click to register
صفحه 550 از 2016 نخست ... 5045050054054754854955055155255356060065010501550 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,491 به 5,500 از 20154

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    درود:
    حاج حمید منظور بنده حضور فیزیکی نبود و همین که همه ما میخواهیم حق خودمون و سهامداران رو بگیریم و ایشان ودگر دوستان از جمله جناب صرمایه گزار 67 و .... هم با ما اتفاق نظر دارن و پیشنهادات خودشون رو بدون هیچگونه غرضی و با همدلی با دیگر سهامداران بیان میکنند این نشان از همراهی همه ما است . البته انتقاد و مشورت هم از پایه های اصولی همفکری و درمان چاره است .

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    فکر بسیار خوبی می باشد,البته بنده یک روز قبل از برگزاری جلسه یک طوماری از شکوایه های خود و دوستان در رابطه با مدیران صدرا و سهامدار عمده را که به امضای تنی چند از سهامداران صدرا رسیده بود را شخصا و بواسطه یکی از آشنایان ذی نفوذ در بیت رهبری مستقیمآ تقدیم نمودم از من هم فتوکپی کارت ملی و شماره منزل را گرفتند, و با اینکه امید زیادی به روند این نوع نامه نگاری ها نداشتم , ولی خوشبختانه دو روز بعد یک آقایی بهم زنگ زد و اذعان داشت که از بیت رهبری تماس می گیرد و بهم اطمینان داد که نامه توسط رهبری قرائت شده و ایشان دستور پی گیری موضوع نامه را دادند و نیز متذکر شدند که تا حصول نتیجه باید صبر کرد.حالا اگر طومار دیگری با امضاهای بیشتری را بتوان فرستاد یقینآ پی گیری آن شتاب و سرعت بیشتری را به خود خواهد گرفت.
    نقل قول نوشته اصلی توسط armin777 نمایش پست ها
    درود:
    واقعا باید از آقای خوشبین که جز سنگ انداختن کار دیگری بلد نیست و برای مطرح شدن هرر چیزی رو میگه تشکر کرد.آدم خوبه به عمل خوب شناخته بشه.ایشان هفته پیش رفته بود بالا منبر و وجود جلسه را انکار میکرد و میگفت دربون سازمان به من گفته جلسه ای نیست که دیدیم بود ولی ایشون اون پست ها رو یادش رفته و حالا طوری دیگه مغلته میکنه.
    آقای خوشبین اگه شما برای تلفن زدن به سازمان مشکل داری و تحویلت نمیگیرن نمیتونی بقیه رو هم مثل خودت بدونی.شخصا هر موقع بخوام یعنی خودم حس کنم نه امثال شما بهم بگن . هم تلفن جناب مالمیر و هم جناب مستشار که رئیس روابط عمومی سازمانه رو دارم. برای اطلاع شما در جلسه تمام مسئولان بورس با سهامداران حقیقی بودند.شما سهمی یا جلسه ای رو حتی با حقوقیهای گردن کلفت و عیره به بنده نام ببر که د اون جناب صالح آبادی قالیباف اصل مالمیر وستشار خواجه نصیر و 2 نفر از مشاوران و حسابرسان سازمان همزمان در اون جلسه باشند.این اتفاق به خاطر فشار تمام سهامداران صدرا اتفاق افتاد که جناب کدبان باستان و غیره هم با ما بوده و هستند ولی متاسفانه همیشه افرادی هستند که قصد سم پاشی و بی ارزش نشان دادن تلاش دوستان بوده و هستند از جمله شما.بجای فکرهای منفی ایده های خوب ارائه بدید که ما هم اطاعت کنیم.
    دوستان یه پیشنهاد هم آقای ذکائی دادن که قرار شد با هزینه من و ایشون اون رو انجام بدیم که اگر موافق باشید دنبالش رو بگیریم.
    نظر به اینکه در حال نوشتن طومار و ثبت اون و فرستادن اون به ارگانهای مختلف از جمله کمیسیون اصل 90 مجلس دفتر بیت رهبری ریاست جمهوری بازرسی کل و....قرارشد یک آگهی در صفحه بورس یا صفحه اول روزنامه دنیای اقتصاد با یک شماره تلفنی بنویسیم که کلیه سهامداران متضرر و ناراضی صدرا با کپی برگ سهم بیان و اون طومار رو امضا کنند.ایجوری خیلی ها که توفرومها نیستند و سهامدار هستند هم با خبر میشن و همه ما به سهامدارانی هم که میشناسیم این شماره تلفن رو بدیم تا طومار خیلی بلند بالائی درست بشه. نظر دوستان چیه؟

4. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    ...و به واقع...
    ...من الله توفیق...

