click to register
صفحه 555 از 2016 نخست ... 5545550554555255355455555655755856560565510551555 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,541 به 5,550 از 20152

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی بی خیال آواتار ها
    تشکر شده 220 بار در 41 ارسال
    من که قبلا هم خدمت دوستان عرض کردم هم به تعداد سهامدار و هم شناوری سهم کاملا مشکوکم.تا امار دقیق خریدهای 2ماه اخر قبل از بسته شدن نماد رو نشه نمیشه هیچ نظری داد.

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بی خیال از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز دو تا نکته اول اینکه بنده از کسی نمی پرسم چند عدد سهم داری ولی جالبه که بدونید انگار با تعدادیکه خود دوستان داوطلبانه اعلام می کنند ! انگار داریم می رویم بالای 510 میلیون سهم و نتیجه گیری بنده اینست که شاید برخی خجالت می کشند که بگویند مثلا دو هزار تا سهم دارند و همان هم برایشان خیلی مهم است و دوم اینکه اگر 25500 سهامدار را بر بیست هزار سهم ضرب کنیم می رسیم به 510 میلیون سهم که معادل 34.07 درصد از سهام صدرا ولی نمی دانم چرا دو بعلاوه دو دارد پنج می شود .البته اگر به کسانی که می فرمایند خود و خانوادشون بعنوان مثال 20 میلیون سهم دارند توجه کنیم یا تمام آن خانواده هر کدام یکبار پیام می فرستند یا افراد زیادی هستند که ...........................نمی دانم ! شما بفرمایید موضوع چیست ؟ولی به هر حال بنده امیدوارم تمام سهامداران برای امضای طومار تشریف بیاورند. و عکس قضیه تعداد سهام پیش نیاید.اگر همه بیست میلیونی هستند .پس این گریانهای صد و دویست هزار تایی چه می گویند .آیا سهامی بیش از تعدادی که گفته شده فروخته شده است. خدایا کمک کن ببینیم آخر صدرا چه می شود . آیا وجود اینهمه به نون شب محتاج سهامدار صد و دویست هزارتایی صدرا چه معنی دارد؟ آیا اینها در دنیای واقعی هم موجودیت دارند .و من الله توفیق .
    درود:
    حاج حمید شما اطلاعاط خودت رو به اشتراک بگذار.شما حداکثر چند سهامدار میشناسی؟ 500؟ 700؟ فکر نکنم به این تعداد هم برسد.شما اگر 1000 نفر با نیم میلیون هرکدوم سراغ داری میشه 500 میلیون.
    من اصلا نمیدونم برای چی شما این رو عنوان نمیکنی؟به نظرم گاها تفکرات و خیالات برشما حکمفرما میشود مثل صدرای 10 دلاری یا بیش از 500 میلیون سهم.اگر بتونی دیسک سهامداران صدرا رو بگیری دیگه شبهه ای نیست.الآن هم ابهامی نیست شما خودت تردید داری وگرنه کل کسانی که میشناسی رو با تعداد سهامشون جمع بزنی نصف حقیقی هم نمیشه.
    وقتی میگم با برگه سهم و یا کد سهامداری راحت میشه تعداد سهم رو در آورد وگرنه من میتونم بگم 50 میلیون سهم دارم کسی که قرار نیست من رو محاکمه کنه.
    در مورد آگهی در دنیای اقتصاد هم بگم آقای ذکائی زنگ زده و از قرار معلوم برای صفحه اول مبلغ 1 میلیون و 200 هزار تومن بهش گفتن.خودم هم فردا زنگ میزنم تا قیمتها دستمون بیاد و برای بعد از عید فطر آگهی رو بدیم. امشب هم قراره متن برای طومار تایپ و تموم بشه. اگه مبلغ آگهی بالا باشه باید چند نفر داوطلب برای پرداختش بشن که خودم و آقای ذکائی حتما هستیم و قراره با دوستان دیگه هم صحبت بشه تا مبلغ رو تامین کنیم.اگه کسی آشنائی داره زنگ بزنه به دنیای اقتصاد که مبلغ معلوم بشه ممنون میشم.تو این چند روز تعطیلی کار ها رو تموم کنیم که بعد از عید فطر برنامه آگهی و امضای طومار رو انجام بدیم که تا 10 شهریور دستمون پر باشه و روز امضا و تجمع باید یا قبل و یا بعد از اجلاس باشه .اگر قصد تجمع جلوی مجلس هم باشه مجلس تا 19 شهریور تعطیله و باید تجمع جای دیگه ای باشه.
    حاج حمید باید برنامه ریزی کرد و کارها رو انجام داد . بقیه امور از جمله اعلام سهم که 2 تا 2 تا چند تا میشه حاشیه است.

4. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 7,732 بار در 1,846 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت
    هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت
    دوزخ از تیرگی بخت درون تو (ما) بود
    گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت
    .

این برداشت مربوط به آدم های توهمی و معتقد به جبر و تقدیر است.
    جمودهایی که عادت دارند سرشان را زیر برف کنند و خود را خوشبخت ترین آدم های دنیا بنامند.
    و یا آدمهایی که سیستم مغزشان به گونه ای است که اصلا فرق بین زیبایی و زشتی - توانایی و ناتوانی - خوشی و ناخوشی و به طور خلاصه از درک و احساس کمیت و کیفیت محیط دور و برشان عاجزند. اینها به این دنیا تعلق ندارند . احتمالا به آن دنیا هم تعلق نخواهند داشت چون به شدت جمودند و مرتجع . به اینها مثل جمود نگاه می شود و قوانین فیزیکی را برای کنترلشان به کار می برند درست مثل اجسام!

به نظر من آدم باید خیلی ..... باشد که سرش را زیر برف کند و یک قرن دخالت کشورهایی مثل انگلیس و فرانسه و آمریکا را در فعال کردن بدترین ویروسهای مخرب و خطرناک در این منطقه و تخریبهای آشکار و پنهان را نادیده بگیرد و یا انکار کند و احساس کند آدم است آن هم از نوع خوشبختش
    ویرایش توسط shahin : 2012/08/17 در ساعت 20:00

عضو عادی
    تشکر شده 91 بار در 25 ارسال
    من و داييم حدود 1 ميليون سهم

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahin نمایش پست ها
    این برداشت مربوط به آدم های توهمی و معتقد به جبر و تقدیر است.
    جمودهایی که عادت دارند سرشان را زیر برف کنند و خود را خوشبخت ترین آدم های دنیا بنامند.
    و یا آدمهایی که سیستم مغزشان به گونه ای است که اصلا فرق بین زیبایی و زشتی - توانایی و ناتوانی - خوشی و ناخوشی و به طور خلاصه از درک و احساس کمیت و کیفیت محیط دور و برشان عاجزند. اینها به این دنیا تعلق ندارند . احتمالا به آن دنیا هم تعلق نخواهند داشت چون به شدت جمودند و مرتجع . به اینها مثل جمود نگاه می شود و قوانین فیزیکی را برای کنترلشان به کار می برند درست مثل اجسام!

به نظر من آدم باید خیلی ..... باشد که سرش را زیر برف کند و یک قرن دخالت کشورهایی مثل انگلیس و فرانسه و آمریکا را در فعال کردن بدترین ویروسهای مخرب و خطرناک در این منطقه و تخریبهای آشکار و پنهان را نادیده بگیرد و یا انکار کند و احساس کند آدم است آن هم از نوع خوشبختش
    درود
    کدام برداشت منظورتان است ؟
    این شعر یا نوشته ای دیگر ؟

