توصیه من به همه اینه شما که 8 ماه پولتون بلوکه شده
و تو این 8 ماه و بعضی ها بیشتر تا چند سال پول رو به امید رو شدن ارزش صدرا گذاشتید کنار
به خودتون ظلم نکنید حتی اگه به قیمت بسته شدن سهم ، سهم رو باز می کردن باز من چیزی نمی گفتم
ولی فروختن سهم به قیمت 100 تومان واقعا ظلمه اگه اکثریت نفروشن با کمک هم میشه حق رو زنده کرد
ما یه دفعه جلو قرارگاه تجمع کردیم کلی پیغام دادن که دیگه اینجا تجمع نکنید زشته ما مشکلتون رو حل می کنیم
حالا که مشکل رو حل نکردن خب از هم تجمع می کنیم باور کنید حق گرفتنی ست
اقا حمید اونها یعنی مدیرای قرارگاه همه قول دادن که مشکل رو حل کنن ولی نکردن
به نظر باید طی یه برنامه مشخص یه تجمع درست و حسابی جلو قرار گاه راه بندازیم
capitalist, felfel, javad60, naeim, حسگر, طيب, مجیدشمسعلی, مسعود 100, مهدی, کدبان باستان
.::سلامتي اون پدري كه شاديش رو با زن و بچه ش تقسيم ميكنه اما غصه ش رو با سيگار و دود سيگارش::.
بخشی از سرمقاله چشم انداز بازارکه برای بخش ویژه بورس 24 نوشتم :
به هر حال در شرايط حاضرکه عوامل و پارامترهاي متعدد بر بازار سرمايه اثر گذار است بهتراست متوليان بازار سرمايه تا حد امكان ريسكهاي سرمايه گذاري در بازار بورس را كاهش دهند كه از جمله آن تعيين وضعيت چندين نماد مطرح بازارميباشد كه طي يك سال گذشته متوقف شده اند به عنوان مثال وقتي نماد صدرا كه طي چند سال گذشته از مهم ترين نمادهاي بازار سرمايه بوده است بعد از هشت ماه توقف روانه بازار پايه فرابورس ميشود قطعا اين گونه تصميمات بر ساير نمادهاي بازار نيز اثر منفي خواهد داشت و حتي به اعتقاد نگارنده يكي از دلايل منفي شدن دو روز گذشته را ميتوان همين خبر دانست نبايد فراموش كرد نمادهاي بورس مانند زنجيرهاي بهم پيوسته هستند كه بارها نیز اين اثر گذاري متقابل به اثبات رسيده است از همين رو پيشنهاد ميكنيم مسئولين بورس ريسكهايي از اين دست را كاهش دهند تا سرمايه گذاران با اطمينان بيشتري وارد اين بازار شوند ..................................
در گروه تجهیزات امروز بیشتر نمادها منفی معامله شدند نماد صدرا که از هشت ماه قبل متوقف است از دیروزبا تصمیم هیات پذیرش سازمان بورس به بازار پایه فرابورس منتقل شد و البته دراین بازار نیز همچنان متوقف است طبق گفته مسئولین بورس بزودی صدرا در بازار پایه بازگشائی خواهد شد و سهامدار عمده نیز قول حمایت از سهم را داده است در مجمع فوق العاده سهامدار عمده قول حمایت در 100 تومان را داده بود که با اعتراض سایر سهامداران مواجه شد همانگونه که گفته شد صدرا طی چند سال گذشته از مهمترین نمادهای بازار بوده و که حتی از آن به عنوان لیدر بازار نام برده میشد طبیعی است که اعلام خبراخراج از بورس میتواند اثر منفی برکل بازار داشته باشد به اعتقاد نگارنده همانگونه که شرکتهای زیان ده دیگری نیز در بازار بورس حضور دارند بهتر است نماد صدرا به جای بازار پایه به بازار اصلی فرابورس منتقل شود از طرف دیگر حدود27 هزار نفر سهامدارحقیقی این سهم میباشند که علاوه بر جاماندن از رشد قیمتهای بازار اکنون با خطر از دست دادن بخشی قابل توجهی از اصل سرمایه مواجه هستند و این در حالی است که گزارشات صدرا تا قبل از توقف که مورد تائید سازمان بورس نیز قرار داشته همراه با پیش بینی سود بوده است و گزارش زیان سنگین صدرا و انحراف فاحش از بودجه بعد از توقف سهم منتشر شده است بنابراین باید حقوق سهامداران صدرا که بر اساس گزارشات