نوشته اصلی توسط
dandy71
درود:
من نميدونم صدرا چي رو ميخواد تجديد ارزيابي کنه؟ساختمان که سند نداره و اگه داشت بانک ميگرفت.نکا که مال شرکت نفته.جزيره هم که به اسم مسکن و نوسازي بوشهره.شايد ميخواد از آپارتمان امور سهام که 70 متره تجديد ارزيابي کنه و شايد هم از زمين هاي همسايه @@4
وقتي شما سند ملکي رو نداريد چطور تجديد ارزيابي ميکنيد.درسته مملکت بي در و پيکره ولي ديگه نه اينقدر که سندي که به اسم يکي ديگه است رو من تجديد ارزيابي کنم.اين رو ده ها بار مديران صدرا و قرارگاه گفتن ولي بازم مرغ يه پا داره.انشاالله تومجمع اينو بگين همانطور که تومجمع قبلي گفتن و جواب شنيدن.آدمي که خودش رو به خواب زده رو نميشه بيدار کرد هر چند داد هم بزني @@4
والله اين رو بايد از شما پرسيد! يادم نمي ره وقتي صدرا مي خريديد و امثال بنده مي گفتيم گران است، همين املاک و جزيره و ... را چنان به رخ مي کشيديد کانه جنازه اش ده برابر مبلغ خريد شما مي ارزد.
اتفاقا مملکت اونقدري بي در و پيکره که جناب خاتم 34 سال است نه به مال و ملک کسي رحم مي کنه و نه به کار و شغلي. اينها چه خواستند که در تملک خود در نياوردند؟ و حالا چه شده است که نمي توانند آن ساختمان و جزيره را به نام خود بزنند؟ اولين نمونه اي که به ياد دارم بر مي گردد به زميني در حوالي سه راه ارج جاده قديم کرج حدود سال 68 ... زمين متعلق به ارتش را با درگيري و تيراندازي حدود دو ساعته اشغال کردند!
ضمنا همه مي دونيم صدرا بزرگترين پيمانکار آفشور خاور ميانه است و همين است که بايد به آن چشم دوخت. اما چه شده است که امثال رستم قاسمي از طرفي ادعا مي کنند که ما حاضريم بريم خليج مکزيک و آمريکا را در مهار فلان چاه کمک کنيم و بعد بزرگترين پيمانکار آفشور منطقه که تحت تملک خودشان هست و اين همه پروژه دارد را ورشکسته مي کنند و مي خواهند منحل کنند الله اعلم!
آنچه بنده به حاکميت پيشنهاد مي دهم انحلال الفنون و رستم قاسمي ها و خاتم است و نه صدرا که در غير اينصورت بايد به انتظار پايين کشيدن کرکره جمهوري اسلامي نشست.