click to register
صفحه 542 از 2013 نخست ... 4244249253253954054154254354454555259264210421542 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,411 به 5,420 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز پایان کار اینست که در آخر همه اشتباه خود را در گول خوردن از یکدیگر جستجو خواهند کرد در حالی که گناه همه آنها خوردن فریب دستهای لشکر نامرئی قدیمی کشور ولایت مدار عزیز مان آمریکای جنایتکار است . در جلسه دیروز هم گفتم ما ملت شهید پرور اول شعار مان را ایجاد و سپس دشمنانمان را به مبارزه دعوت می کنیم مانند شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی و این شعار هرگز مارا به دام دشمنانمان نخواهد انداخت و به طریق دیگر این شعار واکسن انقلاب ما برای همه ما است و چاره گرفتن هر حقیقی که از ما ضایع شده است. و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط Fmoradi نمایش پست ها
    اقا حميد دوست من حالا متوجه شدي با چه ادم هاي با ايماني طرف هستي خواهشن ايندفعه كمي بينديش
    از طرفي تجمع خواسته خاتمي ها است بنابراين شايد فعاليت در رسانه ها راه بعتري در بي بد نام كردن باشد

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز این موضوع را در همان اول کار خیلی هم با ناراحتی خود جناب خواجه علی در همان صحبتهای اولیه فرمودند .و بنده در همان زمان که دیدم خیلی دارد به این موضوع توجه می کند و محور اصلی صحبت ایشان است از ایشان خواستم به تک نظر ها و یا به عبارتی به افراد کم ادب که توهین می نمایند توجه نداشته باشند و بدانند سهامداران در مورد مدیر عامل حق رای دارند و توجه داشته باشند که افرادی مثل بنده از فرط طرف داری از شما متهم به این هستم که شاید کارمند شما باشم . البته جناب صالح آبادی هم در اول به گونه ای که خیلی هم قبول نداشت که بنده فقط یک سهامدار باشم .با کلی معنی و زمانی که خواستن بنده را معرفی کنند فرمودند ظاهرا سهامدار و بنده پاسخ دادم خیر دقیقا سهامدار . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    حمید خان درود بر شما
    به شما و تمام دوستانی که پاکدلانه در این جمع حضور داشتند ، خسته نباشید عرض میکنم.
    در مورد پیشنهاد سهامداران در تالار های بورسی مبنی بر برکناری مدیرعامل ، گفتگویی به میان آمد ؟ واکنش آنها چه بود ؟
    سپاس

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز و امروز دیدید پس از آنکه بازار در اول وقت مثبت بود و خیلی از سهامهای بازار صف خرید چگونه پس از پخش شدن خبر نشست دیروز به یکباره ریخت . بی اعتمادی به بازار همچنان ادامه خواهد یافت. و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز مثبت بودن امروز شاخص به دلیل قبول نشست هم اندیشی با سهامداران حقیقی بود . و من الله توفیق .

6. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    دوستان ارجمند ، همکاران و سهامداران گرامی
    درود بر شما
    همانگونه که از نوشته های دوستان حاضر در جلسه برآورد می شود ، مدیران صدرا ، خواجه و اعتصام در صدد ذبح سهامداران صدرا هستند.
    حال به چه دلیلی من نمیدانم.
    وجه مشترک گزارش های منتشر شده در جلسه ، سوسه های خواجه بود. شاید از این پس در کنار نام اعتصام باید پیگیر نام خواجه هم بشویم.
    بسیار خوشحالم که مدیران صدرا ، با رفتار و منش فریبکارانه شان ، موجبات همدلی و پیوند بیشتر سهامداران را پدیدار میکنند.
    از اینکه جناب حمید خان هم با تمام خوش بینی ای که به صدرا و قرارگاه داشتند ، به چهره دوم این ناجوانمردان پی بردند ، بسیار خرسندم. زیرا این ماجرا موجب می شود دیدگاه های ما سهامداران به یکدیگر نزدیک تر شود و همانگونه که گرداگرد عمود خیمه نظام و کلام گهربارشان در نوروز امسال وثوق داشتیم ، با تاسی از همین مرجع ، مراحل بعدی احقاق حق خود را پیگیری نماییم.
    همانطور که در سایت همسایه خدمت دوستان ارجمند عرض کردم ، در پس هر رویداد به ظاهر بدی ، دنیایی از نعمت و نیکی نهفته است . به شرط آنکه پشت بن بست های زندگی در جا نزنیم و از اشتباهاتمان درس بیاموزیم و یک گام به جلو برداریم. دشواری های زندگی ، آزمون پاس کردن واحد های آن است. اگر واحد ها را پاس کنیم ، میتوانیم قدم به مرحله های بالاتر بگذاریم. اما اگر در جا بزنیم ، نه واحدی پاس می شود و نه گامی به جلو برداشته می شود.
    همه ما سهامداران باید به هوش باشیم از پتانسیل به وجود آمده درست بهره بگیریم و اشتباهات گذشته ( که البته من معتقدم باید آنها پیش می آمد تا ما چنین دیدگاهی پیدا کنیم) را سرلوحه روزهای پیش رو قرار دهیم. از تکرار آنها بپرهیزیم و همدلی و پشتکار را در هر لحظه بکار بندیم.
    پیگیری احقاق حق سهامداران ، بر همه واجب است و فارق از شمار سهم هرکداممان باید با موضعی برابر و یکسان پیش برویم.
    از گزارش دوستان اینگونه برآورد می شود که دیگر سخن بر سر سهم و زیان و حساب سازی صرف نیست. همانگونه که پیش بینی می شد ، دستهای پنهانی تمایل به ایجاد نارضایتی در سهامداران داشته و دارند. غافل از اینکه ما نخواهیم گذاشت به اهداف شومشان که همانا بدگمان کردن سهامداران به نظام و فرمایشات رهبریست ، برسند.
    ما به پشتوانه همین رهبری که اینها تلاش میکنند به خیال واهی شان ، اعتبار ایشان را در ذهن مردم خدشه دار کنند ، و به پشتوانه کلام و پیام نوروزی معظم له ، حق و حقوق خود را از اینها استیفاء میکنیم و تمام تلاش خود را برای پاکسازی صدرا از غده های سرطانی و خائن به نظام به روش های قانونی و اعتراضات مسالمت آمیز بکار خواهیم گمارد.
    از تمام دوستان درخواست میکنم ، با همدلی و همفکری ، پیشنهادات خود را هر چه وزین تر و فکر شده تر بیان کنند تا ظرف روز های آتی به جمع بندی مناسب برسیم.
    پیروز و سربلند باشید.

8. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز این موضوع را در همان اول کار خیلی هم با ناراحتی خود جناب خواجه علی در همان صحبتهای اولیه فرمودند .و بنده در همان زمان که دیدم خیلی دارد به این موضوع توجه می کند و محور اصلی صحبت ایشان است از ایشان خواستم به تک نظر ها و یا به عبارتی به افراد کم ادب که توهین می نمایند توجه نداشته باشند و بدانند سهامداران در مورد مدیر عامل حق رای دارند و توجه داشته باشند که افرادی مثل بنده از فرط طرف داری از شما متهم به این هستم که شاید کارمند شما باشم . البته جناب صالح آبادی هم در اول به گونه ای که خیلی هم قبول نداشت که بنده فقط یک سهامدار باشم .با کلی معنی و زمانی که خواستن بنده را معرفی کنند فرمودند ظاهرا سهامدار و بنده پاسخ دادم خیر دقیقا سهامدار . و من الله توفیق .
    درود بر شما
    جدای از هتاکی های ناشی از عصبیت سهامداران ، پس خواسته برکناری مدیران صدرا ، برایشان سنگین آمده است.
    نکته بسیار خوبیست و قابل بهره برداری و استفاده است.
    روی این موضوع می اندیشم و مزایای آن را برای دوستان بازگو خواهم کرد.
    پیروز باشید

10. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 250 بار در 57 ارسال
    درود بر شما
    جدای از هتاکی های ناشی از عصبیت سهامداران ، پس خواسته برکناری مدیران صدرا ، برایشان سنگین آمده است.
    پیروز باشید
    با سلام

آقایون به تریج قبا شون برخورده که چرا بهشون گفتند دزد و چرا خواستار برکناری انها شدند سهامدارا . آره خوب نیست که خیلی تلاشهاشون مثمر ثمر بوده و سود اعلام کردند . و سود 9 تومنی تبدیل کردند به زیان 142 تومنی
    حالا دسته گل هم انتظار داشتند که براشون ببرند ، حواسمون نبود بس که تو سود این شرکت غلط زدیم گوسفند هم براشون زبح کنیم به خدا ، رو که نیست سنگ پا قزوینه . 100 و اندی میلیون یورو تو حساباشون گم شده باز هم از رو نمیرند.

12. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر حسینی از ایشان تشکر کرده اند:

دوستان به سازمان بازرسی کل کشور هم باید بیندیشیم.

14. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

دوستان گرامی
    درود بر شما
    همانگونه که میدانید ، روز گذشته ، شمال غربی کشور عزیزمان و در استان های آذربایجان زلزله ویرانگری رخ داد که موجب جانباختن بیش از 200 نفر ( بر اساس آخرین آمار) از هم میهنان نازنینمان گردید.
    لازم دیدم در این گیر و دار حق جویی ، به خودم و همه دوستان یادآوری کنم از این هم میهنان خوبمان فراموش نکنیم.
    به رسانه ها دقت کنیم و نیازهایی که اعلام می شود را هر یک به سهم خود مرتفع کنیم.
    امروز در جایی خواندم که برای مجروحین به خون نیاز دارند.
    چهارقطره خون ما ، کمترین کمکی است که میتوانیم به این عزیزان مصیبت دیده برسانیم.
    سایر نیاز ها هم اعلام می شود و وظیفه انسانی ما حکم میکند به قدر توان به آن بپردازیم.
    ساده گذشتن از کنار این رویداد ، وجدان پاک بشری را آلوده می کند. ممکن بود امروز ما در عزای این مصیبت در کنار خانه های ویران شهرمان نشسته باشیم. پس آن کنیم که انتظارش را داشتیم.
    نباید اجازه دهیم زنان و کودکان و مردان رنجور در این شرایط احساس تنهایی کنند.
    همت مردانه خود را به پاس سلامتی خود و خانواده هایمان و سقف های سالم بالای سرمان به کار میگیریم و تلاش میکنیم مرحمی کوچک بر زخم بزرگ این عزیزان باشیم.
    شاید از دعای خیر این دل شکستگان مصیبت زده ، خداوند گوشه چشمی هم به روزگار ویران سهامداران زخم خورده صدرا انداخت.
    دوستان جسارت مرا ببخشید. میدانم که هر یک از شما در تلاش خدمت به هم میهنان هستید . نوشته من صرفا یادآوری و ایجاد حرکتی سریعتر در راه کمک به زلزله زدگان بود.
    شخصا ابراز همدردی خود را خدمت آذری های گرامی عرض کرده و برای بازماندگان شکیبایی و نیرو آرزو میکنم.
    در کنارتان هستیم.
    پیروز باشید.

16. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز بنده نمی توانم بدون آزمودن کسی بر او اتهامی وارد کنم زیرا به دور از هر گونه رسمی است و لی می توان با پی بردن به ماهیت عملکرد آنها اقدام به آزمودنشان کرد و در این مورد بخصوص که فرموده اید بنده به منش فریبکارانه آنها پی برده ام هم باید بگویم : شما بخوبی می دانید بنده دیر زمانی است که شعار رو کردن دستهای نامرئی لشگر دشمن را عنوان می کنم .ضمنا بله دوست عزیز بنده هم باشما موافق هستم و باید خدمتتان عرض کنم بنده هم دیر زمانی است که به این اتحاد می اندیشم . ضمنا آن پست بنده در مورد مباحث مورد بحث در جلسه متن خوبی برای ارسال به مقامات ارشد مملکتی می باشد و در صورت امکان این اقدام را انجام دهید و از شخص دکتر صالح آبادی هم قول دادن گزارش به دولت را گرفتیم .ضمنا اگر به دنبال جواب برای عصبانیت آقایان هستید : خدمتتان عرض کنم آقایان همه مارا افرادی مثل آقا سجاد را می خواهند و صد البته این نقشه یکی از نقشه های بنده بود که زمانیکه دیدم آقا وحید دیگر با آن زیان 1.2 میلیارد تومانی برای آقایان خیلی عادی جلوه می نماید از حضور آقا سجاد با توجه به رویکرد و تصمیم خودش بدون هر گونه القایی و دقیقا به دلیل حسن نیت قلبی و امام زمان مداری ایشان اورا هم به عنوان نماینده فرهنگی با خود به جلسه بردیم تا محک آقایان باشد و ایشان هم چه خوب این رو دست را خوردند و چه ساده به ایشان فرمودند همین امشب مشکل تورا حل می کنیم .و نمی دانم در لحظه ای که با ایشان تنها بود چه گذشت که تصور بنده این بود که شاید در دادن مبلغی اندک بخواهند وجدان خود را راحت نمایند .در پایان بدانید آقایان فکر می کردند پس از بستن سهم و دادن آن گزارش همانند ناجی بر ما ظاهر شده و سهام مارا درحالی که ما التماس می کنیم به مبلغی جزئی می خرند و در واقع قهرمانانه ناجی ما می شوند و ثروت مارا هم در حالی که خودمان با التماس به آقایان تقدیم کردیم مالک می شوند .ولی زهی خیال باطل .و من الله توفیق .

درود بر شما
    پیروز باشید

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 184 بار در 31 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز نه چیز بدی نگفته بودم ولی در این قسمت از حرفها بنده یک مقدار تند شدم و بدجور گوشم اذیت می کرد و هی نا خداگاه صدام می رفت بالا چون صدای خودم را نمی شنیدم (به دلیل 27 درصد کاهش شنوایی ) به همین دلیل اون قسمت را با این جمله بندی نگفتم ولی تقریبا همین مطلب را گفتم چون از قبل آماده کرده بودم و کپی نوشته همراهم بود و در ضمن قیمتها را نگفتم چون دوستان خیلی در این تالار و اون تالار فرموده بودند توهمی و غیره برای همین از گفتن قیمتها صرف نظر کردم ولی نوشته آن چون از قبل در کامپیوترم بود و کپی پیست کرده بودم گفتم بهتره پاک کنم که خوب شما خوب تیز عمل کردید و اینجوری شد ضمنا بله شما درست می فرمایید ولی تا آنجا که بنده فهمیدم شدیدا از توهین های داخل فروم ها شاکی هستند شاید دلیل عدم همکاری آنها هم همین باشد و این در حالی است که خودشان را خدمتگذار می دانند و هزاران کار کرده را بدون تشکر می بینند ولی خوب از نظر ما سهامداران این نتایج در نهایت برای ما ضرر داشته است وصد البته بنده فکر نمی کنم توهین به هر کسی صحیح باشد .و من الله توفیق .
    مطمعنا تاریخ چهره واقعی این خادمان بی چشمداشت را نشان خواهد داد و ایندگان قضاوت خواهند کرد.نقل است شخصی از سلمان فارسی می پرسد: "ای سلمان! ریش سفید تو بهتر است یا دم سگ؟"
    حضرت سلمان با درایت در جواب می فرماید: "اگر ریش سفیدم برای عبور از پل صراط مفید باشد، ریش سفید. اگر هم نه، دم سگ.
    "
    ویرایش توسط سپهری : 2012/08/12 در ساعت 12:57

20. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید سپهری از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 17 مهمان ها)

1. shabah