دوستان حواستون باشه تعاونی خاص با کد اصلی می فروشه با کد های دیگه می خره
می خواد بازارو بترسونه
دوستان حواستون باشه تعاونی خاص با کد اصلی می فروشه با کد های دیگه می خره
می خواد بازارو بترسونه
amir3236, HOLY, mohseni1353, pani, PASHA, SSAALLEEHH, آريانا, آریو, امیر, حسینی, طيب, مراليخ, مصطفا سیمایی, ناهید
ناگهـــــان پــــرده برانداختـــهای یعنی چه .. مست از خانه بـــرون تاختهای یعنی چه
زلف در دست صبا گوش به فرمـــــان رقيب.. این چنین با همه درساختهای یعنی چه
شــــــــاه خوبانی و منظور گدایان شدهای .. قــــــدر این مرتبه نشناختهای یعنی چه
نه ســــــر زلف خود اول تو به دستم دادی .. بازم از پــــــــــای درانداختهای یعنی چه
سخنت رمز دهان گفت و کمر سر میــــان .. و از میـــــان تیغ به ما آختهای یعنی چه
امروز باپول کمی که داشتم مقداری را اضافه کردم دیروز فکر می کردم شاید دیگه تو این قیمتها گیر نیاید
اقتصادي » اقتصاد و بانکداری
خبر خوش برای واحدهای تولیدی
مخبر کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1390 کل کشور در مجلس شورای اسلامی آخرین مصوبات جلسه پایانی این کمیسیون را اعلام کرد.
محمدمهدی مفتح گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، بانک ها می توانند با اجازه هیئت مدیره، اصل و سود تسهیلات سررسید شده و معوقات واحدهای تولیدی را که در پرداخت دچار مشکل شدهاند تا پنج سال تقسیط مجدد کنند و جرایمشان را ببخشند.
وی افزود: بر اساس مصوبه دیگری، دولت موظف است جدول موجودی و گردش وجوه صندوق توسعه ملی را برای سال 1391 در لایحه بودجه سال 1391 ذکر کند.
مخبر کمیسیون تلفیق گفت: همچنین دولت موظف است در سال 1390 هم گزارش عملیات صندوق توسعه ملی را هر سه ماه یک بار به مجلس ارائه کند.
مفتح افزود: در مصوبه دیگری مقرر شد 20 میلیارد تومان به اعتبارات بنیاد مسکن برای کمک به بهسازی روستاها اضافه شود.
وی با بیان اینکه 30 میلیارد تومان نیز برای اسکان عشایر به ردیف های مربوط اضافه شد گفت: همچنین دولت می تواند 3 درصد اعتبارات عمرانی استان ها را برای احداث شهرکهای صنعتی در همان استان هزینه کند.
پاني جان (چقد شبيه باني چا شد !!!)
اولي كرابه و دومي به درستي باترفلاي ... من كه براي سر 88.6 نديدم
ناگهـــــان پــــرده برانداختـــهای یعنی چه .. مست از خانه بـــرون تاختهای یعنی چه
زلف در دست صبا گوش به فرمـــــان رقيب.. این چنین با همه درساختهای یعنی چه
شــــــــاه خوبانی و منظور گدایان شدهای .. قــــــدر این مرتبه نشناختهای یعنی چه
نه ســــــر زلف خود اول تو به دستم دادی .. بازم از پــــــــــای درانداختهای یعنی چه
سخنت رمز دهان گفت و کمر سر میــــان .. و از میـــــان تیغ به ما آختهای یعنی چه
معاونت مالی صدرا عنوان کرد:
اگر استمهال ندهند خودمان با بانکها توافق می کنیم
حتی اگر دولت با تمدید استمهال بدهی های ما موفقت نکند خود شرکت با بانکها توافقاتی را حاصل خواهد کرد از این رو عدم استمهال بدهی ها فشاری بر شرکت و خللی در فعالیتهای آن ایجاد نخواهد کرد .
در حالیکه امروز پایان مهلت استمهال بدهی های شرکت صدرا می باشد معاونت مالی این شرکت خبر از انجام مذاکراتی به جهت تمدید مدت زمان استمهال بدهی های این شرکت داد.
قلی پور معاونت مالی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز ضمن اشاره به پایان مدت زمان استمهال بدهی های صدرا اظهار داشت : امروز 90.02.04 استمهال بدهی های شرکت صدرا توسط بانک ها به پایان می رسد و در این راستا شرکت مذاکراتی را با مسئولین به جهت تمدید مدت استمهال بدهی ها انجام داده که تا این لحظه هنوز به نتیجه نهایی دست پیدا نکرده ایم .
وی افزود : آنچه مسلم است قطعاً بانکها تا زمان تعیین تکلیف استمهال به شرکت فشار نخواهند آورد و ما از بابت این موضوع به مشکلی برخورد نخواهیم کرد و حتی اگر دولت با تمدید استمهال بدهی های ما موفقت نکند خود شرکت با بانکها توافقاتی را حاصل خواهد کرد از این رو عدم استمهال بدهی ها فشاری بر شرکت و خللی در فعالیتهای آن ایجاد نخواهد کرد .
amir3236, Captain Nemo, HOLY, PASHA, آریو, بوف کور, طيب, عليرضا جمالی, مراليخ
دوستان یه سوال دارم اونم اینه که نحوه مالکیت عهده صدرا بر اذراب رو که هر جا میری ازش صحبت مبکنند به چه شکلی است البته از این سوالم هدفی دارم یعنی طی چه رابطه و ضابطه ای صدرا مالکیت عمده اذراب را بر عهده دارد اگر کسی میدونه به من بگه یه نکته ای تو ذهنم بوجود اومده!
دوستان تا اونجا كه بنده ديدم الگو هاي هارمونيك براي پيدا كردن تارگت استفاده نمي شن بلكه براي پيدا كردن پوزيشن در جهت عكس حركت فعلي و يا در صورت شكستن منطقه هدف براي وارد شدن به پوزيشن در جهت رونده