سلام بابک جان استاد وسرورخودم
هنوزم 90 درصد سبدم صدرا هست جنابعالی خودتون که درجریان هستید هیچ وقت هم نوسانی ازش نگرفتم بوسیدمش گذاشتمش کنار
ممنون بابت زحماتی که میکشی ازتحلیل های بسیار زیبایتان هم سپاس گذارم
امیدوارم همیشه سلامت وپرسود باشبد.
سلام بابک جان استاد وسرورخودم
هنوزم 90 درصد سبدم صدرا هست جنابعالی خودتون که درجریان هستید هیچ وقت هم نوسانی ازش نگرفتم بوسیدمش گذاشتمش کنار
ممنون بابت زحماتی که میکشی ازتحلیل های بسیار زیبایتان هم سپاس گذارم
امیدوارم همیشه سلامت وپرسود باشبد.
تعاونی چهارشنیه 92705 عدد سهم فروخته
سلام دوستان
از سهم پر پتانسیل خصدرا ، چهار تا تحلیل میزارم. یکی از حالات زیر احتمالا رخ خواهد داد
در بابه این تحلیل ها بیصبرانه منتظر نظراته دوستان هستم . نظره خودم بیشتررو حالت سوم هست هرچند اگر بنده بخوام خریدی کنم بالای ترند نزولی(خط قرمز رنگ) میخرم . الله العلم
تحلیل یک : AB=CD
تحلیل دوم :
تحلیل سوم :
تحلیل چهارم
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
amir3236, pani, PASHA, بابک پناهی, بوف کور, دماوند, طيب, عليرضا جمالی, مهرداد, گرگین خان
شایعه شده صدرا بسیاری از وامهای خود را در این هفته تسویه نموده است ،وتا هفته آینده بدهی دیگری نخواهد داشت
وشايعه ديگه اين که از صدرا در بازار به گوش می رسد حاکی از تصمیم شرکت تعاونی خاص ایران جهت عرضه سهام این شرکت در قیمت های مثبت طی معاملات روزهای پیش رو می باشد
ویرایش توسط حامد : 2011/05/06 در ساعت 14:58
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
فکر میکنم تا 225 بیاد اونموقع سنگین وارد میشم
کاش بیاد ( البته از قبلم دارم ولی میخوام دوباره اضاف کنم)
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)