click to register
صفحه 596 از 2016 نخست ... 9649654658659359459559659759859960664669610961596 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,951 به 5,960 از 20153

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 2,184 بار در 533 ارسال
    پیشنهاد میکنم در روز تجمع هرکس میتواند دوربین فیلمبرداری و عکاسی مناسب با خود همراه داشته باشد تا ضمن تهیه فیلم وعکس و در صورت لزوم به همراه یک گزارش خلاصه از شرح ماوقع برای شبکه های تلویزیونی و رادیویی داخلی و در صورت عدم ترتیب اثر برای رسانه های خارجی ارسال شود

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید mobin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    حتی اگر صدرا بدون حمایت و با قیمت پایین باز شود ، باز هم فراخوان 15 مهر را ملغی میکنید ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد صالحی نمایش پست ها
    جدی جدی فکر میکنید خصدرا باز میکنه با شمارهایی که دادم تماس بگیرید متوجه میشوید خصدرا تخلف کرده و تا سازمان پیگیریهای لازم را نکند نماد باز نمیشود
    پیام وازمایش هم شکایت شد به تخلفات اداری تازه نتیجه امده
    البته بعد از گذشت چهار سال
    دوستان همگی 15 مهر ماه جلوی شرکت صدرا هستیم
    فکر میکنم الان بهترین زمان است که حقمان را از این ادمهایی که سهامداران را ساده فرض کردند را بگیریم سازمان هم پشت ما میباشد
    نقل قول نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
    با سلام به همگی دوستان: به نظر بنده حتی اگر صدرا بازگشایی شد,ولی قیمتش زیر 200 رقم خورد باز نباید تجمع روز 15 مهر ملغی تلقی گردد,حمایتهای ضعیف سهامدار عمده درد چندانی را از ما دوا نخواهد کرد و این همه زیانی که به سهامداران صدرا در این مدت تحمیل شده را جبران نخواهد کرد.دوستان عزیز به این سادگی نباید تسلیم شویم راهی را در پیش گرفته ایم و الان در ابتدای این راه قرار داریم و نباید از ادامه این راه دلسرد شویم. بنده امروز دو ساعتی با حمید خان صحبت تلفنی داشتم و با هم قرار گذاشتیم در صورتیکه حمایتهای لازمی از صدرا در بازار صورت نگیرد باز از تجمع جلوی درب شرکت منصرف نشویم و بیشتر پیگیر حقوق از دست رفته مان باشیم, و حتی اگر لازم باشد شکایت خود از شرکت صدرا مبنی بر گستردگی تخلفات صورت گرفته و عدم شفافیت در صورتهای مالی و وجوه دریافتی اعلام نشده را تسلیم بازرسی کل کشور و دیگر مقامات ذی صلاح نماییم.
    اگر تا اخر این هفته باز نشد تکلیفی به جز اجتماع در مقابل شرکت شنبه صبح نداریم
    جناب محمد صالحی درود بر شما
    من هم مانند شما علمی بر باز شدن یا نشدن سهم در این هفته ندارم.
    پرسش بنده بسیار شفاف بود ، و خوشبختانه دوستان آن را باز کردند.
    با این حال مایلم بدانم بر فرض محال ، سهم پیش از فراخوان 15 مهر با قیمت نامناسب و بدون حمایت یا حمایت ناچیز بازگشایی شود ، شما فراخوان را منتفی میکنید یا خیر ؟
    لطفا این پرسش را بصورت شفاف پاسخ دهید.
    بسیار سپاسگزارم
    پیروز باشید
    زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!!

4. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال محمد صالحی آواتار ها
    تشکر شده 1,478 بار در 196 ارسال
    خداییش بحث اخراج خیلی خیلی جدی است یعنی به نظر من حتمی است
    دوستانی که با وعده و وعید دل سهامدارن را خوش میکنند و هی سنگ اندزی میکنند هم در این دنیا باید جواب بدهند هم در ان دنیا

امروز زنگ زدم وزارت کل اطلاعات و در مورد تجمع پرسیدم گفت اگر دوستانه باشد ایرادی ندارد دوستانی که مایل هستند خودشان هم پیگیری کنند پیغام بدهند تا شماره تلفن را ارسال کنم
    باز کردن سهم با حمایت و یا بدون حمایت اگر قرار به تجمع باشد من تابع جمع هستم
    اما اگر باز نکرد که نمیکند همه تابع یک هدف
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    خداییش بحث اخراج خیلی خیلی جدی است یعنی به نظر من حتمی است
    دوستانی که با وعده و وعید دل سهامدارن را خوش میکنند و هی سنگ اندزی میکنند هم در این دنیا باید جواب بدهند هم در ان دنیا

امروز زنگ زدم وزارت کل اطلاعات و در مورد تجمع پرسیدم گفت اگر دوستانه باشد ایرادی ندارد دوستانی که مایل هستند خودشان هم پیگیری کنند پیغام بدهند تا شماره تلفن را ارسال کنم
    باز کردن سهم با حمایت و یا بدون حمایت اگر قرار به تجمع باشد من تابع جمع هستم
    اما اگر باز نکرد که نمیکند همه تابع یک هدف
    بنده نظر شخص شما را میخواستم.
    نمیدانم پرسش به این روشنی ، چرا باید پاسخی روشن نداشته باشد.
    به هر روی به تمایل شما به عدم پاسخگویی احترام میگذارم.
    بنده آنچه را میخواستم یافتم.
    پیروز و سربلند باشید
    زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!!

8. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 127 بار در 15 ارسال

مهم

لازم بود این عرایض چند روز پیش خودم رو دوباره جلو بیارم.

همانطور که اعتصام (راست یا دروغ) گفته است نامه ای برای مقام معظم رهبری آماده کرده، برخی دیگر از تصمیم گیران صدرا به این نتیجه رسیده اند، تنها راه بخشودگی هرچه سریع تر جرایم دیرکرد و تعیین تکلیف اسناد زمین و ساختمانهای صدرا ، جلب توجه شخص رئیس جمهور با استفاده از اگزجره و بزرگنمایی مردمی هست!
    به زبان ساده، آنها هم از تجمع مقابل صدرا منتفع می شوند(که در نهایت به نفع سهامداران هم خواهد بود، انشاالله)

اما اجازه دهید برای یکبار دیگر(و آخرین بار) صحت گفتار اعتصام و سایر آقایان را بسنجیم و بازگشایی(یا عدم بازگشایی)، محدوده قیمت و رفتار سهمامدار عمده را به چشم ببینیم.

پنجشنبه در مورد شکل عکس العمل و میزان اون ، " با هم " تصمیم می گیریم.

اگر ایراد واضح در هر کدام از موارد مرتبط با سهم وجود داشت، بنده هم از شرکت در تجمع حمایت می کنم و سعی خواهم کرد حضور داشته باشم. (البته ..در حال حاضر تجمع مقابل نهاد ریاست جمهوری و یا در هنگام تشکیل جلسه ی هیئت دولت در پاستور، بهترین اقدام هست. اگر کسی دلیل آنرا نمی داند، بفرماید تا تشریح کنم)

نقل قول نوشته اصلی توسط EMONEYCENTRE نمایش پست ها
    ببخشید که طولانی شد، اما لطفا حتما بخونید

داستان معروف کشاورز پیر و وصیت اون به پسرانش رو همه شنیدند! .. درس اتحاد

جدا کردن طایفه ها و قبیله ها و حتی مشخص و شناسنامه دار کردن اونها به ظاهر امری مفید هست و کمک به شکوفایی استعدادها میکنه، اما در باطن، باعث سهم خواهی،برتری جویی،بدبینی و تفرق و در نهایت اغتشاش میشه ....
    با یک نگاه به کشورهایی مثل پاکستان(که سالهاست یک دولت نتونسته دوره ی قانونی خودش رو تموم کنه) ، لبنان(که هر کسی برای خودش سازی میزنه) ، عراق (که حتی به جدایی کردها کشید و روز آرام نداره) و کشورهای آفریقایی میبینید که حتی واضح شدن طایفه ها و سلایق ، نتیجه ای جز نابودی نداشته و نداره ...
    این موضوع با تکثر و تشریک اجتماعی بسیار متفاوت هست.

