لطفا دوستانی که در خصوص زمان بازگشایی سهم خبری دارن اعلام کنن ؟
ممکنه این هفته باز بشه یا باید چند ماه دیگه هم صبر کنیم ؟؟؟؟؟
لطفا دوستانی که در خصوص زمان بازگشایی سهم خبری دارن اعلام کنن ؟
ممکنه این هفته باز بشه یا باید چند ماه دیگه هم صبر کنیم ؟؟؟؟؟
با تشکر از زحمات جنابعالی
نکته ای که میخواستم بگم این هست که اصلا خود بورس اجازه باز شدن قیمت پایین را نمیدهد و اگر به شما قول شفاهی دادند(که هیچوقت به قولهای شفاهی عمل نکردند).به بورس باید قول مکتوب بدهند.بهر حال چیزی که به همین اندازه و شاید مهمتر از قیمت باشد زمان بازگشایی سهم هست.هر قدر بیشتر بسته باشد بیشتر به سهامداران شرر میرسانند
این روزها گزارش هایی مالی، صدرا را حرکت نمی دهد. بلکه حاشیه هاست که بر صدرا مسلط شده و بر او حکمرانی میکند.
ایالات متحده و ایران با وجود تکذیب مذاکرات پشت پرده؛ به این گفت و گو های محرمانه ادامه می دهند.
خبرگزاری دبلیو ان دی به نقل از یک مقام عالی در جمهوری اسلامی که البته نامی از وی نبرده این ادعا را مطرح کرده است.
این منبع آگاه که به دلایل امنیتی ناشناس مانده، می گوید هیات هایی از دو طرف مذاکرات را در روز های آینده از سرخواهند گرفت و هدف از این گفت و گو ها دستیابی به توافقی است که بتواند پیش از انتخابات ریاست جمهوری 6 نوامبر آمریکا اعلام شود.
باسلام:
دوست عزیز بنده نیز برای شما و تمام دوستان دیگر آرزوی بهترینهای دنیا و آخرت را دارم و اما در مورد جلسه امروز با نمایندگان حاج آقا دهقان که خود ایشان نماینده مقام معظم رهبری در قرارگاه خاتم الانبیا (ص) می باشند . باید خدمتتان عرض کنم امروز با توجه به تاکیدی که کرده بودند : بنده به تنهایی باید خدمت ایشان برسم ، ولی بازهم بنده یکی از سهامداران که مورد تایید جمعی از سهامداران دیگر بود را با خودم به جلسه بردم و البته صحبتهای بنده که مانند همیشه بود و تاکید بنده بر روی این موضوع بود که با توجه به تاخیر بعضا چند ساله در دادن گزارشها شرعا معاملات حرام بوده (یعنی چون اطلاعات در موقع معامله صحیح نبوده است مورد معامله شرعا باطل یا حرام است)و قانونا هم با توجه به مرجع قانونی بودن گزارشها بر روی کدال بازهم باید پذیرفت که تخلف صورت گرفته باعث زیان سهامداران شده و باید خسارت جبران شود و همراه بنده نیز همان مطالب قبلی را به روش خودش و بسیار عالی بازگو کرد که البته در مجمع نیز سخنانی فرموده بودند و دوستان هم تایید کرده بودند و اما در پاسخ به ما فرمودند بعد از صحبتهایی که بنده با حاج آقا دهقان کردم ایشان دو نفر را مامور رسیدگی کرده اند و تاکید کرده اند باید سخن هر دو طرف را شنیده و نتیجه را به حاج آقا گزارش نمایند و ایشان هم با جناب جلیلی و مهندس اعتصام و چند نفر از آگاهان صدرا جلسه گذاشتند و البته با بنده هم تماس گرفتند تا در جلسه شرکت کنم ولی چون زمان بنده برای رسیدن به جلسه تنها 40 دقیقه بود و با توجه به ترافیک تهران بنده ویکی دیگر از سهامداران با بیست دقیقه تاخیر رسیدیم ولی متاسفانه چون جلسه با دستور و خارج از برنامه تشکیل شده بود انتظامات از جلسه بی اطلاع بود و با وجود تماسهای فراوان حتی با ریاست محترم حراست صدرا که در جلسه دیگری بود و از این جلسه بخصوص بی اطلاع بودند هم نتوانستیم ثابت کنیم چنین جلسه ای است و ما را به داخل ساختمان راه ندادند ولی بعدا با بنده تماس گرفتند و عذر خواهی کردند ؛ در هر صورت با شنیدن توضیحات مسئولین صدرا و سپس در جلسه ای با حضور صدرا جعفری فرمانده کل سپاه و برخی مقامات دیگر به این نتیجه رسیدند که ضمن شنیدن باقی صحبتهای بنده به اطلاع ما برسانند که ضمن اینکه یک جلسه دیگر برای یکی از شخصیتهای مهم با شخص حاج آقا دهقان گذاشته اند . فرمودند ما قبول داریم ورود به صدرا برای سپاه یک اشتباه بوده و در حالیکه قصد اصلی آنها (سپاه)خیر و حمایت از صنعت نفت بوده است و برخی موارد دیگر وگرنه این مبالغ با اهمیتی برای سپاه نیست .در هر صورت تصمیم به حل مشکل دارند و تمام تلاش خودشان را خواهند نمود و حتی این موضوع پس از بررسی طومار تهیه شده ما که یک نسخه را به ایشان تحویل دادم به عالیترین مقام خواهند رساند و از جانب خودش فرمود ممکن است این صحبت من قانونی نباشد ولی از جانب خودم(نماینده حاج آقا) می گویم این مشکل حل خواهد شد انشاالله .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/10/29 در ساعت 19:33
110, 664, 699699, ahmad m, alman, baradaran, cincinnati80, felfel, hamhamham, hsh_it, javad60, khosro74, mahfirouzi, masoudtb, meysam, MHMN, mobin, omid_or51, provo, riskman, rohollah, sarcheshmehpour, shokouhi, soheile60, zafar3000, خصدرا, رامین آرتی, سپهری, طيب, قدیمی بورس, مسعود 100, مهربان, کدبان باستان, کورش
ثبت رکورد 118 شاخه لوله گذاري با بارج لوله گذار PLB براي اولين بار
به نام خدا
((لطف خدا بود آنچه را خواستيم ، توانستيم ))
با همت و تلاش كاركنان و مهندسين شركت فن آوري آبهاي عميق DOT) ) طي 24 ساعت گذشته براي اولين بار بارج لوله گذارPLB موفق شد ركورد 118 شاخه لوله گذاري را از خود بر جاي بگذارد .
بر اساس آخرين اخبار ارسالي ، مدير پروژه هاي لوله گذاري شركت فن آوري آبهاي عميق ،اين ركورد را معادل 5/1كيلومتر اعلام نمود و اضافه كرد اين ركورد براي اولين بار بدست آمده است .
مهندس يوردخاني اضافه كرد انشاءاله بتوانيم اين توان را حفظ نموده و در جهت تقويت آن گام برداريم و چشم به ركوردهاي بالاتري داشته باشيم .
۱۳۹۱ هشتم آبان
http://www.sadra.ir/default.aspx?New...980f1bf&Type=2
در حالیکه قصد اصلی آنها (سپاه)خیر و حمایت از صنعت نفت بوده است
شرکت dotاز خود شما عزیزان بانقل قول دوم از اعتصام شنیدم که بالغ بر 200 میلیارد تجهیزات آنهم در زمان دلار 1000 تومانی برایش با پول های صدرا خریده اند
کشتی های لوله گذار اعم از تعمیری و جدیدش
جرثقیل 3000 تنی دروازه ای
ساخت افراماکس و تجهیزات میدان نفتی بشارت
پارس جنوبی که چند بار مورد تقدیر قرار گرفته
و...........................
پس نتیجه گیری واضح که سپاه صدرا را ترکانده و در حال ترکاندن خیر است با مدیریت برادران
اما نحوه مدیریت سهامشان وارتباط با ما:
صدرا زندگی ما سهامدارانش را و هم اعصاب وروان و اعتمادمان را هم ترکانده است اما به سمت شر
باسلام:
بله دوست عزیز هنوز به دنبال تمامی مواردی که قبلا گفتیم هستیم .مانند : تخلفات صدرا که حتی اگر سهم با هر قیمتی باز شود پیگیری خواهیم کرد .و روزی خواهید دید که باوجود نبودن سهامدار شاکی ولی حکم تخلف آقایان صادر خواهد شد . و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط دينا