click to register
صفحه 597 از 2016 نخست ... 9749754758759459559659759859960060764769710971597 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,961 به 5,970 از 20154

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز در مورد تجمع و پیگیری تخلفات صدرا بنده هم با شما موافق هستم و حتما هم شرکت می کنم . ولی دوستان هر کاری یک راهی دارد و هر مسئله اداری نیاز به زمان برای اجرا دارد . توجه داشته باشید در مورد جلسه روز پنج شنبه و اینکه برخی دوستان می فرمایند با بورس تماس گرفته اند و پاسخ دیگری شنیده اند باید خدمتتان عرض کنم ، دقیقا جلسه پنج شنبه بین مهندس اعتصام و دکتر قالیباف بوده است و برخی افراد دیگر و حالا شما چگونه انتظار دارید بدون دادن زمان اداری و یا اینکه بدون تنظیم صورتجلسه و یا بیان توافقات از طریق طرفین به مجموعه بالا دست و پایین دست و یا حتی موازی از نتایج این جلسه با خبر باشند . بنده مجددا تماس گرفتم و جویای کفیت جلسه شدم و خدمتتان عرض کنم تقریبا صدرا تمام شرایط را پذیرفته و با دکتر قالیباف به توافق رسیده اند که سهم در بازار بورس باز شود و حمایت لازم صورت گیرد و اکنون در حال زدن نامه صدرا به بورس و انجام اقدامات لازم هستند .و اما در مورد اینکه این حمایت در چه قیمتی باشد و کیفیت آن در چه حد است را نیز بنده هم نمی دانم و حتی نمی خواهم عددی ذکر کنم چون واقعا نمی دانم چه عددی خواهد بود .ضمنا از تمامی شما عزیزان خواهش می کنم تمام تلاش خودتان را برای گرفتن حق خودمان بنمایید .و من الله توفیق .

2. 17 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 143 بار در 44 ارسال
    همه ما میدانیم که داستان صدرا چه بود اما فکر میکنم تغییری که در شرایط بوجود آمده تاکتیک خاتم را عوض خواهد کرد

اما این تغییر چیست؟ من فکر میکنم که بورس ما دچار صعود بورس زیمبابوه شده که ناشی از سقوط ارزش ریال است این سقوط را پایانی نزدیک،نیست به عبارت دیگر با این مومنتومی که در نمودار دلار میبینیم دلار 8000 تومانی پیش از عید مشاهده خواهد شد ( آنهم پس از دور بعدی تحریم های نفتی در دی ماه و اختلافات سیاسی زعمای قوم برای انتخابات 92....طرفداران دولت مالک بیشترین دلار و سکه هستند و به دنبال دراوردن هزینه های انتخاباتی ، مخالفانش هم دنبال اثبات عدم کفایت آنها نتیجتا هر دو گروه میزنند زیر دلار)
    در این شرایط هر سهم پهنی هم رشد خیره کننده خواهد داشت چه برسد به صدرا که همیشه خوراک بزرگترین سفته بازی های بورس در چند سال گذشته بوده ...کافی است آن مدیر عامل شرکت ساختمانی جهان که سهم را از 150 تا 280 برد الان یک جا مشغول کار باشد
    بنابراین اگر سهم باز شود دیگر خاتم قادر به هپولی کردن سهم نیست یا اینکه هر چه بتواند بخرد همان است که در روزهای اول بازگشایی خریده که اینها این بلاها را برای این سر سهم نیاوردند که فقط یک تعداد معدودی سهم جمع کنند اینها همه اون 320 ملیونی را میخواهند که رو 420 کردن تو پاچه ملت

بنابراین ....به دید من الان که بورس دچار صعود زیمبابوه ای شده خاتم تنها یک راه دارد که سهم را از چنگ ملت درآورد آن هم اینکه سهم از بورس اخراج شود این است که فکر میکنم که تمرکز ما باید جلوگیری از این اتفاق باشد

از حمید خان ، دندی و...که با مسئولین بورس ارتباط دارند خواهش میکنم که به این موضوع فکر کنند و اگر آنرا منطقی میبینند بر فشار خود بر سازمان بیفزایند