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز . آرمین جان 1-بنده ایمیلهای زیادی دریافت کره ام 2- بیش از صد نفر آنها را ندیده ام 3-وقتی شما پست بنده را خوب مطالعه نمی کنی چه بگویم شما بگو 25 نفر که بگویند با خانواده خود 20 میلیون سهم دارند یا یک صندوق با 30 یا 40 میلیون سهم هستند به چه جوابی می رسیم 4- اگر بنده در توهم هستم چرا باید اینهمه مستجر به نون شب محتاج با بیش از 100 هزار ویا بیش از200 هزار سهم صدرا باشد .مگر اینها در صدرا چه دیده اند که اینگونه به صدرا هجوم آورده اند .ضمنا طومار دست بنده است و دوستان پس از گذشت این چند روز هنوز پس از ده صفحه نوشته برای توضیح و جمع آوری تخلفات به نتیجه نهایی نرسیده اند (هر چند که تا این لحظه هزینه های زیادی را متقبل شده اند و جا دارد از ایشان کمال تشکر را بنماییم )و ناچارا دیشب بنده قبول کردم تا این طومار را تکمیل و تایپ کنم .جالبه که شما از کاری که دست خودم است به خودم خبر می دهید (البته دلیل آن اینست که شما دیشب در دسترس نبودی تا به جلسه تشریف بیاورید).امیدوارم دوستان دیگر قدری شجاعتر باشند و باید بیایند و در گرفتن حق خودشان سهیم باشند و صد البته شما هم کم تلاش نکرده اید که جای تشکر فراوان دارد و اگر مثل شما و جناب ذکایی ده نفر دیگر داشتیم سریعا به نتیجه می رسیدیم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط armin777 نمایش پست ها
    درود:
    حاج حمید شما اطلاعاط خودت رو به اشتراک بگذار.شما حداکثر چند سهامدار میشناسی؟ 500؟ 700؟ فکر نکنم به این تعداد هم برسد.شما اگر 1000 نفر با نیم میلیون هرکدوم سراغ داری میشه 500 میلیون.
    من اصلا نمیدونم برای چی شما این رو عنوان نمیکنی؟به نظرم گاها تفکرات و خیالات برشما حکمفرما میشود مثل صدرای 10 دلاری یا بیش از 500 میلیون سهم.اگر بتونی دیسک سهامداران صدرا رو بگیری دیگه شبهه ای نیست.الآن هم ابهامی نیست شما خودت تردید داری وگرنه کل کسانی که میشناسی رو با تعداد سهامشون جمع بزنی نصف حقیقی هم نمیشه.
    وقتی میگم با برگه سهم و یا کد سهامداری راحت میشه تعداد سهم رو در آورد وگرنه من میتونم بگم 50 میلیون سهم دارم کسی که قرار نیست من رو محاکمه کنه.
    در مورد آگهی در دنیای اقتصاد هم بگم آقای ذکائی زنگ زده و از قرار معلوم برای صفحه اول مبلغ 1 میلیون و 200 هزار تومن بهش گفتن.خودم هم فردا زنگ میزنم تا قیمتها دستمون بیاد و برای بعد از عید فطر آگهی رو بدیم. امشب هم قراره متن برای طومار تایپ و تموم بشه. اگه مبلغ آگهی بالا باشه باید چند نفر داوطلب برای پرداختش بشن که خودم و آقای ذکائی حتما هستیم و قراره با دوستان دیگه هم صحبت بشه تا مبلغ رو تامین کنیم.اگه کسی آشنائی داره زنگ بزنه به دنیای اقتصاد که مبلغ معلوم بشه ممنون میشم.تو این چند روز تعطیلی کار ها رو تموم کنیم که بعد از عید فطر برنامه آگهی و امضای طومار رو انجام بدیم که تا 10 شهریور دستمون پر باشه و روز امضا و تجمع باید یا قبل و یا بعد از اجلاس باشه .اگر قصد تجمع جلوی مجلس هم باشه مجلس تا 19 شهریور تعطیله و باید تجمع جای دیگه ای باشه.
    حاج حمید باید برنامه ریزی کرد و کارها رو انجام داد . بقیه امور از جمله اعلام سهم که 2 تا 2 تا چند تا میشه حاشیه است.
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/18 در ساعت 08:52

9. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال فری زبل آواتار ها
    تشکر شده 4,577 بار در 835 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط سيد1 نمایش پست ها
    سلام
    جناب زبل خان
    شما كه سانديس نميخوري برو لااقل سهام شركتهاي سانديس ساز يا شركت هاي سرمايه گذار تو اين صنعت را بخر چون امسال علاوه ايران تو 70 تا كشور قرار شده برن راهپيمايي حساب كن بايد به همه اينها سانديس بدن كه باهاش افطار كنن قطعا eps اونها ميتركونه صد البته اگر بلند مدتي هم باشي dps اون هم قابل توجه حداقل سانديس دوست نداري سودش را نوش جان كن

کلاتو بنداز بالاتر

11. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید فری زبل از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال محمد صالحی آواتار ها
    تشکر شده 1,478 بار در 196 ارسال
    امروز با دفتر رهبری تماس گرفتم خیلی خوب و با احترام جوابم داد اولین جایی بود که با احترام جواب مشکل را میداد

02166460074 دوستان هم تماس بگیرند

دفتر اقای مالمیر هم 02184083302 تلفن مستقیم تماس گرفتم شما هم تماس بگیرید
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

13. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز اینکه تماس گرفتید خیلی عالیه ولی چه نتیجه ای بدست آورده اید .لطفا اطلاع رسانی نمایید .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد صالحی نمایش پست ها
    امروز با دفتر رهبری تماس گرفتم خیلی خوب و با احترام جوابم داد اولین جایی بود که با احترام جواب مشکل را میداد

02166460074 دوستان هم تماس بگیرند

دفتر اقای مالمیر هم 02184083302 تلفن مستقیم تماس گرفتم شما هم تماس بگیرید
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/18 در ساعت 16:24

15. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده است:

