click to register
صفحه 539 از 2017 نخست ... 3943948952953653753853954054154254958963910391539 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,381 به 5,390 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 589 بار در 123 ارسال
    به نظر ميرسه اينبار بايد جلوي شركت صدرا بسيار پرشور تجمع كنيم و با پلاكاردهايي آنها را متهم به بي لياقتي، بيكفايتي و مبارزه با اهداف رهبري نماييم.
    به نظر من براي برگزاري اين تجمع نبايد عجله كرد بلكه بايد ابتدا به آن وسعت بخشيد. و تمام دوستان سعي كنند به هر صورت ممكن از طريق رسانهها، كارگزاريها، تالارهاي بورس، تالارهاي مجازي اطلاعرساني كنند تا يك تجمع حداقل دههزارنفري جلوي شركت صورت گيرد. ضمنا بايد همه اين افراد در حال آمادهباش به سر ببرند. تا به محض تعيين دقيق تاريخ آن در يك حركت برقآسا تجمع شكل بگيرد

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 91 بار در 25 ارسال
    موافققققققققممممممممممممم مممممممممممم
    حمید خان بایستی تا اخر هفته تجمع بزاری

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید بد شانس از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    من می گویم بانک اطلاعات تلفن داشثه باشیممممممممممم

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز بنده چی بگم آقایان دوتا حرف دارند یک می گویند به ما در تالارها بورس بدترین حرفها را می زنند و می گویند که پیشنهاد تغییر مدیر عامل را می دهند و می گویند قرار گاه بی عرضه است و باید صدرا را از دستشان بگیریم و دوم اینکه می خواهند مارا بندازند جلو تا امتیاز بگیرند و بنده وقتی جناب خواجه علی فرمودند دولت پای قول و قرار خودش نمانده و به هیچ کدام عمل نکرده است و ما حاضریم قرارگاه را هبه کنیم گفتم یا علی شما صدرا را به بنده دهید و بنده پای تمام تعهدات شما می ایستم و حتی پس از سه سال ا40 میلیارد شما را هم می دهم و جناب خواجه علی خطاب به دکتر صالح آبادی فرمودند در بورس انجام دهید .که خوب البته نباید فکر کرد اینها حرف و عملشان یکی است . ضمنا دوست عزیز این مطالب را در جلسه گفتم که حالا دارم برای شما باز گو می کنم.و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط Fmoradi نمایش پست ها
    اقا حميد من يكي نفهميدم اينا رو برا ما گفتي يا براي انان
    برادر من چي رو باور كنيم اقايان جيب دولت ميخوان بزنن گوشت دم توپ ميخوان شما پس از اين جلسه اميدي داري فكر نكنم بابا بياييد با بورس جلسه بزاريد برويد پيش اقا كه از اونجا جواب بگيريم اينا حق رو نميفهمند
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/12 در ساعت 00:01

7. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    حمید خان ضربتی اقدام کوننننننننننننننننننننن

عضو عادی
    خدایا به این شب های عزیز ما رو....

10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید بد شانس از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    ما بايد قرارگاه را به بيكفايتي و مبارزه با رهبري محكوم كنيم و انشاء اله زمينه را فراهم كنيم تا 60 درصد سهام قرارگاه را يك مجموعه با مديريت سالم نظير وغدير يا ساير سرمايهگذاريهاي معتبر خريداري كند و قرارگاه هم برود پي كارش.
    دوستان فراموش نكنيد 34 درصد صدرا مال ماست پس ما ميتوانيم.

12. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز خدمتتان عرض کنم نباید زود تصمیم گرفت اول جلسه بگذاریم با افرادی که نزدیک هستند برنامه ریزی کنیم و تمام دوستان را بشناسیم و سپس قرار ها را می گذاریم به اعتقاد بنده و با تقلبی که از یکی از دوستان گرفتم که نمی توانم اسمش را بگم حرکت بعدی ما باید کاملا حساب شده و ملاقات با شخص رئیس جمهور باشد .ضمنا شخصا فرماندهی سابق نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی به همراه ما در جلسه بعنوان سهامدار حقیقی تشریف داشتند که سخنان ایشان جو بسیار خوبی را بر هم اندیشی حاکم کرد .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط حسگر نمایش پست ها
    به نظر ميرسه اينبار بايد جلوي شركت صدرا بسيار پرشور تجمع كنيم و با پلاكاردهايي آنها را متهم به بي لياقتي، بيكفايتي و مبارزه با اهداف رهبري نماييم.
    به نظر من براي برگزاري اين تجمع نبايد عجله كرد بلكه بايد ابتدا به آن وسعت بخشيد. و تمام دوستان سعي كنند به هر صورت ممكن از طريق رسانهها، كارگزاريها، تالارهاي بورس، تالارهاي مجازي اطلاعرساني كنند تا يك تجمع حداقل دههزارنفري جلوي شركت صورت گيرد. ضمنا بايد همه اين افراد در حال آمادهباش به سر ببرند. تا به محض تعيين دقيق تاريخ آن در يك حركت برقآسا تجمع شكل بگيرد
    نقل قول نوشته اصلی توسط بد شانس نمایش پست ها
    موافققققققققممممممممممممم مممممممممممم
    حمید خان بایستی تا اخر هفته تجمع بزاری
    نقل قول نوشته اصلی توسط بد شانس نمایش پست ها
    من می گویم بانک اطلاعات تلفن داشثه باشیممممممممممم

14. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    يك نكته مهم ديگر هم بگويم از زماني كه تالار بورس تاپيك صدرا را قفل كرد روز به روز بر تعداد كاربران اين سايت افزوده و از كاربران آن تالار كم ميشود. جا دارد باز هم از زحمات مديريت اين تالار تشكر كنيم. و بگوييم در مشكلات هم شريك شما هستيم روي ما حساب كنيد.

16. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 52 بار در 15 ارسال
    حمید این جونورها رو من می شناسم
    چرا موارد 15 تا 21 را حذف کردی مطلب بدی ننوشته بودی...
    "

15. اما حالا برخی از آن افراد منجمله بنده تنها به این می اندیشیم که اینهمه دارایی که ما به چشم خود دیدیم دروغ بوده است .
    16. همانطور که مهندس اعتصام هم فرموده اند ارزش جایگزینی صدرا هزارو پانصد میلیارد تومان است (یعنی ده برابر ارزش اسمی شرکت)و به وقتی حداقل پنج ساله برای تاسیس نیاز دارد . البته ایشان فقط داراییهای روز صدرا را فرموده اند و هیچ نگاهی به ارزش آموزش پرسنل صف و یا صنعت گر یا به قولی فنی و یا پتانسیل موجود که با صرف هزینه از جیب سهامداران صورت گرفته است نکرده اند . و یا ارزش پنج سال زمان غیر قابل خرید لحاظ نشده است و یا تاثیر آن بر کشور عزیزمان از دو منظر داشتن حق کسب و پیشه و یا سرقفلی ها مانند پنجاه سال سر قفلی شرکت کشتی سازی و یا در صورت نبودن صدرا در بخشی که صدرا بعهده دارد تاخیر پنج ساله در برداشت از میادین مشترک نفت و گاز که همه می دانیم اکنون هیچ شرکت خارجی ای در این صنعت فعال نیست نکرده اند .پس در می یابیم ارزش این شرکت خیلی بیش از اینها است ولی خوب حتی اگر ارزش داراییهای فیزیکی مورد قبول مدیران محترم را از زیان انباشته3326ريالی کم کنیم به قیمت هر سهم 670تومان می رسیم.و لازم به ذکر است که وزیر نفت مهندس غلامحسین نوذری در تاریخ 1/9/87 فرمودند : ارزش جایگزینی صدرا پنج میلیارد لار است و باید که حفظ شود .
    17. اگر قدری به مصاحبه مهندس اعتصام توجه کنیم و ببینیم ایشان زمانیکه قیمت هر سهم 280تومان بود ایشان مصاحبه نمودند و فرمودند ارزش این سهم یعنی صدرا بیش از این اعداد و ارقام است به چه می رسیم ؟ البته که از نظر سهامداران حقیقی در آن زمان تعبیر ارزشمندی و خرید سهم بوده است و حالا پس از آنهمه نشست و گفتگو به این نکته می رسیم که اکنون نا مهربانانه قصد بیرون کردن ما جهادگران با مال خویش را از سهم صدرا دارند و یا مهربانانه قصد جلوگیری از زیان بیشتر ما را دارند.و هنوز هم هیچ سهامداری به خود اجازه نمی دهد که بگوید که خبط در گذشته بوده است و یا در حال صورت گرفته است و جز با طرح سوال از مدیران قبلی شاید نشود به این پاسخ رسید .
    18. حالا سوال اینجاست ! سهامداران حقیقی کجای کار اشتباه کرده اند ؟ بنده سعی می کنم با توجه به نظرات دوستان به این سوال پاسخ دهم . در سالی که جهاد اقتصادی نام گرفت و در امسال که حمایت از سرمایه ایرانی ازمحورهای اصلی می باشد و در حالی که رهبر معظم انقلاب با استفتاعاتی که از ایشان شده است بطور صریح به سرمایه گذاری در بانک هرگز توصیه ای نکرده اند ولی در مورد بورس حتی حمایت هم نموده اند سهامداران حقیقی بر مدار ولایت مداری در مملکت اسلامی به بورس جمهوری اسلام اعتماد کرده اند و در بورس به قرارگاه خاتم الانبیا (ص)اعتماد کرده اند و در بین صنایع بورسی به صنعت نفت و گاز . در حالی که تمام دشمنان ما و میهن عزیزمان برکشور عزیزمان فشار وارد می کنند و حتی قطر فقط از یک میدان نفتی مشترک روزانه پانصد هزار بشکه نفت از ما به غارت می برد و حتی در زمانیکه بازار سکه و ارز داغ بوده و هست ما سهامداران حقیقی با مال خویش جهاد کرده ایم و وارد سهام صدرا شدیم تا پشت سر رهبرعزیز و بورس و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) وبا سرمایه گزاری در صنعت صد در صد نیازمند سرمایه گزاری در نفت و گاز باشیم . شاید این منطقی ترین پاسخ باشد که این عمل ما اشتباهی گزافی است و چنین تقاصی را باید از ما بگیرند تا دیگر کسی فکر وطن پرستی به سرش نزند .
    19. شاید بفرمایید این اثر تحریمها است و باید تحمل کرد .سهامداران حقیقی می پرسند ؟ آیا مقام معظم رهبری نفرمودند تحریم نعمت است . آیا رئیس جمهور نفرموده اند : تحریم کاغذ پاره است . یا مگر وزیر اقتصاد جناب شمس الدین حسینی نفرموده اند : تحریم فرصت شغلی ایجاد می کند و یا جناب غضنفری وزیر صنایع نفرموده اند تحریم ما را به سمت خود کفایی می برد .و حتی معاون رئیس جمهور جناب رحیمی هم همین یک ماه پبش فرموده اند تحریم رحمت الهی است . پس تکلیف ما سهامداران چیست ؟که باید اینچنین به خاک سیاه بنشینیم .
    20. در پایان بنده نظر خودم را اعلام می کنم و باید بدانید که تمام مطالب بالا مورد تایید اکثریت سهامدارن حقیقی می باشد در مورد صدرا نظر بنده اینست در هر صورت چه با دید ارزشمندی صدرا و چه با دید قبول زیان صدرا این شرکت پنهان کاری گسترده ای را لحاظ کرده است و اگر بپذیریم حالا با ما رو راست هستند باید بپذیرند در گذشته ظلم فراوانی بر سهامداران نموده اند و اگر بفرمایند در گذشته هیچ ظلمی مرتکب نشده اند پس ناچارا باید بپذیرند اکنون در حال به ظلمت کشاندن سهامداران حقیقی هستند . ولی در کل صدرا شرکتی است که در پیشانی سازندگی صنعت نفت وگاز وکشتی سازی قرار دارد و همچنین لیدر بورس است و در صورتیکه به کمک سهم نشتابیم غیر از صدمه دیدن 30 هزار سهامدار و هفت هزار پرسنل باعث فروریختن بورس و بی اعتمادی به این دما سنج اقتصادو ایجاد بازار کاذب دلار و سکه و در نهایت خدایی ناکرده صدمه به کشور عزیزمان خواهد شد . که هم اکنون نیز این تاثیرات قابل مشاهده است .
    21. ضمنا استدعا دارم توجه داشته باشید خیلی از سهامداران با توجه به بسته بودن شش ماهه سهم به پولشان نیاز دارند و خواهان باز شدن سهم به بالاترین قیمت و خرید سهم از ایشان هستند تا شاید ضرر ایشان جبران شود . و در نظر داشته باشید برخی از سهامداران در شرف از هم پاشیدن زندگیشان قرار گرفته اند.
    و من الله توفیق .

