click to register
صفحه 562 از 2016 نخست ... 6246251255255956056156256356456557261266210621562 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,611 به 5,620 از 20154

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط msalehi_1979 نمایش پست ها
    اگر هر حرکتی باشد ولو اینکه سهامداران بیایند جلوی در سازمان تجمع حساب میشد و اعمال سیاسی و عواقبش بد هست پس نتیجه بدتر از الان هست الان سهامداران فقط ضرر مالی دارند فردا هنگ سیاسی و معاند بودن هم به پیشانیشون می خورد چون دوستان برا نیت خیر میرند اما یک عده ایی تا یک شلوغی ببیند سو استفاده می کنند بنظرم از تجمع نتیجه ایی حاصل نمی شود و جنبه سیاسی به قضیه می دهند
    شما کدام طرفی هستید ؟
    باز سهامداران خواستند کاری برای حقوق خود بکنند فاز های منفی شروع شد ؟!!!
    سیاسی کیلویی چند است ؟!!!!
    این سهامداران اگر میخواستند کار سیاسی کنند این همه حزب وجود دارد ، میرفتند کار سیاسی میکردند. این ها کاسب هستند. سرمایه گذار هستند. این نظریات آبدوغ خیاری را از کجا می آورید ؟!!!
    مگر میخواهند چه بگویند ؟ نکند اعتصام و دار و دسته اش شده اند نظام جمهوری اسلامی که اعتراض به نامدیریتی های آنها ، می شود مقابله با نظام ؟!!!!
    یادم است یک بار افرادی خدمت مقام معظم رهبری رسیده بودند ، یک نفر که خدمت ایشان سخن میگفت ، به همین نکته اشاره داشت. اینکه برخی خود را برابر تمام نظام میدانند و هر کس به آنها اعتراض کند به او انگ مقابله با نظام را میزنند. مقام معظم رهبری هم تایید کردند و فرمودند (نقل به مضمون ) نظام یک سیستم است. نظام شخص نیست. همانگونه که نباید اشتباهات یک فرد را پای نظام گذاشت ، اعتراض به یک فرد را هم نباید اعتراض به نظام دانست.
    این سهامداران وفادار به انقلاب و نظام و رهبری هستند. به همین سبب هم سرمایه هایشان را به جای سکه و دلار و هزار کار پردرآمد ؛ اما مضر برای اقتصاد کشور ، به فرموده رهبری برای جهاد اقتصادی به بورس تزریق کرده اند. هیچ انسان آگاه و شعورمندی چنین برچسب نا چسبی به عده ای سهامدار که با اندوخته زن و فرزند خود برای خدمت به کشور جهاد کرده اند ، نمی زند. مگر دار و دسته اعتصام شرف گم کرده که برای پراکنده ساختن سهامداران و جلوگیری از هرگونه تجمع اعتراضی این شایعات را دامن بزنند.
    به گونه ای حرف میزنید که انگار دستگاه های امنیتی را عده ای آدم احساسی و بدون فکر اداره میکنند که به هر اعتراضی برچسب معاند بزنند.
    این ها نه سلاح دارند ، نه وابسته به جایی هستند و نه اساسا هویت سیاسی برای خود تعریف کرده اند. ما یک عده سهامدار هستیم که صبح تا شب در کارگزاری ها و سیستم و بورس و بانک پرسه میزنیم برای یک لقمه نان حلال برای زن و بچه مان.
    دوستان سهامدار باید هوشیار باشند ، از این به بعد هر کس بخواهد چنین جوی را به اعتراضات سهامداران بدهد تنها یک احتمال دارد. و آن هم اینکه از سوی اعتصام و دار و دسته اش برای پراکندگی انسجام سهامداران وارد شده است.
    درست مانند روزیکه قرار بود تجمع قبلی انجام شود و جلسه ای بین سهامدارن و مدیران انجام شد و هنوز سهامداران از جلسه بیرون نیامده بودند ، عده ای از خدا بی خبر در تالار ها شروع کردند به شایعه پراکنی که با آنها تماس گرفته اند و نام لیدر !!!! خواسته اند و از این اراجیف ... ( این آدمک ها خودشان را خیلی بزرگ حساب میکنند و بر پایه خودشیفتگی سخن میگویند. )
    سهامداران عزیز برای مدتی چشم و گوش خود را بر خزعبلات این چنینی ببندید تا نخستین گام های قانونی را برای احقاق حقوق خود و حمایت از سرمایه ایرانی بر داریم. امسال سال ماست.
    پیروز باشید

2. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 94 بار در 35 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز جناب کدبان باستان بنده برای جنابmajidmarmo0oz طومار را ایمیل کرده ام و اگر آن دیگری را هم می خواهد لطفا به بنده بگوید که ایمیلم به ایشان رسیده است یا نه . و من الله توفیق .
    سلام.جناب حميد خان فقط يك اتز طومار ها بدست بنده رسيده
    ممنون

4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید majidmarmo0oz از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 74 بار در 42 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    درود بر شما
    کاملا درست فرمودید.
    بیش از 500 هزار صف خرید در 1561 ریال داشت. عدد مجاز حداکثری هم از 1561 به 1605 ریال تغییر کرده است.
    برای من هم عجیب بود که چطور نزدیک 100 میلیون تومان پول 6 ماه در صف خرید صدرا بلوکه شده است و چگونه است که صاحبان این اردر ها از کارگزاری خود درخواست لغو نداده اند.

سپاس و پیروز باشید
    دوست عزيز
    با سلام
    من صدرايي نيستم و براتون آرزوي سود دارم.
    اما موضوعي كه مطرح كرديد فكر كنم اشكال داره خواستم بنوبه خودم تصحيحش كنم .
    بنده معمولا سفارش ميدم و خريد ميكنم .كارگزارم اجازه داده حسب اعتمادي كه داره تا دو روزكاري بعد پولش رو واريز كنم .
    انجام سفارش حتما دليل واريز پول نبوده پس يك ريال پولي نيز بلوكه نشده چه برسه به صدميليون تومان .
    حداقل سود اوراقش در 6ماه ده ميليون تومان ميشه.
    با آرزوي گشايش نماد صدرا در قيمتي كه شما خواهانش هستيد.
    بدرود

6. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید AZARIAN از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط AZARIAN نمایش پست ها
    دوست عزيز
    با سلام
    من صدرايي نيستم و براتون آرزوي سود دارم.
    اما موضوعي كه مطرح كرديد فكر كنم اشكال داره خواستم بنوبه خودم تصحيحش كنم .
    بنده معمولا سفارش ميدم و خريد ميكنم .كارگزارم اجازه داده حسب اعتمادي كه داره تا دو روزكاري بعد پولش رو واريز كنم .
    انجام سفارش حتما دليل واريز پول نبوده پس يك ريال پولي نيز بلوكه نشده چه برسه به صدميليون تومان .
    حداقل سود اوراقش در 6ماه ده ميليون تومان ميشه.
    با آرزوي گشايش نماد صدرا در قيمتي كه شما خواهانش هستيد.
    بدرود
    دوست ارجمندم
    درود بر شما
    از اطلاعا خوبتان بسیار سپاسگزارم.
    فقط نکته ای که پیش می آید این است که آیا کارگزاری وقتی به مشتری اعتبار میدهد و بدون پول اردر میدهد ، آیا در برابر سازمان بورس بدهکار می شود یا نه ؟ مثلا کاری که ما در خرید آنلاین میکنیم. یعنی پولمان در بانک بلوکه میشود و اگر خرید انجام شد طبق توافقنامه پول از حساب برداشت می شود و اگر اردر لغو شد ، پول ما هم از بلوک در می آید.
    وقتی کارگزار با اعتبار برای من در صف قرار میگیرد ، پول کارگزار پیش بورس بلوک می شود ؟ وقتی این نماد با صف بسته شود ، اگر پولی از کارگزار بلوکه شده باشد ، طبیعی است که اردر را بر دارد.
    اطلاعات من اندک است و بر اساس برداشت شخصی است. تجربه شما در این مورد ارزشمند بود. سایر دوستان هم اگر آگاهی دارند ، بفرمایند.
    سپاسگزارم.
    پیروز باشید

8. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(2)
    تشکر شده 3,777 بار در 907 ارسال
    به نظر من تا خریدی انجام نشده باشه پولی از کارگزاری بلوکه نخواهد شد کما اینکه تا کارگزاری برای شما بر فرض خرید تلفنی خرید نکند شما پولی به حساب وی واریز نخواهی کرد. یا به عبارتی نحوه اوردر دهی کارگزاری با کاربر انلاین متفاوت است.
    ویرایش توسط ahmad m : 2012/08/29 در ساعت 11:20

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید ahmad m از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,224 بار در 421 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad m نمایش پست ها
    به نظر من تا خریدی انجام نشده باشه پولی از کارگزاری بلوکه نخواهد شد کما اینکه تا کارگزاری برای شما بر فرض خرید تلفنی خرید نکند شما پولی به حساب وی واریز نخواهی کرد. یا به عبارتی نحوه اوردر دهی کارگزاری با کاربر انلاین متفاوت است.
    باسلام و تشکر از دوست خوبم
    بله دقیقا اینطوریه که ایشون میفرماین
    منم تلفتی گاهی چند تا اوردر خرید میزارم و تا دو روز بعد از خرید وقت دارم پول واریز کنم و اگه خریدی انجام نشه که هیچ
    برای کارگزار هم تا خریدی انچام نشه پولی بلوگه نمیشه

12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید علامه از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 101 بار در 18 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    دوست ارجمندم
    درود بر شما
    از اطلاعا خوبتان بسیار سپاسگزارم.
    فقط نکته ای که پیش می آید این است که آیا کارگزاری وقتی به مشتری اعتبار میدهد و بدون پول اردر میدهد ، آیا در برابر سازمان بورس بدهکار می شود یا نه ؟ مثلا کاری که ما در خرید آنلاین میکنیم. یعنی پولمان در بانک بلوکه میشود و اگر خرید انجام شد طبق توافقنامه پول از حساب برداشت می شود و اگر اردر لغو شد ، پول ما هم از بلوک در می آید.
    وقتی کارگزار با اعتبار برای من در صف قرار میگیرد ، پول کارگزار پیش بورس بلوک می شود ؟ وقتی این نماد با صف بسته شود ، اگر پولی از کارگزار بلوکه شده باشد ، طبیعی است که اردر را بر دارد.
    اطلاعات من اندک است و بر اساس برداشت شخصی است. تجربه شما در این مورد ارزشمند بود. سایر دوستان هم اگر آگاهی دارند ، بفرمایند.
    سپاسگزارم.
    پیروز باشید
    سلام
    ساعت 9 صبح چهار روز کاری بعد از خرید ، کارگزار تسویه حساب میکند . کارگزار و خریدار قبل از خرید بدهکار نیستند .یعنی تا خریدی انجام نگیرد پولی بلوکه نشده است و حتی تا 4 روز کاری بعد از خرید نیز پول بلوکه نمیشود
    بسیاری از کارگزاران چهار روز کاری برای خریدار مهلت می دهد تا تسویه حساب کنند البته باید قبل از ساعت 9 پول به حساب کارگزار واریز شود

