باسلام:
دوستان عزیز در مورد تجمع و پیگیری تخلفات صدرا بنده هم با شما موافق هستم و حتما هم شرکت می کنم . ولی دوستان هر کاری یک راهی دارد و هر مسئله اداری نیاز به زمان برای اجرا دارد . توجه داشته باشید در مورد جلسه روز پنج شنبه و اینکه برخی دوستان می فرمایند با بورس تماس گرفته اند و پاسخ دیگری شنیده اند باید خدمتتان عرض کنم ، دقیقا جلسه پنج شنبه بین مهندس اعتصام و دکتر قالیباف بوده است و برخی افراد دیگر و حالا شما چگونه انتظار دارید بدون دادن زمان اداری و یا اینکه بدون تنظیم صورتجلسه و یا بیان توافقات از طریق طرفین به مجموعه بالا دست و پایین دست و یا حتی موازی از نتایج این جلسه با خبر باشند . بنده مجددا تماس گرفتم و جویای کفیت جلسه شدم و خدمتتان عرض کنم تقریبا صدرا تمام شرایط را پذیرفته و با دکتر قالیباف به توافق رسیده اند که سهم در بازار بورس باز شود و حمایت لازم صورت گیرد و اکنون در حال زدن نامه صدرا به بورس و انجام اقدامات لازم هستند .و اما در مورد اینکه این حمایت در چه قیمتی باشد و کیفیت آن در چه حد است را نیز بنده هم نمی دانم و حتی نمی خواهم عددی ذکر کنم چون واقعا نمی دانم چه عددی خواهد بود .ضمنا از تمامی شما عزیزان خواهش می کنم تمام تلاش خودتان را برای گرفتن حق خودمان بنمایید .و من الله توفیق .