گلم کجا بودیی
گلم کجا بودیی
باسلام:
دوستان عزیز بنده هر قدر به گفته بعضی از دوستان فکر می کنم باز هم برایم تعجب بر انگیز است که خودشان در یک پست مطلبی می نویسند و همان مطلب را در پست دیگر نفی می کنند .شما چطور صحبت از قرار می کنید و می فرمایید قرار این بوده و قرار آن بوده در حالی که فقط این تفکر شماست و هیچ واقعیتی پشت آن نیست !دوستان در حال حاضر بدون هر قراری قصد بر این است که شرکت صدرا که در سراشیبی نزول از 5200 تومان قرار داشت و تا 480ريال هم پایین آمد و اکنون در حال رشد و شکوفایی است را با ترفندی مال خودشان نمایند و در این رهگذر هرگز نه به خدا و نه به پیغمبر خدا حتی فکر هم نمی کنند ! چون پای پول در میان است آنهم پولی که در مدت دو یا سه سال بیش از هفتاد برابر خواهد شد و این مبلغ حتی بیش از مبلغ خرید دین و ایمان برخی ها است .و من الله توفیق .
....راستی دوستان عزیز...یه مطلبی رو خواستم عرض کنم....سهم هر قیمتی باز بشه من فروشنده سهم نیستم....
مهربانی شما در یکی دو سال قبل بوده .در حالی که روحیه خودم رااز دست میدادم.با شوخی شماتقویت روحیه شدم
باسلام:
جناب دندی عزیز با توجه به شناخت بنده از شما و تعداد سهم شما و حتی اشراف شما بر سهم و ارزش صدرا واقعا این صحبتها ییکه می فرمایید ! بنده را واقعا متعجب می کنید ! مگر آنکه پول مبسوطی را برای خرید مهیا کرده باشید .و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط dandy71
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/10/08 در ساعت 11:46
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)