توجه بقیه دوستان را هم به این جلب میکنم که چند هفته است که پول پرقدرت دارد در حد روزی 100 ملیارد وارد بورس میشود این جریان عادی نیست و پول حقیقی هم نیست این حقوقی ها هم یا بانک هستند یا نزدیکان به قدرت و برای دلار 3000 تومانی هم این گونه وارد بازار نشده اند آنها هم دارند دلار 8000 تومانی میبینند این جریان تمام سهم ها را متاثر خواهد کرد بنابر این بازگشایی زیر 100 افسانه است زورشان برسد چند روزی آنرا پایین نگه میدارند اما بعد آن سفته بازان تشنه انداختن، وارد صدرا میشوند و آنرا به ثریا میبرند من خودم دیگر فروشنده نیستم و دارم به تارگت های رضا قدیانی فکر میکنم ......
    اما ما تنها یک راه داریم زور بزنیم که صدرا اخراج نشود وگرنه میشویم مثل سهامداران پیام و آزمایش...... و علاوه بر آن باید بقیه برنامه ها را هم دنبال کنیم تا رسیدن به صندلی هیئت مدیره ...ما 34 درصد صدرا هستیم فکر کنم 3 درصد برای یک صندلی کافی باشد

متحد باشیم و نترسیم...آدمی که باخته چیزی برای از دست دادن نداره

4. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید OTANA از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز : مجمع فوق العاده تا پایان مهر ! نمی دانم مجال باز بودن سهم چند روز باشد و یا بعد از مجمع سناریو چیست ؟ولی مطمئن هستم باید هر چه زودتر دست به دست هم دهیم و در مجمع حداقل یک نماینده در هیئت مدیره داشته باشیم . تا کنترل اوضاع آسانتر شود وگرنه شاید با باز شدن سهم و خارج شدن عده ای باز بازی جدیدی را برایمان آغاز نمایند .ومن الله توفیق .

6. 21 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال محمد صالحی آواتار ها
    تشکر شده 1,478 بار در 196 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز در مورد تجمع و پیگیری تخلفات صدرا بنده هم با شما موافق هستم و حتما هم شرکت می کنم . ولی دوستان هر کاری یک راهی دارد و هر مسئله اداری نیاز به زمان برای اجرا دارد . توجه داشته باشید در مورد جلسه روز پنج شنبه و اینکه برخی دوستان می فرمایند با بورس تماس گرفته اند و پاسخ دیگری شنیده اند باید خدمتتان عرض کنم ، دقیقا جلسه پنج شنبه بین مهندس اعتصام و دکتر قالیباف بوده است و برخی افراد دیگر و حالا شما چگونه انتظار دارید بدون دادن زمان اداری و یا اینکه بدون تنظیم صورتجلسه و یا بیان توافقات از طریق طرفین به مجموعه بالا دست و پایین دست و یا حتی موازی از نتایج این جلسه با خبر باشند . بنده مجددا تماس گرفتم و جویای کفیت جلسه شدم و خدمتتان عرض کنم تقریبا صدرا تمام شرایط را پذیرفته و با دکتر قالیباف به توافق رسیده اند که سهم در بازار بورس باز شود و حمایت لازم صورت گیرد و اکنون در حال زدن نامه صدرا به بورس و انجام اقدامات لازم هستند .و اما در مورد اینکه این حمایت در چه قیمتی باشد و کیفیت آن در چه حد است را نیز بنده هم نمی دانم و حتی نمی خواهم عددی ذکر کنم چون واقعا نمی دانم چه عددی خواهد بود .ضمنا از تمامی شما عزیزان خواهش می کنم تمام تلاش خودتان را برای گرفتن حق خودمان بنمایید .و من الله توفیق .
    اقا حمید دقیقا اول هفته با اطمینان گفتید سهم باز میشود و من گفتم باز نمیشود حالا هم دارید صحبتهایتان را تغییر میدهید دو مرتبه تلاش کردید که گرهمایی را بادادن اخباری که انجام نشده گردهمایی را عقب می اندازید دارم کم کم مشکوک میشوم دلیل این همه تلاش شما برای چیست حالا هم میگویید باید نماینده

انتخاب کنیم قرار هم براین شد با گرهمایی کاری که نداشته باشی هیچ اگر تا اخر هفته نماد باز نشد شما هم باما باشید
    اخه کدوم صحبت مهندس تا حالا درست بوده که مدام صحبتهای ایشان را تکرار میکنی بحث را ادامه نمیدهم
    یک چیز دیگر اینکه ما اگر قرار باشد یک نفر هر روز صحبتهای اعتصام را که هیچ کدومش راست نبوده را بیاید برای دلخوشکنک ما بگوید نماینده ای نمیخواهیم

