صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

باسلام:
    آقای عزیز .آقای محترم . دوست گرامی .بنده را همه هم دیده اند و همه می شناسند !بنده هیچ کدام از افرادی که با شما جنگ دارند نیستم .بلکه فکر می کردم تمام انسانها بدون رد خور انسانهای ..........بماند .به همین خاطر بخشی از عمر و پولم را خرج دوندگی برای شما در صدرا کردم . حالا هم فقط یک تذکر دادم آنهم از روی دلسوزی که فردا همین شما نیایید بگوید من این سهم چاق کنی را انجام دادم و شما متضرر شدید .یکبار دیگر عرض می کنم من از صدرا خارج شدم و حتی یک سهم هم ندارم و نه با صدرا و نه صدرا داران کاری ندارم .خواهشمندم اگر از بابت تلاشهایم تشکر نمی کنید توهین هم نفرمایید .آن شما و آن صدرا و آن سهم شما . مختارید هر چه می خواهید انجام دهید .زمان همه چیز را به شما نشان خواهد داد .امیدوارم روزی صدرای ده دلاری را ببینید و از ریا و دروغگویی ریا کاران با خبر شوید . زمستان به پایان خواهد رسید و رو سیاهی به زغال خواهد ماند .ومن الله توفیق .

در اصل توسط SSS1000 پست شده است
    جناب آقای رستم دستان (البته همه اینجا می دونن که شما حمید احمدی فر هستی)

حداقل از سن و سالت خجالت بکش............................................... .

آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/06/03, 15:32.

نظر

• shahmir
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 368

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
      هدف میان مدت صدرا600می باشد
      ولیکن حیف که اسم سهم اجازه خرید را نمی دهد!!
      محسن جان
      ظاهراً روي 360 مقاومت داره . نظر شما دراين خصوص چيه؟

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11250

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
        محسن جان
        ظاهراً روي 360 مقاومت داره . نظر شما دراين خصوص چيه؟
        سد420تومانی معروف سدمقاومتی سهم می باشد
        که برای عبوراز ان محرک جدید می خواهد
        درهرصورت پیشنهاد به خرید یافروش این سهم ندارم
        ................................................
        بنده یک سهم صدرا درسبد خود ندارم

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام :
          بله دوست عزیز حتما بنده باید به شما راه رفتن یاد می دادم که یاد ندادم یا نوسانگیری که الان آدم خوبی بودم! کوتاهی بنده را ببخشید.اشتباه کردم تا توی مجلس و خدمت نمایندگان مجلس و چندین وزارت خانه و دفتر ریاست جمهوری و دفتر مقام معظم رهبری برای دفاع از شما رفتم . صبر کنین این قائله نوسانگیری آقایان تمام شود سپس بیایید بگویید که من بودم که به شما گفتم بفروشید . یا آیدی ها دروغین خودتان را که حاضر نیستید رخ نمایان کنید را به بنده نسبت دهید و چقدر هم ابزار دینداری برای کوبیدن بنده مناسب است . شما می فرمایید من با اسم رستم دستان می نویسم !
          پس حتما نمی توانید ایشان را بیابید ! پس بهتر است طیب بزرگوار را به من و همگان نشان دهید تا شاید فردا یا روزهای بعد خدا را چه دیدید : خواستید بفرمایید من طیب بودم .نه تورا بخدا خجالت نکش نفرمایید ایشان در پس پرده فرمانروای مقتدر امروز همین شاید و فقط شاید فراری فردا بنده باشم .امیدوارم اینطور نشود.البته بنده به طیب شکی ندارم و فقط خواستم از اتفاقات آینده جلو گیری کنم .شاید فرداها طیبی نباشد ویا نخواهد که این نسبت را تکذیب کند .ومن الله توفیق .

در اصل توسط provo پست شده است View Post
          حضرت عالی اگه یک هزارم درصد به صدرای 10 دلاری و وعده های سرخرمن سال 94 خودتون اعتقاد داشتین یه سهم صدرا هم حاضر بفروش نبودین.من اصلا نمیگم این آدم هایی که تازه اومدن تو صدرا نوسان گیر نیستن یا هستن.اون چیزی که مشخصه سابقه آدم هاست که در مورد شما خیلی مشخصه.شما کسی بودین که صدها نفر را اغفال کردین.من 3 ساله تمومه تمامه پست های صدرا را زیر نظر دارم .فقط به خاطر این که شخصیت آدم ها را بشناسم.تو این همه کاربری که اومدن و رفتن کثیف تر از جنابعالی ندیدم که از در پیر و پیغمبر هم وارد میشه.درست مثل اربابات.
          اما خوشبختانه حداقل برای سهامدارای قدیمی صدرا دیگه حنات رنگی نداره.در واقع تو یه مهره سوخته اعتصامی که دیگه اون کارایی قبل هم نداره.
          من همیشه با تصمیم خودم خرید و فروش کردم اما در مورد صدرا نتیجه ای که گرفتم این که هر موقع حضرت عالی گفتین باید صدرا بخریم یا نگه داریم درست موقع فروشه و هرموقع هم گفتیم فروختم موقع خریده.
          از همه کاربرای جدیدی که پست های شیخ حمید!!!را میخونن خواهش میکنم سابقه زمستان 90تا حالای ایشون را با خوندن پست هاش در نظر بگیرن.
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/06/03, 16:14.

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

با سلام :
            بفرمایید دوستان عزیز اینهم یکی دیگه !
            اصلا آقا بجای اینکه شما چند روز دیگر ادعا کنید من الان اعلام می کنم من طیب هستم ! شما طیب را بیاور تا ببینی !شما الان دارید با طیب صحبت می کنید .ومن الله توفیق .