باسلام:
    دوستان عزیز دو عدد طومار تهیه نموده ایم که یکی را بنده آماده کردم و یکی نظریه جمع سهامداران است لطفا پس از بررسی کامل مواردی که لازم به تذکر است را بفرمایید .متعاقبا زمان و مکان امضای طومار پس از تحریر نهایی به نظر شما خواهد رسید .و این طومار که در زیر می آورم نظر جمع دوستان است .ومن الله توفیق .
    به نام خدا
    بااحترام وعرض ادب ما جمع کثیری از سهامداران فعال در بورس با هدف کسب درآمد سالم وسرمایه گذاری ومشارکت در اقتصاد کشور به خرید سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)به عنوان یکی از پرطرفدارترین ،پرحجم ترین وپربیننده ترین سهم بازار بورس کشور که دارای بیش از 7000پرسنل شاغل و فعال در توسعه چند فاز عظیم در حوزه های مشترک نفت وگاز پارس جنوبی از جمله فازهای 13،17،18،22،23،24ومشارکت در ساخت تجهیزات در اکثر صنایع کشوربه خصوص نفت وگاز وکشتی سازی وحجم قرارهایی چندین برابر سرمایه ثبت شده شرکت و با داشتن ساختمان اداری در تهران با ارزش بیش از پانصد میلیارد تومان وجزیره صدرا به ارزش اقتصادی چندین برابر سرمایه ثبت شده و زمینهای نکا وهتل و امکانات وتجهیزات مستقر در آن اقدام نموده ایم.اما متاسفانه علی رغم پیشرفت بسیار مناسب پروژه های شرکت در حوزه عظیم پارس جنوبی واذعان وزارت نفت به پیشرفت بیش از 50درصدی این پروژه هاوامکان کسب وشناسایی درآمدهای بسیار بالای این شرکت ،با اعلام زیانهای بی دلیل ومنطق موجبات تضییع حقوق سهامداران باعث استیصال واز هم گسیختگی بیش از 25هزار خانواده از سهامداران این شرکت گردیده است. با توجه به اثر گذاری این شرکت بر قیمت سایر سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس جو بی اعتقادی شدیدی بر بازار بورس کشور سایه افکنده که موجب بی اعتمادی وعدم امنیت سرمایه گذاری در بورس گردیده وبورس را بعنوان یک فرصت مناسب سرمایه گذاری ورقیب بازارهای کاذب ارز و سکه در جذب سرمایه های سر گردان کشور ناتوان وغیر کار آمد ساخته است. با توجه به تاکید مقامات نظام ونام گذاری سال 1390 به عنوان سال جهاد اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب ونام گذاری سال 1391به عنوان سال تولید ملی وحمایت از کار وسرمایه ایرانی توسط ایشان وهمچنین اولویت نظام به اجرای هرچه باشکوهتر اصل 44قانون اساسی جهت مشارکت هرچه بیشتر بخش خصوصی در اقتصاد کشور که برخی از مقامات کشوری از ابلاغ اصل 44به عنوان انقلاب اقتصادی یا نموده اند،جهت اجرای صحیح فرمایشات مقام معظم رهبری جا داشت مسئولین قرار گاه خاتم الانبیا وشرکت صدرا وسازمان بورس با دقت ووسواس بیشتری نسبت به حمایت از سرمایه های مردم در بورس اقدام نماینداما متاسفانه این مسئولین به دلایل زیر مسبب ضرر هنگفت سرمایه گذاری در بورس وکاهش امنیت سرمایه گذاری در کشور گردیده اندکه اهم دلایل به شرح ذیل جهت رسیدگی توسط مراجع ذی صلاح تقدیم می گردد .
    1-شرکت صدرا از تاریخ 20/12/90نماد معاملاتیش در بورس متوقف گردیده است حال با توجه به این نماد صدرا به عنوان پر بیننده ترین وپر خریدارترین و لیدر بازار سهام به دلیل حساب سازی متوقف گردیده،مردم دیگر با چه امیدی در بورس سرمایه گذاری کنند وسهامداران به اجرای کدام قانون توسط سازمان بورس دل خوش باشند ومسئولین قرار گاه خاتم ،صدرا،سازمان بورس با کاهش امنیت سرمایه گذاری با آبروی نظام بازی نموده اند وبا عملکرد خود به نظام وامنیت سرمایه گذاری درکشورضربه زده اند.مدعیانی که 3سال پیش به سهامداران صدرا قول داده بودند که صدرا را متحول خواهند نمود هماکنون با حساب سازی وانتشار اطلاعات منفی وخلاف واقع در خصوص عملکرد شرکت صدرا نشان دادند که شعار ما میتوانیم ادعایی توسط ایشان فقط جهت فریب سهام داران بوده وفقط توانسته اند با آبروی نظام بازی کنند وسازمان بورس هم با چشم پوشی از تخلفات آنها کمک نموده است.