دوستان باز هم میگویم 7 ماه است که با اخبار وعده وعید مارا سر کار ماندیم و این اولین حرکت میباشد اگر اقا حمید نظری داری درمورد جلسه در خدمتیم
    امروز هم با روزنامهای زیادی تماس داشتم و قرار جلسه را و دلیل این کار راگفتم انها هم استقبال کردند
    ایدیهایی هم تصمیم دارند جلسه را به انحراف بکشند و از تجمع روبروی شرکت دور کنند و این اجازه را به انها نمیدهم
    تا حالا 50 نفر اعلام امادگی کردند 10 نفر هم با خود من می ایند
    وعده ما 15 مهر روبروی شزکت حالا دوستی نظری در مورس کیفیت جلسه داره در خدمتیم
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

8. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    با سلام,امروز بنده هم به تعدادی دیگر از برو بجه های صدرایی در تالار کرج اطلاع رسانی کردم و تا به امروز 30 نفر برای شرکت کردن در تجمع اعلام آمادگی نمودند, گرچه تعدادی دیگر هم که مجموعآ 10 نفری می شدند برای شرکت در تجمع مردد بودند ولی انشاالله تا پنج شنبه تعداد بیشتری به جمع ما خواهند پیوست.بنده با برآورد و آمار تقریبی که از سهامداران صدرا در کرج دارم حدودآ بیش از 70 نفر می باشند که از این تعداد 35 نفر مالک 1% کل و یا حدودآ 3% حجم شناوری, و مابقی سهامداران خرد می باشند

10. 18 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 382 بار در 66 ارسال
    من نیز با جناب صالحی موافقم و جز تجمع جلوی درب شرکت هیچ کار دیگری به این اندازه مفید نخواهد بود

از یک سوراخ نباید دوبار گزیده شویم

این اعتصام در حکم چوپان دروغگو بوده و حتی اگر بگوید الان شب است نیز دیگر کسی باور نخواهد کرد

پس به امید دیدار همه دوستان صدرا دار هم تالاری در تجمع جلوی درب شرکت

12. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید shokouhi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال محمد صالحی آواتار ها
    تشکر شده 1,478 بار در 196 ارسال
    باسلام واحترام خدمت دوستان

وعده همگی دوستان 15 مهر روبروی شرکت صدرا ساعت 8 صبح امیدوارم که بتوانیم با این اقدام به مدیران صدرا بفهمانیم که ما از حق خود گذشت نمیکنیم و اجازه نمیدهیم حق قانونی خود را کسی پایمال کند تعداد زیادی از دوستان محبت کردند و اعلام امادگی کردند

این جلسه با ارامش و تنها و تنها برای نشان دادن اعتراض سهامداران میباشد و فرصتی به اقای اعتصام میدهیم که تکلیف سهم را هرچه سریعتر مشخص کند و فکر بسته شدن یا اخراج شدن را نکند و اگر سکوت کنیم و حرکتی انجام ندهیم راه را برای اعمال و حرکات بعدی برای اقایون باز میکنیم

هیچ زمانی از کسی و دوستی نمیگیرد اما اثر و نتیجه ان خیلی خوب دارد من همراه چندتا حدود 10 نفر از سهامداران صدرا در این جلسه شرکت میکنیم تا کنون حدود 60 نفر اعلام امادگی کردند دوستانی که مایل هستند شرکت کنند اعلام کنند
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

14. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    چشم های تازه و نورسیده ای در حال رصد کردن ، اوضاع صدرا و سهامدارانش هستند.
    امیدوارم ، این چشم ها رنج این همه سهامدار را ببیند و زبان گویای ما شوند.
    هستند هنوز انسان های با شرفی که اگر آن سوی کره زمین هم باشند ، قلبشان برای سرزمینشان و مردمانش میتپد .
    و با وجدانی پاک و قلبی مهربان ، برای کاهش درد و رنج سایر انسان ها ، قدم بردارند.
    دیری نخواهد پایید که صدای رنج سهامداران صدرا ، در گوش همه آنهایی که باید ، بشنوند ، خواهد پیچید.
    گوش هایی که نمی شنیدند ،از فرط بلندی این آوا ، براستی برای همیشه کر خواهند شد .
    دردهایتان را بیان کنید. هرجایی را که میابید ، از رنجی که صدرا بر ما و خانواده هایمان وارد ساخته بنویسید و سخن بگویید.
    بگذارید آسیب هایی که زیاده خواهی های عده ای انسان بی وجدان به ما زده ، نقل مجلس مردم شود.
    بگذارید ، همه از خانواده هایی که از هم پاشیدند ، از خانه هایی که خراب شدند ، از همسرانی که جدا شدند ، از وام هایی که پرداخت نشدند ، از خانه هایی که فروخته شدند ،از چک هایی که برگشت خوردند ، از کلیه هایی که فروخته شدند و از تن هایی که یا اسیر خاک شدند و یا اسیر میله های زندان با خبر شوند.
    همه باید بدانند ، عده ای نامرد ، چگونه پاداش اعتماد به سال جهاد اقتصادی و حمایت از سرمایه ایرانی را به ما دادند.
    باید مسئولین با وجدان این کشور صدای ما را بشنوند و بدانند چه مار های خوش خط و خال با پیشانی های کبود و چهره های ظاهر الصلاح را در آستین پرورش داده اند .
    باید بدانند میراث داران خاوری ها در جای جای این کشور حضور دارند.
    وزارت اطلاعات باید پیش از آنکه خاوری دیگری مایه ننگ کشور و نظام شود ، وضعیت مدیران صدرا را رصد کند. ارتباطات آنها را مورد بررسی و کاوش قرار دهد.
    هیچ دلم نمیخواهد روزی برسد که نوشته های پیشین و این نوشته را بالا بیاورم و بگویم ، یادتان هست این را نوشتم ؟ یادتان هست این را گفتم ؟ و دیدید فلانی و فلانی به کجا وصل بودند و کجا رفتند ؟
    امیدوارم که این بزرگترین اشتباه حسی من باشد و هیچگاه به وقوع نپیوندد.
    اما براستی اگر رخ دهد ، جای جبرانی خواهد داشت ؟
    چرا نباید وزارت اطلاعات در درون و برون این مجموعه هزار تو و پر از لایه های ناشناخته ، رسوخ نکند ؟ و چرا نباید پیش از آنکه دیر شود ، دست خاوری زادگان را از اقتصاد این کشور دور نکند ؟!!!!
    وای به روزی که پرده برافتد .... !!!!
    چشم های تازه ای در حال دیدن صدرا و اوضاع سهامدارانش هستند.
    یک لحظه از نوشتن و بازگو کردن مصائبی که مدیران صدرا پدیدار ساختند ، باز نمانید.
    وقتی صدایی شنیده نمی شود ، باید بلند تر سخن گفت.
    پیروز و سربلند باشید
    زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!!

16. 19 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    این جمله را از زبان کسی میگذارم که جای مهر پیشانی اش از مدیران صدرا هم عمیق تر بود. حتی ریشش هم بلند تر بود. اما بی ریشه بود. این جمله را میگذارم برای آنهایی که بر ادعا های مدیران صدرا تکیه میکنند. بر خلوص ظاهری آنها اعتماد میکنند و گمان میکنند اینها در راه سازندگی و جهاد اقتصادی گام برمیدارند. همه به زبان میتوانند همه گونه ارادتی را بیان کنند. اما ارادت واقعی از سوی کسانی است که به فرموده مقام معظم رهبری با مالشان در سال جهاد اقتصادی جهاد کردند و در سال حمایت از سرمایه ایرانی ، با این تورم و دلار و طلا ، سرمایه های بلوکه شده شان به فنا رفت.
    و ظاهر فریبی و نیرنگ هم کار هر روزه خاوری نسب هایی است که فقط در زبان دم از جهاد اقتصادی می زنند.
    خبر زیر با لینک مستقیم از سایت بانک ملی است. خاوری هم مانند مدیران صدرا ارادت زبانی به جهاد اقتصادی داشت . هر چند قلبا در حال جهاد اختلاسی به نفع جیبش بود. مبادا این بار هم مسئولین زمانی به خود بیایند که آبروی نظام و ثروت مملکت به یغما رفته باشد. دیگر این گناه بخشودنی نیست.

آقای خاوری در جشن میلاد امام علی (ع): بانک ملی ایران در جهاد اقتصادی سرباز مقام معظم رهبری است

