با سلام جناب صراحتي عزیز....
من کاربر اين سايت با 5 سال فعاليت .... و بجز يک مورد تذکر در ماه اول ورود تا امروز هيچ تذکري از سايت يا ناظرين نداشتم
اما عدالتيکه در سايت بود ... حق طلبي و برابري ديگر در سايت نيست
لازم ديدم بر خود تا از شما بخاطر تمام زحماتتان تشکر کنم.... هر چه آموختم از لطف ايجاد اين محيط سالم در سايت شما بود و من به شما مديونم
در زمانيکه حتي در خانه هم نميتوانستم در 4 سال قبل حرفهای دلم را بازگو کنم .... شما محيطي سالم مثل يک خانواده و همانند يک پدر براي من آرامش عطا کرديد
تا در محيطي آرام .. آزاد ....... برابر و عادلانه ... تمام حرفهاي دلم را بازگو کنم .... و اين لطف شما را هرگز فراموش نخواهم کرد ...
و تا عمر دارم اگر بتوانم اين لطفتان را جبران خواهم کرد ...
اما امروز ديدم ناظر شما به سهامدارن مظلوم صدرا ... تذکر داده يا مسدودشان کرده ... آنان که مورد ظلم واقع شدند و براي دفاع از حقشان تلاش براي جمع آوري امضا و طومار داشتند و..... امروز در سايت شما مورد بي مهري واقع ميشوند ....
http://forum.talarebourse.com/f14/t31810-3810.html
اميدوارم سايتتان به روال سابق باز گردد ...
من در راستاي هم دردي با سهامدارن مورد ظلم واقع شده ي صدرا .... و در اعتراض به بي عدالتي سايت
از امشب به مدت 3 ماه در سايت هيچ فعاليتي نخواهم داشت....
اين پست را خطاب به شما جناب صراحتي عزيز و همراه با تشکر صادقانه ام نسبت به الطافتان که تاکنون به بنده داشتيد.... عرضه داشتم
که اگر خواستيد بنده را مسدود کنيد .... وظيفه ام را در قبال حق سهامدارن مظلوم و همچنين وظيفه ام در قبال تشکر از محبت هاييکه به بنده داشتيد بيان کنم.....
در پناه حق باشيد جناب صراحتي