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز مهم نیست که چه کسی چکار می کند .ولی مهم است همه ما با مهربانی به فکر ایران آباد باشیم و از دیدن درد دیگران از او دچار درد شدیدتری شویم .بنی آدم اعضا یکدیگرند . که در آفرینش ز یک گهرند .چو عضوی بدرد آورد روزگار .دگر عضوها را نماند قرار .انشاالله بزودی شاید فردا طومار آماده امضا سهامداران است و جای میثاق را به حضور دوستان خواهیم رساند .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
    فکر بسیار خوبی می باشد,البته بنده یک روز قبل از برگزاری جلسه یک طوماری از شکوایه های خود و دوستان در رابطه با مدیران صدرا و سهامدار عمده را که به امضای تنی چند از سهامداران صدرا رسیده بود را شخصا و بواسطه یکی از آشنایان ذی نفوذ در بیت رهبری مستقیمآ تقدیم نمودم از من هم فتوکپی کارت ملی و شماره منزل را گرفتند, و با اینکه امید زیادی به روند این نوع نامه نگاری ها نداشتم , ولی خوشبختانه دو روز بعد یک آقایی بهم زنگ زد و اذعان داشت که از بیت رهبری تماس می گیرد و بهم اطمینان داد که نامه توسط رهبری قرائت شده و ایشان دستور پی گیری موضوع نامه را دادند و نیز متذکر شدند که تا حصول نتیجه باید صبر کرد.حالا اگر طومار دیگری با امضاهای بیشتری را بتوان فرستاد یقینآ پی گیری آن شتاب و سرعت بیشتری را به خود خواهد گرفت.
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهربان نمایش پست ها
    ...و به واقع...
    ...من الله توفیق...

8. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 113 بار در 15 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز شما بفرمایید جلو همین فردا صبح نماد را باز کنید و سهام مردم را به قیمت مناسب بخرید و مطمئن باشید همه ما شما را دعا خواهیم کرد .آخر دوست عزیز شما فکر می کنید در این تهران باآنهمه گرانی و طرح ترافیک و گرانی تاکسی و غیره بنده بارها برای یک جلسه بروم و بیایم تا وقت ملاقات بگیرم و آنهمه هزینه تلفن و غیره را تقبل کنم و روزانه مانند دیروز بیش از چهار ساعت در جلسه با دوستان و یک ساعت و نیم جلسه با مهندس اعتصام و غیره بیایم اینجا این کنایه های شما را تحمل کنم ! آیا اگر فقط یکبار بخواهید یک شکایت نامه پنج صفحه ای را بروید و از سر کوچه خودتان کپی کنید در این هوای گرم و فارغ از هزینه آن حالش را دارید ؟ که چنین بر بنده می تازید ؟ پس انصاف شما کجاست .اگر بنده همین کار را هم بر عهده نگیرم در آن زمان شما می خواهید چه کسی را مسخره نمایید . ضمنا شما هم یکبار قدم رنجه نموده و در این جلسات شرکت نمایید تا معلوم شود بنده دروغگو هستم یا شما بی حال تشریف دارید یا نه بیا و در مسنجر ببین که چه حرفی برای شما دارم که بگویم یا سندی دارم یا نه فقط چشم بسته اتهام وارد می کنی !؟ .و من الله توفیق .
    سلام
    دوست نادیده عزیز ،
    تلاشهای بی شائبه جنابعالی بسیار قابل تقدیر است . لطفا با همان عزم جزمتان راه را ادامه دهید انشاا... منافعش در نهایت به همه سهامداران من جمله همین جناب خوشبین! هم خواهد رسید. اجرتان با صاحب این ماه عزیز ، امیرالمومنین (ع ) .
    موفق باشید
    .
    ویرایش توسط amir184 : 2012/08/14 در ساعت 23:12

10. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید amir184 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز اینها که اینگونه برخورد می نمایند نمی توانند سهامدار باشند . البته امیدوارم که نا آگاه باشند و به زودی بجای اختلاف انداختن بین ما به ما بپیوندند تا زودتر به حق خودمان برسیم . در ضمن با حضور در جلسات حتما به اشتباه خود پی خواهند برد .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط smoosapour نمایش پست ها
    متاسفانه خفقان جامعه را فراگرفته، نه میشود حرف زد نه میشود اعتراض کرد نه میشود نفس کشید ....

