این جناب حاج حمید که از ما قول 2 هفته سکوت گرفته بود کجاست ؟؟ الان یکماه از این ماجرا گذشت و هیچ خبری نشد امیدوارم جواب قانع کننده ای داشته باشه ، نتیجه مذاکرات چی شد ؟ بابا این صدرا ما را نابود کرد چطوری ما باید فریادمان را از اینهمه نامردی و فریب و تزویر و دروغ و تناقض گویی بگوش آنهایی که مدعی حمایت از کارو سرمایه ایرانی هستند برسانیم ؟
ویرایش توسط محمد صالحی : 2012/08/26 در ساعت 07:55
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
باسلام:
دوست عزیز می بینم بحمدالله از مرخصی برگشتید و حتی هنوز فرصت نکردید صفحات قبل را مطالعه کنید ! ولی خب خدا را شکر کاملا پر انرژی هستید .باید خدمتتان عرض کنم بنده فقط جمعه و شنبه نبودم و برای یک عروسی به اصفهان رفته بودم .اما در مورد قول دو هفته ای که : پاسخ آن روشن است باید خدمتتان عرض کنم آن جلسه که بنده گفته بودم ظرف دو هفته با حضور بالاترین مقامات بورس و قرارگاه و سهامداران حقیقی انجام می شود انجام شد و صدای ضبط شده هر کس از دوستان خواسته برایش ایمیل کردم و اگر شما هم خواسته باشید تشریف بیاورید مسنجر بنده تا ترتیب ارسال آنرا هم برای شما هم بدهیم و در مورد نتایج آن و ادامه رایزنی هم مقداری را نوشته ام و مقداری را هم انشاالله بزودی می نویسم ولی در کل اکثر دوستان فعال در این زمینه (سهامداران حقیقی) به اتفاق آرا خواسته اند ادامه کار پس از تعطیلات پیش رو یعنی پس از نشست اجلاس صورت گیرد .در ضمن تمام دوستان عزیز بدانید که هرکسی حق دارد هر اقدامی که بخواهد برای گرفتن حق خودش انجام دهد و بنده تمام تلاشم را می نمایم و شما هم از تلاش دریغ نکنید و تلاش بنده و دوستان دلیلی بر عدم تلاش شما نیست .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز مگر شما حمید و وحید و سعید و ..........را وکیل گرفته اید و قرار است در پایان کار حق وکالت پرداخت کنید ؟ شما بفرمایید جلو ما هم پشت سر شما .شما بفرمایید در این راه تا کنون فقط یک دوريالی هزینه کرده اید که این اندازه طلبکار تشریف دارید ؟ یا فکر می کنید خیلی زرنگ تشریف دارید و در حال کنترل امور از پشت کامپیوتر خودتان هستید ؟ .در هر صورت بنده تمام تلاش خودم را می کنم و نتیجه با خدا است .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز جناب آزادی و هر دوستی که می خواهد فایل صوتی جلسه را داشته باشد می تواند به ایمیل بنده مراجعه کند . در ضمن تا کنون از خدا چیزی خواسته اید ؟ خدا نیز با تمام شنوایی و بینایی و دانایی و مهربانی و قادر بودن هم چنین زود و سریع و بدون تلاش به کسی چیزی نمی دهد چه رسد به بنده ضعیفی چون بنده که در مقابل پشه ای هم توان مراقبت از خودم را هم ندارم ولی به لطف خدا امیدوارم و تلاش خودم را می کنم.و من الله توفیق .
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 13 مهمان ها)