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید ساوالان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی amin.nakaee آواتار ها
    تشکر شده 37 بار در 15 ارسال
    صدرا؛ گرفتار در تله نقدشوندگی
    شاید میزان ریسک سیستماتیک، که به معنی ریسک بازار در شکل کلی آن است، در بازارهای مالی توسعه یافته کمابیش برابر باشد، اما در بازارهای در حال توسعه، ماجرا به کلی متفاوت است؛ در این بازارهای نوپا علاوه بر ریسک طبیعی، برخی عوامل دیگر نیز وجود دارند که از ناحیه آنها ریسک اضافی بر بازار تحمیل شده و در نتیجه مجموع ریسک سرمایهگذاری سهام را در مقایسه با رقبای جهانی بالا میبرد.
    از جمله رایجترین ریسکهای مزبور در بورس تهران میتوان به وجود حجم مبنا و دامنه محدود نوسان قیمت سهام اشاره کرد که به گواه بسیاری از کارشناسان، انحرافات قیمتی جدید در بازار ایجاد کرده و علامتهای غیرواقعی به سرمایهگذاران مخابره میکند.
    علاوه بر این، توقف نمادهای معاملاتی دیگر مسالهای است که به عنوان یک عامل اضافی ریسک در بورس تهران خودنمایی میکند؛ در حالی که مفهوم توقف نمادهای معاملاتی (حتی برای تقسیم سود) در بسیاری از بورسهای معتبر دنیا به تاریخ پیوسته است، هنوز در بازار سرمایه کشورمان نمونه های متعدد از توقفهای چند ماهه و حتی سالانه نمادهای معاملاتی دیده میشود. از جدیدترین نمونههای این رویکرد میتوان به توقف معاملات سهام صدرا اشاره کرد که یکی از پرگردشترین سهام بورس تهران در سالهای اخیر بوده و فارغ از واقعیتهای بنیادی، توجه بسیاری از سرمایهگذاران حقیقی را به خود جلب کرده است. اینک پس از گذشت بیش از 5 ماه از توقف نماد معاملاتی شرکت و درگیر شدن سرمایه تعداد نسبتا زیادی از فعالان حقیقی بازار کماکان خبر روشنی از برنامه بازگشایی نماد معاملاتی «خصدرا» مخابره نشده است.
    به این ترتیب اختلاف بین سازمان بورس و شرکت در رابطه با نحوه اطلاع رسانی یا افشای اطلاعات مالی عملا به پای سهامداران نوشته شده تا با سلب امکان معامله سهام (ولو به قیمت ارزانتر) سرمایهگذاران در یک تله نقدشوندگی گرفتار شوند؛ آن هم در سهامی که به گواه آمار و ارقام در زمره نقدشونده ترینها در سال گذشته بوده است. نمونه مزبور در کنار بسیاری موارد دیگر (نظیر پست بانک، آزمایش، پیام و...) نشان میدهد که ضرورت بازبینی جدی در مکانیزمهای توقف و بازگشایی نمادها در بورس تهران وجود دارد؛ اقدامی که میتواند همگام با تلاشهای مسوولان در راستای توسعه سایر حوزههای بازار سرمایه، یکی از ریسکهای ناخواسته و زائد بورس تهران را تخفیف داده و زمینه اعتمادسازی بیشتر به این بازار نقش آفرین در اقتصاد کشور را فراهم آورد.
    به نقل از سایت بورس پرشیا

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید amin.nakaee از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط پرستو نمایش پست ها
    صدرا سودي قرار نيست اعلام بكنه و نخواهد كرد اگر سودي هم بسازه تماما انتقال داده ميشه به شركتهاي زير مجموعه اون مدير عامل قبلي هم وقتي داشت بركنار ميشد اون 25 تومنو اعلام كرد تا با سابقه خوش از اين شركت بره و بگه كه من اوضاع صدرا رو درست كردم شركته زيان ده رو سود ده كردم پس تا زماني كه اعتصام روي كار سود درست حسابي اعلام نخواهد شد نه تنها امسال سالهاي ديگه هم همينه
    این نوشته را در میان ارسال های 21 بهمن 90 پیدا کردم.
    ایشان نوشته های دیگری هم داشتند که در خود تامل بود.
    جهت یادآوری گذشته بد نیست.
    دوستان هم این روز ها اگر وقت آزاد دارند کمی نوشته های پیشین تاپیک صدرا را بازخوانی کنند. آموزگار خوبی برای روزهای آینده خواهد بود.