رسمی وارد سهم شده اند در نظر گرفته شود از سوی دیگر در حالی مسئولین صدرا مدام از زیان سخن میگویند که پروژه های مهمی به صدرا واگذار شده است و شرکت با تمام ظرفیت در حال اجرای قراردادها است درسایر نمادهای گروه تجهیزات فاذردر حالی که شرایط بنیادی مناسبی دارد و امروز نیز قائم مقام آذراب در گفتگو با بورس 24 از احتمال تعدیل مثبت و همچنین افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارائیها سخن گفته بود ولی در بازارتحت تاثیر اخبار صدرا منفی معامله شد فاذر اکنون در کف تاریخی قیمت قرار دارد و هم به لحاظ بنیادی و هم تکنیکال احتمالا در میان مدت رشد قیمتی مناسبی خواهد داشت .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
felfel, mahfirouzi, masoudtb, meysam, MHMN, shokouhi, soheile60, بابک 52, حسگر, خصدرا, رامین آرتی, طيب, قدیمی بورس, مسعود 100
دارم فکر می کنم که تمام قوانین بورسی که در این چند ساله یاد گرفتم را بگذارم زیر پام و تمام سهامم را به پول نقد تبدیل کنم و روی ۱۰۰ تومن تمام را صدرا اضافه کنم درست مثل ژاپنی ها در جنگ جهانی دوم که خودشان را با هواپیما به قلب ناوگان آمریکا می زدند. و بعد هم تا صدرا به قیمتهای مورد نظرم نرسد از بازار و تالار خداحافظی کنم. تا نظر دوستان چه باشد.
باسلام:
دوست عزیز بنده با مطلب شما موافق هستم ولی اجازه دهید به مطلب شما نکاتی را بیفزایم .اگر تمام مطلب شما را دیدگاه یک کارشناس بورس بدانیم که بنده بر این باورم : باید بدانیم که صدرا نه اینکه در گذشته یکه تاز خیلی از برترین های بورس بوده ، بلکه هنوز هم هست واین یکه تاز با جسارت و توانمند که اکنون نیز تمام ابزارهای فتح قلل در پیش رو خودش را دارد و در حالی از میدان بیرون شده است که به حق توانایی برنده بودن را دارد .اما متاسفانه به اشتباه ، کارشناسانی نتوانسته اند خودشان را با علم روز هماهنگ کنند و یا وقت بررسی لازم را در این مورد مهم نداشته اند و یا زاویه صحیحی نداشته اند ! اما دوستان بنده در دو نوبت یکبار حضورا خطاب به دکتر صالح آبادی و حتی دیروز خطاب به دکتر قالیباف عرض کردم .صدرا ابزاری مهم و قوی در دست شماست که اگر درست استفاده کنید می تواند بهره زیادی برساند و اگر اشتباه کنید ضربه مهلکی دریافت می کنید . و بدانید اگر قرار بر رشد 5 یا 6 هزار واحدی در بورس باشد و شما اشتباه عمل کنید این رشد را به کمتر از یکی دو هزار تبدیل می کند و اگر با ریختن شاخص روبرو باشید با استفاده صحیح از صدرا می توانید این ریزش را به یکی دو هزار واحد کاهش دهید و برعکس و در آخر به دکتر قالیباف عرض کردم : ضربه وارد به بورس با برخورد غلط با صدرا با قطع یک بازوی بورس برابری خواهد کرد .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/11/11 در ساعت 23:45
بزرگترین اشتباه خاتم بازگشایی این سهم به قیمت پایین هست افرادی را سراغ دارم که پول کلانی را برای خرید این سهم اماده کردن پس باید در باره قیمت گشایش بیشتر دقت کنند چون حتی کسانی که تا بحال یک سهم از صدرا نخریدند واقعا خریدارند چون خیلی تابلو دارند این سهم را ذلیل میکنند و کاملا واضح هست که داستان این سهم بسیار ساختگی و غیره واقعی هست تا جاییکه کسی که برای اولین بار وارد بازار سرمایه شده تصمیم به خریده گرفته و فقط منتظر بازگشایی سهم هستند[
ویرایش توسط felfel : 2012/11/11 در ساعت 23:50
دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله