click to register
صفحه 666 از 2017 نخست ... 16656661665666366466566666766866967671676611661666 ... آخرین
نمایش نتایج: از 6,651 به 6,660 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 3,016 بار در 963 ارسال
    جان هر که دوست دارید مخالفت با باز شدن این سهم خراب شده نکنید
    هر کس منتظر صدرا 1800 تومانی است من 137000 سهمم را با طیب خاطر یک دهم این مبلغ فروشنده ام نه به خاطر زحمات شما 30 تومان هم کمتر به قیمت قبل از بسته شدن سهم (سود به این بالایی حلال حلال )
    اینقدر با اعداد خیالی و قول های مدیر و پیگیری ها و تجمعات و ارسال نامه (ضمن قدر دانستن زحمات و تشکر از همه بزرگواران )به این و آن خواسته یا ناخواسته تخدیر روان همه شد و بعد تو زرد از کارآمد که حد و اندازه ندارد پس تخدیر دیگر بس است
    در این شرایط مدیریتی مملکت اینقدر مشکل ریخته و نقص وجود دارد و دزدی ها وسو مدیریت های بزرگتری وجود دارد که کسی به فکر ما و حق و حقوق ما نیست و از این بلبشو هم حالا هر کی اعم از سهامدار عمده و.... بر خر مراد سوار
    پس خیال بافی چه واقعی و چه دروغی بس است
    بزرگواری کنید وبکوشید حداقلی از این پول بر باد رفته را با باز شدن سهم زنده کنید

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید zafar3000 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 20,235 بار در 2,798 ارسال
    mishow
    mishow هم اکنون آنلاین است.
    mishow آواتار ها

شماره عضویت
    516
    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    میانگین پست در روز
    1.21
    لایک کرده
    394
    لایک شده
    208
    سپاس ها
    802
    سپاس شده 1,997 در 181 پست

((((((((((((((( گلچين ايميلهاي دريافتي تاثير گذار)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

یک فرشته

کسانی که سالها پیش صبح خیلی زود از خیابان ظفر گذر می کردند، خانم مسنی را می دیدند که با فولکس قورباغه ایش به سمت بیمارستان علی اصغر میرفت. زنی ساده پوش و زلال که برای من نماد همیشگی عشق ورزی بی دریغ محسوب میشود.

پروفسور پروانه وثوق تنها پروفسور بیماریهای خون کودکان در ایران است و بیش از نیم قرن عاشقانه مرهم کودکان سرطانیست. استاد هیچگاه ازدواج نکرده است. شاید او هم همچون مادر ترزا و کیرگگور زمانی بر سر دو راهه ی زندگی و عشق ایستاده و عشق را برگزیده باشد...

سالها قبل زمانی که شنیدم استاد تا کنون حتی یک ریال کارانه بیمارستانی دریافت نمی کند ساعتها بغض در گلویم نشسته بود. تمام درآمد یک پزشک از کارانه ی بیمارستانیش تأمین می شود و او از این گذشته است تا فشاری بر کودکان و خانواده هایشان نیاید. پروفسور پروانه وثوق هم اکنون رئیس هیات امنا، سرپرست تیم پزشکان و یکی از بانیان بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان تهران (محک) می باشد.
    همکارانش می گفتند: بارها به ایشان پیشنهاد شده که برای مشاغل تحقیقاتی در ازای دریافت حقوق هنگفت و امکانات دیگر ساکن کشورهای اروپایی و آمریکایی شود. ولی او خدمت رایگان به کودکان سرطانی وطنش را برگزید.
    زمانی به پروفسور وثوق گفتم، دیدارتان حسرت نادیدن مادر ترزا را برایم بی رنگ میکند. نمی دانم که شما را مادر ترزای ایران بنامم یا مادر ترزا را پروانه وثوق هند؟ صد حیف که امروز که برای این مطلب در این صفحه در دنیای مجازی به دنبال عکس پروفسور وثوق می گشتم هرچه بیشتر نامش را جستجو می کردم کمتر می یافتم. دنیای مجازی هم خالی از عشقهای واقعی می شود. استاد اکنون دهه ی نهم زندگیش را می گذراند و من چقدر دلم می خواهد که دختران و پسران وطنم تا او زمین و زمانمان را معطر می کند، از پروفسور بیاموزند و او را بشناسند.

