با سلام
حاج حميد عزيز ايا شركت ميتونه با هر قيمتي كه خواست سهمو تو بازار پايه باز گشايي كنه يا خير
ويا اينكه اصولا شركت هيچ گونه حقي و يا مداخله اي نميتونه درباره قيمت باز گشايي سهم داشته باشه
ايا بر فرض مثال اگر خواسته باشه با يك قيمت مناسب سهمو ازسهامداران بخره ايا قوانين بازار پايه مانع نخواهد شد؟؟؟
باسلام:
دوستان عزیزی که در تالار بورس می توانند پست بزنند : لطفا به این آقا بفرمایند که بنده قرار تجمع جلوی قرارگاه را گذاشتم .البته به پیشنهاد شما دوستان و صد البته که شما تشریف نیاوردید و در مجموع ما 27 نفر بودیم . حالا چطور شده که بنده دستم با آقایان در یک کاسه شده است و شما قاضی شده اید و حکم صادر می فرمایید .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز مسئله اصلی معامله است و زمانیکه سهمی مانند صدرا که پربیننده ترین سهم بازار است به بازار پایه فرابورس برود هرکسی حاضر به خرید نیست وگرنه از نظر قانونی منعی ندارد .شرکت یا کسی اگر بخواهد می تواند بخرد ولی معمولا کسی چنین کاری را نمی کند .و این عمل آقایان یعنی اینکه فقط خودشان سهم را به قیمت دلخواه خودشان بخرند .و من الله توفیق .
با سلام:
دوست عزیز با یکی از مسئولین بورس تماس گرفتم و خبر دادم که در صورت عدم رسیدگی قرار تجمع در جلو بورس را خواهیم گذاشت و ایشان فرمودند پیگیری می کنند و پاسخ می دهند و در صورتیکه مشکل حل نشد حتما قرار تجمع را می گذاریم . و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط FARIBORZ NAEL
در بازار پایه هیچ..... پیدا نمی شود این سهم اشغال را بخرد برای همین قیمت حراجی است و تعیین کننده خود سهامدار عمده و اقایان..... برای همین وقتی می گویند کمتر از صد تومان نمی خریم یعنی صد تومان می خریم .پس به این وسیله مجبور می کنند ملت 100 تومان بفروشند گزارش هم که دیگر نمی خواهند بدهند. در سیستم هم که معلوم نمی شود چه کسی خریدار هست موقعیکه سهامدار به شرکت مراجعه کنند خودشان را به.... می زنند و توپ در زمین بورس می افتد و به سهامدار می گویند ما نمی خواستیم به پایه فرابورس برویم و بورس این کار را کرده و ما معترضیم حالا از خدا خواسته این کار را کرده اند اما فیلم بازی می کنند. خوب صدرا راحت شد از این قضیه . طرف دیگر زیمن سازمان گزارشات دزدی صدرا را نپذیرفته می داند قضیه چیست برای رفع مسیولیت انرا به پایه برده موقعیکه سهامدار اعتراض کند سازمان می گوید مقصر صدرا بوده گزارش نداده و زیان داشته ما انرا به پایه انتقال دادیم پاس به زمین صدرا. این وسط من نبودم دستم بود دستم مال کتم بود کتم مال بابام بود بابام مال ایران بود و.......
توپ بازی خوبیه سهام ملت بیچاره صد تومان به زور ازشون می خرند نه صدرا مقصره نه سازمان به همین سادگی سهامدار هم تاوان اشتباه سرمایه گذاری در این مملکت...... را می دهد.
دوستان هشدار را جدی بگیرید انتقال به بازار پایه یعنی نابودی ومرگ صدرا هشدار؛ هشدرا؛هشدار.خودتان رابرای یک تجمع بزرگ در مقابل تالارحافظ ویک حرکت دندان شکن برای بورس وخاتم وصدرا آماده نمایید .یک تجمع بزرگ ودندان شکن؛انتقال به بازار فرابوس اشکالی ندارهولی بازار پایه یعنی خواست اصلی اعتصام وخواجه علی حروم زاده ها
سهاممو نمیفروشم، بزار ضرر کنم، میخوام این حقی که بر گردن اقایون دارم برام محفوظ بمونه، اونقدرا هم که اینا فکر میکنن این هستی به این عظمت بی صاحب نیست...
دوستان هشدار را جدی بگیرید انتقال به بازار پایه یعنی نابودی ومرگ صدرا هشدار؛ هشدرا؛هشدار.خودتان رابرای یک تجمع بزرگ در مقابل تالارحافظ ویک حرکت دندان شکن برای بورس وخاتم وصدرا آماده نمایید .یک تجمع بزرگ ودندان شکن؛انتقال به بازار فرابوس اشکالی نداره ولی بازار پایه یعنی خواست اصلی اعتصام وخواجه علی حروم زاده ترین های بزرگ قرن 21
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)