صدرا سهمی هست که صاحبان اصلیش دارای مصونیت نسبی هستند و خودشون رو از پاسخگویی بری می دونند!
    از طرف دیگه، بورس هم فقط دنبال نمایش روی مثبت و موفق خودش به مسئولین و مردم هست.
    و در نهایت، دولت (و حتی حکومت) ، به نوعی ایدئولوژی رسیده که اعتقاد داره باید ضعف ها رو مخفی کرد و از پیشرفتها تعریف اغراق آمیز کرد تا ضمن ناامیدی دشمن، باعث ایجاد روحیه در نسل جوان بشن !

در اینجا چه نکاتی وجود دارد؟

1. با وجودی که فعالان بورسی و برخی مدیران، مطالب اینگونه تالارها را دنبال می کنند، اما حرف زدن در این مکان،باد هواست!
    2. عده ای جنبه ی مثبت و عده ای جنبه ی منفی سهم و بازار را می بینند و عده ای هم در هر کدام از این جنبه ها، مبتلا به اغراق یا زیاده روی و موضع گیریهای رادیکال هستند.
    3. عرایض مکرر خودم را تکرار می کنم که "بر اساس طرز تفکر آقایان در سپاه پاسداران، نباید اجازه داد تا سرمایه های قابل توجه در اختیار دیگران قرار بگیرد. زیرا می تواند زمینه ساز ضربه به نظام و تامین کننده ی هزینه های آشوب هایی مثل حوادث 2 سال گذشته شود! پس بر دامنه ی نفوذ خود بر شرکت های بزرگ و پروژه های پولساز خواهد افزود"
    4. مدیریت صدرا قصد دارد حداکثر امتیازات را از دولت گرفته و حتی 1 ریال هم هزینه نکند.پس هر روز به دنبال بخشودگی جدید،وام کم بهره تر، پروژه ی پرسود تر، کلیم های بیشتر و مالیات کمتر هست!
    5. صاحبان صدرا قصد دارند با گسترش توان و تجهیزات خود، حتی به پروژه های برون مرزی هجوم ببرند و به همین دلیل، حاضرند سالها از محل درآمد و سود، در شرکت اصلی و شرکت های تابعه سرمایه گذاری کنند. (حتی قرارگاه با معاونت فناوری ریاست جمهوری برای جذب نخبگان تفاهم نامه امضاء کرده تا حداکثر توان تخصصی داخل را جذب کند)
    6. صدرا هیچ نگرانی از خروج از بورس ندارد و حتی به آن مایل می باشد! و در این بین، خاکستر نشینی سهامداران خرد، کمترین اهمیتی برای آنها ندارد

در چنین میدانی سهامداران صدرا چه باید بکنند؟؟

برادران و خواهران عزیز ... حق ما این نیست که با بی توجهی و ظلم صاحبان و تصمیم گیران این شرکت، بعد از سالها خون دل خوردن، با فریب و نیرنگ، از سهم خارج شده و به شدت متضرر شویم.
    فردی را میشناسم که کل سرمایه ی خود را برای خرید 10 هزار سهم 2200 تومانی صدرا صرف کرده و سالهاست فقط نظاره گر نابودی دارایی خود می باشد(با یک حساب سر انگشتی،برای خروج بدون ضرر، باید هر سهم صدرا به 7500 تومان برسد!!)
    همانطور که در ابتدا عرض کردم، حتی اظهار طایفه گری در اینگونه مواقع یک سم مهلک بشمار میرود.
    کاری نکنیم که دشمن شاد شویم. اگر اختلاف سلیقه و دیدگاه وجود دارد، بدون اقدام برای یارکشی، نسبت به حصول یک نتیجه ی میانی یا حداقل تعیین اولویت ها اقدام کنیم.