در اصل توسط mehrpadin پست شده است
            واقعاً که بعضی از ماها چقدر حقیر هستیم!
            حتّی نمی تونیم ببینیم رفقامون و همفکرامون و همکارامون یه سودی تو این بازار داغون ببرند!
            به نظر من سایت تالار بورس جای بسیار مناسبی برای روانشناسان اجتماعی است که به مطالعه رفتار اجتماعی ایرانیان بپردازند.
            تا یک سهمی را داریم به به و چه چه میکنیم و تا میفروشیم اه اه و پیف پیف راه میندازیم.
            بعد هم میگیم چرا دولت فلان و بهمان نکرد و چرا صالح آبادی ...
            بابا کرم درخت از خودشه!
            ضمناً آقای احمدی فر لطفاً پهلوانان ایرانی را بدنام نکنید. کاری نکنید که وقتی اسم رستم دستان به گوشمان خورد به جای اینکه یاد دلاوری های این پهلوان بیفتیم، چهره ی حقیر شما به ذهنمان بیاید.

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              کاهش قیمت طیب ! تو هم شدی حمید . آن دیندار متظاهر ؟
              خدایا بدادم برس طیب هم شد نوسانگیر .تا حالا دنبال رستم دستان بودم تا ثابت کنم من نیستم؟ ار این به بعد باید بگردم دنبال طیب ؟
              خدایا چه گناهی کردم به خلق الله فکر کردم و از جیب هزینه کردم ؟فکر می کردم کار مجانی مالیات ندارد !
              نمی دانم باید بنویسم : صدرا طبق فاند محکوک به صعود است ، یا بنویسم پر سود باشید !
              یا همان ومن الله توفیق . خدایا بدادم برس .
              خداییییییییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااا اا
              ومن الله توفیق .

در اصل توسط طيب پست شده است
              باسلام وعرض ادب

معاملات کاملا احساسی بود ونشوندهنده کاهش قیمتی محسوس در هفته اتی
              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/06/03, 16:34.

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوست عزیز جور در آمدنش را از من بپرسید ! چطور جور در آمد که جشن بگیرید و کیک تقسیم کنید و بگویید که می خواهید بخرید .ولی جور در نمی آید که آن آیدی معرفتان قبل از طیب گرامیتان تشویقات را به جهت خواسته شما آغاز نماید ! نه اصلا جور در نمی آید و شما توانایی به اشتباه انداختن افکار عمومی را ندارید ! اصلا نداریید! ای کاش به آن حس خودم که می گفت پشت آنهمه تمنای شما برای شرکت در جلسه منظوری است ، اعتماد می کردم (البته این تمنا را افرادی مانند طیب و پارسا انجام ندادند و همین از همه شک برانگیز تر بود ). ومن الله توفیق .

در اصل توسط mm34 پست شده است
                برخی دوستان تزشون این هست که فقط باید به سود خود اندیشید و هر 1 ریال حکم سربازی را برایشان دارد...بنظر دوستان فردی با چنین تفکری! اگر قصد فروش داشته باشد،ان هم تعداد بالا،ان هم در بازار توافقی که به اعتراف خودشون ! فروش کار سختی هست قبل از فروش مدام جار میزند که من میخواهم بفروشم؟،تناقض اشکاریست....متاسفانه!

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز و تمام صدرا داران اگر از بنده در تالارهای خودتان نامی نبرید و خودتان بدنبال جنجال نباشید ! از این ببعد هیچ مطلبی در مورد صدرا نخواهم نوشت . فقط به همین شرط که نخواهید از نام بنده سو استفاده کرده یا گناهی را به گردن بنده بیاندازید . در پایان یادی از کدبان باستان عزیز می کنم که مثل یک مرد آمد در تالار حافظ بنر خودش را چسباند و ساعتی ایستاد و از همه عذر خواهی کرد و فرمودند دیگر حضور نخواهند داشت وای کاش من هم همان روز دست از تلاش بر می داشتم.ومن الله توفیق .
                  آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/06/03, 17:06.

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11250

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                    باسلام:
                    کاهش قیمت طیب ! تو هم شدی حمید . آن دیندار متظاهر ؟
                    خدایا بدادم برس طیب هم شد نوسانگیر .تا حالا دنبال رستم دستان بودم تا ثابت کنم من نیستم؟ ار این به بعد باید بگردم دنبال طیب ؟
                    خدایا چه گناهی کردم به خلق الله فکر کردم و از جیب هزینه کردم ؟فکر می کردم کار مجانی مالیات ندارد !
                    نمی دانم باید بنویسم : صدرا طبق فاند محکوک به صعود است ، یا بنویسم پر سود باشید !
                    یا همان ومن الله توفیق . خدایا بدادم برس .
                    خداییییییییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااا اا
                    ومن الله توفیق .

:-#:-S#:-S#:-S#:-S#:-Ss:-s:-s:-s#:-S#:-S
                    آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2014/06/03, 17:08.

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز متاسفانه به قول خودشان .....................و اکنون بنده در آن تالار عضو نیستم . ولی تمام کارهای ............. خودشان را به پای بنده می گذارند .از شما هم پوزش می طلبم .ومن الله توفیق .

