باسلام:
دوستان عزیز دیگر بورس هیچ شرکتی را از بورس اخراج نمی کند که باعث شود دیگر هیچ معامله ای بر روی آن انجام نشود بلکه به فرابورس انتقال می دهد .و اما در مورد تجمع هم باید خدمتتان عرض کنم الان در فشرده ترین زمان رایزنی قرار داریم و همانطور هم که قبلا گفتم همین امروز پنج شنبه به گفته مهندس اعتصام یک جلسه صبح با بورس داشته است و یک جلسه هم با قرارگاه دارد و ساعت دو بعد از ظهر هم قرار است با وزارت نفت داشته باشدو مهندس به ما گفته است در صورتیکه پس از جلسه با وزارت امکان داشته باشد (البته قرار شده است این جلسه توافقی بین مهندس اعتصام و شخص......... با هم تصمیم گیری کنند و نتیجه را به ما هم اطلاع دهند)یک جلسه را هم با ما خواهد داشت تا یک نامه یک صفحه ای با نظر افراد حاضر (اجازه دهید افراد شرکت کننده را فعلا نگویم)جهت ارائه مستقیم به مقام معظم رهبری آماده و ارسال کنیم .ضمنا در صورتیکه به نتیجه مطلوبی نرسیم نه تنها تجمع می کنیم بلکه در یک اقدام همه جانبه و با گرفتن رای همه سهامداران حقیقی و کذاشتن مجمع و تعیین نماینده از جانب خودمان و ایجاد دفتری در ساختمان تهران صدرا در اولین قدم و سپس رسیدگی به تمام اسناد شرکت و قراردادها و ایجاد صندوق برای خریدن سهام سهامدارنیکه قصد خروج از سهم را دارند تا مقدار سهام حقیقی را حفظ کنیم و اقداماتی که همه ما در تصمیم گیری آن به نسبت سهم شریک باشیم و غیره (ما 34.07درصد هستیم)................و مطمئن باشید هرگز اجازه نخواهیم داد حقمان پیمال شود .خدا با ماست نگران نباشید اما تلاش کنید .و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط محمد صالحي