دوشنبه 23 خرداد 1390
    جشن ولادت امام اول شیعیان حضرت علی (ع) با همکاری ستاد غدیر استان تهران در سالن همایش های سازمان حج و زیارت برگزار شد. در این مراسم جمع کثیری از کارکنان شرکت ملی خدماتی تدارک به همراه خانواده های خود در کنار مدیران ارشد بانک ملی ایران حضور داشتند . این جشن با استقبال کم نظیر مدعوین روبرو شده و در طول برگزاری با ازدحام جمعیت همراه بود.
    مدیر عامل بانک ملی ایران در این جشن با اشاره به انسجام و اتحاد موجود میان کارکنان بانک ملی ایران اظهار داشت: بانک ملی ایران در جهاد اقتصادی سرباز مقام معظم رهبری است و کار کردن در این بانک یک افتخار است.
    این مقام مسئول در ادامه بیان داشت: اگر بانک ملی ایران موفقیتی داشته و توانسته یار و یاور دولت و سرباز مقام معظم رهبری باشد، این موفقیت ها مرهون پشتیبانی خانواده کارکنان این بانک بوده است.
    آقای خاوری در ادامه ضمن تقدیر از خانواده تمامی کارکنان بانک ملی ایران ابراز امیدواری کرد این بانک بتواند در میدان اقتصادی با سرافرازی به فعالیت خود ادامه دهد.
    مدیر عامل بانک در بخشی از سخنان خود ضمن توصیف حضرت علی (ع) به عنوان مظهر علم، عدالت ، شجاعت، تقوی، خوف از خدا و انسانی نمونه خاطر نشان کرد: ما به عنوان شیعه علی بن ابیطالب (ع) حق داریم به وجود ایشان که با حکم نبی اکرم (ص) به ولایت رسیده و سرچشمه ولایت هستند افتخار کنیم.
    آقای خاوری سپس با اشاره به فعالیت بانک ملی ایران در زمینه های مختلف اجتماعی و حضور موثر این بانک در رویدادهای فرهنگی، علمی، اقتصادی، ورزشی و پاسداشت ارزش های اسلامی اظهار داشت: فعالیت های این بانک به اهداف انتفاعی و اقتصادی خلاصه نمی شود.
    گفتنی است در بخشی از این جشن به چهار خانواده ای که فرزند آن ها در عید غدیر سال گذشته متولد و به نام مبارک علی نامیده شده و مدارک خود را در موعد مقرر به ستاد غدیر استان تهران ارسال نموده بودند به طور نمادین پلاک طلا اهدا شد.
    تواشیح و همخوانی ، مدیحه سرایی، اجرای موسیقی و … از دیگر بخش های این جشن بود.
    شایان ذکر است برگزیده ای از فیلم این مراسم در ایام ولادت با سعادت حضرت علی (ع) از شبکه 3 سیما پخش خواهد شد.
    http://bmi.ir/Fa/ShowNews.aspx?nwsId=7198

این هم حضور پر شور خاوری در راهپیمایی روز قدس . لینک بانک ملی
    http://bmi.ir/Fa/ShowNews.aspx?nwsId=7582

خداوندا تو شاهد باش که ما بر اساس وظیفه گفتیم. تو نیز یاری شان کن که بشنوند.
    ویرایش توسط کدبان باستان : 2012/09/30 در ساعت 23:57
    زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!!

18. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    از آنچه در باره لعن افراد و گروهها در قرآن کریم بیان شده وجود ویژگی های زیر در این افراد است که این افراد را مستحق لعن و نفرین می گرداند:
    _دروغ
    _پنهان کردن حقایق
    _فسادگری در زمین
    _ ستم و ستمگری و در آخر تصرف سرمایه های عمومی مسلمانان جزء معیارهای لعن در قرآن بیان شده است که این ویژگی ها و خصوصیات در مدیران صدرا(خواجه علی و اعتصام و...) کاملآ مشهود و متبلور است. خدا لعنتشان کند

« وَ یُفْسِدُونَ فِی الْأَرْضِ أُولآءِکَ لَهُمُ اللَّعْنَةُ وَ لَهُمْ سُوءُ الدّارِ ؛ و فساد مىکنند در زمین، برایشان لعنت است و بد جایگاهى.»(رعد،۲۵)
    «وَ مَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَری عَلَی اللّهِ کَذِبًا أولآءِکَ یُعْرَضُونَ عَلی رَبِّهِمْ و یَقُولُ الْأَشْهادُ هؤُلاءِ الَّذینَ کَذَبُوا عَلی رَبِّهِمْ أَلا لَعْنَةُ اللّهِ عَلَی الظّالِمینَ ؛وکیست ستمکارتر ازآنکه برخدادروغ بندد،آنان عرضه مىشوندبرپروردگار خویش وشاهدان مىگویند: اینهایند، آنان که برپروردگار خویش دروغ بستند، همانا لعنت خداوند بر ستمکاران باد. »(هود،۱۸)
    ویرایش توسط سهامدار 67 : 2012/10/01 در ساعت 00:58

20. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 12 مهمان ها)

1. بارسا،
  2. علیرضا۱۲۳،
  3. محمود