    2-کدام عقل سلیم می پذیرد که شرکتی در تاریخ 27/7/1390پیش بینی سود هر سهم سال مالی 1390حسابرسی شده را 98 ریال اعلام نماید وگزارش عملکرد شش ماهه حسابرسی شده سال مالی 1390 شرکت صدرا حاکی از کسب 9ریال درآمد در شش ماهه در تاریخ اعلام گزارش 27/12/1390باشد ویکباره در تاریخ 1/4/1391عملکرد حسابرسی شده شرکت منجر به زیان 1426ريالی گردید.سازمان بورس در نقش حافظ منابع سهامداران چگونه در سایت رسمی اطلاع رسانی جامع شرکتها (کدال)اطلاعات را منتشر می نماید که بعضا با بیش از سه یا چهار سال وبیشتر با تاخیر به بورس ابلاغ شده است.
    3- آیا عملکرد قرارگاه خاتم الانبیا که با نام مبارک حضرت رسول اکرم (ص)مزین گردیده به عنوان زیر مجموعه سپاه پاسداران در شرکت صدرا موجب بی اعتمادی عمومی به نهاد مقدس سپاه پاسداران اسلامی که قداست خودرا از خون پاک جوانان میهن اسلامی گرفته که برای حفظ ارزش های انقلاب جان خودرا در طبق اخلاص گذاشته اند وهم اکنون متاسفانه مدیران قرار گاه سازندگی خاتم در شر کت صدرا با ارائه عملکرد بسیار منفی از فعالیت این شرکت قداست سپاه پاسداران را بازیچه مطامع اقتصادی خودو فدای منافع اقتصادی زود گذر خود قرار داده اند ومردم را نسبت به سپاه وقرار گاه خاتم بی اعتماد نموده وباعث تضعیف امنیت ملی گردیده که برای سهامداران علاوه بر ضررهای مادی زجرآور است.
    4-ازمنظر قانون بازار سرمایه مصوب سال 1384مجلس ،شورای بورس وظیفه نظارت بر فعالیت ورسیدگی به شکایت از سازمان بورس را دارد وسازمان بورس وظیفه اعلام تخلفات در بازار اوراق بهادار را به مراجع ذی صلاح وپیگیری آنها وهمچنین اتخاذ تدابیر ضروری وانجام اقدامات لازم به منظور حمایت از حقوق و منافع سرمایه گذاران در بازار اوراق بهادار را دارد ، حال سوال اینجاست که با توجه به این که اطلاعات وکتمان حقایق شرکت صدرا در بورس بوده چرا توسط سازمان بورس به عنوان تخلف در مراجع ذی صلاح تاکنون طرح دعوا نشده وشورای بورس به عنوان ناظر سازمان بورس چرا نسبت به تخلف سازمان بورس مماشات نموده وسازمان بورس نیز نسبت به تخلف صدرا سکوت نموده است در حالیکه یکی از وظایف مهم سازمان بورس نظارت بر افشای اطلاعات با اهمیت توسط شر کتهای ثبت شده نزد سازمان میباشد . طبق ماده 52 قانون بازار سرمایه سازمان بورس مکلف است مستندات ومدارک مربوط به جرایم موضوع این قانون را گرد آوری وبه مراجع قضایی اعلام وحسب موردموضوع را به عنوان شاکی پیگیری نماید.درحالیکه طبق ماده 7 این قانون یکی از وظایف سازمان بورس نظارت بر حسن اجرای قانون بازار سرمایه مصوب 1384می باشد و همچنین برطبق ماده 46 جرایم ومجازاتهای قانون اوراق بهادار با توجه به ارائه اطلاعات خلاف واقع وکتمان واختفاء اطلاعات توسط شرکت صدرا ،سازمان بورس به عنوان شاکی نسبت به شکایت از مدیران شرکت اقدام میکرد که متاسفانه سازمان بورس تاکنون هیچ گونه اقدامی انجام نداده است.
