باسلام:
دوستان عزیز یک خبر در بتا سهم درج شده است و ادعا نموده است که در کدال گزارش سه ماهه صدرا با چهار ریال سود آمده است در حالیکه در کدال هیچ خبری نیامده است و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز یک خبر در بتا سهم درج شده است و ادعا نموده است که در کدال گزارش سه ماهه صدرا با چهار ریال سود آمده است در حالیکه در کدال هیچ خبری نیامده است و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/09/09 در ساعت 22:35
بيانات رهبر معظم انقلاب در فروردين 1390:
امروز در اين برههى از زمان، مسئلهى اقتصادى از همهى مسائل كشور فوريت و اولويت بيشترى دارد. اگر كشور عزيز ما بتواند در زمينهى مسائل اقتصادى، يك حركت جهادگونهاى انجام بدهد، اين گام بلندى را كه برداشته است، با گامهاى بلند بعدى همراه كند، بلاشك براى كشور و پيشرفت كشور و عزت ملت ايران تأثيرات بسيار زيادى خواهد داشت. ما بايد بتوانيم قدرت نظام اسلامى را در زمينهى حل مشكلات اقتصادى به همهى دنيا نشان دهيم؛ الگو را بر سر دست بگيريم تا ملتها بتوانند ببينند كه يك ملت در سايهى اسلام و با تعاليم اسلام چگونه ميتواند پيشرفت كند.
مشاركت مستقيم مردم در امر اقتصاد، لازم است. اين نيازمند توانمند شدن است، نيازمند اطلاعات لازم است؛ كه اينها را بايد مسئولين در اختيار مردم بگذارند و اميدواريم انشاءاللَّه اين روند روزبهروز توسعه پيدا كند. البته رسانهها نقش دارند، راديو و تلويزيون نقش دارند، ميتوانند مردم را آگاه كنند؛ دولت هم بايد فعال برخورد كند و بتوانند انشاءاللَّه مسئلهى اقتصادى را پيش ببرند.
بيانات ايشان در سال 1389فروردين
همت مضاعف و کار مضاعف در سرمایهگذارى، در کارآفرینى. بسیارى از کسانى که سرمایه دارند، پول دارند، درآمدهاى کلانى دارند، نمیدانند این درآمدها را چگونه باید صرف کنند. اینجا هم باز همان اصلاح الگوى مصرف خود را نشان میدهد. پول را به جاى سرمایهگذارىِ تولیدى، صرف تجملات میکنند؛ سفرهاى خارجى بیهوده، بىثمر، پرخرج و احیاناً فسادآور، بهانه براى تغییر وسائل خانه، وسائل زندگى؛ این چیزها یک حرکت مسرفانه است نسبت به ثروت. میشود پول را، درآمد را سرمایهگذارى کرد. امروز وسائل این کار فراهم است. با فعال شدن بورسهائى که در کشور هست، میتوان سرمایهگذارى کرد. همه میتوانند آنچه را که دارند، در سرمایهگذارىها دخالت بدهند.
ومتاسفانه عدم عمل كردن مسولين به اين بيانات و سيل عظيم مشكلات اقتصادي مردم
9-متاسفانه سازمان بورس با توجه به اقدامات فراقانونی وعدم رعایت قوانین ومقررات ومصوبات مجلس ودولت درخصوص افزایش سرمایه شرکتهای بورسی از محل تجدیدارزیابی دارایی ها عملا بهترین فرصت سهام شرکتهای تجهیزاتی ازقبیل صدرا را از بین برده وفرصتی که دولت ومجلس محترم شورای اسلامی در راستای تجدید ساختار دارایی شرکتهای مشمول ماده 141 و سایر شرکتهارا بااستفاده از قانون مصوب عالی ومدرن تجدید ارزیابی دارائی ها ازبین برده ومتاسفانه آقای مالمیر به عنوان رئیس اداره ناشران سازمان بورس یک تنه تمام رشته های مجلس ودولت در خصوص تجدیدارزیابی دارایی شرکتهای بورسی جهت تجدید ساختار دارائی وکاهش ریسک سهامداران وافزایش اعتبار این شرکتها را پنبه نموده است .چطور ممکن است یک کارشناس در سطح آقای مالمیر مصوبات دولت ومجلس را وتو کند وصدای هیچ کس در نیاید .عدم نظارت شورای بورس بر سازمان بورس باعث تاسف شدید سهامداران جزءبورس است.چرا با آقای مالمیر برخورد نمیشود .بیشتر بدبختی بورس ومشکلات آن از نتیجه خودخواهی ایشان وسوءاستفاده مالی از موقعیت ومنافع شخصی ایشان است .باید بورس را تا کجا ویرا ن کند که مسوولین فکری درمورد تغییر ایشان بکنند
پاسخ پاسخ با نقل قول
دوست غزیز این چه حرفی است که شما میزنید مگه قراره برای بالا رفتن و پایین امدن سهم منبع باشه مگه سهام قندی که بالا رفتن منبع داشت در بورس بسته به ریسکی که میکنید احتمال هر نوع حرکتی در هر لحظه وجود داره سالها بود که کسی به سمت سهمهای قندی نمی رفت ولی حالا چی سهام قندی که تکنولوزی ان بر میگرده به پنجاه سال پیش ولی قیمت انها سر به فلک کشیده واین مورد ممکنه در مورد خیلی از گروه ها صادق باشه از جمله گروه تجهیزاتی که بیشترین ریسک را دارند
با سلام
بنده نیز یکی از سهامداران صدرا هستم( 455000 سهم) تشکر ویژه از آقایانی که پیگیر قضایای صدرا هستند ( حمید و کدبان باستان و ... )و عذر خواهی میکنم به دلیل پاره ایی از مشکلات که در چند روز اخیر داشتم افزون بر سکونت در شهرستان نتونستم برای امضاء طومار خدمت برسم.
موفق و پیروز باشید
باسلام:
دوستان عزیز خدمتتان عرض کنم پس از تلاشهای فراوان توانستیم تنها 90 امضا جمع کنیم و از جمع 25500 سهامداران حتی نیم درصد سهامداران حقیقی هم نیستیم و شما به بنده بگویید باید چه کنیم در حالیکه بیش از نیمی از افراد بابنده تماس می گیرند و رد تماس می دهند و منتظر تماس بنده می شوند ! آیا انتظار بدست آوردن چه نتیجه ای دارید ؟ آیا بنده باید برای هر کدام شما چه اندازه هزینه کنم تا تشریف بیاورید و برای حق خودتان قدم رنجه نمایید .آیا در چنین جو بی حمتی نباید هر بلایی سر ما بیاید و ما راضی به بدترینها باشیم ؟ البته بنده بر سر قول خودم هستم و طومار را حداقل به مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری و ریاست محترم مجلس خواهم رسانید .و من الله توفیق .
باسلام:
خدمت دوست خوبم جناب کدبان باستان :لطفا هماهنگی نمایید قرار است بیش از ده نفر از سهامداران صدرا در تالار بورس مشهد گرد هم آیند و امضا خودشان را برای ضمیمه طومار ارسال نمایند .لطفا این امر مهم را سریعتر به انجام رسانید .ضمنا هنوز جناب سرمایه گذار67 امضاهای خودشان را ارسال ننموده است .و من الله توفیق .
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (4 کاربران و 28 مهمان ها)