این جناب حمید یک فرد شیاد از عمال خاتم است شک نکنید-حالا نوبت طومار شد!!!!
    لعنت خدا بر هر چی حروم خوار و دزد و شیاده-دوستان بدانید بعضی از کابران که دنباله رو این بابا هستند هم یا واقعا نمی دونن چه خبره (که خیلی کم می نویسن) یا اینکه شیادانی مثل خود حمید و خاتم و اعتصام حرومخوار و دزدن

قضیه خیلی بودار است- متاسفانه بعضی از کاربرانی که از همون اول با این بابا مخالفت می کردن الان دارن حرف اونو می زنن!
    اینها ایرتانی دیگر هستند با لباسی متفاوت

خدا هم خدا نیست که اگر بود جواب ظلم را در همین دنیا میداد (طبق گفته خودش)
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/14 در ساعت 23:26

12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 32 بار در 8 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shokouhi نمایش پست ها
    استاد عزیز این شکایتی که شما میفرمایید حتماً باید بعد از ورود اطلاعات پرینت گرفته و به دادسرای مربوطه مراجعه و تحویل فرمایید

این فقط برای پر نمودن برگ دادخواست است و تا تحویل دادسرا ندهید فایده ایی نخواهد داشت

داش گلم شما به من نگو که من خودم ........... هستم ولی بازهم اگه برای شما سخته که بری مجتمع عدالت دادخوست خوت رو پست کن

14. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید HASHT PA از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    دوستان گرانقدر
    درود بر شما
    نوشته زیر را در سایت همسایه خطاب به یکی از کابران نوشتم. اگر موافق هستید مسیر را اینگونه که در زیر نوشته شده طی کنیم. باید از چرخیدن های بیهوده به دور خود پرهیز کنیم. اگر قرار است طوماری امضاء شود بهتر است خود امضاء کردن طومار موضوع و دلیل گردهم آیی سهامداران در یکی از مکان های انتخابی زیر باشد. یک گردهم آیی مسالمت آمیز برای امضاء طومار در برای یکی از نهاد های ذیربط . نوشته را بخوانید سپس به ادامه گفتگو خواهیم پرداخت

گاهي راه حل هايي که از سوي دوستان داده مي شود ، کمي نسنجيده است.
    با تغييرات کوچکي ميتوان آن را بهبود بخشيد.
    خواندم که يکي از گراميان نوشته بود ، آگهي اي چاپ مي شود که سهامداران تماس بگيرند و قرار بگذارند براي امضاء طومار و باقي ماجرا ...
    نميدانم چرا بايد لقمه رو دور سر بچرخانيم و سپس در دهان بگذاريم.
    ساده ترين راه از نظر بنده اين است که متن طومار در فضاي مجازي پس از تدوين و اصلاح به تاييد دوستان برسد ، هم زمان پتيشني تهيه ميکنيم و از دوستان درخواست ميکنيم اينترنتي امضاء کنند.
    پس از تهيه طومار و تاييد آن ، دوستاني که در تهران هستند زحمت آماده سازي آن را روي پارچه يا هر چه صلاح ميدانند ، بکشند. مرحله بعدي ، گذاشتن قرار براي امضاء طومار است.
    با يک تفاوت اساسي ...
    براي امضاء طومار گردهم آيي اي برنامه ريزي شود که سهامداران از شهرستان ها و تهران و ... در تاريخي مشخص که بتوان هماهنگي لازم را انجام داد در يکي از مکان هاي :
    1-سازمان بورس
    2-مجلس شوراي اسلامي
    3-دفتر مقام معظم رهبري
    4-سازمان بازرسي کل کشور
    5-....
    و يا هر جايي که دوستان پيشنهاد بدهند و خرد جمعي آن را بپذيرد ، سهامداران گرد هم بيايند و طومار را امضاء کنند.
    اين يک تير است با دو نشان. هم طومار نوشته و امضاء شده و هم سهامداران گردهم آيي مسالمت آميزي در برابر يکي مکان هاي بالا براي رساندن صدايشان به گوش مسئولين انجام داده اند.
    سپس طومار را به هرجا که دوستان گمان ميکنند تاثير گذار است ارسال ميکنيم و پيگيري ها انجام مي شود.