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                      :-#:-S#:-S#:-S#:-S#:-Ss:-s:-s:-s#:-S#:-S

نظر

• provo
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 34

کدوم خدمت را به سهامداران کردین.شما که در خدمت ارباب اعتصام بودین.شما باید زمستان 90 که همه را تشویق به سهامداری میکردین تا بیچاره شن تشویق به فروش میکردین.با تشویق جناب عالی به نگهداری سهم و خیال بافی صدرای 4 دلاری همه را اغفال کردین و آقای اعتصام و دار و دستش هم با خیال راحت ما بقی سهم را خالی کردن.قنبری خوب شما را شناخته بود.واقعا دست مریزاد داشت.
                        شما با سهامداران صدرا موندین که احساساتشون را کنترل کنین.چون اعتصام نمیسدونست که واکنش سهامداران چه خواهد بود.مثل بقیه مردم ایران که غیر قابل پیش بینی هستن.شما با لباس میش موندین که ادای آدم خوبه را بازی کنین و اگه نیاز شد اون احساسات را کنترل کنین که خوب وقتی تعداد کمی برای اعتراض اومدن یه نفس راحتی ارباب اعتصام کشید.
                        امروزه همه صدرا را میشناسن.میدونن که چقدر خطرناکه و ریسک داره.اما زمستون 90 به این گونه خطرناک نبود و شما موفق شدین خیلی ها را اغفال کنین.
                        در مورد طیب:ایشون هم تا حدودی در اتفاقات گذشته مقصرن و حداقل در 2 مورد باید شفاف باشن
                        1)در اولین فرصت ممکن چهره خودشون را نشون بذن که سو تفاهمات از بین بره.وگرنه ابهامات زیادی باقی خواهد ماند
                        2)رسما بابت حمایت ها و جانبداری هایی که در مقطعی از زمان از شیخ حمید داشتن عذر خواهی کنن.
                        و سخن آخر اینکه من بشخصه به آدم های جدیدی که به صدرا اومدن هنوز اعتماد ندارم .هیچ قضاوتی فعلا نمیتونم بکنن.با گذشت زمان میشه قضاوت کرد.همینطور که با گذشت زمان چهره واقعی شیخ حمید رو شد.مهره ای که تاریخ مصرفش دیگه تموم شده و با سیاست انگلیسی (از یه طرف اگه سهم بیاد پایین میگه من هشدار دادم و از یه طرف اگه بره بالا میگه گفتم چند دلار ارزش داره)سعی میکنه دست و پا بزنه و خودشو نگه داره اما خودش هم میدونه که دیگه مهره سوختس.حداقل برای سهامدارای قدیمی صدرا.
                        در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                        باسلام :
                        بله دوست عزیز حتما بنده باید به شما راه رفتن یاد می دادم که یاد ندادم یا نوسانگیری که الان آدم خوبی بودم! کوتاهی بنده را ببخشید.اشتباه کردم تا توی مجلس و خدمت نمایندگان مجلس و چندین وزارت خانه و دفتر ریاست جمهوری و دفتر مقام معظم رهبری برای دفاع از شما رفتم . صبر کنین این قائله نوسانگیری آقایان تمام شود سپس بیایید بگویید که من بودم که به شما گفتم بفروشید . یا آیدی ها دروغین خودتان را که حاضر نیستید رخ نمایان کنید را به بنده نسبت دهید و چقدر هم ابزار دینداری برای کوبیدن بنده مناسب است . شما می فرمایید من با اسم رستم دستان می نویسم !
                        پس حتما نمی توانید ایشان را بیابید ! پس بهتر است طیب بزرگوار را به من و همگان نشان دهید تا شاید فردا یا روزهای بعد خدا را چه دیدید : خواستید بفرمایید من طیب بودم .نه تورا بخدا خجالت نکش نفرمایید ایشان در پس پرده فرمانروای مقتدر امروز همین شاید و فقط شاید فراری فردا بنده باشم .امیدوارم اینطور نشود.البته بنده به طیب شکی ندارم و فقط خواستم از اتفاقات آینده جلو گیری کنم .شاید فرداها طیبی نباشد ویا نخواهد که این نسبت را تکذیب کند .ومن الله توفیق .

نظر

• provo
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 34

سوالی از آقای طیب دارم:بیشتر سهامدارای صدرا شما را رهبر معنوی خودشون میدونن.آیا تصمیمی برای کنار زدن پرده ها و نشون دادن سیمای خودتون ندارین؟
                          و آیا قبول دارین که حمایت های شما از حمید احمدی فر در مقطعی از زمان اشتباه بوده؟ و چه تضمینی وجود داره که از شخصیت مشابه ایشون در حال یا آینده حمایت نکنین که باعث اشتباه تعدادی از سهامداران رنج کشیده نشه؟

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

در اصل توسط hamid672003 پست شده است
                            باسلام:
                            خدمت آقای کعبی عزیز ساكن کرج رنک پوست سبزه و قد حدودا 170 سانتیمتر لاغر اندام ، اگر نیاز است باقی مشخصات شما را ذكر کنم مثل شماره تلفن منزل یا تلفن همراه و غیره ، دوست عزیز می بینید که دنیای مجازی خیلی هم مجازی نیست ! از این همه لطف شما به بنده بی نهایت سپاسگزارم ! در تایید فرمایشات شما باید عرض کنم بله آن دوست که نامش را نمی نویسم : همان کسیکه در بانک تجارت کارمند بودند و مشكل لگن پیدا کرده بودند را دیدم و ایشان فرمودند شما چه حرفهایی پشت سر بنده زده اید و البته کاملا تحت تاثیر سخنان شما بودند ! در هر صورت بنده برعكس شما نمی دانم شما از چه روی مرا با چنین القابی خطاب می نمایید . آیا من دارای مشكل روحی و روانی هستم که چنین مطالبی نوشته ام ؟
                            اشكالی ندارد به مواردی که عنوان نموده اید پاسخ می دهم !
                            1- در مورد توهین ها :دوست عزیز در ادبیات هر سخنی نشان دهنده شخصیت گوینده است و بنده بر اساس نوع تربیت خودم سخن می گویم و صد البته شما و هركس دیگری نیز چنین است !
                            2-در مورد نماینده بودنم برای سهامداران صدرا : هم اكنون بنده 379 امضا با نام و نام خانوادگی دارم که توسط دارنده حدود 117 میلیون سهم امضا شده است .و از شما نامی در لیست بنده نیست که بخواهد به اجبار باشد و یادم هست که شما از طریق اینترنت چه اصراری بر درج نامتان در لیست داشتید و اكنون همان مكاتبه شما در ایمیل بنده محفوظ است
                            3- در ادامه بنده فقط توهین مكرر از شما می بینم و نه یک حرف حساب .
                            4-در مورد مهندس اعتصام و اینكه به ایشان پیشنهاد سكوت داده باشم ! شدیدا تكذیب می کنم ! و مهندس اعتصام هم هرگز دست رد به سینه بنده نزده است . بلكه همیشه با احترام و سخاوتمندی تمام به بنده پاسخگو بودند واین موضوع هم از منش و رفتار والای ایشان بوده است .
                            5-در مورد اینكه می فرمایید بنده شایعه کرده بودم می خواهیم از سهم حمایت کنیم دروغ است ! چون شایعه نبوده است و حمایت کردیم و از 680 ريال تا 3747 قیمت را بالا بردیم و آنهم نه با سفته بازی ، بلكه با سپانیر و قرارگاه خاتم و همه دست اندركاران و مقامات کشوری تماس گرفتیم . حتی با ریاست جمهوری و دفتر مقام معظم رهبری و برخی نمایندگان مجلس و فرمانده سپاه و نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بیش از هفت وزیر مانند وزیر نفت و وزیر دارایی و غیره را در جریان امر قرار دادیم و در همین تایپیک و خبر ساعت نه شب از آقای و من الله توفیق توسط ریاست محترم مجلس نامبرده شد . که البته شاید تشابه اسمی ای هم اتفاق افتاده بود . و تا چهار شنبه 93/03/07 پیش هم بنده بودم که هر بار سهم به زیر 1800ريال می آمد بدنبال افرادی می گشتم که سهم را حمایت کند . بعنوان مثال در یک نوبت دكتر محمدی سهامدار یک درصد زحمت کشیده و به درخواست بنده و آنهم با خواهش و تمنا تعداد یک میلیون و هشتصد هزار سهم صدرا را فقط به دلیل اجابت درخواست بنده و از روی کمک به شما دوستان عزیز خریداری نمودند و اكنون 16میلیون و هشتصد هزار سهم دارند .والبته مورد بسیار زیاد است که از حوصله شما خارج است .انشاالله شما از این به بعد بخوبی آنرا مدیریت خواهید نمود
                            6- در مورد ملاقات شما با مهندس اعتصام و اینكه ایشان به شما چنین مطلبی گفته باشد ! بنده در آنجا نبودم ولی بی گمان این موضوع صحت ندارد ! چون چنین موضوعی نبوده است و اینكه بنده ایشان را دروغگو خطاب کرده باشم : آیا شما یا برخی از دوستان شما نبودید که به بنده می فرمودید که مهندس اعتصام نگویم و به او احترام نگذارم و فقط اسم از او ببرم بدون مهندس ! آیا بنده به حرف شما گوش دادم !هرگز چنین کاری نكردم .
                            7- در مورد چند آیدی بودن بنده : بله دوست عزیز بنده بیش از صد بار خدمتتان عرض کردم بنده در تالار گفتمان بورس چندین آیدی داشتم و دارم که همگی از پر طرفدارترین آیدی ها هستند ! ولی در مورد هیچ سهمی با دو آیدی هرگز ننوشته ام ! بجز آنكه بعد از مسدود شدن همین نام کاربر که الان شما بنده را به آن می شناسید نام آیدی سیب سرخ را برگزیدم که آنهم توسط شما مسدود شد و دلیل آنهم این بوده است که پس از آنهمه سخنان شبانه که شما در گوش بنده نجوا فرمودید : بنده حاضر نشدم هیچ خبری را قبل از درج در تالار به شما بگویم .و خودم نیز از هیچ خبری سو استفاده نكردم .و شد آنچه که الان شما تا این اندازه مطالب پایینی به بنده لطف دارید.
                            8- در مورد اینكه شما می فرمایید چهار نام کاربری از بنده می شناسید ! از محالات است که شما چنین ذكاوتی داشته باشید ! زیرا آقای hooh محترم را شما بخوبی می شنایید و ایشان همان وحید و همان سهران و همان کسی هستند که متاسفانه تمام زندگی خودش را برای شما گفته است و شما با نام کاربری ...... و سرمایه گذار 67 و غیره گاهی تمسخر می نمایید و گاهی بر او دلسوزی می کنید و طرح دوستی می ریزید .آیا شما نبودید که خبر فوت مرا در تالار درج کردید و در همان شب دكتر محمدی سراسیمه به بنده زنگ زد تا جویای حال من شود ! آیا شما نبودید که خبر تولد بچه پنجم بنده را در تالار درج کردید ! در حالیکه بنده تنها دو فرزند دارم !آیا چندین شوخی بی مزه دیگر را شما در تالار بر علیه بنده درج نكردید ؟ حالا شما آقایید و بنده ...........
                            9- اما آقایانی که نام بردید بجز حمید 13 که متاسفانه در خاطرم نیست را بنده کاملا می شناسم و حاضرم با حضور شما و همین آقایان (دندی, کدبان بستان,خصدرا, رامین آرتی)به هر محضر خانه که بفرمایید برویم و ایشان در مورد بنده و شما اظهار نظر بكنند و پای نوشته خودشان را امضا نموده و به تایید محضر برسانیم و سپس در اینجا به معرض دید همگان قرار دهیم و ببینیم که این القابی که به بنده عطا فرموده اید مناسب کیست ؟ و حالا خطاب به دیگر دوستان عزیز بنده حمید احمدی فر هستم و همه شما بنده را می شناسید و دهها نامه بنده در همین تالارها را با امضا و توضیحات به دفتر مقام معظم رهبری و دفتر ریاست جمهوری و دهها فكس به بورس و جلسات متعدد با مدیران بورس را دیده اید و تعدادی از آنها را جناب پارسای عزیز به تازگی بالا آورده است ولی چگونه است که حاضرید بپذیرید ! افرادی با کپی برداری از نوشتهای بنده خودشان را بجای بنده جا بزنند و بارها تكذیب بنده را نپذیرید . آیا بنده تا این اندازه کوته فكرم ؟ آیا شما 379 نفر مرا دیده اید و فقط جناب کعبی هوشمند ! بر چنین رازی واقف شده اند .
                            در پایان از طیب عزیز و دوست داشتنی به دلیل اینكه به خودم اجازه دادم بگویم ایشان هستم پوزش می طلبم . خدا می داند که تا چه اندازه از دست ............ ناراحت بودم و از این طریق خواستم بگویم که نمی شود هركسی که پنهان است را بفرمایید بنده است و گناهان آنها را پای بنده بگذارید! صد البته طیب عزیز هم تا کنون هیچ مشكلی با بنده نداشته است و امیدوارم از این به بعد هم همین گونه باشد .فقط یک تذكر : لطفا در صدرا به دلیل وجود سهامداران خسته مانع از نوسانگیری شوید .
                            ضمنا تنها گناه بنده اینست که از نوسانگیر براعت جسته ام و بارها در گذشته همه دوستان را از این کار منع کرده ام ولی آقایان یک نوسانگیر قهار را برای جا زدن بجای بنده طراحی نموده اند .
                            از یکی از دوستان عزیزخواهشمند هستم لطف نموده و این مطلب را در تالار گفتمان درج نمایید .
                            و من الله توفیق .