اگر برای تجمع مقابل سازمان بورس، عده ی قابل توجهی حضور نیافتند، دلیل آن بروز برخی مخالفت های بدون نتیجه گیری پیش از تجمع و امید به همسایه،بدون مشارکت بود! هر کسی به امید دیگری از شرکت در این تجمع خودداری نمود و یا با این دلیل که سازمان بورس محل مناسبی نخواهد بود، از شرکت در تجمع خودداری نمود!

در حال حاضر هم اگر کاری در حال انجام هست، تنها به امید پشتیبانی اکثریت قریب به اتفاق سهامداران صدراست. پس شما را بخدا، اتحاد را حفظ کنید و هیچ کدام از طرفین ساز طایفه گری را نزنند. چون اصولا طرفینی وجود ندارد و همگی در یک سو هستیم

بهتر هست کمی برای شنیدن پاسخ دریافت کنندگان طومار تامل کنیم و پس از آن، در صورت کوچکترین خیانت، نسبت به قدم بعدی، اقدام به نظرسنجی نماییم.

بهترین اقدام حال حاضر، ایجاد بانک شماره موبایل سهامداران صدراست تا برای تجمع باشکوه و هزاران نفری در آینده ی نزدیک، دسترسی و سیستم اطلاع رسانی آماده باشد.

طولانی شد، اما لازم بود.
    (به زودی هم صحبتی با مدیران تصمیم گیر و تصمیم ساز صدرا خواهم داشت که اتمام حجتی باشد،برای ثبت در تاریخ)
    ویرایش توسط EMONEYCENTRE : 2012/09/29 در ساعت 23:47 دلیل: بولد کردن متن

10. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید EMONEYCENTRE از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    آیا منظور شما این می باشد که هدف این آقایون در حقیقت این است که می خواهند ما را این وسط به گوشت قربانی خودشان تبدیل کنند و بیندازن جلو تا طلبهایشان را از دولت وصول کنند؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط EMONEYCENTRE نمایش پست ها
    لازم بود این عرایض چند روز پیش خودم رو دوباره جلو بیارم.

همانطور که اعتصام (راست یا دروغ) گفته است نامه ای برای مقام معظم رهبری آماده کرده، برخی دیگر از تصمیم گیران صدرا به این نتیجه رسیده اند، تنها راه بخشودگی هرچه سریع تر جرایم دیرکرد و تعیین تکلیف اسناد زمین و ساختمانهای صدرا ، جلب توجه شخص رئیس جمهور با استفاده از اگزجره و بزرگنمایی مردمی هست!
    به زبان ساده، آنها هم از تجمع مقابل صدرا منتفع می شوند(که در نهایت به نفع سهامداران هم خواهد بود، انشاالله)

اما اجازه دهید برای یکبار دیگر(و آخرین بار) صحت گفتار اعتصام و سایر آقایان را بسنجیم و بازگشایی(یا عدم بازگشایی)، محدوده قیمت و رفتار سهمامدار عمده را به چشم ببینیم.

پنجشنبه در مورد شکل عکس العمل و میزان اون ، " با هم " تصمیم می گیریم.

اگر ایراد واضح در هر کدام از موارد مرتبط با سهم وجود داشت، بنده هم از شرکت در تجمع حمایت می کنم و سعی خواهم کرد حضور داشته باشم. (البته ..در حال حاضر تجمع مقابل نهاد ریاست جمهوری و یا در هنگام تشکیل جلسه ی هیئت دولت در پاستور، بهترین اقدام هست. اگر کسی دلیل آنرا نمی داند، بفرماید تا تشریح کنم)
    ویرایش توسط سهامدار 67 : 2012/09/30 در ساعت 00:00

12. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 127 بار در 15 ارسال
    این برنامه و قصد را نداشتند. اما وقتی شرایطش پیش آمده، از آن استقبال می کنند! (هرچند شخص مدیر عامل علاقه ندارد ظاهر قضیه نشاندهنده ی بی لیاقتی او باشد)

