click to register
صفحه 545 از 2015 نخست ... 4544549553554254354454554654754855559564510451545 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,441 به 5,450 از 20148

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز اگر با من نبودش میلی چرا جام مرا بشکست لیلی . به شما قول می دهم به مدار ولایت مداری با شما هستم و در تلاش هستم به آنچه خداوند متعال فرموده عمل کنم یعنی تلاش و گرنه نصرت از آن خداوند متعال است و ما به تلاش مکلف هستیم نه نتیجه . در همینجا و با دعای شما از خدا می خواهم تمام نیت بنده را خالص برای راه حق نماید. و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط سرمایه گزار 67 نمایش پست ها
    سالها پیش قبل از انقلاب یک بابائی از اینها که ماشین باد میکنند در دکانش نوشت بود "باد",یک مامور امنیتی آمد خرش را گرفت که "باد" تنها معنی ندارد. یا بنویس" زنده باد " یا "مرده باد". حالا حکایت حمید خان و حرفهایش حقیقتآ همان "باد" است نه زنده باد است و نه مرده باد, معلوم نیست اینطرفی است یا آنطرفی و این از صفات آدمهای بسیار مرموز است و شاید هم ما را ک... خل فرض کرده,لاکردار عین جاسوس های دو جانبه می مونه و معلوم نیست با چه گروهی سر و سر داره, از ماموران خاتمه یا سازمان بورس ویا گروههای دیگره, وقتی موضوعات مورد بحث ما در رابطه با صدرا طوری است که می شود برای مثال در یک یا چند جمله خلاصه اش کرد و با هر موضوع موافقت یا مخالفت کرد,این آقا اینقدر با جمله ها و داستان های عجیب وغریبش از قصه های کودکی و زمان پیشاهنگی اش گرفته تا متراژ جزیره صدرا با متر مکعب( اندازه گیری حجم جزیره و نه مساحت آن)و... ما را هی می پیچونه و به بیراهه می بره که آخرش همه یادشون میره که اصل داستان صدرا بلاخره چی شد و به کجا کشید, خلاصه هممون را از دم حسابی سر کار گذاشته مخصوصآ بچه های تالار همسایه رو که حسابی با حرفهاش حال می کنند ,البته ما هم شاید بیشتر بدنبال همین سرگرمی در تالارها پرسه می زنیم و نه تحقیق و تفحص جدی در باره آخر و عاقبت صدرا,اما خداییش بچه خیلی با ادب و فروتنیه ولی در عین حال خیلی هم مرموز. شاید هم این بابا یه روزی یکی از مدیران خاتم از آب در بیاد و همگی ما بمونیم تو کف و بیفتیم دنبالش به التماس و خواهش که رحمی بما کند و دلی برای ما بسوزاند.

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 175 بار در 53 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز بنده را وادار نکن ناگفته ها را پیش پیش بگویم و آب به آسیاب نا مدیران بریزم .به عدد نگاه کنی می بینی که بقدری دقیق است که یک عدد بالا و پایین ندارد .و این سناریو جدید است ولی بنده آنرا از دیر باز با رقم گرد شده 1200 میلیارد خدمتتان عرض می کردم .و من الله توفیق.
    با سلام
    جنابعالی خیال میکنی من از دیروز یا یکماه یا یکسال پیش کارم را توی بورس تهران شروع کردم.بیش از 8 سال که این کاره هستم و 4 سال این کار را بصورت حرفه ای انجام میدم.در خرید و فروش سهام حرف هیچ تحلیلگر و مدیری را گوش نمیدم چه برسه باینکه اون تحلیگر ایرتان و پیرتان و اون مدیر اعتصام باشه.شایع و اخبار غیر رسمی که هیچ هیچ.روش خاص خودم را دارم.اطلاعاتی که شما ممکن.البته ممکن داشته باشی از کانال غیر رسمی هست و فاقد ارزش.اینهم از اون چیزایی هست که تو این 8 سال یاد گرفتم.در ضمن زیان ساختن کاری هست زمانبر یعنی زود زود میره برای سال بعد.البته انکار نمیکنم که برای رسیدن به هدفشون کاری از این بدتر هم انجام نمیدند.کلا این کاره هستند.اینکه گفتی ارقام دقیق زیان را هم میدونی معلوم خیلی وقت بر روی صورتهای مالی گذاشتی و باید دقیقا بدونی که شرکت چرا 3 سال عرضه سود ساختن را نداره که اگه میدونستی با اون خوشبینیهات 100 باره اون را علم میکردی.تا قیمت سهم را از دید خودت باز چندید برابر بیشتر نشون بدی.الان که خیلی بدبین شدی بهت میگم تا قدری بدبینی هات تعدیل بشه.باندازه دو ساعت هم بر صورتهای مالی شرکت وقت نگذاشتم.دلیل سود کم در این 3 سال همون چیزی بود که با صدای بلند توی مجمع فریاد زدم.حاشیه سود خیلی کم 13 درصدی که خواجه در جواب گفت چرا حاشیه سود صدرا را با مپنا و آذراب قیاس میکنی.یک شرکت مثل خود صدرا نام ببر.ساعتی بعد خانمی در تایید حرف من و با این ادعا که 10 سال سابقه کار در شرکتهای تاسیسات دریایی مشابه داره گفت که حاشیه سود صدرا باید حداقل 50 درصد باشه. و خواجه خان گفت اگر شبیه شرکت صدرا بعنوان مثال بیاورید قبول دارم(گفت سیب را با سیب مقایسه کن) .اون خانم کاملا درست میگفت.اون سیب صورتهای مالی سال 80 تا 83 صدرا هست.حاشیه سود اونجا بین 24 تا 40 درصد در نوسان نه بین 7 تا 13 درصد.همین یک فقره که گفتم اگر اوکی بود باید ارقام نجومی سود برای سالهای 88 تا 91 اعلام میکرد.در هر حال بنده هیچگونه امیداوری به اینده شرکت برای سهامداران خرد قایل نیستم و معتقدم تا زمانی که سهامدار عمده و پیمانکار یعنی قرارگاه یکی باشند این وضعیت ادامه دار هست.سهامداران خرد این وسط اضافی هستند که باید زودتر حذف بشند.