در اصل توسط سرمایه گزار 67 پست شده است
                            این فرد معلوم الحال و دو رو که اسمش را نمی آورم و ماهیت منافقش الانه بر همگان آشكار و عیان شده است! از وقتی که قدم نحسش را در صدرا و در این تالار حدودآ از 3/5 سال پیش گذاشت, و خصوصآ از زمانی که خودش را آن هم زورچپانی نماینده مدعی العموم سهامدارن جا زد و با مدیران صدرا ارتباط مستمری داشت هیچکس از سهامداران خیری از صدرا ندید. خدا لعنتش کند ... فقط بلد بود با مغلطه گوئی از صدرای 10 دلاری دم بزند و با وعده وعیدهای پوچ و سر خرمن, سر سهامداران ناآگاه را شیره مالیده تا بلكه به نیات شوم خودش برسد. قبلآ که بنده نیز در چند جلسه پیش مجمع, به همراه ایشان شركت میکردم, شاید تحت تاثیر ظاهر فریبنده او قرار میگرفتم اما کم کم به رفتار دو گانه اش بسیار شک کرده و بلاخره خوب شناختمش و ماهیت دروغگویش را در همین تالار رو کردم. حالا که دیگه الحمدالله همه این فرد مریض و روانی را شناخته اند و نیازی به توضیح بیشتر نیست. حتی دوست, هم خدمتی و همكار چندین ساله اش وحید خان هم کاملآ او را شناخته و به پستی و دور روئی و نیز بوقلمون صفتی او اعتراف کرد. اگر چه متاسفانه بعضی از کاربران مدیر سابق شركت صدرا: آقای اعتصام را مكررآ دروغگو و... خطاب کرده و می کنند اما انصافآ آنگونه که فكر میکنند نمیباشد. بنده با ایشان چندین بار ملاقات داشته ام و چندین و چند بار هم تلفنی به او زنگ میزدم که حقیقتآ اینطور نبوده است. البته شاید بنده نیز هم گاهی از روی ناآگاهی ایشان را دروغگو میپنداشتم اما اعتراف میکنم که در مورد ایشان اشتباه میکردم. یادمه همین فرد مریض یکبار توی تالار شایعه کرده بود که ما میخواهیم سهم را حمایت کنیم و ببریم بالا اما اعتصام مانع کار ما میشود و قصدش تخریب و پایین کشیدن بیشتر سهم است و .... چند روز بعد بنده یک وقت ملاقات با اعتصام گرفتم و هنگامی که با اعتصام یک دیدار و گفتگوی نیم ساعته داشتم از روی کنجكاوی از ایشان پرسیدم: آخر چرا شما اجازه حمایت از سهم را نمیدهید؟ و... ایشان در پاسخ گفتند: که " آقای ... به بنده میگوید که ما با کد به کد کردن سهم را میبریم بالا و شما سكوت کنید و تا میتوانید از بالا رفتن قیمت صدرا حمایت کنید و ... اما من چگونه نسبت به این اقدام فریبكارانه سكوت کرده و بی تفاوت باشم؟ حالا گیریم سهم را کشیدید بالا و فروختید و شما رفتید, اما تكلیف خریداران جدید چه میشود؟ گناه ضرر و زیان این خریدارن تازه وارد بر گردن چه کسی است؟ اگر من در برابر اقدام شما سكوت کنم! در حقیقت در برابر این گناه شریک شما خواهم بود." و دهها مورد دیگر که اگر برای دوستان بخواهم تک تک آنها را شرح دهم! از حوصله همگی خارج است. سهامداران قبلی از جمله کاربرانی چون : دندی, کدبان بستان,خصدرا, رامین آرتی, حمید 13 و ... خیلی های دیگه که در جلسات پیش مجمع با بنده حضور داشتند او را بخوبی مشناختند. تو همین تالار با 10 تا آیدی مطلب میزند که به خیال خودش کسی تشخیص نمیدهد اما بنده حداقل با 4 نام کاربری او آشنا هستم.
                            [/COLOR]
                            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/06/04, 01:44.