در هر صورت، این موضوع چندان اهمیتی ندارد. چه باشد، چه نباشد، می تواند برای سهامداران نتیجه مثبت بهمراه آورد.
    1. اگر مدیران صدرا با این تجمع، توجه رئیس جمهور را جلب کنند و بخشودگی ها و طلب های وصول نشده را بگیرند،مجبور به اعمال آنها در صورت ها هستند.
    2. اگر توجه مسئولین متوجه تخلفات شود و نه مطالبات، باز هم برای سهامداران امیدوار کننده است.
    3. اگر حرفهای اعتصام باز هم دروغ باشد، باید به سرعت پاسخی درخور دریافت کند که تجمع مقابل شرکت،بدک نیست! (هرچند جاهای بهتری هست،اما به هر صورت برای جلوگیری از واگرایی بیشتر، از آن پشتیبانی خواهیم کرد)

نقل قول نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
    آیا منظور شما این می باشد که هدف این آقایون در حقیقت این است که می خواهند ما را این وسط به گوشت قربانی خودشان تبدیل کنند و بیندازن جلو تا طلبهایشان را از دولت وصول کنند؟

14. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید EMONEYCENTRE از ایشان تشکر کرده اند:

از یک طرف دیگر هم میتوان جریان را دید ما هفت ماه است که هیچ اقدامی نکردیم و این جریان شروع یک حرکت برای اقدامهای بعدی است
    شرکت در جلوی شرکت صدرا چون طرف حساب ما صدرا است هیچ منع قانونی ندارد اما دفتر رهبری و جای دیگر پیگرد قانونی دارد و انجا باید نمایندگان بچها باشند نه کل بچها که این کار را انجام داده اند و این امر را از خود دفتر رهبری و وزارت اطلاعات دقیقا پرسیدم
    تجمع در تالار بورس و نهادهای دیگر به نفع صدرا و اعتصام و به ضرر بچها
    اما تجمع در روبروی شرکت خصدرا به ضرر خصدرا و به نفع بچها چون برای یک شرکتی که حداقل 300 نفر کارمند دارد برای مدیر عامل شرکت یک امتیاز منفی است و اعتبار مدیریت زیرسوال میرود درست است
    و رسانه ای کردن این کار ان هم تنها رسانه ای کردن داخلی جلوی شرکت صدرا خیلی بهتر از جای دیگر است
    اگر برویم نهاد رهبری و جای دیگر فرمایشات شما درست است که گوشت قربونی میشویم اما شرکت صدرا نه اگر هم کاری نکنیم خاتم و خود اعتصام راه را برای اخراج از بورس باز برایشان را باز کردیم
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

16. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

و با دعوت یک نماینده از دفتر رهبری و ریاست جمهوری میتوانیم با یک سنگ چند هدف بزنیم

تجمع در هر جایی به جز شرکت صدرا منع قانونی دارد این را خود وزارت کشور هم تاکید کرد

ما سعی و تلاش خود را بر مبنای قانون انجام میدهیم نه چیز دیگری چون طرف حساب ما خصدرا است هیچ منع قانونی ندارد
    اما جاهای دیگر چرا

02166460074 دفتر رهبری
    02122843041 ستاد خبری کل وزارت اطلاعات
    0218879624 دفتر مالمیر
    دوستان خودشان تماس بگیرند و جریان را کاملا سوال کنند

18. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

و این جالب بود که هم وزارت کشور و هم وزارت اطلاعات وقتی جریان را گفتم و پرسیدم اقا منع قانونی دارد گفتند که نه شما حق قانونی اگر دارید هیچ مشکلی ندارد و مدیر عامل شرکت باید جوابگوی شما باشد
    جالبتر اینکه به یکی از ارگانها زنگ زدم گفت که اگر هر کسی تصمیم داشته باشد حق و حقوق دیگران را پایمال کند و افراد تصمیم بگیرند انجا بروند و برچسب چیزی به انها بزنند سنگ رو سنگ بند نمیشه
    برای همین است که میگم تنها و تنها جلوی شرکت نه جای دیگر انهم دوستانه

20. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 26 مهمان ها)

1. amir5151،
  2. Arian02