to continue, please follow me on my page
صدرا و تجهیزات تا اخر بهمن رشد میکنند و از فردا احتمالا متعادلتر معامله خواهند شد
به احتمال زیاد پیش بینی سود سال 90 تا اخر بهمن ماه اعلام میشود و بنا به مصاحبه اعتصام حتما سود بالایی را اعلام میکند.
به هر حال در صورت شکست 250 فکر میکنم 234 واسه ورود و نوسانگیری خوب باشه
ویرایش توسط pani : 2011/01/23 در ساعت 18:37
امروز یک کندل بالای خط گردن سر و شانه کوچک سقف ایجاد شد و سر و شانه fail شد.
باسلام
فرصت خريد روز شنبه
پيش بيني سود سال 90حتما درنظر بگيريم تجهيزاتيها با نزديك شدن به اخر سال پاييني ندارند.
تحلیلگر بازار tahlilgar0@
تحليل صدرا :
قيمت آخرين مرحله رشد هيجاني را از سوم بهمن در قيمت 257 تومان آغاز و اينك به 305 رسيده است .
اولين مقاومتهاي پيش رو در قيمتهاي 314 و 325 تومان واقع شده است .
اكنون rsi دقيقا در منطقه 70 و مماس بر مقاومت 70 ميباشد .
نكته اي كه از نظر من خيلي مهم است و خانم پاني هم در جريان هستند همين رسيدن rsi به خط 70 است
دقيقا از ابتداي خرداد تا كنون rsi موفق نشده خط 70 را به بالا بشكند در حالي كه سه مرتبه به خط رسيده ولي با شسكت مواجه شده و اكنون براي چهارمين مرتبه به اين مقاومت برخورد كرده است .
البته اينبار به نظر ميرسد جبهه خريد با قدرت بيشتري وارد ميدان شده و شكست اين مقاومت دور از ذهن نيست .
بنابراين فردا براي سهم روز مهمي است اگر rsi نتواند 70 را بشكند احتمالا كمي قيمت اصلاح خواهد شد .
ولي چنانچه خط 70 به بالا شكسته شود فاز جديدي از روند قيمت آغاز خواهد شد و قيمت وارد منطقه هيجاني خريد خواهد شد .
حجم معاملات در چند روز گذشته بسيار مناسب بود ولي احتمالا براي فردا شاهد افزايش قابل توجه خواهيم بود .
نتيجه : به لحاظ تكنيكال قيمت كاملا توانائي رشد بيشتر را داراست هر چند احتمالا در راه رشد با استراحت و اصلاح همراه خواهد شد .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
فردا صدرا به خط روند نزولی میان مدتش برخورد میکنه که از طرفی با میدلاین چنگال هم تقاطع داره که قدرت مقاومت رو افزایش میده ........
با توجه به وضعیت موجود و جو مثبتی که در صدرا حاکم هست احتمال عبور از این مقاومت به دو شکل وجود داره ،
1- فردا مستقیما این مقاومت شکسته بشه
2- مطابق تصویر زیر یک اصلاح کوچک چند درصدی تا کف چنگال مطابق شکل داشته باشیم و سپس به حرکت صعودی ادامه بده
فعلا اخبار بر روی سهم مثبت هست و تا این جو ادامه داره احتمال صعود و شکستن مقاومتها زیاد هست
مگر اینکه مجددا مصاحبه ایی صورت بگیرد و یا ...........
ویرایش توسط HOLY : 2011/02/06 در ساعت 00:07
به نظر بنده بازار به شدت منتظر اخبار پیرامون صدرا و فاراک هست و به نظر با بازگشایی فاراک این دو تا مدتی دست نیافتنی
خواهند شد. ترس از جا ماندن نوسانگیری روی سهم رو کم کرده کما اینکه شناور سهم روز به روز در حال کاهش بوده و این مهم
هر روز تشدید پیدا میکنه
من که امروز اضافه کردم.
هر چه پیش اید خوش اید ما که خندان میرویم:shangol:
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 24 مهمان ها)