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              خدمت آقای کعبی عزیز ساكن کرج رنک پوست سبزه و قد حدودا 170 سانتیمتر لاغر اندام ، اگر نیاز است باقی مشخصات شما را ذكر کنم مثل شماره تلفن منزل یا تلفن همراه و غیره ، دوست عزیز می بینید که دنیای مجازی خیلی هم مجازی نیست ! از این همه لطف شما به بنده بی نهایت سپاسگزارم ! در تایید فرمایشات شما باید عرض کنم بله آن دوست که نامش را نمی نویسم : همان کسیکه در بانک تجارت کارمند بودند و مشكل لگن پیدا کرده بودند را دیدم و ایشان فرمودند شما چه حرفهایی پشت سر بنده زده اید و البته کاملا تحت تاثیر سخنان شما بودند ! در هر صورت بنده برعكس شما نمی دانم شما از چه روی مرا با چنین القابی خطاب می نمایید . آیا من دارای مشكل روحی و روانی هستم که چنین مطالبی نوشته ام ؟
                              اشكالی ندارد به مواردی که عنوان نموده اید پاسخ می دهم !
                              1- در مورد توهین ها :دوست عزیز در ادبیات هر سخنی نشان دهنده شخصیت گوینده است و بنده بر اساس نوع تربیت خودم سخن می گویم و صد البته شما و هركس دیگری نیز چنین است !
                              2-در مورد نماینده بودنم برای سهامداران صدرا : هم اكنون بنده 379 امضا با نام و نام خانوادگی دارم که توسط دارنده حدود 117 میلیون سهم امضا شده است .و از شما نامی در لیست بنده نیست که بخواهد به اجبار باشد و یادم هست که شما از طریق اینترنت چه اصراری بر درج نامتان در لیست داشتید و اكنون همان مكاتبه شما در ایمیل بنده محفوظ است
                              3- در ادامه بنده فقط توهین مكرر از شما می بینم و نه یک حرف حساب .
                              4-در مورد مهندس اعتصام و اینكه به ایشان پیشنهاد سكوت داده باشم ! شدیدا تكذیب می کنم ! و مهندس اعتصام هم هرگز دست رد به سینه بنده نزده است . بلكه همیشه با احترام و سخاوتمندی تمام به بنده پاسخگو بودند واین موضوع هم از منش و رفتار والای ایشان بوده است .
                              5-در مورد اینكه می فرمایید بنده شایعه کرده بودم می خواهیم از سهم حمایت کنیم دروغ است ! چون شایعه نبوده است و حمایت کردیم و از 680 ريال تا 3747 قیمت را بالا بردیم و آنهم نه با سفته بازی ، بلكه با سپانیر و قرارگاه خاتم و همه دست اندركاران و مقامات کشوری تماس گرفتیم . حتی با ریاست جمهوری و دفتر مقام معظم رهبری و برخی نمایندگان مجلس و فرمانده سپاه و نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بیش از هفت وزیر مانند وزیر نفت و وزیر دارایی و غیره را در جریان امر قرار دادیم و در همین تایپیک و خبر ساعت نه شب از آقای و من الله توفیق توسط ریاست محترم مجلس نامبرده شد . که البته شاید تشابه اسمی ای هم اتفاق افتاده بود . و تا چهار شنبه 93/03/07 پیش هم بنده بودم که هر بار سهم به زیر 1800ريال می آمد بدنبال افرادی می گشتم که سهم را حمایت کند . بعنوان مثال در یک نوبت دكتر محمدی سهامدار یک درصد زحمت کشیده و به درخواست بنده و آنهم با خواهش و تمنا تعداد یک میلیون و هشتصد هزار سهم صدرا را فقط به دلیل اجابت درخواست بنده و از روی کمک به شما دوستان عزیز خریداری نمودند و اكنون 16میلیون و هشتصد هزار سهم دارند .والبته مورد بسیار زیاد است که از حوصله شما خارج است .انشاالله شما از این به بعد بخوبی آنرا مدیریت خواهید نمود
                              6- در مورد ملاقات شما با مهندس اعتصام و اینكه ایشان به شما چنین مطلبی گفته باشد ! بنده در آنجا نبودم ولی بی گمان این موضوع صحت ندارد ! چون چنین موضوعی نبوده است و اینكه بنده ایشان را دروغگو خطاب کرده باشم : آیا شما یا برخی از دوستان شما نبودید که به بنده می فرمودید که مهندس اعتصام نگویم و به او احترام نگذارم و فقط اسم از او ببرم بدون مهندس ! آیا بنده به حرف شما گوش دادم !هرگز چنین کاری نكردم .
                              7- در مورد چند آیدی بودن بنده : بله دوست عزیز بنده بیش از صد بار خدمتتان عرض کردم بنده در تالار گفتمان بورس چندین آیدی داشتم و دارم که همگی از پر طرفدارترین آیدی ها هستند ! ولی در مورد هیچ سهمی با دو آیدی هرگز ننوشته ام ! بجز آنكه بعد از مسدود شدن همین نام کاربر که الان شما بنده را به آن می شناسید نام آیدی سیب سرخ را برگزیدم که آنهم توسط شما مسدود شد و دلیل آنهم این بوده است که پس از آنهمه سخنان شبانه که شما در گوش بنده نجوا فرمودید : بنده حاضر نشدم هیچ خبری را قبل از درج در تالار به شما بگویم .و خودم نیز از هیچ خبری سو استفاده نكردم .و شد آنچه که الان شما تا این اندازه مطالب پایینی به بنده لطف دارید.
                              8- در مورد اینكه شما می فرمایید چهار نام کاربری از بنده می شناسید ! از محالات است که شما چنین ذكاوتی داشته باشید ! زیرا آقای hooh محترم را شما بخوبی می شنایید و ایشان همان وحید و همان سهران و همان کسی هستند که متاسفانه تمام زندگی خودش را برای شما گفته است و شما با نام کاربری ...... و سرمایه گذار 67 و غیره گاهی تمسخر می نمایید و گاهی بر او دلسوزی می کنید و طرح دوستی می ریزید .آیا شما نبودید که خبر فوت مرا در تالار درج کردید و در همان شب دكتر محمدی سراسیمه به بنده زنگ زد تا جویای حال من شود ! آیا شما نبودید که خبر تولد بچه پنجم بنده را در تالار درج کردید ! در حالیکه بنده تنها دو فرزند دارم !آیا چندین شوخی بی مزه دیگر را شما در تالار بر علیه بنده درج نكردید ؟ حالا شما آقایید و بنده ...........
                              9- اما آقایانی که نام بردید بجز حمید 13 که متاسفانه در خاطرم نیست را بنده کاملا می شناسم و حاضرم با حضور شما و همین آقایان (دندی, کدبان بستان,خصدرا, رامین آرتی)به هر محضر خانه که بفرمایید برویم و ایشان در مورد بنده و شما اظهار نظر بكنند و پای نوشته خودشان را امضا نموده و به تایید محضر برسانیم و سپس در اینجا به معرض دید همگان قرار دهیم و ببینیم که این القابی که به بنده عطا فرموده اید مناسب کیست ؟ و حالا خطاب به دیگر دوستان عزیز بنده حمید احمدی فر هستم و همه شما بنده را می شناسید و دهها نامه بنده در همین تالارها را با امضا و توضیحات به دفتر مقام معظم رهبری و دفتر ریاست جمهوری و دهها فكس به بورس و جلسات متعدد با مدیران بورس را دیده اید و تعدادی از آنها را جناب پارسای عزیز به تازگی بالا آورده است ولی چگونه است که حاضرید بپذیرید ! افرادی با کپی برداری از نوشتهای بنده خودشان را بجای بنده جا بزنند و بارها تكذیب بنده را نپذیرید . آیا بنده تا این اندازه کوته فكرم ؟ آیا شما 379 نفر مرا دیده اید و فقط جناب کعبی هوشمند ! بر چنین رازی واقف شده اند .
                              در پایان از طیب عزیز و دوست داشتنی به دلیل اینكه به خودم اجازه دادم بگویم ایشان هستم پوزش می طلبم . خدا می داند که تا چه اندازه از دست ............ ناراحت بودم و از این طریق خواستم بگویم که نمی شود هركسی که پنهان است را بفرمایید بنده است و گناهان آنها را پای بنده بگذارید! صد البته طیب عزیز هم تا کنون هیچ مشكلی با بنده نداشته است و امیدوارم از این به بعد هم همین گونه باشد .فقط یک تذكر : لطفا در صدرا به دلیل وجود سهامداران خسته مانع از نوسانگیری شوید .
                              ضمنا تنها گناه بنده اینست که از نوسانگیر براعت جسته ام و بارها در گذشته همه دوستان را از این کار منع کرده ام ولی آقایان یک نوسانگیر قهار را برای جا زدن بجای بنده طراحی نموده اند .
                              از یکی از دوستان عزیزخواهشمند هستم لطف نموده و این مطلب را در تالار گفتمان درج نمایید .
                              و من الله توفیق .

