672 صفحه نتیجه چی شده التماس از دیگران برای خرید سهام چرا جهانی نشه این اختلاس
672 صفحه نتیجه چی شده التماس از دیگران برای خرید سهام چرا جهانی نشه این اختلاس
ahmad m, Ali zahedi, mehan1168, MHMN, naeim, اسماعیل, حسگر, سپهری, مجیدشمسعلی
با سلام دوستان ببخشید من یک چییزی خواستم بگم شاید خوشتون نیاد
وقتی طرف حال نداره یک تشکر رو کلیک کنه شما توقع دارید بیاد جلو شرکت اعتصاب کنه تنها راه فشار و افشاگری از خارجه اگه صدتا ایمیل بزنیم مشکل شاید حل شد تمام گزارش ها رو دارایی ها رو بفرستید به هر جا که فکر میکنید شاید فرجی شد ارسال کنید
به سازمان های داخلی ندید چون خارخ قدرت مانور بیشتری دارن چون اون وقت اونا میگن تحریم ها صدرا رو به ورشکستگی کشید خودشون بلدن بزرگش کنن
ویرایش توسط مجیدشمسعلی : 2012/11/15 در ساعت 11:12
خصدرا
شنیده شده است سهامداران حقیقی بازارسرمایه به همراه سهامداران حقیقی شرکت صنعتی دریایی ایران تصمیم دارند در پاسخ به حمایت سهامدار عمده این شرکت در قیمت 1000 ريال،خود از سهام شرکت صنعتی دریایی ایران در بازار سرمایه حمایت به عمل آورند و هر شخص حقیقی با خرید تنها 100 سهم از سهام این شرکت حمایت خود از سهامداران حقیقی شرکت صنعتی دریایی ایران را اعلام نماید گفته می شود این سهامداران تصمیم دارند در قیمت بیش از 2000ريال از سهام خود حمایت نمایند لازم بذکراست در صورت عملی شدن این ایده سهامداران حقیقی خواهند توانست علاوه برایجاد صف خرید میلیونی برای سهام شرکت صدرا نوعی همدلی و اتحاد میان یکدیگر برقرار نمایند.
چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/////
باسلام :
دوستان عزیز هر سه نامه به سازمان بورس و به دوایر حقوقی و حراست تحویل شد و در مورد طرح شکایت مبنی بر گرفتن خسارت وارده بر سهامداران حقیقی بر اثر تاخیر در دادن گزارش را از هیت داوری از شنبه آغاز خواهیم کرد . ضمنا از مهندس اعتصام قولی گرفته ایم مبنی بر اینکه کمک کند تا نماد به بازار پایه فرابورس نرود و حد اقل در فرابورس مورد معامله قرار گیرد . و من الله توفیق .
ahmad m, alman, baradaran, barani65, EMONEYCENTRE, javad60, mahfirouzi, MHMN, soheile60, حسگر, خصدرا, سپهری, مجیدشمسعلی, مهدی
باسلام:
دوست عزیز بنده جلوی باز شدن سهم را نگرفته بودم که حالا اجازه دهم باز شود ! اگر یادتان باشد در مجمع و صد البته در پیش مجمع صحبت از هبه کردن سهم بود و قرار به پرداختن پولی هم نبود . الان هم که صحبت از حمایت است و باز شدن سهم هنوز آقایان می فرمایند این صد تومان بابت هر سهم را هم ................... بماند . در هرصورت بنده برای از بین نرفتن نقد شوندگی سهم قویا خواهان باز شدن نماد صدرا هستم و بازار پایه را قبول ندارم و حاضرم 800 ريال باز شود ویا حمایت هم نشود ولی لااقل در فرابورس باز شود .و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط تينا جاويدي
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/11/16 در ساعت 00:26
ahmad m, baradaran, barani65, davood, javad60, mahfirouzi, MHMN, mm34, حسگر, خصدرا, سپهری, مجیدشمسعلی, کدبان باستان
با تشکر از زحمات جنابعالی ، مکمل فرمایشات جنابعالی بنده معتقدم یکی از ماهیت های بورس که این بازار را نسبت به بازار های دیگر جذاب کرده نقد شوندگی سهام است صرف نظر از هر قیمتی ، چون معتقدم همین که وقتی سهامداری شاهد این باشد که هر روز در سهمش معامله انجام میشه همین یک تأثیر روانی مثبت داره و مطمئناً عرضه و تقاضا در میان مدت میتونه یک ثبات در قیمت سهم ایجاد کنه و این درخواست بازگشایی کمترین حق سهامداران صدرا است. امیدواریم مسئولین این خواسته بحق سهامداران صدرا را اجابت کنند.
baradaran, hamid672003, javad60, mahfirouzi, MHMN, اسماعیل, حسگر, خصدرا, سپهری, مجیدشمسعلی
باز این چه شور است که در خلق آدم است
باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است
در بارگاه قدس که جای ملال نیست
سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است
دوستان عزیز سلام، ماه محرم فرا رسید. خداوند به همه ما توفیق اقامه عزا برای سرور و سالار دین را عطا کند. انشاا... که مشکلات حل شود.
التماس دعا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)