باسلام:
دوستان عزیز جلسه فردا با حضور تمام کسانی است که می خواهند به ما بپیوندند و محدودیتی برای دوستان نیست .البته دوستان شهرستانی در این زمان می توانند نیرو خود را برای اعلام حضور همه جانبه حفظ کنند و از دوستان نزدیک به تهران بهره خواهیم برد و دوستان شهرستانی منتظر اطلاع رسانی متعاقب آن باشند . دوستان عزیز کسانی که می توانند در جلسه فردا برای تهیه طومار تشریف بیاورند در مسنجر بنده برای گرفتن آدرس پیام بگذارند تا آدرس و زمان آنرا برایشان ایمیل کنم . ضمنا دوستان عزیز موضوعات و یا متن پیشنهادی خود را برای طومار با خود بیاورند .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز آقایان به هیچ قیمتی حاضر به خرید نیستند حتی 50 تومان که فکر نمی کنم کسی فروشنده باشد .ایشان گردن کج ما را می خواهند .اگر بنده هم هر حرفی زدم سند داشتم و الان هم می گویم بدانی شما که ده دلار بنده را شنیدی الان آقایان زیان 1126 میلیارد تومانی یعنی هفت برابر ونیم ارزش ثبت شده شرکت برایمان تدارک دیده اند ! کجای کاری ؟ بنده صد بار این موضوعات را گفته ام که ایشان برای چه این اقدامات را دارند رقم می زنند. خوب اگر به گفته بنده اعتماد نداری بدان بهتره یک جوری برگه سهم خودتان را نابود کنی .چون دیگر با هفت برابر ونیم شدن بدهی ها و قبول نداشتن ارزش روز صدرا چه حرفی برای فروش سهم خودت داری بزنی .آیا شما کسی را سراغ داری بدهی خرید کند .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/12 در ساعت 15:05
دوستان بزرگوار همدلی و یکرنگی راه موفقیت را هموار خواهد کرد، لذا در بعضی مواقع اگر انتقادی هم ابراز می گردد بهتر است با نگاه سازنده به آن نگاه کنیم تا به موفقیت که احقاق حق مسلم همه سهامداران صداراست دست یابیم. در ضمن هر وقت لازم باشد ما شهرستانی ها هم به جمع شما خواهیم پیوست. خدایا چنان کن سرانجام کار.... تو خوشنود باشی و ما رستگار.
در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
منطقی ترین کار تعیین هر چه سریعتر تاریخ مجمع فوق العاده و تعیین قیمت توافقی.صالح آبادی هم همین را گفته
alman, felfel, mahfirouzi, orumbourse, zafar3000, اشراق, اورال, رامین آرتی, فری زبل, مسعود 100, کورش
با سلام
اگر قصد خرید نداشتند از همه طرف تو سر مال نمیزدند.از اعلام زیان هنگفت تا هبه کردن سهامشون و اینکه شرکت بدرد بورس نمیخوره و .............در مورد زیان هم فعلا تا سال 90 حسابرسی شده . از توی هوا نمیتونند زیان بسازند.کل پروزه های سال 90 که اجرا کرده 500 تا بوده اونوقت بیاد 1126 تا زیان اعلام کنه.نه به اون خوشبینی بینهایتت و نه به اون بدبینی الانت
باسلام:
دوست عزیز آقا سجاد گل بنده دیروز متوجه نشدم که شما به شانه بنده زدی که بگویی در پشت سر بنده هستی و بنده غیبت شما را نکنم و فکر کردم با بنده کار داری .در هر صورت نوشته بنده اگر از دید غیر خودت بخوانی خواهی دید منظور بنده اینست که ایشان دیگر فاتحه اعتقادات را خوانده اند و خیلی زود حرف خودشان را فراموش می کنند چنانکه بعید است سهم شما را بخرند .ولی خوب بنده برای اینکه شما بدانی بنده غیبت نکرده ام و فقط خواستم بگویم خواهیم دید که آقا سجاد هم الان دست خالی پایین خواهد آمد و دیدید که شما دست خالی پایین آمدید .