این شیر زنان و دهها شیر زن دیگر که گمنام در نزدیکی مان می زیند عاشقانی بی همتایند، بیشتر بشناسیمشان ...
    زندگی عشقی پر مخاطره است،گاه باید قمارش کرد... (مادر ترزا

4. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    فوق فوقش 30 درصد سهام دست سهامداران حقیقی است که با سهمی 300 تومان می شود 135 میلیارد تومان که برای سهامدار عمده این سهم مثل پول تو جیبی بچه ها و آقا زاده ها است و تمام این ناراحتی و مشکلات متعدد تمام می شود و آرامش را به تعداد زیادی انسان و خانواده هایشان بر می گردانند اما امان از وقتیکه نخواهند کاری درست بشود

6. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید zafar3000 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    بازهم می گویم
    هر کس منتظر صدرا 1800 تومانی است من 137000 سهمم را با طیب خاطر یک دهم این مبلغ فروشنده ام نه به خاطر زحمات شما 30 تومان هم کمتر به قیمت قبل از بسته شدن سهم (سود به این بالایی حلال حلال )
    اینقدر با اعداد خیالی و قول های مدیر و پیگیری ها و تجمعات و ارسال نامه (ضمن قدر دانستن زحمات و تشکر از همه بزرگواران )به این و آن خواسته یا ناخواسته تخدیر روان همه شد و بعد تو زرد از کارآمد که حد و اندازه ندارد پس تخدیر دیگر بس است
    در این شرایط مدیریتی مملکت اینقدر مشکل ریخته و نقص وجود دارد و دزدی ها وسو مدیریت های بزرگتری وجود دارد که کسی به فکر ما و حق و حقوق ما نیست و از این بلبشو هم حالا هر کی اعم از سهامدار عمده و.... بر خر مراد سوار

8. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید zafar3000 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 20,235 بار در 2,798 ارسال
    درود بی کران به این بانوی قهرمان

با داشتن همچین افرادی در کشورم افتخار میکنم که ایرانی هستم ....................

از خداوند توانا طول عمر این فرشته مهربان را خواهانم .

هزاران درود به این مرام

10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 175 بار در 53 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط zafar3000 نمایش پست ها
    فوق فوقش 30 درصد سهام دست سهامداران حقیقی است که با سهمی 300 تومان می شود 135 میلیارد تومان که برای سهامدار عمده این سهم مثل پول تو جیبی بچه ها و آقا زاده ها است و تمام این ناراحتی و مشکلات متعدد تمام می شود و آرامش را به تعداد زیادی انسان و خانواده هایشان بر می گردانند اما امان از وقتیکه نخواهند کاری درست بشود
    با سلام
    اگر قرارگاهیها مطمین بودند که با متوسط 300 یا 400 همه سهمها رو میتونند جمع کنند اصلا معطل نمیکردند.کلی مثال برای این قضیه وجود داره نمونه اش تعاونی کارکنان سایپا که سهم سایپا را حاظر شد به قیمت سهمی 900 بصورت بلوکی از خصوصی سازی بخره.البته بعدا از خبهمن خرید 600 تومان.در حالی که قیمت سهم الان 100 تومان هست و از 89 تا الان هم 90 تومان سود داده.سرمایه گذار باید خیلی احمق باشه که سهم بخره 600 و فقط به سود فکر کنه.اونها به چیزای دیگه هم فکر میکنند مثل فروختن قطعات حودرو در ابعاد وسیع و برای دوره طولانی به سایپا.بهر حال میدونند که صدرا کلی سهامدار خیالباف داره که اصلا هدفشون از اومدن توی این سهم را هم نمیدونند.و بعضی هاشون به قیمتهای 4 یا 5 رقمی به تومان فکر میکنند.کلا دو گروه بزرگ سهامدار اولترا خیالباف توی این سهم وجود داره که برای هاپولی شدن سهم توسط قرارگاهیها دردسرند برای همین تا تونسته خبر بد برای سهم ساخته تا این گروه دست از خیالبافی بردارند گروه اول که ذهنیتهای نجومی از قیمت دارند و گروه دوم آدمهایی که میخواند این سهم را برای نوه و نتیجه هاشون نگه دارند

12. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید omid_or51 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 87 بار در 15 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط zafar3000 نمایش پست ها
    بازهم می گویم
    دوست عزیز هر کس خودش می دونه داره چکار می کنه مخصوصا سهامداری صدرا که تو این چند ماه اگر کسی خام بوده تا الان پخته شده من یکی از اونا هستم
    شما می تونی سهمتو تا نهایتا هفته اینده 100 تومان بدی به سهامدار عمده یه ماچ بهت می دن
    ولی دوستانی که سهم رو می خوان نگهدارن می دونن دارن چکار می کنن همین؟
    فقط اینو بدون شرکتی که ساختمونش حداقل 500 میلیارد مایه شه رو می خوان با 40 میلیاد جمع کنن حالا دوستانی مثل شما دوست دارن بهشون حال بدن خودشون می دونن

14. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید hsh_it از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    دوست عزیز من حاضرم همین فردا این حال را به شما بدهم وتمام سهامم به 100 تومان از آن شما راضی شدید
    خیالبافان یا پادشاه می شوند یا گدا

16. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید zafar3000 از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 175 بار در 53 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز با توجه به نگرانی های شما و تماسهایی که می گرفتید بنده امروز بر آن شدم که موضوع را از خود جناب دکتر عربی معاونت ناشران بورس پیگیری کنم و به همین منظور با چند نفر از سهامداران صدرا به دفتر ایشان مراجعه نمودیم و پس از گفتگو و تبادل نظر ، ایشان قول دادند نماد صدرا در بازار پایه فرابورس تا زمان رسیدگی به شکایت ما و صدرا ، باز نشود .و البته این مطلب را هم بگویم که نامه اعتراض صدرا با مهر اقدام آنی به دست ایشان رسیده بود و همچنین مهندس اعتصام در دفاع از سهامداران ، شخصا به بنده فرمودند که : در صورتیکه بورس خلاف مذاکرات و هماهنگی صورت گرفته با مدیران ارشد بورس اقدام به باز گشایی در بازار پایه فرابورس را بنماید هیچ اقدام حمایتی ای انجام نخواهد داد . البته این موضوع را فقط به منظور حمایت از سهامداران حقیقی عنوان نمودند که جای تشکر از شخص ایشان را دارد . ضمنا بنده درخواست کردم یک اقدام از جانب بورس به حمایت از سهامداران حقیقی صورت گیرد و آن فقط پیگیری یک نکته که برای بورس به این عظمت کمترین هزینه و وقت را می طلبد و آن اینست : فقط یک استعلام از شعبه 27 حقوقی تهران و با شماره کلاسه پرونده .................و با قاضی پرونده .................... انجام دهند و ببینند که ساختمانیکه حتی مهندس اعتصام بارها از آن سخن گفته اند در مرحله التزام به سند زدن 70 درصدی و 30 درصد باقی هم دوبار رای به نفع صدرا صادر شده است و یک استعلام قیمتی هم داشته باشند و در آنصورت خواهند دید که 900 میلیارد تومان ارزش همین یک ساختمان یعنی برای هر سهم 600 تومان است (در واقع اگر همین یک ساختمان را به حقیقی ها بدهند و باقی مایملک تماما برای قرارگاه بشود . آنگاه هر سهم حقیقی 1800 تومان از محل فروش ساختمان بدست می آورد )و دارائیهای دیگر (که 23 مورد را نام بردم و الباقی آن) بماند برای بعد از این استعلام (در واقع همین یک ملک کفاف تمام بدهی های صدرا را می دهد) .البته به شما بگویم که بنده در حال تهیه لیستی از دارائیهای صدرا هستم که به بازرسی بورس ارائه کنم و در آن تقاضای رسیدگی به لازم الاجرا بودن موافقت با افزایش سرمایه ار محل تجدید ارزیابی دارائیها بنماییم .و من الله توفیق .
    با سلام و تشکر از زحمات شما

بگذریم که ارزش املاک شرکت را اگر نگیم در 100 حداقل در 10 ضرب میکنی((فقط همین را بگم که ارزش ساختمانهای صدرا در مقایسه با ساختمانهای مخابرات که همش هم سند داره مقایسه قطره با دریاست.تازه اون همه املاک مخابرات با احتساب سال 85 که به اون تاریخ ارزیابی شده 4000 میلیارد تومان و در 850 شهر و 40 هزار روستا کلی زمین و ملک و دارایی داره و اونهم در یهترین جاهای شهرها)))
    .لطف کن این سوال من را جواب بده.صرف نظر ار ارزش املاک شرکت آیا این شرکت در سالهای 87 یا ما قبل اون که سهم از 5000 تا 50 تومان قیمت داشته و تا الان آیا این ساختمانها را نداشته.پس چه عاملی قیمت سهم را اینهمه متغیر کرده قطعا داراییهای اون نبوده.اون سود یا زیان شرکت بوده.توی بورس تهران مهم نیست که شرکت چقدر دارایی داره مهم این هست که چقدر سود درست میکنه.برای همین هیچکس صفحه اول صورتهای مالی شرکتها رو نمیخونه یک راست میره به صفحه دوم که چقدر سود یا زیان درست کرده.فقط برای کسی مهم هست که سهامدار عمده هست
    وانگهی وقتی داراییهای شرکت را میگی بگو که چند صد میلیارد هم بدهکاره.ضمنا توی بورس تهران کلی از این شرکتها وجود داره.تعداد قابل توجهی از سهامداران حقیقی هم میتونند بشرط قیمت تابلو بعضیهاشو بخرند.نمونه شرکت سایپا آذین که با قیمت تابلو کلا 4.5 میلیارد همه سهماش بیشتر نمیارزه.اگر تونستی با 10 برابر این قیمت 50 درصد باضافه یک سهم یعنی سهام مدیریتی اون را برای من بخر

خواستم بگم که با این نوسته هات فضای توهمی درست نکنی چون خیلیها با این توهمات بدبخت شدند

18. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید omid_or51 از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 855 بار در 185 ارسال
    دیشب با یکی از بچه های صدرا اتفاقی همصحبت شدم. میگفت سهامدار عمده زیان اعلام می کنه چون نمیخواد پولی از شرکت خارج بشه و هم سهامدارای جزء را خسته کنه تا همه سهام را خودش صاحب شه.اینم بگم من سهامدار صدرا نیستم و چند باری هم که سهامدار صدرا ، فاذر و فاراک شدم با ضرر وحشتناک خارج شدم که دیگه توبه کردم سمت اینا برم
    طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به انصاف ، عدالت ، مسئولیت و شرافت فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

20. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید Brother از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)