click to register
صفحه 581 از 2013 نخست ... 8148153157157857958058158258358459163168110811581 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,801 به 5,810 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 127 بار در 15 ارسال
    انشاالله که اینطور باشه .... میشه با ایشون هماهنگ کرد که در روز جلسه ی شورا، حضورا تحویل بدید

بله، بدون شک بازرسی ریاست جمهوری و بازرسی نهاد، اولی هستند. اما همونطور که اطلاع دارید، این مراجع راسا اقدام نمی کنند و ارجاع میدهند به زیر مجموعه و بعد از اون تشکیل تیم تحقیق و اخذ استعلام و ... (برای یک مورد تخلف در یک کارخانه ی نیمه دولتی، حدود 4.5 ماه منتظر موندم)
    آیا میتونید در محل دفتر سایت تابناک و سایت الف حاضر بشید و عکسها طومارها رو تحویل بدید؟ (متاسفانه تهران نیستم، اگر طومار رو جلوی مجلس، تحویل آقای توکلی بدید، خودش ترتیت انعکاس در سایت الف رو میده)
    برای واکنش و ترتیب اثر سریعتر، به قول فرنگیها باید اگزجره کرد!

در مورد فرمایش پایانی شما هم ... چشم، حتما ... الآن هم پیگیر هستم.

______
    ________
    اما یک خبر موثق : گزارش صدرا حاضر شده و قرار هست بعد از امضاء به سازمان تحویل بشه

نظر شخصی : احتمالا گزارش جوری تهیه شده که صرفا ضرر پوشانده بشه و سود چندانی نشان داده نخواهد شد. هدف اصلی فرار از تبعات طومار هست ولاغیر !

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز بنده از ایشان تا کنون خلف وعده ندیده ام که هیچ بلکه همکاری و لطف فراتر از مسئولیت هم از ایشان دیده ام .در هر صورت رساندن طومار به اعضای شورا کار سختی نیست و باید از طریق دفتر هر وزیر اقدام گردد و این به این خاطر است که اعضای شورا به لحاظ جایگاه سازمانی و قانون اداری می بایستی از طریق وزارتخانه خودشان برایشان طومار ارسال شود و خب همانطور که می دانید این کار وقت گیر است و این لطف دکتر مستشار است که ایشان بما می کنند و پذیرفته اند این طومار را در جلسه شورای بورس به اعضا برسانند و البته که اگر از این راه هم نتیجه نگرفتیم به دنبال راههای دیگر می رویم ضمنا این را هم بگویم بنده معتقدم همان دو طومار اول یعنی طومار تحویلی به دفتر مقام معظم رهبری و دفتر ریاست محترم جمهوری باید کفایت بر تمام موضوعات را داشته باشد . راستی می خواستم از شما یک خواهش کنم و آن اینکه با تمام توان به دوستانیکه صدرا دارند اطلاع رسانی کنید تا همه باهم یکدل خواهان حق خودمان باشیم.و من الله توفیق .
    ویرایش توسط EMONEYCENTRE : 2012/09/18 در ساعت 15:52 دلیل: اضافه کردن اسم سایت

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید EMONEYCENTRE از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 50 بار در 11 ارسال
    طبق صحبتی که با مدیران صدرا داشتم آنان روز 4 شنبه قرار ملاقاتی را با قالیباف مدیر بورس خواهند داشت . برای بازگشایی صذرا مدیزان صدرا تمام تلاش خود را می کنند .
    طبق صحبتهای انجام شده پول برای خرید سهم توسط قرار گاه تامین شده و برای حمایت از سهم اعلام آمادگی نمودند.
    با توجه به وضعیت بازار مدیران بورس چوب لای چرخ روند بازگشایی صدرا میگذارندو دلیل آن به خاطر جلسه یک ماه قبل که مدیران بورس با صدرا جلسه داشتند می باشدکه در آن قرار گاه اعلام آمادگی برای حمایت نمی کرد حالا بر عکس مدیران قرار گاه تلاش وافری را برای بازگشایی به علت روند مثبت بازار دارند بنا بر این لازم است تمام سهام داران برای بازگشایی سهم و تحت فشار قرار دادن بورس در این شرایط همکاری نمایند.
    از هفته قبل گزارشات صدرا به بورس ارسال شده و همچنین یک قرار داد مهم در نکا برای ساخت پالایشگاه با همکاری صدرا و سرمایه گزاری این شرکت با شرکتهای دیگر بسته شده که به زودی شفاف سازی خواهد شد و نفت در یای خزر از طریق لوله انتقال داده خواهد شد به پالایشگاهی که در نکا ساخته خواهد شد .
    خبر خوب بعد این که جلسه مجمع فوق العاده بعد از بازگشایی اعلام خواهد شد که به احتمال زیاد حد اقل 600 درصد خواهد بود

4. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید hooh از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 833 بار در 115 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hooh نمایش پست ها
    طبق صحبتی که با مدیران صدرا داشتم آنان روز 4 شنبه قرار ملاقاتی را با قالیباف مدیر بورس خواهند داشت . برای بازگشایی صذرا مدیزان صدرا تمام تلاش خود را می کنند .
    طبق صحبتهای انجام شده پول برای خرید سهم توسط قرار گاه تامین شده و برای حمایت از سهم اعلام آمادگی نمودند.
    با توجه به وضعیت بازار مدیران بورس چوب لای چرخ روند بازگشایی صدرا میگذارندو دلیل آن به خاطر جلسه یک ماه قبل که مدیران بورس با صدرا جلسه داشتند می باشدکه در آن قرار گاه اعلام آمادگی برای حمایت نمی کرد حالا بر عکس مدیران قرار گاه تلاش وافری را برای بازگشایی به علت روند مثبت بازار دارند بنا بر این لازم است تمام سهام داران برای بازگشایی سهم و تحت فشار قرار دادن بورس در این شرایط همکاری نمایند.
    از هفته قبل گزارشات صدرا به بورس ارسال شده و همچنین یک قرار داد مهم در نکا برای ساخت پالایشگاه با همکاری صدرا و سرمایه گزاری این شرکت با شرکتهای دیگر بسته شده که به زودی شفاف سازی خواهد شد و نفت در یای خزر از طریق لوله انتقال داده خواهد شد به پالایشگاهی که در نکا ساخته خواهد شد .
    خبر خوب بعد این که جلسه مجمع فوق العاده بعد از بازگشایی اعلام خواهد شد که به احتمال زیاد حد اقل 600 درصد خواهد بود
    دوست عزیز با سلام و عرض ارادت خدمت شما ودوستان محترم
    اگر قرار بعد از این همه تلاش و شش ماه بسته بودن به علت لاپوشانی و عدم شفاف سازی و سند سازی و بد بخت کردن عده ای بیشمار از سهامداران حقیقی و بلوکه شدن سرمایه شان پس از شش ماه در قیمت های نا معقول بازگشایی شود ،همان بهتر که باز نگردد و از طریق مراجع ذیصلاح نسبت به رسیدگی موارد اصلی اقدام گردد و حق و حقوق سهامداران مشخص شود و پس از آن نماد خود به خود در قیمت مناسب بدون حمایت خاتم باز شود و خود سهامداران و بازار پس از آن حمایت لازم را خواهند کرد.البته نظر شخصی اینجانب است .

6. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید مسعود 100 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز امروز با مهندس اعتصام یک قرار برای روز پنج شنبه گذاشتیم و قرارشد ضمن تحویل طومار به ایشان یک صحبتی هم با هم داشته باشیم تا از آخرین وضعیت صدرا بی خبر نباشیم و همچنین از جلسه روز چهار شنبه پرسیدم که ایشان فرمودند به دلیل سفر خارج از گشور دکتر قالیباف این قرار به هفته آینده موکول شده است .در مورد دادن طومار به نمایندگان مجلس نوع تحویل قدری متفاوت است و باید به گونه ای صورت گیرد که ایشان مجاب به ارائه آن به مجلس و طرح در جلسات مجلس را تقبل کنند .به صرف اینکه طومار به دستشان داده شود ، کاری از پیش نمی رود و اما در مورد تحویل طومار به قرار گاه خاتم نیز انشاالله همان پنج شنبه اقدام می کنم .و من الله توفیق .

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز امروز با مهندس اعتصام یک قرار برای روز پنج شنبه گذاشتیم و قرارشد ضمن تحویل طومار به ایشان یک صحبتی هم با هم داشته باشیم تا از آخرین وضعیت صدرا بی خبر نباشیم و همچنین از جلسه روز چهار شنبه پرسیدم که ایشان فرمودند به دلیل سفر خارج از گشور دکتر قالیباف این قرار به هفته آینده موکول شده است .در مورد دادن طومار به نمایندگان مجلس نوع تحویل قدری متفاوت است و باید به گونه ای صورت گیرد که ایشان مجاب به ارائه آن به مجلس و طرح در جلسات مجلس را تقبل کنند .به صرف اینکه طومار به دستشان داده شود ، کاری از پیش نمی رود و اما در مورد تحویل طومار به قرار گاه خاتم نیز انشاالله همان پنج شنبه اقدام می کنم .و من الله توفیق .
    درود بر شما
    گمان میکنم دادن طومار به دست اعتصام چندان نیاز نباشد. ضمن اینکه دقت داشته باشید اگر هم خواستید چنین کنید ، طومار با امضاء اصل به آنها ندهید.بهتر است کپی امضاء باشد.
    البته من نمیدانم استراتژی شما برای تحویل طومار به اعتصام چیست. با این حال من احساس خوبی برای این کار ندارم.
    اما در مورد نمایندگان مجلس ، آقایان علی مطهری ، دکتر توکلی و جناب خجسته که پیشتر آدرس سایت ایشان را هم گذاشته بودم ، گزینه های مناسبی برای ارائه طومار هستند.
    به احتمال بسیار زیاد این سه بزرگوار ، انگیزه های بالایی برای پیگیری طومار ها داشته باشند.
    پیروز و سربلند باشید
    ویرایش توسط کدبان باستان : 2012/09/19 در ساعت 00:46

9. 23 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز خواسته های ما را چه کسی باید به ایشان بگوید ؟آیا نباید خودمان قبل از هر کس دیگری با آنها مطرح کنیم و شاید و تنها شاید تصمیم بگیرند به خواسته های بر حق ما جامعه عمل بپوشانند و یا اینکه در آینده بگویند که شما مگر خواسته خودتان را با ما مطرح کرده اید ؟ و صد البته که مطرح کرده ایم ولی باید از طریق این طومار نیز مطلع شوند .درضمن برخی از بندهای طومار را برای یاد آوری در زیر می آورم .و من الله توفیق .

