اگر فردا شرایط مهیا باشد،(حجم باید فردا در جهت مثبت بالا بره)خرید صدرا در اولویت بنده قرار دارد وبس!
حجم امروز برای بنده سیگنال ورود بود.
بچه ها یچیزی بگم ناراحت نشید ولی دل و رودم بالا اومد از بس یک ما یکبار هدف صدرا رو حداقل تا 280 ممکن دونستیم اه
amir3236, Captain Nemo, farhad.fathi, joobin61, pani, بوف کور, طيب, مسلم, ناهید
طیب جان این صدرا از عجایب چند گانه بورس ماست
کمتر سهمی این چارتها رو داره همین گروه هستند کهخ اینجوری گذشته ..... دارند
اما پدر بد رو نمیشه به بدی پسر دونست
گذشته تمام
صدرا و کلا تجهیزاتیها با شرایط حال حاظر مملکت و تحریم علارغم بدهیهاشون الان ئمطمئن ترینهای این بازارند
اینو وقتی بازار ما میفهمه که صدرا شده 600 فاراک 400 و فاذر 600
yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
اقا یچیزی بگم این بحث ختم بخیر شه و صلوات بفرستیم
همون سهامدار بده بود ؛ که سهم از 155 تا 420 برد و خالی کرد و خیلی هم بد بود
دیگه خوب شده و اقا شده باز ؛ بذارید این روزا به کارش برسه تمرکزشو بهم نزنید خودمون ضرر می کنیم
amir3236, Captain Nemo, farhad.fathi, pani, PASHA, بوف کور, دماوند, مسلم, ناهید
بحث جالبی بود
من فکر کنم اون سوالی که مطرح شد بیشتر جای بحث داره.
چرا سود صدرا افزایش یافت اما قیمتش کاهش؟
شاید چون ما از واژه "ارزش" شناخت درستی نداریم.شاید فقط اگر بر مبنای صرف این که شرکت سود ده شده یا اینقدر قرارداد در دست اجرا دارد نمی توانیم شناختی از وضعیت کلی سهم داشته باشیم.
این بحث خیلی طولانی هست و احتیاج به تاپیک جداگانه داره تا فاندامنتالیست ها هم از کارشون دفاع کنند(البته اگه آقای جمالی اجازه بدهند!)
از نظر من ارزش یک سهم فقط قیمتش هست (به علاوه حجم) منهای تمام چیزهای دیگردر واقع همه چیز از قیمت جداست که این همه چیز شامل سود شرکت قراردادهاو کلا فاندامنتال سهم هست و حتی تحلیل های تکنیکال. که قابل اثبات هست
در آینده وارد عرصه ای میشیم که دیگر هیچ کس برای صورت های مالی شرکت ارزشی قائل نیست!
در واقع تکنیکال روانشناسی بر روی افراد فعال در بازار هست و فاندامنتال روانشناسی بر روی مدیران شرکتها!
و وای اگر مدیر شرکتی از یک روان بیمار و فاسدی برخوردار باشد آن وقت نتیجه میشود همین صدرای خودمان!
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)