click to register
صفحه 606 از 2015 نخست ... 10650655659660360460560660760860961665670611061606 ... آخرین
نمایش نتایج: از 6,051 به 6,060 از 20148

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

كاربر فعال
    تشکر شده 1,327 بار در 519 ارسال
    سهامداران صدرا اگر خواستار رشد سهمتون هستین مردونه کوتاهی نکنید و برای یکبار هم که شده احساس مسولیت کنیم و تنبلی و پاس دادن مسایل مهم به همدیگر را کنار بگذاریم همدل و یک صدا روز شنبه ساعت 8 صبح روبه روی شرکت صدرا واقع در تهران -شهرک غرب -دادمان شفق -پلاک 2 حضور به هم رسانید زیرا صدرا موتور گروه تجهیزات است و اگر بلند شود به امید خدا گروه تجهیزات بلند خواهد و با جبران عقب ماندگیها کام شما عزیزان و خانوادهایتان را شیرین خواهد نمود . هر کس هم میتواند چندین نفر را با خود بیاورد تا حضورمان پر رنگ تر شود .به امید روزهای خوب و قشنگ و با تشکر از شما عزیزان

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید Ali zahedi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی riskman آواتار ها
    تشکر شده 833 بار در 193 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط baradaran نمایش پست ها
    قابل توجه مدیران محترم سازمان بورس و صدرا :
    چند روز قبل یکی از سهامداران قدیمی صدرا از طریق دوست به من معرفی شد و چند ساعت ملاقات حضوری داشتیم .
    خلاصه کلام اینکه این بنده خدا از سال 82 به اتفاق تمام خانواده سهامدار صدرا است و جمعا حدود 750 هزار سهم صدرا با میانگین 1500 تومان داشت یعنی بالای یک میلیارد تومان سرمایه این خانواده درگیر صدرا بوده است و و ناراحتی وقتی بیشتر میشود که بدانیم بخشی از این سرمایه از فروش ملک در همان سالها و بخش دیگر از طریق وام بانکی و بقیه از پس انداز این خانواده بوده است .
    در اینکه ایشان در سرمایه گذاری دچار اشتباهات فاحش از قبیل وارد کردن کل سرمایه در بورس و عدم تشکیل سبد سهام و همچنین عدم رعایت اصل مهم حد ضرر شده اند شکی نیست ولی به هر حال وقتی با ایشان هم کلام شدم متوجه شدم بارها به شرکت مراجعه کرده و هر بار ایشان و دوستانشان را به نوعی فریب داده و با گفتن جمله هایی از قبیل اینکه وضعیت شرکت ممکن است یکشبه با یک خبر متحول شود از پیگیری بیشتر بازداشته اند .
    با شنیدن سرگذشت این دوست عزیز بسیار متاسف و ناراحت شده بودم و ناراحتی من زمانی به اوج رسید که متوجه شدم به خاطر استرسهای وارده دچار بیماری عصبی شده اند و روزانه 12 قرص مصرف میکنند همچنین به حدود 100 میلیون پول نیاز داشت و به همین خاطر آمده بود تا اگر من خبر خاصی از صدرا دارم مطلع شود .
    با یک حساب ساده مبلغ سرمایه ایشان با در نظر گرفتن نرخ تورم چند برابر خواهد بود .
    حال روی سخن با مدیران صدرا و بورس است آیا پاداش کسی که سرمایه خود را جای وارد کردن در بازار ارز و سکه به سمت سازندگی آن هم در پروژه حساس پارس جنوبی اختصاص میدهد این است ؟
    قصه این دوست عزیز طولانی بود بنده فقط مختصر عرض کردم اگر هر کسی از جمله مدیران صدرا نسبت به گفته های من شک داشتند مشخصات کامل ایشان نزد من محفوظ است و بنده اسناد مالکیت را هم رویت کردم و همان روز هم با جناب حمید خان تماس گرفتم و حمید آقا هم با این دوست تلفنی هم کلام شدندو درخواست مظلومانه این دوستمان راکه پیگیری مطالبات سهامداران بود شنیدند .
    به هر حال برای تجمع شنبه صبح باید وضعیت اینگونه افراد برای مدیران صدرا تفهیم شود .
    اصلا خوشحال نيستم از اينكه يك ماه قبل از بسته شدن صدرا كامل خارج شدم ! چرا كه درد اين خانواده درد من است ! كه اگر اين نباشد بر آئين مسلماني نيستم !
    و آن رسول مهرباني چنين فرمود :هر کس بشنود که کسی فریاد برآورده است که ای مسلمانان به فریادم برسید و او را اجابت نکند, مسلمان نیست .
    و نیز : هر کس صبح کند و به امور مسلمانان اهتمام نورزد مسلمان نیست .

4. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید riskman از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 361 بار در 93 ارسال
    سلام
    از ایستگاه شریف سوار چه ماشین هایی بشیم می تونیم بیایم دادمان؟

6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید به امید رشد از ایشان تشکر کرده است:

ستاره‌دار (27) بابک 52 آواتار ها
    تشکر شده 63,387 بار در 15,431 ارسال
    عملیات نصب سوپر استراکچر(ساختمان محل زیست و فرماندهی) و فانل کیسینگ (دودکش و بدنه) شناور Sorocaima در تاریخ 1391/7/04 به طور کامل در بوشهر با موفقیت انجام شده و در حال حاضر جوشکاری و کابل کشیهای این سازهها آغاز شده است. وزن سازه سوپر استراکچر 560 تن و فانل کیسینگ 280 تن میباشد که عملیات lifting و جابجای آن با مشارکت شرکت فناوری آبهای عمیق DOT در محل کارخانه کشتی سازی جزیره صدرا انجام شده است. اولین کشتی نفتکش ساخت ایــران با نـام Sorocaima در ابعاد افرامـاکس و با ظـرفیت حمل 113 هــزار تن نفت به سفــارش شرکت مـلی نفت ونزوئلا (PDVSA ) در کارخانه کشتی‏سازی جزیره صنعتی صدرا در بوشهر ساخته شده و دوم مردادماه سال جاری آب‏اندازی شد .

۱۳۹۱ دوازدهم مهر
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

8. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید بابک 52 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 382 بار در 66 ارسال

تصویر تجمع امروز سهامداران صدرا

تصویر آقای جلیلی یکی از مدیران صدرا را در تصویر فوق می بینید که بدلیل نبودن اعتصام

به خارج از ساختمان و دم درب برای صحبت با سهامداران آمده اند،

ایشان چندیدن بار از سهامداران خواستند که تعدادی جهت مذاکره به داخل ساختمان شرکت مراجعه نمایند

که با مخالفت سهامداران مجبور شدند که خودشان شخصاً بیایند دو درب ساختمان شرکت

بدلیل مسائل و مشکلاتی که در بازار ایجاد شده بود دوستان از آوردن و زدن پلاکارد امتناع کردن و تجمع به آرامی برگزار گردید

شرکت قصد برگزاری مجمع در تاریخ 29 مهر را دارد

درهر صورت خواسته ما شفاف سازی در صورتهای مالی جهت احقاق حقوق تضییع شده مان می باشد

بقیه خبرها توسط سایر دوستان اعلام خواهد شد

ولی جای برخی افراد که قول دادند و نیآمدند خیلی خالی بود
    ویرایش توسط shokouhi : 2012/10/06 در ساعت 12:57

10. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید shokouhi از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 170 بار در 51 ارسال
    آقاي شكوهي عزيز
    نتيجه اين تجمع چه شد ؟ ممنون ميشوم دوستان شهرستاني را هم در جريان وقايع قرار دهيد

12. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید حسام از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 382 بار در 66 ارسال
    این تجمع ها برای یک بار که نتیجه ای نمیدهد

این جلسات باید انقدر تکرار گردد تا صدای سهامدارن مظلوم صدرا به گوش آنها برسد

دفعه بعد پس از آرام شدن جو بازار، که برچسب اخلال گری و غیره به کسی زده نشود

و فقط برای حمایت از سخنان رهبری که در سال جهاد اقتصادی از پارس جنوبی دیدن فرمودن

و گرفتن حق خودمان ، باید در خیابان اصلی دادمان جلوی درب شرکت پلاکارد زده و با آرامش

