click to register
صفحه 530 از 2013 نخست ... 3043048052052752852953053153253354058063010301530 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,291 به 5,300 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز لطفا این زحمت را بکشید و پست های بنده را بالا بیاورید و به آن آقا ثابت کنید حرف خودتان را شاید ایشان از شک در بیاد و ضمنا توجه داشته باشید در جواب چه سوالی چه پاسخی داده ام . شاید با تجدید مطالعه شما هم مانند برخی دوستان توبه کردید . ضمنا دوستان بنده در اینجا نشسته ام ولی نه برای دفاع از خودم بلکه برای مطالعه نظرات و مستندات دوستان که اکثرا در ایمیل دریافت می کنم . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط آزادی نمایش پست ها
    دوست عزیز واسه ثابت شدن که من نمیتون چند روز وقت بزارم و پست های حمید و بالا بیارم شما خودتون تو پرو فایل حمید پست های سال قبل رو جستجو کن و بخون پست های من و هم با آیدی وحید شکیب بخون روز خوش.
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/08 در ساعت 18:12

2. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 382 بار در 66 ارسال
    دوستان خواهشن بیخودی جو ندید

الان وقت جو منفی دادن نیست، اگر چیزی میدونید، یا به ذهن مبارکتان خطور می کنه که بدرد بخوره، اینجا بیان کنید،

درغیر اینصورت بیخودی وقت و انرژی و انگیزه این بنده خدا ها زا هدر ندهید،

حالا چند نفر دلسوز هم پیدا شدند یک قدم مثبتی بردارند ، شما نگذلرید و هی مدام انتقاد کنید

میدونید دوستان همیشه یک قانون 80-20 هست که میگه اگر ما سهامداران فقط 20 درصد از وقتمان را صرف گرفتن حقمان کنیم

خیلی در زندگی موفق تر از آن هستیم که 80 درصد از وقت و انرژ یمان را صرف کارهای روزمره می کنیم البته تو ایران این قانون فکر کنم به 99-1 درصد تغییر کرده

یعنی اگر مردم ایران یک درصد از وقت و انرژی خودشان را صرف آبادانی و احقاق حقوق خودشان میکردند حالا کار به اینجا نمی کشید

پس لطفاً کمتر به این آقا حمید گیر بدید و اگر واقعن شما نیز دلسوزید بگردید از تو گزارشات نکات کلیدی را استخراج کنید، و با اطلاع نمایندگان برسانید

همگی موفق و پر سود باشید، به امید باز شدن صدرا با قیمتهای رویایی

4. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید shokouhi از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز فکر کنم با توجه به توصیه دوستان که می فرمایید با قیمت توافقی سهم را بفروشیم . اگر این پست را که می خواهم بزنم . اگر بزنم دیگر کسی نمی داند چه بگوید ولی دوستان خواهش می کنم شما همه توانایی در حساب کردن دو دوتا چهار تا را دارید . بروید یکبار دیگر این اعداد را که بنده می دهم محاسبه کنید و پس از آن بگویید که در پایان جلسه به یک قیمت توافقی حاضر به فروش سهم هستید یا نه سپس بنده اطاعت خواهم کرد .
    1- ساختمان تهران صدرا به گفته مهندس اعتصام 250 میلیارد تومان .به قیمت توافق برای فروش سال 88 که به دلیل نبودن سند و در رهن بودن انجام نشد 450 میلیارد تومان .و به قیمت کارشناسی روز افراد خبره بالغ بر 550 میلیارد تومان می باشد .یعنی ارزشی بالغ بر چهار برابر ارزش اسمی صدرا .یعنی هر سهم بیش از 3600ريال .
    2- جزیره صدرا در قیمت مورد قبول مهندس جلیلی متری 50 هزار تومان و حداقل 1.5 میلیون متر مکعب یعنی 75میلیارد تومان بعلاوه 200 میلیارد تومان هزینه زیر ساختها یعنی به ازاء هر سهم 2850ريال
    3- جزیزه نکا 21 هکتار و یا بعبارتی 210 هزار متر مربع . حتی اگر متری صد هزار تومان حساب کنیم که در کجای دنیای چنین زمینی و آن ..... بماند .می شود 21 میلیارد تومان یعنی هر سهم چهارده تومان .
    4- جرثقیل هزار تنی به مبلغ قابل قبول آقایان 25 میلیون یورو .شما بفرمایید یورو را چند حساب کنیم 1500 خوبه .پس می شود بیش از 37 میلیارد تومان یعنی هر سهم 250 ريال .
    تا اینجای کار می شود حدود6489ريال بابت هر سهم اگر بازهم بگویم می رویم در اما و اگر ! ولی دوستان بنده برای هر سهم هنوز مبلغی بیش از این داراییها سراغ دارم و غیر از آن هرینه های آموزشی پرسنل و سرقفلی های معنوی و مادی که در حسابها گنجانده نی شود . آیا هنوز هم بر فروش توافقی تاکید دارید. ضمنا یکبار آقایان 10 درصد سهم را در 170 تومان جمع کردند و در 420 تومان به گمان همین بازی از نو فروخته اند ولی حالا آن پول مفت به مذاق ایشان خوش آمده اینبار دیگر این قیمتها راضییشان نمی کند . صلاح مملکت خویش خسروان دانند .بعد از فروش و رسیدن به خواسته خود افسوس سراغ شما نیاید و بنده را نفرین کنید چون آنچه شرط بلاغ بود بنده گفتم تو خواه پند گیر خواه ملال . قابل توجه آن دوستی که می خواست پستهای بنده را یافته و بالا بیاورد باید بگویم از شهریور پارسال دائما گفتم هر قدر سهم بخرم نمی فروشم مگر بالای 3200ريال (البته این نظر بنده است ولی در مورد امر شما بنده اطاعت امر می کنم)و بارها تذکر دادم سود و زیان شما از آن شماست پس خودتان تصمیم بگیرید که بخرید یا نه و شما هر گز غیر از این نوشته نخواهید یافت مگر نقل قول دیگران که مسئولیت آن با خودشان است و ضمنا هنوز هم به آن عدد که مورد تمسخر آن دوستان است در سال 94 اعتقاد دارم .و من الله توفیق .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/08 در ساعت 19:35

6. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    آزادی
    آزادی آفلاين است
    عضو سایت

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    تشکرها: 32 بار در 19 پست

اعتبار
    4

ارزيابي

پيش گزيده

نقل قول نوشته شده توسط سرمایه گزار 67 مشاهده گفتگو
    دوستان چرا این پست اخیر جناب وحید شکیب(آزادی) حذف شد؟ ایشان که جز افشاگری از بعضی دروغگویی ها مطلب دیگری ننوشته بودند؟ بهر حال من از ایشان سئوالی دارم البته اگر مسدود نشده باشند: طی بازدیدی که چند ماه پیش بعضی از سهامداران از جزیره صدرا داشتند حمید از وحید شکیب در جمع بازدید کنندگان ذکر نام کردند میخواستم بدانم که آیا این خبر که از ایشان نقل شده صحت داشت یا دروغی بیش نبوده؟ لطفآ در صورت امکان پاسخ مرا بدهید, با تشکر
    سلام جناب سرمایه گزار 67
    من یه سهامدار حقیقی بودم(اسفند کل سهام خودم رو فروختم)که کلا" حدود50 ملیون سرمایه داشتم که بعد از حدود 2.5 سال سهامداری اسفند 90 کلیه سهام خودم رو فروختم و میشه گفت بدون ضرر از بازار خارج شدم.من نه حمید رو دیدم و نه میشناسم. نه باهاش جایی رفتم اخه من کی باشم که با 100000 صدرا دعوتم کنن واسه بازدید از پروژه .همه حرفهای هم که در مورد بازدید زده دروغ بوده و هست.خودتون هم که میدونید چرا مسدودم کردن(به خاطر اینکه دروغ های حمید و چند تا آیدی دیگه رو افشا کردم و نزاشتم عدهای تازه وارد رو موقعی که صدرا 280 بود ترغیب به خرید کنن و تو باتلاق صدرا به دام بندازن.)فقط نمیدونم چرا عدهای این نوشتههای این دروغ گوی بزرگ رو تو این تاپیک نقل قول میکنن.یعنی حمید مثل من نمیتونسته یه آیدی جدید واسه خودش باز بکنه؟؟در پایان از دوستان میخوام که پستهای چند ماه قبل این حمید رو بخونن.و فریب نخورن.به امید موفقیت تمام دوستانی که شرافت و انسانیت خودشون رو به خاطر پول و مال دنیا نمیفروشن. ارادتمند وحید شکیب