    5- مقامات محترم ، همانگونه که مستحضرهستید تخلف مدیران شرکت انرژی انرون آمریکا به عنوان بزرگترین شرکت انرژی جهان به اتهام ارائه گزارش های اشتباه ودست کاری شده به مجامع رسمی ورسانه های خبری که زیان این شرکت را در فاصله سالهای 1999تا2001را کتمان نموده بود ومنجر به بزرگترین فروپاشی تاریخ آمریکا در سال 2002 گردید مدیران این شرکت به 185 سال زندان محکوم گردیدند.حال که مدیران شرکت صدرا عینا تجربه تخلفات شرکت انرون رادر شرکت صدرا پیاده نموده اند چه برخوردی با آنها صورت گرفته است که گستاخانه به تخلفات خود ادامه می دهند ومراجع مسئول نیز ناظر وشاهد تخلفات آنان هستند وتاکنون هیچ گونه اقدام قضایی بر علیه آنها صورت نگرفته است .
    6- با توجه به مصاحبه آقای ابراهیمی نماینده مجلس وعضو شورای بورس که می فرماید : سازمان بورس در اجرای وظایف خود فرا قانونی عمل میکند ومتاسفانه وظایف اصلی خود را انجام نداده ووظایف جدیدی را برای خود تعریف می نماید .
    از طرفی طبق قانون سرمایه مصوب 1384رئیس سازمان بورس فقط برای مدت سی ماه انتخاب میشود حال به موجب چه قانونی ومقرراتی ایشان اکنون بیش از 60 ماه در سازمان ریاست می نمایند ومتاسفانه سهامداران حقیقی هم اکنون چوب سوء مدیریت وعدم نظارت صحیح ایشان را می خورند از نمایندگان مجلس استدعا داریم با توجه به نابود شدن سرمایه سهامداران جزء در کلیه شرکتهای بورس نسبت به تحقیق وتفحص از عملکرد سازمان بورس اقدام لازم را معمل نمایند.
    7-متاسفانه کسانی که به توصیه مقامات مسئول در بازارهای سالم واقتصادی کشور از جمله بازار بورس سرمایه گذاری نموده اند سرمایه ها وسلامتی روحی وجسمی خودرا از دست داده وکسانی که در بازار های کاذب ارز وسکه وطلا فعالیت داشته علاوه بر فشار اقتصادی به کشور وتضعیف دولت سود بسیار فراتر از انتظار نصیب آنها گردیده است.حال از کلیه مقامات فوق الخطاب عاجزانه استدعای کمک برای جبران خسارات به سهامداران جزء وپیگیری تخلفات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء شرکت صدراوسازمان بورس درخصوص حقوق ماسهامداران جزء که دارای 34.07 درصد از سهام این شرکت هستیم را داریم. زیرا که این گزارش کذب در خصوص سهام شرکت صنعتی دریایی ایران باعث ملتهب نمودن بیش از پیش بازارسرمایه گردیده زیرا بازارسرمایه بدون صدرابه هیچ عنوان به ثبات واستحکام نمی رسد گذشته ازآن بازارکنونی آبستن تجمعات واعتراضات سهامداران می باشد که فقط وفقط نیازمند حمایت قرارگاه خاتم الانبیاء به عنوان سهامدارعمده صدرا که بیش از 90% سهامداران جزء به دلیل وارد شدن قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) به این سهم آن راخریداری نموده و سهامداران خواستار اقدامی موثر در بازگشایی و معامله سهم لااقل به ارزشی که خود مدیران صدرا قبل یه آن قیمت سهم را توصیه می کردند را دارند
    7-تمام امضا کنندگان زیر خواستار برگزاری مجمع فوق العاده هر چه سریعتر به منظور تعیین حداقل یک نماینده از بین سهامداران حقیقی در هیئت مدیره صدرا می باشند .
    فهرست گیرندگان :
    1- دفتر مقام معظم رهبری
    2- دفتر ریاست محترم جمهوری
    3- ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
    4- وزیر محترم اقتصاد ودارایی ورییس شورای بورس
    5- وزیر محترم نفت
    6- فرماندهی محترم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار جعفری
    7- روسای محترم کلیه کمیسیون های مجلس شورای اسلامی
    8- کلیه اعضای محترم کمیسیون اقتصادی مجلس
    9- فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا
    10- کلیه اعضای محترم شورای بورس
    11- ریاست سازمان بورس اوراق بهادار
    12- سایت های خبری فارس نیوز-بورس نیوز-ایسنا

17. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 28 مهمان ها)

1. Arian02،
  2. saeeid0808،
  3. vahidm62