برای اینکه در انتقال متن فرمایشات جناب سرمایه گذار 67 انتقال یابد . بنده مطلب ایشان را در پایین مطالب خودم آورده ام

نقل قول نوشته اصلی توسط سرمایه گزار 67 نمایش ارسال ها
                              این فرد معلوم الحال و دو رو که اسمش را نمی آورم و ماهیت منافقش الانه بر همگان آشکار و عیان شده است! از وقتی که قدم نحسش را در صدرا و در این تالار حدودآ از 3/5 سال پیش گذاشت, و خصوصآ از زمانی که خودش را آن هم زورچپانی نماینده مدعی العموم سهامدارن جا زد و با مدیران صدرا ارتباط مستمری داشت هیچکس از سهامداران خیری از صدرا ندید. خدا لعنتش کند ... فقط بلد بود با مغلطه گوئی از صدرای 10 دلاری دم بزند و با وعده وعیدهای پوچ و سر خرمن, سر سهامداران ناآگاه را شیره مالیده تا بلکه به نیات شوم خودش برسد. قبلآ که بنده نیز در چند جلسه پیش مجمع, به همراه ایشان شرکت میکردم, شاید تحت تاثیر ظاهر فریبنده او قرار میگرفتم اما کم کم به رفتار دو گانه اش بسیار شک کرده و بلاخره خوب شناختمش و ماهیت دروغگویش را در همین تالار رو کردم. حالا که دیگه الحمدالله همه این فرد مریض و روانی را شناخته اند و نیازی به توضیح بیشتر نیست. حتی دوست, هم خدمتی و همکار چندین ساله اش وحید خان هم کاملآ او را شناخته و به پستی و دور روئی و نیز بوقلمون صفتی او اعتراف کرد. اگر چه متاسفانه بعضی از کاربران مدیر سابق شرکت صدرا: آقای اعتصام را مکررآ دروغگو و... خطاب کرده و می کنند اما انصافآ آنگونه که فکر میکنند نمیباشد. بنده با ایشان چندین بار ملاقات داشته ام و چندین و چند بار هم تلفنی به او زنگ میزدم که حقیقتآ اینطور نبوده است. البته شاید بنده نیز هم گاهی از روی ناآگاهی ایشان را دروغگو میپنداشتم اما اعتراف میکنم که در مورد ایشان اشتباه میکردم. یادمه همین فرد مریض یکبار توی تالار شایعه کرده بود که ما میخواهیم سهم را حمایت کنیم و ببریم بالا اما اعتصام مانع کار ما میشود و قصدش تخریب و پایین کشیدن بیشتر سهم است و .... چند روز بعد بنده یک وقت ملاقات با اعتصام گرفتم و هنگامی که با اعتصام یک دیدار و گفتگوی نیم ساعته داشتم از روی کنجکاوی از ایشان پرسیدم: آخر چرا شما اجازه حمایت از سهم را نمیدهید؟ و... ایشان در پاسخ گفتند: که " آقای ... به بنده میگوید که ما با کد به کد کردن سهم را میبریم بالا و شما سکوت کنید و تا میتوانید از بالا رفتن قیمت صدرا حمایت کنید و ... اما من چگونه نسبت به این اقدام فریبکارانه سکوت کرده و بی تفاوت باشم؟ حالا گیریم سهم را کشیدید بالا و فروختید و شما رفتید, اما تکلیف خریداران جدید چه میشود؟ گناه ضرر و زیان این خریدارن تازه وارد بر گردن چه کسی است؟ اگر من در برابر اقدام شما سکوت کنم! در حقیقت در برابر این گناه شریک شما خواهم بود." و دهها مورد دیگر که اگر برای دوستان بخواهم تک تک آنها را شرح دهم! از حوصله همگی خارج است. سهامداران قبلی از جمله کاربرانی چون : دندی, کدبان بستان,خصدرا, رامین آرتی, حمید 13 و ... خیلی های دیگه که در جلسات پیش مجمع با بنده حضور داشتند او را بخوبی مشناختند. تو همین تالار با 10 تا آیدی مطلب میزند که به خیال خودش کسی تشخیص نمیدهد اما بنده حداقل با 4 نام کاربری او آشنا هستم.