در مورد جا نبودن در آسانسور حق با شماست ولی آیا پیش از پایین آمدن همه ما در حالی که بنده هنوز هم تلاش در گرفتن حق 30 هزار سهامدار داشتم شما با جناب خواجه علی برای گرفتن پول سهمتان صحبت نکردید و ایشان به شما نگفت برگه سهم خودت را بیاور و یک کپی از آن تا شما را بفرستم .......... و شماره تماس نگرفتی و شما هم در ماشین برای بنده و آقای ذکایی تعریف نکردید و به بنده نفرمودید آیا به نظر شما پول بنده را می دهند و سهمم را می خرند و بنده نگفتم بعید است ! شاید 500 هزار تومانی به شما بدهند و همین مقدار هم برای بنده جای تعجب دارد .و جناب ذکایی به شما نگفت خدا کند سهم شما را بخرند چون این برای ما یک سند می شود و از آن می توانیم بهره ببریم .در پایان آقا سجاد گل مگر همین آقای ذکایی به شما و در جلسه و خطاب به جناب خواجه علی نگفت این چه حرفی است شما مشکل سهامداران را حل کن وگرنه من هم می توانم سهم آقا سجاد را بخرم واین که نشد حل مشکل و یا اینکه بنده گفتم مثل آقا سجاد 5 هزار نفر سراغ دارم و به فرض مثال شما می خواهی با حل مشکل یکنفر در این شب عزیز فکر کنی بدهکار کسی که نیستی هیچ مشکل بنده خدایی را هم حل کرده ای . فکر کنم تا همینجا کافی باشد آقا سجاد گل .بنده شما را دوست دارم و فقط می خواستم این آقایان را و اهدافشان را بر شما مشخص کنم. چه سهمت را بخرند وچه نخرند شما دیگر از دوستان ما هستی .و انشالله فردا روی همچون ماه شما را خواهم بوسید . ضمنا شما تمام جمله بنده را به مهندس اعتصام نشنیده ای بنده به ایشان گفتم با شناختی که از شما دارم بنده مطمئن هستم با اقداماتی که می دانم وجدان بیدار شما در پیش گرفته است شما با آقایان فرق دارید (دلیلش جلسات متعدد ) ولی بدانید آقایان گردن کج ما را می خواهند و اولین نفری که بخاطر مشکلات مالی و شرمندگی خانواده ناچار به گردن کج کردن شده است و انشاالله الان بالا ایستاده تا پول سهامش را بگیرد .و صد البته این جمله آخر بنده یعنی پولش را بگیرد تعنه بود که بنده به جناب خواجه علی زدم یعنی می دانستم شما را سنگ قلاب خواهد کرد و شاید الان با این نوشته ها بخواهد از خود حرکتی نشان دهد وسهم شما را بخرد ولی بازهم ایراد دیگری بر خود وارد کرده است و تنها راه برون رفت این قضیه راضی کردن تمام سهامداران است .ومن الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/12 در ساعت 16:06
باسلام:
دوست عزیز بنده را وادار نکن ناگفته ها را پیش پیش بگویم و آب به آسیاب نا مدیران بریزم .به عدد نگاه کنی می بینی که بقدری دقیق است که یک عدد بالا و پایین ندارد .و این سناریو جدید است ولی بنده آنرا از دیر باز با رقم گرد شده 1200 میلیارد خدمتتان عرض می کردم .و من الله توفیق.
باسلام:
دوستان عزیز جلسه فردا با حضور تمام کسانی است که می خواهند به ما بپیوندند و محدودیتی برای دوستان نیست .البته دوستان شهرستانی در این زمان می توانند نیرو خود را برای اعلام حضور همه جانبه حفظ کنند و از دوستان نزدیک به تهران بهره خواهیم برد و دوستان شهرستانی منتظر اطلاع رسانی متعاقب آن باشند . دوستان عزیز کسانی که می توانند در جلسه فردا برای تهیه طومار تشریف بیاورند در مسنجر بنده برای گرفتن آدرس پیام بگذارند تا آدرس و زمان آنرا برایشان ایمیل کنم . ضمنا دوستان عزیز موضوعات و یا متن پیشنهادی خود را برای طومار با خود بیاورند زمان پاسخگویی به ایمیل شما ساعت دوازده امشب .و من الله توفیق .
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 17 مهمان ها)