کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صادقانه بگم من به خریدش بصورت پله ای از ۵۵۰ به پایین فکر میکردم اما با جمع بندی که از نوشته های اساتید کردم بنظرم رسید شاید وقت خریدش الان نباشه و همون دو ماه آینده در قیمتهای بالاتر اما کانالیزه شده و روند دار بهتر جواب بده
ارادت
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
عرض ادب و احترام
..
استاد عزیز توضیحات مبسوطی را در تاپیک مربوطه نوشتم ..
قبول دارم حتی معاملاتش برای من مومن به پتایر عذاب آور بود اما سهمی که در یک روز میتونه دو هزار تومن رشد کنه اما دو هزار تومن افت نکنه نگرانی ندارد!
..
به ۲۵-۳۰ تومن تا قبل مجمع ایمان دارم و جالب اینجاست که از ۱۷ تومن تا ۲۵ تومن را میتونه فقط در یک هفته طی کنه
..ارادت
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
سلام، فردا تپکو باز میشه؟؟؟
این هم گشود مارو
سهمی که نقد شوندگی نداره آشغاله و حتی ده برابر هم بشه بازم آشغاله
سلام مجمد جان
والا تامین اجتماعی رفته تو قر و قمیش تا باز کنه
اینا فعلا سیاستشون اینه شستا به یه جا برسونن بعد تپکو باز کنن بزنن زیرش
فعلا باید صبوری کرد.
ارادت
عرض ادب و احترام
..
استاد عزیز توضیحات مبسوطی را در تاپیک مربوطه نوشتم ..
قبول دارم حتی معاملاتش برای من مومن به پتایر عذاب آور بود اما سهمی که در یک روز میتونه دو هزار تومن رشد کنه اما دو هزار تومن افت نکنه نگرانی ندارد!
..
به ۲۵-۳۰ تومن تا قبل مجمع ایمان دارم و جالب اینجاست که از ۱۷ تومن تا ۲۵ تومن را میتونه فقط در یک هفته طی کنه
..ارادت
عرض ادب
کوتاه مدتشو عرض کردم .
الان روی ۵۰۰ تومن بعد از مجمع بازیگر نانجیبگری درآورد .
منم به نظرم بالای ۲۴ میره مجمع ولی یک هفته ممکنه اذیت کنه .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
سلام مجمد جان
والا تامین اجتماعی رفته تو قر و قمیش تا باز کنه
اینا فعلا سیاستشون اینه شستا به یه جا برسونن بعد تپکو باز کنن بزنن زیرش
فعلا باید صبوری کرد.
ارادت
حالا تو سرش نزنن ما خدا رو شکر میکنیم چه برسه بزنن زیرش، اما ای کاش زودتر باز بشه و معامله بشه،
خدمت asus و candoo که بجا نیاوردم و حاج علی جلالپور عرض کنم : چشم .
شمارش ۱۳ هفته ای را اینجا قرار میدم .
ولی باید یکی دو روز صبر کنید .
الان با این حرکتی که تا ۶۰۰ زد ، یک ۱۳ هفته ای جدید شروع شد .
اما مشکل سهامداران صدرا اینست که معمولا انتظار دارند از کف دور درجا بزنه و یک کله بره بالا .
در صورتی که استادم نفرمود ، بلکه خودم فرمودم : قله ها تیزند و دره ها گردند .
بنابراین دور زدن زمان بر است .حالا تصور کنید که تریلی ۱۸ چرخ صدرا در یک خیابان تنگ باید چند دفعه عقب جلو کنه تا بتونه دور بزنه .
فرمود : کوچه تنگه
بله
عروس قشنگه
بله
دست به زلفاش نزنید
مرواری بنده
بله .
بخاطر همین من فکر میکنم برای گرد شدن کف موج تا حوالی ۵۰۰ یا یک دم به ۴۹۰ بعید نیست ،
لاکن امروز افزایش حجم در روند نزولی را زدید و این یعنی نزول ادامه دارد .
اما تصور اینکه یک کف جدیدی زیر ۴۸۰ ثبت کند خیلی مشکل است .
زیرا ۱۳ هفته ای معروف صعودی است .
ارادت
پ.ن
این حیات و اون حیات
میریزند نقل و نبات .
هرچی که صدرا بخوای
روتابلو میریزن بپات.
علی لعنت الله علی القوم الظالمین .
ارادت مجدد
درود بر استاد تکنیکالر عزیز
میگن روز شنبه نباید عروس خانم را به خانه بخت برد. بد شگونه. خخخخ
اما برای مادر شوهر شگون داره. /.:biggrinsmiley.:/
عرض ادب استاد
والا قدیمیها برای عروس خانم دنگ و فنگ زیادی تدارک میدیدند. روز پنجشنبه از همه ی رزوها بهتر بوده . ولی حالا که برای صدرا خانم پنجشنبه نمیشه دالام دیمبو راه انداخت و عروس خانم بالاخره باید به خانه بخت بره دوشنبه میشه . میگن اگه کلاه پدر شوهر را روی سر عروس بزاریم خوش یمنه و صعودش تیزتره. حالا پدر شوهرش کی هسته؟:D ضمنا مومنات بیوه نباید دوشنبه این سهم را معامله کنند. خوب نیست. خخخخ
ارادتمندم
نظر