"
    دیشب پیغام دادم و گقتم اینها اگر بخواهند سهم را جمع کنند از دست سهامدار دیگه توافق نمیکنند و خودشون را مچل نمی کنند سهم را 10-20 درصد بالاتر باز می کند 1-2 ماه روی این قیمتها بازی می دهند و شاید هم یکی دو تا گزارش داغون می فرستند تا همه بفروشند دیگه نمی ایند قربون صدقه من و شما برند که ببیند خونه فروختیم یا سکه یا هرچی دیگه ...
    خیلی خوشحالم ک بازی نخوردی افرین حالا باید در تدارک یک گرد همایی بزرگ برای کل سهامدار ها باشیم گول اعتصام را نخور اگر پیشنهاد خرید سهمت را هم دادند نرو سر کار فریبی بیش نیست الان وضع داخلی مملکت مثل یک بشکه پر از باروته برای همین هی می خواهند با وعده و وعید محیط این بشکه را سرد کنند

سهم را زیاد پایین باز نمی کنند چون ممکنه خریدارانی پیدا کنه قیمتی باز می کنند که فروشنده پیدا کنه البته کی و جو چی باشه مهمه
    باز من حواسم هست اون پست صفحه 520 را هم بخون و اگر نیاز به قدرت .... داشتی رو من حساب کن
    من خودم این سهم را گذاشتم کنار تا 2-3 سال دیگه هرچی بازی می خواهند سرش در بیارند برایم هم فرقی نمی کنه که الان چه اتفاقی بوفته و مثل سابق هم وقت ازاد ندارم اعصاب فولادی هم ندارم مثل شما .
    همون چیز هایی که شما می دونی من هم می دونم .
    ویرایش توسط saeed2153 : 2012/08/12 در ساعت 00:18

18. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید saeed2153 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)