من همیشه و همه جا اعلام کرده ام که با هیچ کس دشمنی ندارم و معمولا در قبل دیگران انعطاف به خرج میدم.
چرا که این دنیا رو فرصت این کارها نمیدانم.دنیا دنیای ارتباطات است و حتی روزی دشمن تو به دردت خواهد خورد.(البته منظورم به تو نیست).همیشه عقیده داشتم که باید به ادم ها فرصت داد تا فکر کنند.
دیشب هم به شوخی نوشتم چرا تو این خرتو خری از جون من مایه میذاری.بعد هم نوشتم همین کارارو کردی که صدرا دست از سرت برنداشت.(یه شکلک خنده هم انداختم تنگش).
بگذریم.به هر حال خوشحالم از اینکه احساست به چیزی که نوشتی تغییر پیدا کرده.
نگاه من هم همیشه نسبت به بازار همینطور بوده و در عین صداقت ظاهر بسیار بسیار خشنی داره که بعضا باعث میشه صداقتش بره زیر سوال.
و خودت هم اعتراف میکنی که نگاه من به بازار رو میپسندی.پارسال هم همین بود.الان هم همینه.بعدا هم همین خواهد بود.ولی بازار اتفاقات ناگهانی داره داره که از دست من که هیچ از دست محمود هم خارجه و نمیشه کسی رو مقصر دانست. و این رو هر فردی که میخواد حرفه ای کار کنه باید به عنوان یه اصل بپذیره.دنیا دنیای رقابت فکری و ذهنیه و باید رقابت کنی تا از زندگی بی رحم عقب نمانی.برای همین همیشه از ادم هایی که اشتباهات بدیهی در بازار مرتکب میشوند خیلی خیلی بدم میاد و گاهی باعث میشه که نگارش بسیار خشنی داشته باشم و همین قضیه باعث میشه که خیلی ها فکر کنند که این ادم هیچ رحم و مروتی نداره.برای همین من میگم ادم کم هوش مال بازار سرمایه نیست و نباید توش کار کنه که زندگیش رو به باد بده.لذا به بقیه دوستان هم میگم.اگر کسی در رقابت فکری بازی را به کسی واگذار کند جای هیچ گلایه ای نیست.نمونه بسیار بارزش بازار اتی.بگذریم.صحبت کلی بود.
.اینقدر سنگین هم پرس سینه نزن.بدنسازی فقط در حد متعادلش برای سلامتی خوبه.
زیارت هم قبول.مارو هم دعا کن که خیلی خیلی وقته که این تیپ سفر ها نرفتم.