4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید omid_or51 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 833 بار در 115 ارسال
    ای انسان های باشرف و پاک عزا بگیرید و کمک کنید

باید از طرف تمامی سایت ها عزای عمومی اعلام شود

منتظر صدا وسیما نباشید اینا ادم نیستند .................

هر با شرفی تلاش کنند تا عزای عمومی اعلام شود و اطلاع رسانی کنند تا کمک های مردمی بدست این عزیزانمان برسد

صدای هل من ناصرا ینصرنی شنیده میشود

انتظار نداشته باشید که عمروعاص صفتان کمک کنند یزییدیان کمک کنند

روزینامه کیهان حتی یه نوشته هم در اول صفحه نداشته پس انتظار از این کثافت ها نداشته باشیم

نقل از برادر بزرگوار جناب آقای طیب از سایت تالار بورسی
    قابل توجه برادران رسانه به اسطلاح ملی و روزینامه های ...؟شرم دارد و خجالت بکشید
    ویرایش توسط مسعود 100 : 2012/08/12 در ساعت 18:43

6. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید مسعود 100 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال محمد صالحی آواتار ها
    تشکر شده 1,478 بار در 196 ارسال
    من یک فکری دارم

تا حالا خانه معامله کردید

یکی از همکارانم معاملات ملکی دارد گاهی معاملات ان را در مورد خانه میبینم اگر خانه با طلا هم داشته باشید معاملات ملکیه میگوید نه این خونه خوب نیست طلاش از عیار 18 است فلان مشکل را دارد حالا بریم فکرامونا بکنیم اما از طرف دیگه میگوید یک نفر هست نمیدونم به دردش بخوره یا نه میگوید من تلاشم را میکنم اما قول نمیدم به قول معروف با دست پیش میکشه با پا پس اما خریدار است خوب هم خریدار است اما با قیمت مفت

اگر بگوید همان اول باشه متری x تومان طرف با خودش میگه نه این بیشتر می ارزد معامله جوش نمیخوره هر قیمتی بدهد حتی دو برابر قیمت عرف باز هم فروشنده ناراضی است اما با این کار هم قیمت را پایین اورده هم به هدف خود رسیده هم فروشنده کلی دعا میکنه

درست است

حالا در مورد خصدرا هم همینطور اگر در ابتدای کار میگفت باشه من 100 خریدارم همه جوش می اوردیم اگر میگفت 150 همه باز میگفتیم نه اینها تصمیم دارند مفت خری کنند اگر 500 هم میگفت اخر امر پشت خاتم حرف بود میگفتند که ببین این سهم طلا بوده این سهم را الکی خراب کردند تا از ما مفت خریداری کنند

حالا می ایند این کا را میکنند دقیقا کار معاملات ملکی را

میگویند این سهم بدرد نمیخوره و فلان است فلان مشکل را دارد به درد ما نمیخورد ما اصلا خریدار نیستیم تا بازار را بترساند بعد از یک مدتی می اید میگویند حالا شاید 100 تومان انهم به دلیل اینکه پشت سهامدار باشیم نه اینکه سهم خوب باشد میخریم ان هم با منت همه هم میگویند به دمش گرم عجب مردان خدایی هستند

این وسط به هدفشان میرسند درست است

محاسبات را دوستان انجام دادند و موجود است اینها خریدار هستند اما از این روش کثیف استفاده میکنند تا به هدفشان برسند

اینها که نمیتوانند شرکت خصدرا را منحل کنند چون ابروی نظام هستند با اون همه تبلیغات اگر این کار ار بکنند تف سر بالا برای خودشان و خاتم است و برا ی خودشان خیلی بد میشود کلی کار کردند تا خصدرا را تا اینجا اوردند از همه بدتر کا رسانه ای میشه بزرگترین شرکت پیمانکاری نفت و اولین سهم واگذاری دولت از بورس اخراج شد

اما با این کار با جلو انداختن سهامدار هم امتیاز از دولت میگیرند هم سهم را مفت میخرند هم دعای خیر پشتشون
    ویرایش توسط محمد صالحی : 2012/08/12 در ساعت 21:28
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

8. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 833 بار در 115 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد صالحی نمایش پست ها
    من یک فکری دارم

تا حالا خانه معامله کردید

یکی از همکارانم معاملات ملکی دارد گاهی معاملات ان را در مورد خانه میبینم اگر خانه با طلا هم داشته باشید معاملات ملکیه میگوید نه این خونه خوب نیست طلاش از عیار 18 است فلان مشکل را دارد حالا بریم فکرامونا بکنیم اما از طرف دیگه میگوید یک نفر هست نمیدونم به دردش بخوره یا نه میگوید من تلاشم را میکنم اما قول نمیدم به قول معروف با دست پیش میکشه با پا پس اما خریدار است خوب هم خریدار است اما با قیمت مفت

اگر بگوید همان اول باشه متری x تومان طرف با خودش میگه نه این بیشتر می ارزد معامله جوش نمیخوره هر قیمتی بدهد حتی دو برابر قیمت عرف باز هم فروشنده ناراضی است اما با این کار هم قیمت را پایین اورده هم به هدف خود رسیده هم فروشنده کلی دعا میکنه

درست است

حالا در مورد خصدرا هم همینطور اگر در ابتدای کار میگفت باشه من 100 خریدارم همه جوش می اوردیم اگر میگفت 150 همه باز میگفتیم نه اینها تصمیم دارند مفت خری کنند اگر 500 هم میگفت اخر امر پشت خاتم حرف بود میگفتند که ببین این سهم طلا بوده این سهم را الکی خراب کردند تا از ما مفت خریداری کنند