اينکه يک بار طومار امضاء شود و يک بار براي پيگيري فرستاده شود و اگر نتيجه اي نداد گردهم آيي شکل بگيرد کار سنجيده اي نيست. اين روش تنها زمان را ميکشد و دوستان را سرخورده ميکند.
    اگر دوستان موافق هستند با اين تغييرات کوچک بهروري کار را بالا ببريم ، بفرمايند تا ادامه را راه با اين روش بينديشيم.
    با سپاس

16. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 382 بار در 66 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASHT PA نمایش پست ها
    داش گلم شما به من نگو که من خودم ........... هستم ولی بازهم اگه برای شما سخته که بری مجتمع عدالت دادخوست خوت رو پست کن
    احتمالاً شما در ایران زندگی نمی کنید، هر چند شما خودتان استاد هستید

باسلام:
    دوست عزیز با گوشی موبایل گفتگو داخل جلسه ضبط شده است ولی صدای افراد دورتر قدری ضعیف است و با تیون کردن ممکن است صدا قدری تغییر کند و ضمنا روی گوشی apple است و لازم است یک برنامه برای اینکار بنویسم تا بتوانیم برای شما این صدا را بگذارم چون همانطور که می دانید برنامه ای برای اینکار در بازار نیست .البته نرم افزار آیتونز اینکار را انجام می دهد و باید به sync تبدیل شود که باعث از دست رفتن همان کیفیت اولیه نیز می شود .دارم تلاش خودم را می کنم تا انشاالله به بهترین نتیجه برسم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط smoosapour نمایش پست ها
    اقا حمید سند نشون بده- چرا اینقدر سهامدارا رو سرگرم می کنی - پس چی شد مگه نمی گفتی قول گرفتین که با قیمت بالا و توافقی سهم رو باز کنن (و تجمع رو بر هم زدین)
    چرا سند نشون نمی دی که توی جلسات شرکت می کنی؟ چرا هیچ سایت خبری حرف شما رو تایید نمی کنه؟

چرا حاشیه میری؟

من سهامدار صدرا هستم و زخم خورده اعتصام و خاتم و ایرتان و ...- نمی خوام بقیه هم به درد من دچار بشن-البته مدت زیادی نیست که سهامدار صدرا هستم، در قیمت 250 هم وارد شدم (زمانی که اون حرومخوار دزد مصاحبه کرد و از سهم تعریف کرد و جناب ایرتان هم بموازات شروع به فعالبت کرد)

حالا سند نشون نمیدی اشکال نداره بگو نتیجه این چند روز فعالیتت چی بود، مگه بهت قول ندادن (بقول خودت) که ... ؟!!تازه می خوای شروع کنی طومار بنویسی!!!

مگه هزاران نامه به بیت ر ه ب ر ی ارسال نشد ؟ کی از نامه هاش جواب گرفت که حالا می خواید طومار بنویسید؟

هر کس ادعایی می کنه باید سندی ارائه کنه- چند هفته گذشته هر کی می گه سند نشون بده نه خودت نه دوستانت حرفی برای گفتن ندارید-

اگر شما واقعا ادم مومنی باشید قبل از اینکه امثال من از شما سند بخوان خودتون سند ارائه می دادید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza-b نمایش پست ها
    من كه خيلي وقت پيش گفتم اين بابا تو توهم سنگيني قرار داره و بعضيا رو سر كار گذاشته... اونا كه ميگفتن يه هفته ديگه صبر كنيد در جريان باشن اين مدت گذشت و همونطور كه يه آدم عاقل انتظار داشت خبري نشد! يه فكري به حال خودشون بكنن اين افراد...
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/15 در ساعت 10:29

19. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 8 مهمان ها)

1. بارسا،
  2. علیرضا۱۲۳،
  3. محمود