در اصل توسط سرمایه گزار 67 پست شده است
                              این فرد معلوم الحال و دو رو که اسمش را نمی آورم و ماهیت منافقش الانه بر همگان آشکار و عیان شده است! از وقتی که قدم نحسش را در صدرا و در این تالار حدودآ از 3/5 سال پیش گذاشت, و خصوصآ از زمانی که خودش را آن هم زورچپانی نماینده مدعی العموم سهامدارن جا زد و با مدیران صدرا ارتباط مستمری داشت هیچکس از سهامداران خیری از صدرا ندید. خدا لعنتش کند ... فقط بلد بود با مغلطه گوئی از صدرای 10 دلاری دم بزند و با وعده وعیدهای پوچ و سر خرمن, سر سهامداران ناآگاه را شیره مالیده تا بلکه به نیات شوم خودش برسد. قبلآ که بنده نیز در چند جلسه پیش مجمع, به همراه ایشان شرکت میکردم, شاید تحت تاثیر ظاهر فریبنده او قرار میگرفتم اما کم کم به رفتار دو گانه اش بسیار شک کرده و بلاخره خوب شناختمش و ماهیت دروغگویش را در همین تالار رو کردم. حالا که دیگه الحمدالله همه این فرد مریض و روانی را شناخته اند و نیازی به توضیح بیشتر نیست. حتی دوست, هم خدمتی و همکار چندین ساله اش وحید خان هم کاملآ او را شناخته و به پستی و دور روئی و نیز بوقلمون صفتی او اعتراف کرد. اگر چه متاسفانه بعضی از کاربران مدیر سابق شرکت صدرا: آقای اعتصام را مکررآ دروغگو و... خطاب کرده و می کنند اما انصافآ آنگونه که فکر میکنند نمیباشد. بنده با ایشان چندین بار ملاقات داشته ام و چندین و چند بار هم تلفنی به او زنگ میزدم که حقیقتآ اینطور نبوده است. البته شاید بنده نیز هم گاهی از روی ناآگاهی ایشان را دروغگو میپنداشتم اما اعتراف میکنم که در مورد ایشان اشتباه میکردم. یادمه همین فرد مریض یکبار توی تالار شایعه کرده بود که ما میخواهیم سهم را حمایت کنیم و ببریم بالا اما اعتصام مانع کار ما میشود و قصدش تخریب و پایین کشیدن بیشتر سهم است و .... چند روز بعد بنده یک وقت ملاقات با اعتصام گرفتم و هنگامی که با اعتصام یک دیدار و گفتگوی نیم ساعته داشتم از روی کنجکاوی از ایشان پرسیدم: آخر چرا شما اجازه حمایت از سهم را نمیدهید؟ و... ایشان در پاسخ گفتند: که " آقای ... به بنده میگوید که ما با کد به کد کردن سهم را میبریم بالا و شما سکوت کنید و تا میتوانید از بالا رفتن قیمت صدرا حمایت کنید و ... اما من چگونه نسبت به این اقدام فریبکارانه سکوت کرده و بی تفاوت باشم؟ حالا گیریم سهم را کشیدید بالا و فروختید و شما رفتید, اما تکلیف خریداران جدید چه میشود؟ گناه ضرر و زیان این خریدارن تازه وارد بر گردن چه کسی است؟ اگر من در برابر اقدام شما سکوت کنم! در حقیقت در برابر این گناه شریک شما خواهم بود." و دهها مورد دیگر که اگر برای دوستان بخواهم تک تک آنها را شرح دهم! از حوصله همگی خارج است. سهامداران قبلی از جمله کاربرانی چون : دندی, کدبان بستان,خصدرا, رامین آرتی, حمید 13 و ... خیلی های دیگه که در جلسات پیش مجمع با بنده حضور داشتند او را بخوبی مشناختند. تو همین تالار با 10 تا آیدی مطلب میزند که به خیال خودش کسی تشخیص نمیدهد اما بنده حداقل با 4 نام کاربری او آشنا هستم.

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

این نوشته رو چند روز پیش تو بورکس نوشتم

یعنی این صدرا با بودن در بازار پایه اش چند تا تکنیکالیسته مایه دار ( یا اینکه حق الزحمه ای میگیرن برای چند سرمایه دار بزرگ اما بصورت متحد!!!)چنان رو سهم حرفه ای کار میکنن که من تعجب میکنم..من اصلا حرفه ای نیستم ولی درک اینو کامل دارم که با معاملات سهمی بتونم بگم کیا رو این سهمن و هدفشون چیه..البته نه هر سهمی سهم های خاص!!! نه غدیر و پارسانو ... سهم خاص مثل صدرا و چندتای دیگه

صدرا دست تکنیکالیست های حرفه ایه ...

ببینید دارن چیکار میکنن.6 نوع حالت نموداری داره که دارن تو این نوعش کار میکنن

نظر

در حال کار...
                                X