حمید خان ضمن تشکر از زحمات شما
زمان دیدار با آقای مظفری مشخص نشد؟
حمید خان ضمن تشکر از زحمات شما
زمان دیدار با آقای مظفری مشخص نشد؟
خسته نباشید ، تلاش شما و سایرین قابل تقدیر است .
فقط من موندم این فرشته ها هنگام درگیری چون مسلح نیستند با چی به سربازان دشمن حمله میکنند ، مثلا" اونا رو هول میدن یا زیر پاشونو میکشن و شایدم برای خودیها مهمات و آذوقه میارن ، فکر نمیکردم فرشته ها هم دنبال دعوا درگیری باشن .
بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .
من همین الان رسیدم خانه بیشتر از مجمع دیدن دوستان جالب و خوب بود مخصوصا دوست خوبی که دیشب در خدمتشان بودیم
دوستان همه موارد که در مجمع بود گفتند
خیلی خسته هستم فردا ادامه جریان مجمع را میگویم
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
باسلام:
دوست عزیز قرار است بنده فردا به دیدار ایشان یا معاون ایشان بروم تا شاید بتوانیم سریعتر به نتیجه برسیم و گرنه قرار جلسه کارشناسی را خواهیم گذاشت . ضمنا از تمام دوستانیکه ابراز محبت می کنند کمال تشکر را دارم و بنده معتقدم این خدمتگذاری اولا وظیفه بنده است و دوما نعمت الهی . و من الله توفیق .
ahmad m, alman, felfel, hamhamham, mahfirouzi, MHMN, mobin, soheile60, Spice, اسمان, خصدرا, طيب, مجیدشمسعلی, محمد صالحی, مسعود 100, کدبان باستان, کورش
من مطالب مجمع رو خوندم بنظر من خاتم با این کارش تونست از مسولیت تعهدات قبلیش به راحتی شانه خالی کنه اول پای انحلال شرکتو وسط کشیده واونقدرذهن سهامدار بیچاره صدرا رو مشغول این موضوع کرده که امروز از عدم انحلال شرکت اینهمه خوشنود بشن بعد از همین فرصت استفاده کرده وتو گوش سهامدار خونده که کلی زیان برا امسال ساختیم ونهایتا هم فیلتر حمایت از سهم که مهمترین فاکتور حقیقی های بدبخت بوده رو تا جایی که میتونسته پایین کشیده ونتیجتا هنگام بازگشایی میمونید شما و یه تعداد نوسانگیر داخل اردو که قبلاتو تور افتاده بودن وعده ایی هم بیرون سهم .توصیه میکنم مواظب اونهایی که صحبت از 200 وووو....تومن میکنند باشید که اینها اولین فروشندگان هنگام بازگشایی هستند.
شما كه احتمالا جزو اولين خريداران نيستي انشالله مرد حسابي قيمت ميانگين خريد اكثريتمون بالاي 250 هستش و نزديك به دوسال پاي اين سهم نشستيم و 8 ما هم بسته شده بعد مياي ميگي به قيمتهاي بالاي 200 فكر نكنيم و سريع با نازل ترين قيمت واگذار كنيم تا افراد نوسانگيري مانند شما استفادشو ببرن من كه اگه سرمو بزنن نه به خاتم هبه ميكنم و نه به افرادي مانند تو
احسنت
اتحاد میان سهامداران برای نفروختن تحت هر قیمتی ،جواب محکمی به خواجه علی ها و اعتصام ها خواهد بود.
میدانم اکثر دوستان متحمل ضرر فراوان و نیاز به نقد شدن هستند.تا جایی که امکان دارد باید با نفروختن جواب این نا محترمان را داد.
هر کسی با افکار و روش و اعتقاد خود این سهم را خریده است و به ریسک زیاد این سهم آشنایی داشته است.و پس از این نیز در خرید و فروش
بعد از این وقایع ،کسی را جز مدیران صدرا و اطاق فکرشان مقصر ندانید که تصمیم گیرنده هستید.
فکر میکنم پولی که دادم صدرا خریدم سگ خور شده ، بنده به هیچ وجه زیر 200 فروشنده نیستم ، زیرا با فروش 100 تا 130 تومان تقریبا 60درصد سرمایه از بین رفته پس بهتر است همان فرض اول را بکنیم.
با سلام خدمت همه دوستان
یک نکته ای که خیلی مهم هست این که سهامدار عمده صدرا (قرارگاه)به نیابت از همه سهامداران با خود قراگاه(خودش با خودش)قراردادی بسته که منتهی به زیان گردیده (معلوم هر زیان شرکت به نفع قرارگاه یا سهمامدار عمده هست)و روسای شرکتش(پیشاپیش داره براورد زیان برای سال بعد 91 میکنه).در صورتی که هیچ مدیری حق نداره به زیان سهامداران کاری انجام بده.آیا با این وقایع میشه مدیران شرکت را تحت پیگرد قانونی قرار داد یا نه
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)