایلی مطرح نشه که طرف مقابل ببینه که اصلا موضوع بحث یه چیز بی ربط و دور از صورت جلسه مباحثه است....
    .....قیمت پرت ندید و از این شاخه به اون شاخه نپرید ....لطفا اگر قرار هست ارجاعی به سهمی یا نمیدونم حوادث منطقه ای یا ارادت ما به نظام باشه با دلیل و ربط بیان شه...
    ...قیمت 4000-5000 و 800 و 600 سریع طرف مقابل رو در موضع تدافعی قرار میده و راه هرگونه مصالحه رو بسته....من به دو نکته از صحبتهای دوستم ارمان استناد میکنم که وقتی لذر ابی که در مجمع سود پخش یمیکنه اینقیمت باشه دیگه لطفا صدرا رو 600 تومن قیمت پیشنهاد ندید....
    ....افراد زیادی با تعداد مختلف کم و زیاد از این سهم در قیمتهای بالا و پایین گرفتارند و همه منتظر رسیدن به مصالحه ای عادلانه اگر خاتم مایل بود که شرکت در بورس بمونه اصلا راضی به برگزاری جلسه ای نمیشد....میگفت عزیزان این صورتهای سودو زیان حالا هر قیمت دوست دارید باز کنید....مطمین باشید که قبلا با بورس به اجماعی رسیدن و قرار هایی گذاشتهشده که راضی به برگزاری جلسه هستند....
    ....لطفا در مورد میزان توانایی ها و برگ در دستتون دچار اگراندیسمان نشید و راهی رو که تا اینجا بدرستی طی شده خراب نکنبد که قبلا این خواهش از شما شد و بعدا سعی بر دفاع نکنید که پذیرفتنی نیست...
    ....در همینجا از این 3 عزیز تشکر میکنم و خسته نباشید میگم و لطفا چارچوب صحبتها مشخص باشه و از پراکنده گویی و ایده الگرایی بی حاصل خودداری کنید و خواهش میکنم وتاکید میکنم که فراموش نکنید که اونجا شما نماینده افکار خودتون نیستید نماینده 30 هزار نفر سهامداری هستید که شاید توان...بنیه مالی....شزرایط روحی ...و ایده الهای شما ونداشته باشند...
    ...و من الله توفیق...

عضو عادی
    تشکر شده 91 بار در 25 ارسال
    این جلسات و این پی گیری ها فقط با درایت آقا حمید بوده من جلسه 5 شنبه بودم
    فقط بعضی شعار می دهند هیچ کاری نمی کنند بابا شما خیلی ... تا باحال هیچ کاری نکردید یکی داره کار می کنه اینجوری ..... بابا دست بردارید..............

17. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید بد شانس از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 91 بار در 25 ارسال
    بابا تو سایت تالار بورس این پیام گذاشتم حذف شده ((این جلسات و این پی گیری ها فقط با درایت آقا حمید بوده من جلسه 5 شنبه بودم
    فقط بعضی شعار می دهند هیچ کاری نمی کنند بابا شما خیلی ... تا باحال هیچ کاری نکردید یکی داره کار نی کمه اینجوری ..... بابا دست بردارید.............. ))
    اون جا معلوم نیست چه خبرررررررررررر

19. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید بد شانس از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)