حالا می ایند این کا را میکنند دقیقا کار معاملات ملکی را

میگویند این سهم بدرد نمیخوره و فلان است فلان مشکل را دارد به درد ما نمیخورد ما اصلا خریدار نیستیم تا بازار را بترساند بعد از یک مدتی می اید میگویند حالا شاید 100 تومان انهم به دلیل اینکه پشت سهامدار باشیم نه اینکه سهم خوب باشد میخریم ان هم با منت همه هم میگویند به دمش گرم عجب مردان خدایی هستند

این وسط به هدفشان میرسند درست است

محاسبات را دوستان انجام دادند و موجود است اینها خریدار هستند اما از این روش کثیف استفاده میکنند تا به هدفشان برسند

اینها که نمیتوانند شرکت خصدرا را منحل کنند چون ابروی نظام هستند با اون همه تبلیغات اگر این کار ار بکنند تف سر بالا برای خودشان و خاتم است و برا ی خودشان خیلی بد میشود کلی کار کردند تا خصدرا را تا اینجا اوردند

اما با این کار با جلو انداختن سهامدار هم امتیاز از دولت میگیرند هم سهم را مفت میخرند هم دعای خیر پشتشون
    این جوری نگین که بهشون بر می خوره ،

چون در این ایام برایشون باید از اعتقادداتشون حرف زد و کلی هم تعریف و تمجید کرد که چقدر انسان دوست هستند و رعایت حق الناس از اولویت های اول شان است؟

فردا حرف در می آورند برای بچه های سایت که از مدیران صدرا و خاتم بد گفتید و سهامتان را مفت هم دیگه نمی خریم و هبه هم کنید قبول نمی کنیم.

10. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید مسعود 100 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 245 بار در 42 ارسال
    دوستان عزیز طرف مقابل ما اعتصام وخواجه علی وسایرهم باندیهای مستقردرصدرامی باشند که باوجود اطلاع از روشدن وافشاء بازی
    کثیف اعلام زیان صدرا ازراه دستکاری صورتهای مالی باکمال پررویی رودررو نمایندگان سهامداران حقیقی می گویند هرکاری که می خواهید
    بکنید ...برویدشکایت کنید...
    قدرمسلم این برادران بدانندهنوزاول بازی است وماسهامداران حقیقی برای احقاق حقوق قانونی خودپاپس نخواهیم کشید
    ولی دوستان خواهشمندم دراین رویارویی بااین دزدان بیت المال حفظ اصول اخلاقی رافراموش ننماییم خانواده این افراد
    گناهی ندارند بهتراین است که حرمت آنان رانگاه داریم وتمام خشم خودرامتوجه افشاء دروغگویی ودستکاری اسناد
    وصورتهای مالی توسط این باند نماییم....

12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید کورش از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 245 بار در 42 ارسال
    جادارداینجاازتمامی دوستانی که درجلسه مشترک بامدیران بورس وصدرا بعنوان نمایندگان ماسهامداران حقیقی حضورداشتند
    تشکرنمایم...وپی گیرجلسه پیشنهادی آقاحمیدبرای روزدوشنبه باشند وهرزمان که نیازبه انجام روشهای دیگری جهت اعتراض
    به عملکرد نامدیران صدراباشد می توانندبااعلام قبلی روی ماسهامداران مقیم شهرستانهای دیگر حساب نمایند...

14. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید کورش از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    درود:
    من فاجعه از دست دادن هم میهنان عزیز و سلحشور آذری رو به تمام ملت ایران خصوصا آذری زبانان عزیز تسلیت میگم.این مردم غیور تو شرایط سخت مملکت که مردم همه نوع مشکلی دارن بهترین عزیزانشون رو از دست دادن که در برابر اونها مشکلات ما واقعا گفتنی نیست.خداوند متعال در این شرایط سخت بهشون صبر بده.

16. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز بنده نمی توانم جوابی به شما بدهم که آقایون مورد سو استفاده قرار دهند ولی باید بدانید اطلاعات شما به اندازه دوساعت مطالعه هم نیست واقع بین باشید .اگر اطلاعات می خواهید باید به جلسات بیایید ویا به مسنجر بنده بیایید مثل آقای سرمایه گذار 67 نباشید که گوش ندارد و دائما ساز مخالف می زند و ایشان برای سنگ اندازی که انجام می دهند فکر نکنم در پیشگاه خداوند پاسخی داشته باشند . نشد یکبار بیاید بنشیند و گوش کند و ببیند چه چیزی در دست داریم و فقط ساز مخالف می زند . ضمنا بنده هم از شما وهم از ایشان می خواهم در جلسه فردا شرکت کنید تا ببینید می شود بجای خود را دیدن به خدای خود توجه کنیم و در راستای حق قدم برداریم نه در راستای نا امیدی .شما چگونه فکر می کنید با دوساعت تحلیل می شود به کسی مثل جناب ایرتان که به حق تکنیکالیست خوبی بود اینجوری گفت قبولش ندارم .پس می شود در مورد شما هم همینطور پاسخ داد آیا شما از اینگونه پاسخ خوشحال می شوید ؟ .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_or51 نمایش پست ها
    با سلام
    جنابعالی خیال میکنی من از دیروز یا یکماه یا یکسال پیش کارم را توی بورس تهران شروع کردم.بیش از 8 سال که این کاره هستم و 4 سال این کار را بصورت حرفه ای انجام میدم.در خرید و فروش سهام حرف هیچ تحلیلگر و مدیری را گوش نمیدم چه برسه باینکه اون تحلیگر ایرتان و پیرتان و اون مدیر اعتصام باشه.شایع و اخبار غیر رسمی که هیچ هیچ.روش خاص خودم را دارم.اطلاعاتی که شما ممکن.البته ممکن داشته باشی از کانال غیر رسمی هست و فاقد ارزش.اینهم از اون چیزایی هست که تو این 8 سال یاد گرفتم.در ضمن زیان ساختن کاری هست زمانبر یعنی زود زود میره برای سال بعد.البته انکار نمیکنم که برای رسیدن به هدفشون کاری از این بدتر هم انجام نمیدند.کلا این کاره هستند.اینکه گفتی ارقام دقیق زیان را هم میدونی معلوم خیلی وقت بر روی صورتهای مالی گذاشتی و باید دقیقا بدونی که شرکت چرا 3 سال عرضه سود ساختن را نداره که اگه میدونستی با اون خوشبینیهات 100 باره اون را علم میکردی.تا قیمت سهم را از دید خودت باز چندید برابر بیشتر نشون بدی.الان که خیلی بدبین شدی بهت میگم تا قدری بدبینی هات تعدیل بشه.باندازه دو ساعت هم بر صورتهای مالی شرکت وقت نگذاشتم.دلیل سود کم در این 3 سال همون چیزی بود که با صدای بلند توی مجمع فریاد زدم.حاشیه سود خیلی کم 13 درصدی که خواجه در جواب گفت چرا حاشیه سود صدرا را با مپنا و آذراب قیاس میکنی.یک شرکت مثل خود صدرا نام ببر.ساعتی بعد خانمی در تایید حرف من و با این ادعا که 10 سال سابقه کار در شرکتهای تاسیسات دریایی مشابه داره گفت که حاشیه سود صدرا باید حداقل 50 درصد باشه. و خواجه خان گفت اگر شبیه شرکت صدرا بعنوان مثال بیاورید قبول دارم(گفت سیب را با سیب مقایسه کن) .اون خانم کاملا درست میگفت.اون سیب صورتهای مالی سال 80 تا 83 صدرا هست.حاشیه سود اونجا بین 24 تا 40 درصد در نوسان نه بین 7 تا 13 درصد.همین یک فقره که گفتم اگر اوکی بود باید ارقام نجومی سود برای سالهای 88 تا 91 اعلام میکرد.در هر حال بنده هیچگونه امیداوری به اینده شرکت برای سهامداران خرد قایل نیستم و معتقدم تا زمانی که سهامدار عمده و پیمانکار یعنی قرارگاه یکی باشند این وضعیت ادامه دار هست.سهامداران خرد این وسط اضافی هستند که باید زودتر حذف بشند.
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/12 در ساعت 23:51

18. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 175 بار در 53 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط عليمردان نمایش پست ها
    گزارش مجمع صدرا تیرماه 90 برای مرور و اثبات مغایرت گفتار و کردار مدیران بی وجدان صدرا و درس گرفتن از اعتماد به این طیف حضرات هرچند دیر است اما تجربه خوبی خواهد بود
    نوشته اصلی توسط حميد ناخدا
    قول داده بودم در مورد صدرا برایتان مطالبی رو بنویسم، البته دوستان مطالبی رو از مجمع نوشتن و برخی تحلیلها راجع به آن شد.
    اخبار مجمع رو برایتون می نویسم
    بخش اول: مجمعفوق العاده:
    تغییرات اساسنامه انجام شد 3 بند مهم داشت که ارائه گردید و تصویب شد.
    شرکت برای خروج از ماده 141 قانون تجارت برنامه کاهش سرمایه شرکت را در نظر دارد و قرار شد در مجمع ای که در آینده برگزار میشه این موضوع بررسی شود(کاهش سرمایه شرکت)
    شرکت برنامه افزایش سرمایه را در دستور کار داشته ولی این موضوع را با جدیت پیگیری نکرده ولی در روزهای اخیر(قبل از مجمع) دوباره با توجه به قانون بودجه مبنی بر تجدید ارزیابی دارایی ها مکاتباتی با بورس داشته ولی جلسه های بررسی آن و دفاع شرکت از این طرح بدلیل کمبود زمان به بعد از مجمع موکول گردیده است.
    موضوع افزایش سرمایه از دستور کار خارج شد و مقرر گردید در آینده نزدیک مجمع ای برای کاهش سرمایه شرکت و خروج از ماده 141 ق ت و افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها تشکیل شود.
    اطلاعات ارائه شده در مجمع توسط مدیر عامل شرکت آقای مهندس اعتصام:
    درسال 88 تعداد سهامدار حقیقی 23133 نفر بوده و در پایان سال 89 به 26981 نفر افزایش یافته و حدود 28 درصد سهامداران شرکت حقیقی هستند.
    در سال 88 تعداد سهامدار حقوقی 174 شرکت بوده و در پایان سال 89 به 166 شرکت کاهش پیدا کرده است. 72 درصد سهامدار حقوقی دارد.
    صدرا شهامدار جه شرکت هایی است؟
    1- 21.18 درصد سهم شرکت صف را دارد به مبلغ 78490 میلیون ريال
    2- 31.81 درصد شهم شرکت کاو ژرف به مبلغ 73885 م ريال
    3- آذرآب 18.55 درصد به مبلغ 219361 م ريال
    4- هتل های زنجیره ای صدرا 100 درصد به مبلغ 3000 م ريال
    5- شرکت مهندسی پژوهش صنعت نفت 100 درصد به مبلغ 1447 م ريال( این شرکت در حال حاضر طراحی 100 درصد فازهای 13 و 14 را در اختیار دارد و با یک شرکت اندوزیایی در فاز 21 همکاری میکند.)
    6- شرکت آبهای عمیق(DOT) که کار اصلی آن لوله گذاریست تجهیزات این شرکت به مبلغ 100 میلیارد تومان خریداری و راه اندازی شده ولی بدلیل اینکه کاری به آن واگذاری نشده و چون این شرکت توسط بانک پارسیان لیزینگ شده بود صدرا برای بدهی های آن مبلغ 100 میلیارد تومان دیگر هم هزینه کرده یعنی 200 میلیارد تومان.(در حاشیه مجمع از یکی از مدیران راجع به این شرکت پرسیدک و اظهار کرد که این تجهیزات حدود 400 میلیارد تومان می ارزد)شرکت صدرا برای DOT کارهای جدید تعریف کرده و از امسال درآمد زا خواهد بود.(قبلا به دوستان گفته بودم که صدرا شرکتی در زیر مجموعه هایش دارد که به بزرگی صدراست.)
    البته صدرا در زیر مجموعه هایش شرکت های دیگری هم دارد که بدلیل کم بودن درصد مالکیت صدرا توضی زیادی ندادند.
    حاشیه سود شرکت در سال 88 حدود 8 درصد بوده و در سال 89 این حاشیه سود به 17 درصد افزایش یافته است.(این یعنی رشد سود آوری شرکت)
    کاهش بهای تمام شده در شرکت بین سالهای 86 تا 89
    سال 86 حدود 90 درصد
    سال 87 حدود 210 درصد
    سال 88 حدود 91 درصد
    سال 89 حدود 83 درصد ( این آمار یعنی مدیریت صحیح شرکت در سال 88 و 89 و این روند در سال 90 هم ادامه دارد.
    حاشیه سود شرکت در حال حاضر در پروژه های فعلی شرکت حدود 11 درصد می باشد و در پروژه های نفتی حدود 13 درصد.
    البته زیان موجود در پروژه های قبلی باعث گردیده که این ضرر بجا مانده از پروژه های گذشته حاشیه سود شرکت را پایین نگهدارد.
    البته این نکته را هم در نظر داشته باشیم که در ضریب بالاسری برای پیمانکار فقط 8 درصد سود در نظر گرفته میشود.
    آقای اعتصام این نکته را هم اضافه نمودند که حاشیه سود شرکت صدرا در تمام دوران کاریش هیچگاه بیش از 16 درصد نبوده هست.
    یه نکته دیگر اینکه تغییرات قیمت ارز و change پول و گشایش اعتبار اسنادی LC - در حال حاضر حدود 7-8 درصد برای صدرا هزینه دارد.(بدلیل تحریمها)
    مساعدت های سهامدار عمده در سال 89:

8.2 میلیارد تومان تهاتر بدیهای شرکت از طریق صندوق آینده سازان
    مبلغ 4.9 میلیارد تومان کمک نقدی بصورت علی الحساب ( انتظار قرارگاه این است که با افزایش سرمایه این مبالغ به قرارگاه برگردد.
    قرارگاه با بانک توسعه صادرات برای تهاتر بدهی ها به توافق رسیده است.
    تبدیل جزیره صدرا به منطقه ویژه اقتصادی:
    نتایج آن برای صدرا به قرار زیر است
    1- کاهش هزینه های گمرک
    2- کاهش هزینه های خمل و نقل
    3- کاهش هزینه های انبار داری
    4- افزایش سرعت انتقال کالا
    شرکت در سالهای قبل از 89 بدلیل تخلفات گمرکی در فازهای 7و8 و ... مشمول ماده 14 گمرک شده بود و در سال 89 شرکت صدرا موفق شده مبلغ 579 میلیارد ریال بابت تسویه پروانه های ورود به گمرک را پرداخت کند و از لیست سیاه گمرک خارج شود و در ورود کالا به داحل مشکلی نداشته باشد.
    (با یکی از دوستان که در بخش بازرگانی شرکت کار میکنه دیروز صحبت میکردم بهم گفت که در حال حاضر مشکلی بابت ورود کالا نداریم و مسئولین گمرک همکاری حوبی با شرکت دارند. البته با کل مجموعه قرارگاه این همکاریها را دارند)
    ابلاغیه نهایی در خصوص تبدیل جزیره صدرا به منطقه ویژه اقتصادی هنوز صادر نشده ولی کلیه کارهای قانونی آن انجام شده و توسط استاندار و سایر مسئولین استانی در حال پیگیریست. و بزودی عملی میشود.
    اسناد مالکیت شرکت:
    شرکت اسناد مالکیت زیادی ندارد و از سال 89 شرکت با تشکیل تیمهای کارشناسی در این زمینه پیگیریهایی را انجام داده و در برخی از موارد نیز موفق به اخذ سند قطعی شده ولی مشکلی که صدرا دارد طلبکاران شرکت هستند که تا متوجه میشوند شرکت ملکی را سند زده سریعا از طریق مراجع قضایی به توقیف اموال اقدام میکنند.
    در ضمن مالک زمین بوشهر در سال 89 در یک مرحله تا توقیف کار در منطقه نیز اقداام نموده بود.
    (خبرهای بیرون مجمع: هتل بهشهر هفته گذشته به اسم صدرا سند حورده است و هفته اول مرداد ماه در خصوص ساختمان صدرا که بیش از 200 میلیارد تومان ارزش دارد دادگاه حکم نهایی رو صادر خواهد کرد یا اینکه جلسه آخر دادگاه هست.)
    یکی از مدیران شرکت ادعا میکرد که بیشتر مشکلات حال حاضر صدرا مربوط به شرکت صف می باشد که درزمان مدیریت آنها بر صدرا سفره ای پهن بوده و .....( راست وو دروغش با خودشان)، مشکل صدرا برای سند زدن ساختمان صدرا هم همین شرکت صف میباشد که ادعا نموده است که 30 درصد از ساحتمان را به آنها بدهند و مشکل حل شود ولی قرارگاه بخاطر دفاع از حق سهامداران حاضر به این کار نیست و بهمین دلیل موضوع حقوقی شده و بزودی صدرا این ملک راهم سند خواهد زد.
    اخذ رتبه در رشته های مختلف پیمانکاری:
    شرکت قبلا رتبه ای نداشته هست ولی در سال 89 در تمامی رشته های مرتبط کاری موفق به اخذ گردید و رتبه 1 گردیده است از جمله راه و ترابری، تاسیسات و تجهیزات و آب و ....
    (نکته جالب این هست که تاکنون شرکت بدون گرید کار میکرده و حالا به راحتی میتونه با این گریدها در تمامی مناقصات شرکت کنه و در ضمن حمایت قرارگاه را هم داراست و بدون تشریفات قانونی هم میتونه برخی از پروژه های خاص رو قرارداد ببنده)
    کارهای زیر ساختی در جزیره صدرا:
    جزیره در سال 89 از 50 هکتار به 200 هکتار تبدیل شده و برنامه شرکت تبدیل آن به 600 هکتار است.
    طراحی و ساخت جرثقیل دروازه ای 1000 تنی
    طراحی و ساخت دو فروند بارج 7000 تنی

چالشهای پیش روی صدرا:

تحریمهای بین المللی
    مشکلات سیستم بانکی و تامین مالی
    دعاوی علیه صدرا
    claimها و ادعاهای فراوان در خصوص پروژه ها از کارفرمایان

ادعاهای صدرا از کارفرمایان که در حال پیگیریست:

فاز 1 مبلغ 139 میلیارد تومان کارفرما پترو پارس
    پروژه سلمان 96 میلیارد تومان کارفرما پترو ایران( مشکلات مربوط به زمان تصدی شرکت صف بوده)
    پروژه خشت مبلغ 24 میلیارد تومان
    پروژه رشادت 120 میلیارد تومان( این پروژه ظاهرا از سال 86 شروع شده بود و بدلایل مشکلات مالی متوقف شده و جدیدا کار این پروژه ادامه پیدا کرده است.
    پروژه دریاچه ارومیه مبلغ 21 میلیارد تومان ( پروژه تحویل شده و بهره برداری میشود)
    پروژه پتروشیمی تبریز به مبلغ 8 میلیارد تومان
    جمع کل ادعاهای صدرا از کارفرمایان 408 میلیارد تومان بوده که اسناد اولیه آنها تهیه شده و در برخی از موارد با کارفرمایان توافقات اولیه شفاهی و کتبی صورت گرفته است.

(تجربه من نشان میده که کارفرمایان معمولا در ابتدا زیر پای اینگونه ادعاها نمیروند ولی بعد از مدتی انعطاف نشان داده و در نهایت پیمانکاران موفق میشوند بیشتر ادعاهایشان را از کارفرما بگیرند. این شاید زمان ببرد ولی در نهایت پیمانکار برنده این موضوع میشود)
    مدیر عامل نامه هایی رو به سهامداران نشان داد که خیلی جالب هستند.

نکته مهم و قابل توجه تمامی این نامه ها این بود که این نامه ها مستقیما به آقای احمدی نژاد و رحیمی و رحیم مشایی صورت گرفته است و دستورات ایشان هم به سایر ارگانها. این یعنی قدرت و توان و نفوذ مسئولین صدرا که سعی مینمایند مشکلات را از اساس حل نمایند و نه با نامه نکاریهای بی فایده و ....
    مهمترین نکته این بود که قرار بود در جلسه ای فیمابین مسئولین صدرا و آقای رحیمی معاون اول رییس جمهوری مشکلالت صدرا بررسی و راه حلهای برون رفت از مشکلات ارائه شود.
    این جلسه تا تاریخ مجمع برگزار نشده بود([ ابتدا قرار بود اردیبهشت، سپس خرداد ماه و ....) که مسئولین اعلام نمودن بزودی برگزار میشود.(مکاتبه آقای مشائی و رحیمی در این خصوص را ارائه کردند)
    - قولی که آقای احمدی نژاد بابت پرداخت 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای کمک به صدرا داده بودند نیز مطرح شد و شرکت در حال پیگیری ان می باشد.

موافقت برای اخذ پروژه های جدید:

1- پروژه خط لوله نکا - جاسک (این پروژه با همکاری صدرا و یک شرکت کره ای انجام خواهد شد.
    2- پروژه توسعه پالایشگاه آبادان
    مبلغ این دو پروژه بیش از 1 میلیارد دلار می باشد و هنوز در فاز مذاکره می باشد.
    3- پروژه خط لوله دنا
    4- پروژه پالایشگاه ستاره خلیج فارس
    این دو پروژه موافقتنامه اولیه بین طرفین امضای شده و در سال 90 حتما استارت کارهای اجرایی آن کلید میخورد. مبلع این دو پروژه هم بیش از 1000 میلیارد تومان می باشد.
    جمعا این 4 پروژه بیش از 2500 میلیارد تومان براورد شده اند.
    در ضمن پروژه های دیگری نیز در حال مذاکره اند که هر گاه معلوم شود به بازار اعلام می کنند.