بند 16.ضمنا استدعا دارم توجه داشته باشید خیلی از سهامداران با توجه به بسته بودن شش ماهه سهم به پولشان نیاز دارند و خواهان باز شدن سهم به بالاترین قیمت و خرید سهم از ایشان هستند تا شاید ضرر ایشان جبران شود . و در نظر داشته باشید برخی از سهامداران در شرف از هم پاشیدن زندگیشان قرار گرفته اند.

بند 17-تمام امضا کنندگان زیر خواستار برگزاری مجمع فوق العاده هر چه سریعتر به منظور تعیین حداقل یک نماینده از بین سهامداران حقیقی در هیئت مدیره صدرا می باشند .
    -5کدام عقل سليم مي پذيرد که شرکتي در تاريخ 27/7/1390پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1390 "حسابرسي شده" را 98 ريال اعلام نمايد و گزارش عملکرد شش ماهه "حسابرسي شده" سال مالي 1390 شرکت صدرا حاکي از کسب 9 ريال سود در شش ماه (در تاريخ اعلام گزارش 27/12/1390) باشد و يکباره در تاريخ 1/4/1391عملکرد حسابرسي شده شرکت منجر به زيان 1426ريالي گردد؟! سازمان بورس در نقش حافظ منابع و منافع سهامداران چگونه در سايت رسمي اطلاع رساني جامع شرکتها (کدال) اطلاعاتی را منتشر مي نمايد که بعضا با بيش از سه يا چهار سال و بيشتر با تاخير به بورس ابلاغ شده است؟
    -10تمام امضاء کنندگان زير ، به نمایندگی از حاضرین در تجمع و سایر سهامداران خرد این سهم، خواستار برگزاري هرچه سریعتر مجمع فوق العاده ، به منظور تعيين حداقل يک نماينده از بين سهامداران حقيقي در هيئت مديره صدرا مي باشند .

-12 تمامی حاضرین در تجمع و سهامداران جزء این شرکت و معدود شرکتهای متخلف حاضر در بورس، امیدوارند با حسن نظر و پیگیری دلسوزانه ی مسئولین و مخاطبین این دردنامه، یکبار برای همیشه این ساختار معیوب اصلاح گردد و حق به حقدار رسیده و موجبات تصدیع وقت گرانبهای مقام معظم رهبری "مد ظله العالی" فراهم نگردد.

نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    درود بر شما
    گمان میکنم دادن طومار به دست اعتصام چندان نیاز نباشد. ضمن اینکه دقت داشته باشید اگر هم خواستید چنین کنید ، طومار با امضاء اصل به آنها ندهید.بهتر است کپی امضاء باشد.
    البته من نمیدانم استراتژی شما برای تحویل طومار به اعتصام چیست. با این حال من احساس خوبی برای این کار ندارم.
    اما در مورد نمایندگان مجلس ، آقایان علی مطهری ، دکتر توکلی و جناب خجسته که پیشتر آدرس سایت ایشان را هم گذاشته بودم ، گزینه های مناسبی برای ارائه طومار هستند.
    به احتمال بسیار زیاد این سه بزرگوار ، انگیزه های بالایی برای پیگیری طومار ها داشته باشند.
    پیروز و سربلند باشید

11. 23 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 143 بار در 44 ارسال
    آقا خیلی ممنون از زحمات شما......

13. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید OTANA از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,184 بار در 533 ارسال
    جناب حمید خان

آیا اعلام زیان 291 ریالی برای سال 91 صحت دارد؟

عضو جدید
    تشکر شده 11 بار در 3 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mobin نمایش پست ها
    جناب حمید خان

دوست گرامی آخه این چه سوالی که میپرسید.تا حالا چه خبری از صدرا درست بوده که این یکیش باشه.

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید Spice از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز اخبار تایید نشده زیاد است ولی چیزی که بیشتر به واقعیت نزدیک است ، اینست که در ابتدا سود 31 ريالی برای امسال به بورس اعلام کرده بودند و بعد از آن سود چهار ريالی و حالا صحبت ار زیان کمتر از چند تومان است و در هر صورت تا کنون بورس هیچکدام را نپذیرفته است و البته همین هم جای شکر دارد .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط mobin نمایش پست ها
    جناب حمید خان

ویرایش توسط hamid672003 : 2012/09/19 در ساعت 22:07

18. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 15 مهمان ها)

1. shabah