click to register
صفحه 564 از 2016 نخست ... 6446451455456156256356456556656757461466410641564 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,631 به 5,640 از 20154

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز لطفا در هر سایتی که عضو هستید این پست را اطلاع رسانی کنید .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز خواهشمند است برای امضای طومار شنبه 91/06/18 از ساعت 13 الی 19 به آدرس خیابان جمهوری -خیابان شیخ هادی - کوچه ارشاد - پلاک 8 طبقه 5 واحد 504 مراجعه نمایید .قبلا از حسن همکاری شما کمال تشکر را دارم . و من الله توفیق .

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز لطفا در هر سایتی که عضو هستید این پست را اطلاع رسانی کنید .و من الله توفیق .
    درود:
    حاج حمید اگه قراره شنبه تجمع کنیم اطلاع رسانی کامل بشه و چون بعضا دوستان از شهرستان میان همان روز طومار هم امضا بشه.چون فقط فرستادن طومار وقت رو ازمون میگیره.قرار بود مجمع فوق العاده و یا حمایت سهامدار اعلام بشه.بیش از 40 روز از جریانات میگذره و هنوز جواب درست حسابی نگرفتیم . با طومار خالی هم فعلا میره تا پائیز حد اقل.
    الان بازار سبزه و ما پولمون بلوکه.
    نکنه بازار داره مثبت میخوره چون منتظره 2-3 ماه دیگه صدرا بیاد؟ تصمیم با خودتون من الان مسافرتم ولی اگه قراره برنامه ای باشه جمعه میام تهران وگرنه اینجا هنوز چند روزی کار دارم.حاج حمید شماره جناب مستشار رو بهم اس ام اس کن یا شماره منو بهش بده.
    تو این بازار با ضرر هم داده بودیم الان 20-30% جبران شده بود.هم نامه نگاری و هم تجمع .به من تا 4 شنبه خبر بدید.فقط باید خاتم رو مجبور به خرید کرد تا سهم باز بشه.

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز خواهشمند است برای امضای طومار شنبه 91/06/18 از ساعت 13 الی 19 به آدرس خیابان جمهوری -خیابان شیخ هادی - کوچه ارشاد - پلاک 8 طبقه 5 واحد 504 مراجعه نمایید .قبلا از حسن همکاری شما کمال تشکر را دارم . و من الله توفیق .
    درود بر شما
    این آدرس کجاست ؟
    شما یا خود را به آن راه زده اید یا اینکه اساسا به خواسته و نوشته های دیگران بی توجه هستید .
    گمان میکنم ، بنا بود گردهم آیی در برابر بورس یا یکی از ارگان های مرتبط برگزار و طومار نیز امضاء شود.
    کمی دقت داشته باشید لطفا
    سپاس

6. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز این آدرس از بورس زیاد فاصله ندارد و برای اینکه زیاد فاصله نداشته باشد تا حالا دست نگه داشته بودیم بهتر نبود به نقشه تهران یک نگاه می انداختید چون پیاده چند دقیقه بیشتر راه نیست و بهتر است ادبیات مورد استفاده دوستانه باشد.ضمنا در موردگردهمایی روز شنبه اجازه دهید بنده چیزی نگویم چون با نظر بنده نبوده و دوستانیکه این گردهمایی را برنامه ریزی کرده اند را نمی شناسم و در ثانی به همین علت ما تاریخ امضای طومار را بعد از ظهر شنبه قرار دادیم تا اشکالی برای کار دوستان پیش نیاید و هرکس که به همین علت به تهران می آید برای امضای طومارهم مراجعه کند و اگر هم روز دیگری قرار می دادیم دوستان برای ایاب و ذهاب دچار مشکل می شدند و اگر پستهای قبلی را مطالعه می فرمودید بیاد می آوردید که هر سهامدار باید دو طومار و هر طومار را در سی نسخه امضا نمایند و همچنین قرار نیست سهامداران در مقابل یکدیگر باشند و باید شانه به شانه یکدیگر باشند ، قبلا هم گفته بودم که هر کس از هر راهی که می تواند باید به جمع ما سهامداران صدرا کمک کند تا به حق خودمان برسیم و نکته آخر اینکه فکر نکنم شما انتظار داشته باشید کنار خیابان صندلی بگذاریم تا افرادی با چند هزارمیلیارد ثروت یعنی بالغ بر یک سوم صدرا دارایی در کنار خیابان و بدون هماهنگی و نظم اقدامات خودشان را انجام دهند .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    درود بر شما
    این آدرس کجاست ؟
    شما یا خود را به آن راه زده اید یا اینکه اساسا به خواسته و نوشته های دیگران بی توجه هستید .
    گمان میکنم ، بنا بود گردهم آیی در برابر بورس یا یکی از ارگان های مرتبط برگزار و طومار نیز امضاء شود.
    کمی دقت داشته باشید لطفا
    سپاس
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/09/04 در ساعت 08:25

8. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز در مورد تجمع : به پاسخ بنده به جناب کدبان باستان عزیز مراجعه کنید .در مورد طومار هم ، خودتان که در جریان هستید که قرار چه بوده است .در موارد دیگر هم باید خدمتتان عرض کنم بنده فقط در مورد صدرا نظر می دهم و از باقی بازار برای نظر دادن صرف نظر می کنم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط armin777 نمایش پست ها
    درود:
    حاج حمید اگه قراره شنبه تجمع کنیم اطلاع رسانی کامل بشه و چون بعضا دوستان از شهرستان میان همان روز طومار هم امضا بشه.چون فقط فرستادن طومار وقت رو ازمون میگیره.قرار بود مجمع فوق العاده و یا حمایت سهامدار اعلام بشه.بیش از 40 روز از جریانات میگذره و هنوز جواب درست حسابی نگرفتیم . با طومار خالی هم فعلا میره تا پائیز حد اقل.
    الان بازار سبزه و ما پولمون بلوکه.
    نکنه بازار داره مثبت میخوره چون منتظره 2-3 ماه دیگه صدرا بیاد؟ تصمیم با خودتون من الان مسافرتم ولی اگه قراره برنامه ای باشه جمعه میام تهران وگرنه اینجا هنوز چند روزی کار دارم.حاج حمید شماره جناب مستشار رو بهم اس ام اس کن یا شماره منو بهش بده.
    تو این بازار با ضرر هم داده بودیم الان 20-30% جبران شده بود.هم نامه نگاری و هم تجمع .به من تا 4 شنبه خبر بدید.فقط باید خاتم رو مجبور به خرید کرد تا سهم باز بشه.
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/09/04 در ساعت 08:46

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز با توجه به تماسهای شما عالی جنابان از شهرستانها و شهرهای مختلف و سوالاتی که مطرح می نمایید باید عرض کنم نظر هرکس برای خودش محترم است ولی بنده دوباره ناچارم مثال سایپا را برای شما بزنم چون دوست ندارم از سهام دیگری نام ببرم : در مورد خودروئی ها باید خدمتتان عرض کنم دوران آنها به پایان رسیده و دولت ناچارا برای خاطر افراد شاغل در این صنعت که یک سوم افراد شاغل در کشور را شامل می شود را باید با تمام تلاش خود حفظ کند تا هرچه بیشتر بقای این صنعت فکری به حال شاغلین آن کند .اگر یادتان باشد روزی قیمت سایپا 440 تومان بود و بنده گفتم که یک صد تومانی شدن مسیر اصلی این سهم است و حالا می گویم از این مبلغ 40 تومان سود تقسیمی را هم کم کنید تا به قیمت واقعی سایپا برسید .و اما در مورد رشد بورس باید بگویم هرچند رشد بورس باید و حق با رشد بورس است ولی در سهامی باید صورت گیرد که رشد حق آنهاست نه سهامیکه ارزش ذاتی ندارند و یا صنعت رو به رکود هستند . در حالی که صنعت نفت و گاز کشور که باید با رشد 100 برابری مواجه شود در حال رکود است .بنده به شخصه از مسئولین حمایت از این صنعت را نمی خواهم بلکه شفاف سازی را می خواهم تا این صنعت به حق خودش برسد .در ضمن بنده از شما درخواست می کنم حالا که خیلی مصر هستید از پشت کامپیوتر خودتان حرکت نکنید پس لطف کنید یک سری به گوگل ارتس بزنید و از طریق کامپیوتر خودتان به جزیره بوشهر بروید و ببینید که در آنجا چه می گذرد .ضمنا اخباری که از صدرا به گوش شما می رسد تنها بخشی از اطلاعاتی است که درز پیدا کرده است وگرنه قصد اطلاع رسانی به هیچ وجهی وجود ندارد .و من الله توفیق .

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز بنده برای نظر شما احترام قائل هستم و قبلا هم گفته ام که هر کس از هر راهی که فکر می کند صحیح است اقدام کند .در ضمن اگر شما فکر می کنید که این کار بنده یعنی اقدام قانونی بی اثر است همان کاری را انجام دهید که فکر می کنید به نتیجه می رسید و اگر نرسیدید آنموقعه است که این اقدام قانونی انشاالله به نتیجه خواهد رسید .راستی اگر شما حقیقت را می خواهید همه ماهه حتی خود مهندس اعتصام اعلام کرده اند که در همان ماه صدرا باز گشایی می شود و حالا چطور شده است که شما اینبار حرف ایشان را قبول کرده اید بنده نمی دانم . در خواست شما از جناب محمد صالحی درخواست بنده نیز هست اما خودمان هم اقدام خواهیم کرد و شما هم خودتان اقدام کنید و منتظر دیگران نباشید .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط komiser نمایش پست ها
    با سلام
    این راهی که این آقا داره می گه به ترکستانه
    چون تا ما بخواهیم با روش ایشون این کار رو پیش ببریم صدرا باز شده و قیمت خورده و تموم شده رفته پی کارش
    ظاهرا هم تو این ماه می خوان بازش کنن
    پس تا قبل از بازگشایی باید کاری کرد وقتی که نماد باز بشه دیگه عملا هیچ کاری تاثیری نخواهد داشت و عملا سرمایه هامون بر باد فنا خواهد رفت
    پس ترتیب گرهمایی را در همان روز شنبه هجدهم شهریورماه فراهم کنیم
    از آقای محمد صالحی هم تقاضا داریم با مطبوعات و خبرگزاری هایی که قبلا اعلام کرده بودند جهت اطلاع رسانی زمان گردهمایی هماهنگی های لازم رو به عمل بیارن
    با سپاس

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 93 بار در 22 ارسال
    همه سهامداران حقیقی صدرا مدیون زحمات اقا حمید هستند.

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید rezastok از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 146 بار در 28 ارسال
    من توصیه می کنم نامه را در روزنامه دنیای اقتصاد هم منتشر نمایید.

20. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید قدیمی بورس از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 10 مهمان ها)

1. بارسا،
  2. علیرضا۱۲۳،
  3. محمود