مدیر عامل صدرا ظرفیت کاری صدرا را بین 7000 تا 10000 میلیارد تومان اعلام نمود.
    صدرا در فاز 14 پارس جنوبی بعنوان طراح پروژه فعالیت می کند.
    شرکت صدرا در سال 82 بخشی از شرکت آذراب را خریده است و بعدها متوجه شده هست که خصوصی سازی در برآورد خود بزرگنمایی کرده و بهمین دلیل شرکت صدرا از پرداخت باقی اقساط خود خودداری کرده و موضوع را به دادگاه کشیده است.
    شرکت مبلغ 50 درصدخرید را نقدا پرداخت کرده و بعد از اینکه متوجه کلاهبرداری خصوصی سازی شده از پرداخت مابقی اقساط خودداری کرده است . این مبلغ حدود 21 میلیارد تومان بوده که شرکت از این بابت مبلغ 20 میلیارد تومان در حسابهای امسال خود ذخیره دیده هست. در ضمن بیان شد که با خصوصی سازی توافقاتی داشته اند و دیگر مرحله دوم و سوم عرضه آذرآب (سهم وثیقه صدرا) عرضه نخواهد شد.
    بدهی های شرکت:
    کل بدهی های ثبت شده در حسابهای شرکت حدود 1100 میلیارد تومان میباشد که از این مقدار 350 میلیارد تومان آن در سال 89 بوده(این مبلغ بابت دریافت پیش پرداخت قراردادها می باشد) و مدیر مالی شرکت اعلام نمود که کل بدهی واقعی صدرا همان هست که به سیستم بانکی کشور داریم و مبلغ آن حدود 400 میلیارد تومان می باشد.
    حدود 10 میلیارد تومان بدهی صدرا به بانک اروپا را قرارگاه پرداخت کرده و بقیه رو سرمایه گذااری بانک ملی و قرار شده هست یکی از شرکتهای زیر مجموعه صدرا به بانک ملی معرفی شده و این مبلغ بعنوان وام به حساب ایشان منظور گردد.( این بدهی جنبه حیثیتی و ملی داشته و در سطح کلانبابت تسویه آن توافق صورت گرفته است.)
    (در خارج از مجمع یکی از مسئولین صدرا عنوان داشت شرکت قصد دارد برخی از املاکی که بنامش سند میخورد را فروخته تا با آن بتواند بخشی از بدهی هایش را تسویه کند)
    بعد از صحبتهای مدیر عامل صدرا نوبت به گزارش حسابرس شرکت رسید و با توجه به اینکه صدای حسابرس و رییس مجمع به خوبی و رسا یی نبود برخی از سهامداران اعتراض کردند و این باعث شد جو جلسه برگردد و کسانی که تا چند دقیقه قبل چرت میزدند از خواب بیدار شدند و اعتراضات بالا گرفت و مدیریت جلسه از دست رییس مجمع خارج شد و حدود 1 ساعت انواع طعنه و ... بود که نثار قرارگاه و مدیران شرکت گردید.
    در ادامه و با آرام شدن سهامداران که دل پری داشتند مابقی گزارش حسابرس خوانده شده و ....
    اما شاید در این بین و در ردیف اول مجمع صحبتهای سهامداران با آقای خواجه علی مدیر عامل سپانیر از اتفاقات جالب مجمع بود و همین موضوع باعث شد ایشان در پایان به پشت میکروفن رفته و صحبتهایی رو ارائه نماید.
    صحبتهای آقای مهندس خواجه علی:
    خرید صدرا برای قرارگاه چیزی جز ضرر نبوده و قرارگاه هنگام خرید 120 میلیارد تومان نقد پرداخت کرده و اگر خواست حکومت و همکاری قرارگاه نبود امروز صدرایی در کار نبود. با توجه به شرایط مملکت اگر تکلیف نبود کدام آدم عاقلی اقدام به خرید صدرا می کرد و این همه ضرر را متوجه خود می نمود. ایشان اظهار نمودند که بیشترین ضرر را در این معامله قرارگاه نموده هست و ما باید شاکی باشیم. ایشان وقتی از سردار قاسمی دفاع نمودند برخی از حضار اعتراض کردند ولی ایشان ادامه دادند و گفتند که ما بخاطر صدرا یکی از بهترین مدیرانمان را از قرارگاه جدا نمودیم تا صدرا را تقویت نماییم.
    صدرا امروز آبروی قرارگاه هست قرارگاه در خیلی از مواقع به صدرای بدون گرید پروژه های خودش را داده هست و با جد از آن حمایت می کند.در این مدت کارهای بزرگی کرده ایم و مهمترین آنها خارج شدن اسم صدرا از لیست سیاه(بلک لیست) کارفرمایان و اخذ پروژه های جدید عنوان نمودند.
    ایشان اقرار نمودند که ما از صدرا همه جوره حمایت کردیم ولی چون حرفه ای نبودیم از سهم حمایت نکردیم و بقولی مدیریت سهام در شرکت وجود نداشته که با جدیت در دستور کار قرار داده و از سهم حمایت می کنیم.
    ایشان تمام اتهاماتی که عنوان میشد سهامدار عمده سهم را در کف میخرد و در سقف میفروشد را تکذیب نمودند و عنوان کردند که بعد از معامله بلوکی تا به امروز حتی یک سهم هم نه خریداری شده و نه فروخته اند. و از سهامداران خواستند به این سهم بدید بلند مدت نگاه کنند.
    بهتره دوستان صدرا دار اعضای هیات مدیره شرکت را هم بشناسند و بعد در موردشان اظهار نظر کنند. بنده با آقای اعتصام و خواجه علی مدتی همکاری داشته ام.
    آقای مهندس خواجه علی:
    ایشان در حال حاضر از سپاه بازنشسته شده اند و خودشان شرکت داشتند و قصد خروج از قرارگاه که با وساطت سردار وفایی و سردار قاسمی مجدد در مجموعه قرارگاه مشعول بکار شدند.
    ایشان مدیر پروژه سد کرخه بوند و این سد که یکی از افتخارات ایران هست را ساخته اند. در ضمن مدتی مدیر عامل شرکت سپاسد شدند و سپس به شرکت سپانیر نقل مکان کردند. جز کمتر مدیران اتوبوسی ایران می باشند و هنگامی که از سپاسد رفتند و به سپانیر پیوستند تنها راننده خود را بردند. ایشان به این قائلند که باید تیم ساخت و ساختارهای شرکت را طوری چید که به شخص قائم نباشد. دوستانی که مچموعه سپانیر را بشناسند می توانند قضاوت کنند.
    شاید مهمترین نکته در مورد ایشان این باشد که ایشان یکی از گزینه های اصلی برای تصدی سمت شهرداری تهران و رقیب اصلی آقای قالیباف بودند.

آقای مهندس اعتصام:

ایشان مدیر عامل و فرمانده دومین مجموعه برزرگ خاتم یعنی قرب نوح بودند. و در حالی به صدرا آورده شدند که در مجموعه تحت امر خود که انواع و اقسام پروژه های عمرانی را تجربه کرده بودند و از مدیران طراز اول کشور میباشند( در امر مدیریت پروژه ها)
    و در قرب نوح بیش از 3000 میلیارد پروژه داشتند.
    خوب بنده مطالب مجمع و شرکت رو نوشتم و جمع بندی با خود دوستان:
    1- بالا رفتن حاشیه سود شرکت به حدود 17 درصد در سال 89
    2- کاهش بهای تمام شده به 87 درصد در سال 89
    3- مساعدت های سهامدار عمده از سهم (قرارگاه) در سال 89 و ادامه آن در سال 90
    4- تبدیل جزیره صدرا به منطقه ویژه اقتصادی
    5- حل مشکلات گمرکی شرکت و خروج از ماده 14 گمرک
    6- تلاش شرکت برای ثبت دارایی های شرکت از جمله جزیره صدرا، هتل بهشهر و ساختمان مرکزی و .....
    7- اخذ گردی و رتبه بندی از مراجع مربوطه برای شرکت
    8- انجام کارهای زیر ساختی در جزیره صدرا از قبیل افزایش فضای جزیره از 50 هکتار به 200 هکتار، طراحی و ساخت جرثقیل 1000 تنی و دو فروند بارج 7000 تنی
    9- پیگیری اخذ 408 میلیارد ادعای شرکت
    10- راه اندازی و شروع بکار شرکتهای زیر مجموعه صدرا و سودآور شدن آنها امسال و سال آینده از جمله شرکت DOT
    11- موافقت برای اخذ پروژه های جدید(حدود 2500 میلیارد پروژه)
    12- خروج صدرا از بلک لیست کارفرمایان
    13- پیگیری اخذ وام 500 میلیون دلاری از صندوق توسعه ملی
    14- تلاش برای تشکیل کارگروه رسیدگی به مشکلات صدرا با حضور بالاترین مقام های اجرایی کشور(بزودی)
    15-پیدا شدن مشتری احتمالی برای دو کشتی صدرا که قبلا پیشرفت های خوبی هم داشته اند.
    16- حمایت قرارگاه از سهم(مدیریت سهام توسط سهامدار عمده در ماههای آتی)
    17- کمک قرارگاه به شرکت بابت واگذاری برخی از پروژه های جدید
    و .....
    اینها خبرهای خوب و بد مجمع صدرا بود که به اطلاع دوستانی که در مجمع نبودند رسید.
    بنده به آینده صدرا خیلی خوشبین هستم و اگر مسائل بین المللی خاصی پیش نیاید صدرا در آینده به سهامداران خود سود خوبی میدهد.
    دوستان خود بررسی های لازم را انجام دهند و مانند کسانی که صدرا را در سالهای گذشته فقط با حرف و حدیث خریده اند و امروز در ضررند نباشند. در بازار سهم خوب و ارزان و مفت زیاد هست نیاییم خودمان رو گول بزنیم و وارد سهمهایی بشویم که کلی ابهام دارند و هزاران اما و اگر.......
    فکر کنم صدرا چند روزی بسته بماند:
    در مجمع وقتی مدیر عامل نامه دریافت کمک از صندوق توسعه ملی و تشکیل جلسه با آقای رحیمی رو نشون داد نماینده بورس از مدیران صدرا خواست تا این نامه ها رو به بورس ارسال نمایند. در ضمن فکر کنم آقای قلی پور نامه ای رو نشون داد که مربوط میشد به دستورالعمل مربوط به چگونگی انجام و استفاده از قانون بودجه سال 90 (همان بحث تجدید ارزیابی داراییها)
    با این فرض کنم صدرا چند روزی بسته بماند تا تکلیف این نامه ها و تاثیرشان بر سهم مشخص بشه.(نظر شخصی است)
    مخلص همه دوستان
    قضاوت با دوستان.
    .
    http://talarebourse.bourexpro.com/vi...asc&start=7545

کجارفت آنهمه وعده وعید ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آیا نتیجه همه این امتیازات اعلام زیان 1426 ریالی بود ؟واقعآ مدیران بی وجدان صدرا اینقدر .......هستند یا سهامداران را ...............فرض کرده اند؟!!!!!!!!!!!

مثل:
    1- بالا رفتن حاشیه سود شرکت به حدود 17 درصد در سال 89
    2- کاهش بهای تمام شده به 87 درصد در سال 89
    3- مساعدت های سهامدار عمده از سهم (قرارگاه) در سال 89 و ادامه آن در سال 90
    4- تبدیل جزیره صدرا به منطقه ویژه اقتصادی
    5- حل مشکلات گمرکی شرکت و خروج از ماده 14 گمرک
    6- تلاش شرکت برای ثبت دارایی های شرکت از جمله جزیره صدرا، هتل بهشهر و ساختمان مرکزی و .....
    7- اخذ گردی و رتبه بندی از مراجع مربوطه برای شرکت
    8- انجام کارهای زیر ساختی در جزیره صدرا از قبیل افزایش فضای جزیره از 50 هکتار به 200 هکتار، طراحی و ساخت جرثقیل 1000 تنی و دو فروند بارج 7000 تنی
    9- پیگیری اخذ 408 میلیارد ادعای شرکت
    10- راه اندازی و شروع بکار شرکتهای زیر مجموعه صدرا و سودآور شدن آنها امسال و سال آینده از جمله شرکت DOT
    11- موافقت برای اخذ پروژه های جدید(حدود 2500 میلیارد پروژه)
    12- خروج صدرا از بلک لیست کارفرمایان
    13- پیگیری اخذ وام 500 میلیون دلاری از صندوق توسعه ملی
    14- تلاش برای تشکیل کارگروه رسیدگی به مشکلات صدرا با حضور بالاترین مقام های اجرایی کشور(بزودی)
    15-پیدا شدن مشتری احتمالی برای دو کشتی صدرا که قبلا پیشرفت های خوبی هم داشته اند.
    16- حمایت قرارگاه از سهم(مدیریت سهام توسط سهامدار عمده در ماههای آتی)
    17- کمک قرارگاه به شرکت بابت واگذاری برخی از پروژه های جدید
    و .....

راستی 408 میلیارد تومان کلیم یعنی 272 تومان سود به ازای هر سهم چه شد؟!

مارا به رخت وچوب شبانی فریفته اند این گرگها سالهاست که با گله آشنااند!
    با سلام و عرض ادب
    دوست عزیز و گرامی اکثر موارد و وعده های مدیران دروغگو را جنابعالی فرمودید.البته تعدادی نیز به ذهن اینجانب میرسه که از ذکر آن خودداری میکنم.هر کدام از موارد فوق که منتهی به منفعت کارفرما(قرارگاه) شده باشد(بدلیل اینکه کارفرما و سهامدار عمده یکی هستند) و در مقابل سهامداران بابت آن آسیب دیده باشند بشرط مستند بودن قابل پیگیری در محاکم قضایی و ایجاد آبروریزی بزرگ برای قزازگاه میگردد.

20. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید omid_or51 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)