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط shafaee نمایش پست ها
    دوستان سلام من تو جلسه بودم جای شما خالی امروز یک نهار (قرمه سبزی) 20 میلیون تومنی خوردم (ضررم تو صدرا) خبرای خوبی که تو جلسه بود یکی احتمال زیاد توافق نهایی با بورس برای قبول کردن دارایی های بدون سند صدرا برای تجدید ارزیابی و دومی که مهمتر است توافق نهایی با یکی از حقوق های شرکت نفت و صحبت با مهندس قاسمی برای جمع کردن صدرا از این وضعیت خلاصه جلسه بدی نبود یکی از دوستان که در پایان جلسه خصوصی از اعتصام پرسیده بود نگهداریم یا بفروشیم اعتصام گفت نگهدارید. البته من آنچه تو جلسه رخ داده بود را گفتم هیچ پیشنهادی برای خرید یا فروش ندارم. ممنون
    دوستان ارجمند
    درود بر شما
    نوشته بالا مربوط به یکی از کاربرانی است که زحمت کشیدند و 30 بهمن ماه 90 در جلسه ای که با اعتصام برگزار شده بود شرکت کرده بودند.
    از شب گذشته تا نیمه شب و از امروز صبح ساعت 6 بامداد ، در حال خواندن تاپیک هستم. چون به تازگی به سایت بورسی پیوستم ، لازم بود که از دیدگاه های دوستان بیشتر اطلاع پیدا کنم.
    با توجه به اینکه در تالار همسایه زمان بیشتری است که حضور دارم ، با فضای گفتگو های آنجا آشنا هستم. اما اینجا را لازم بود تا به بازخوانی بپردازم.
    و اما نکته :
    پس از این پیش در آمد ، باید عرض کنم با توجه به اینکه به احتمال بسیار زیاد پس از برگزاری اجلاس سران و اتمام آن ، سهامداران صدرا در برابر یکی از نهاد های ذیربط برای امضاء طومار گردهم خواهند آمد ، درخواست میکنم (درخواست مؤکدمیکنم ) اگر تمام تاپیک را بازخوانی نمیکنید ، دست کم از تاریخ ابتدای بهمن ماه نود یعنی حدود برگه 300 به این سو را حتما مورد بازخوانی قرار دهید.
    تجربیات بسیار خوب و ظریفی از حیث خودشناسی ، سهم شناسی ، کاربر شناسی و مدیران صدرا شناسی فرادست دوستان قرار میدهد.
    همانگونه که میدانیم ، گذشته چراغ راه آینده است.
    بسیار خوبست از فرصت تعطیلات آخر هفته استفاده کنیم و با کمتر 2-3 ساعت این صفحات را ورق بزنیم.
    رویدادهای ظریف و پنهانی در این مدت رخ داده که شاید همه ما در لابه لای هیجانات روزمره صدرا ، از آنها غافل مانده ایم. اگر این رمز گشایی ها درست انجام بشود ، گردهم آیی بعدی که شاید نخستین گردهم آیی راستین صدرائیان باشد ( به شرط حضور و مردانگی سهامداران و پایبندی به قول و قرار آمدن ) سرآغاز تحولات خیر برای سهامداران و بورس و اقتصاد کشور خواهد بود.
    از همین روی باز هم پاکدلانه از همه گرامیان درخواست میکنم دست کم از برگه 300 به این سو را مورد بازخوانی قرار دهند.
    وای بر من ، وای بر شما ، وای بر ما ، اگر از یک سوراخ دوبار گزیده شویم. دفعه اول لعنت بر کسی که ما را گزید. دفعه دوم لعنت بر من که گذاشتم مرا دوباره به همان شیوه و از همان سوراخ بگزد. زندگی دانشکده است. باید واحد ها را پاس کنی. اگر واحدی را می افتی ، آنقدر باید آزمون دهی تا در پاسخ درست دادن ماهر شوی. 2 ضرب در 2 می شود 4 ، حال اگر پاسخ هر چه جز این بدهی رد خواهی شد. آنقدر تکرار می شود و رد می شود تا یاد بگیری پاسخ می شود 4 ، اگر ما در مواجهه با یک رویداد ، از یک مسیر نادرست برویم ، آنقدر آن رویداد تکرار می شود تا یاد بگیریم مسیر درست کدام است. چشم و گوش خود را باز کنیم. این بار مسیر درست را برویم.
    با سپاس
    پیروز و سربلند باشید
    ویرایش توسط کدبان باستان : 2012/08/30 در ساعت 07:42

20. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)