و رعایت مسائل قانونی پیگیر حقوق سهامداران جهت شفاف سازی صورتهای مالی شرکت

و تنبیه کسانی که برخلاف فرمایشات مقام معظم رهبری سعی در خراب بودن و زیانده بودن وضع شرکت

و همچنین فراری دادن سرمایه های مردم به سوی بازارهای سیاه موازی مثل طلا و دلار که این همه

مشکلات برای سایر اقشار جامعه بوجود آورده است برآییم

14. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید shokouhi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shokouhi نمایش پست ها
    این تجمع ها برای یک بار که نتیجه ای نمیدهد

این جلسات باید انقدر تکرار گردد تا صدای سهامدارن مظلوم صدرا به گوش آنها برسد

دفعه بعد پس از آرام شدن جو بازار، که برچسب اخلال گری و غیره به کسی زده نشود

و فقط برای حمایت از سخنان رهبری که در سال جهاد اقتصادی از پارس جنوبی دیدن فرمودن

و گرفتن حق خودمان ، باید در خیابان اصلی دادمان جلوی درب شرکت پلاکارد زده و با آرامش

و رعایت مسائل قانونی پیگیر حقوق سهامداران جهت شفاف سازی صورتهای مالی شرکت

و تنبیه کسانی که برخلاف فرمایشات مقام معظم رهبری سعی در خراب بودن و زیانده بودن وضع شرکت

و همچنین فراری دادن سرمایه های مردم به سوی بازارهای سیاه موازی مثل طلا و دلار که این همه

مشکلات برای سایر اقشار جامعه بوجود آورده است برآییم
    جناب شکوهی عزیز
    درود بر شما
    خدمت شما و همه دوستانی که با احساس مسئولیت و شجاعت به تجمع رفتند خدا قوت عرض میکنم.
    شوربختانه ، بخت یاری نکرد که این بار نیز در خدمت دوستان صدرایی باشم.
    همانطور که تلفنی خدمت یکی از گرامیان عرض کردم ،از ساعت 3 بامداد تا 8 فرودگاه پای پرواز بودم و جای خالی پیدا نشد.
    با اینکه دو کلاس و حدود سی شاگرد را لغو کرده بودم ، با این حال قسمت نبود در رکاب دوستان باشم.
    در تایید فرمایش شما باید عرض کنم ، این ماراتن ، کار یک روز و دو روز نیست.
    همانطور که پیشتر عرض کردم ، ما جمعی سهامداران پراکنده با تنوع افکار هستیم و از سویی با اتاق فکر یک سیستم منسجم بنام صدرا روبرو هستیم.
    طبیعی است به دلیل اینکه تمام گفته ها و تصمیمات ما عیان است ، آنها چند قدمی جلوتر از ما باشند.
    اما هیچ باکی نیست.
    این موجب میشود آنها در مدار فریب و دروغ با سرعت بیشتری حرکت کنند و در نهایت این صداقت و راستی است که پیروز میدان خواهد بود.
    تمام دوستان سهامدار باید بدانند ، آنچه از چند ماه پیش بعنوان تجمعات سهامداران آغاز شده است ، با تداوم و پیگیری به نتیجه خواهد رسید. اما اینکه توقع داشته باشیم یک شبه یا یک روزه ثمر دهد ، خیال خامی است.
    خوشبختانه هر بار انسجام و خبررسانی بهتر از پیش رخ میدهد.
    سهامداران صدرا کم کم خود را پیدا میکنند و در نهایت ، مدیران متخلف را در برابر میز عدالت خواهند نشاند.
    پیروز و سربلند باشید
    زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!!

16. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی توتونچی آواتار ها
    تشکر شده 123 بار در 34 ارسال
    آقای صالحی شمایی که فریاد تجمع میزدیدو پستها در این رابطه ارسال میکردی و بیخود جو میدادی امروز نیومدید و جا زدی پیشنهاد میکنم از عکس زیر به جای آواتار استفاده کنید

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید توتونچی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی رامین آرتی آواتار ها
    تشکر شده 450 بار در 81 ارسال
    بالا رفتیم ماست بود قصه ما راست بود
    پایین اومدیم دوغ بود جلسه ما پر از دروغ بود .....

جلسه ای بدون نتیجه ... فقط دروغ و دروغ و دروغ

یا حق

20. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید رامین آرتی از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)