عضو عادی
    تشکر شده 113 بار در 15 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز فکر کنم با توجه به توصیه دوستان که می فرمایید با قیمت توافقی سهم را بفروشیم . اگر این پست را که می خواهم بزنم . اگر بزنم دیگر کسی نمی داند چه بگوید ولی دوستان خواهش می کنم شما همه توانایی در حساب کردن دو دوتا چهار تا را دارید . بروید یکبار دیگر این اعداد را که بنده می دهم محاسبه کنید و پس از آن بگویید که در پایان جلسه به یک قیمت توافقی حاضر به فروش سهم هستید یا نه سپس بنده اطاعت خواهم کرد .
    1- ساختمان تهران صدرا به گفته مهندس اعتصام 250 میلیارد تومان .به قیمت توافق برای فروش سال 88 که به دلیل نبودن سند و در رهن بودن انجام نشد 450 میلیارد تومان .و به قیمت کارشناسی روز افراد خبره بالغ بر 550 میلیارد تومان می باشد .یعنی ارزشی بالغ بر چهار برابر ارزش اسمی صدرا .یعنی هر سهم بیش از 3600ريال .
    2- جزیره صدرا در قیمت مورد قبول مهندس جلیلی متری 50 هزار تومان و حداقل 1.5 میلیون متر مکعب یعنی 75میلیارد تومان بعلاوه 200 میلیارد تومان هزینه زیر ساختها یعنی به ازاء هر سهم 2850ريال
    3- جزیزه نکا 21 هکتار و یا بعبارتی 210 هزار متر مربع . حتی اگر متری صد هزار تومان حساب کنیم که در کجای دنیای چنین زمینی و آن ..... بماند .می شود 21 میلیارد تومان یعنی هر سهم چهارده تومان .
    4- جرثقیل هزار تنی به مبلغ قابل قبول آقایان 25 میلیون یورو .شما بفرمایید یورو را چند حساب کنیم 1500 خوبه .پس می شود بیش از 37 میلیارد تومان یعنی هر سهم 250 ريال .
    تا اینجای کار می شود حدود6489ريال بابت هر سهم اگر بازهم بگویم می رویم در اما و اگر ! ولی دوستان بنده برای هر سهم هنوز مبلغی بیش از این داراییها سراغ دارم و غیر از آن هرینه های آموزشی پرسنل و سرقفلی های معنوی و مادی که در حسابها گنجانده نی شود . آیا هنوز هم بر فروش توافقی تاکید دارید. ضمنا یکبار آقایان 10 درصد سهم را در 170 تومان جمع کردند و در 420 تومان به گمان همین بازی از نو فروخته اند ولی حالا آن پول مفت به مذاق ایشان خوش آمده اینبار دیگر این قیمتها راضییشان نمی کند . صلاح مملکت خویش خسروان دانند .بعد از فروش و رسیدن به خواسته خود افسوس سراغ شما نیاید و بنده را نفرین کنید چون آنچه شرط بلاغ بود بنده گفتم تو خواه پند گیر خواه ملال . قابل توجه آن دوستی که می خواست پستهای بنده را یافته و بالا بیاورد باید بگویم از شهریور پارسال دائما گفتم هر قدر سهم بخرم نمی فروشم مگر بالای 3200ريال (البته این نظر بنده است ولی در مورد امر شما بنده اطاعت امر می کنم)و بارها تذکر دادم سود و زیان شما از آن شماست پس خودتان تصمیم بگیرید که بخرید یا نه و شما هر گز غیر از این نوشته نخواهید یافت مگر نقل قول دیگران که مسئولیت آن با خودشان است و ضمنا هنوز هم به آن عدد که مورد تمسخر آن دوستان است در سال 94 اعتقاد دارم .و من الله توفیق .

سلام
    دوست عزیز صدرا واقعا ارزشمنده ، حرفی نیست ........ شما قیمت توافقی را بگذارید 500 تومان ، نشد 450 ، نشد 400 و ... ولی باور کنید سهامدار جزء الان فقط می خواهد دستکم بدون ضرر از صدرا خارج شود ، بماند صدرای 10 دلاری برای خود آقایان و آنهایی که مثل شما ایمان دارند به این سهم ......... لطف شما به دیگر دوستان این خواهد بود که با قیمتی منصفانه زمینه بازگشایی سریعتر سهم را فراهم کنید......... خدا یاورتان.

9. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید amir184 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    باسلام:
    درود:
    حاج حمید صدرا به غیر از دارائی بدهی هم دارد .نمیخواهم آن را محاسبه کنید .همه در جریان آن هستند.نمیشود که فقط دارائی را حساب کرد.
    در ضمن من با دکتر و دیگر دوستان و امیر 184 موافقم.اولین و مهم ترین هدف باز شدن سهم با حمایت و یا قیمت خوب است.هم دارائی و هم بدهی برای آقایان.من نمیخواهم بحث تخصصی راه بندازم و ارزش دارائی و بدهی و ارزش بازار 10 سهم را برای دوستان حساب کرده و تقدیم کنم.لطفا در قیمت توافقی برای بازگشائی کار شود تا همه از این شرایط که کسی جز مدیران نا لایق صدرا مسئولش نیستند که کتمان اطلاعات و عدم فاش اطلاعات مهم شرکت به سهامداران که در قانون سال 1384 بورس اوراق بهادار جرم محسوب میشود را انجام داده اند.
    تمام تلاش ها برای بازگشائی سهم به قیمت معقول یعنی میانگین 400 و 150 باید انجام بشود و سهم با حمایت بنیاد تعاون و قرارگاه بازگشائی شود. هرکسی هم به صدرای 500 و 700 و ... اعتقاد دارد میتواند سهم خود را نگه دارد.
    از دوستان خوبمان کدبان باستان خوشبین و سرمایه دار 67 و بقیه دوستان هم خواهش میکنم تا جلسه هفته آینده صبور باشند تا ببینیم نظر طرف مقابل چیست وتوافقی عملی در حمایت از سهامداران حقیقی مد نظرشان است یا خیر.

11. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    اینم آخرین دلیل . و من الله توفیق .

تقدیم به تمام دوستان عزیزم

: براي يك دوست
    روی لینک زیر کلیک کنید. یک صفحه سیاه ظاهر میشود. ماوس خودرا هرجای صفحه و همه جای آن کلیک کنید، ببینید چه اتفاقی میافتد. سپس ماوس را کلیک کنید و در همان حال به همه جای صفحه بکشید و ببینید چطور میشود
    تقديم به شما با یه دنیا مهربونی

http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/08 در ساعت 23:53

13. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 78 بار در 10 ارسال
    باسلام:
    اینم آخرین دلیل . و من الله توفیق .

تقدیم به تمام دوستان عزیزم

: براي يك دوست
    روی لینک زیر کلیک کنید. یک صفحه سیاه ظاهر میشود. ماوس خودرا هرجای صفحه و همه جای آن کلیک کنید، ببینید چه اتفاقی میافتد. سپس ماوس را کلیک کنید و در همان حال به همه جای صفحه بکشید و ببینید چطور میشود
    تقديم به شما با یه دنیا مهربونی

http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

حاج حمید
    به خاطر سعه صدری که از خودت نشان میدهی
    فقط می تونم بگم
    خیلی گلی

15. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید اورال از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر فعال سلطان زمان آواتار ها
    تشکر شده 769 بار در 160 ارسال
    فعلا همه رو سرو كار گذاشته اند
    ابي گرم نخواهد شد

اميدوارم كه اشتباه كرده باشم
    هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
    پر سود باشيد و سالم

عضو عادی
    تشکر شده 250 بار در 57 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط armin777 نمایش پست ها
    درود:
    حاج حمید صدرا به غیر از دارائی بدهی هم دارد .نمیخواهم آن را محاسبه کنید .همه در جریان آن هستند.نمیشود که فقط دارائی را حساب کرد.
    در ضمن من با دکتر و دیگر دوستان و امیر 184 موافقم.اولین و مهم ترین هدف باز شدن سهم با حمایت و یا قیمت خوب است.هم دارائی و هم بدهی برای آقایان.من نمیخواهم بحث تخصصی راه بندازم و ارزش دارائی و بدهی و ارزش بازار 10 سهم را برای دوستان حساب کرده و تقدیم کنم.لطفا در قیمت توافقی برای بازگشائی کار شود تا همه از این شرایط که کسی جز مدیران نا لایق صدرا مسئولش نیستند که کتمان اطلاعات و عدم فاش اطلاعات مهم شرکت به سهامداران که در قانون سال 1384 بورس اوراق بهادار جرم محسوب میشود را انجام داده اند.
    تمام تلاش ها برای بازگشائی سهم به قیمت معقول یعنی میانگین 400 و 150 باید انجام بشود و سهم با حمایت بنیاد تعاون و قرارگاه بازگشائی شود. هرکسی هم به صدرای 500 و 700 و ... اعتقاد دارد میتواند سهم خود را نگه دارد.
    از دوستان خوبمان کدبان باستان خوشبین و سرمایه دار 67 و بقیه دوستان هم خواهش میکنم تا جلسه هفته آینده صبور باشند تا ببینیم نظر طرف مقابل چیست وتوافقی عملی در حمایت از سهامداران حقیقی مد نظرشان است یا خیر.
    دوستانی که تو جلسه شرکت میکنند دقت کنند که میانگین دوساله میتونه قیمت خوبی باشه برای اونهایی که میخوان از سهم خارج شوند .

اونهایی هم که اعتقاد به قیمتهای بالاتر دارند میتونند سهم خودشونه با توجه به افق سرمایگذاریشون در نظر بگیرند که با سهم بمونند.که مسلما بلند مدت فکر میکنند خب نتیجه اش رو هم با سود بیشتر میبینند.
    اما اونی که هزار جور گرفتاری داره و شرمنده زن و بچه اش هست رو هم درنظر بگیرید .

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر حسینی از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 26 مهمان ها)

1. amin h،
  2. Arian02