click to register
صفحه 675 از 2014 نخست ... 17557562566567267367467567667767868572577511751675 ... آخرین
نمایش نتایج: از 6,741 به 6,750 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 209 بار در 50 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز یک نکته که همه شما باید بدانید اینست که با هیچ منطقی جور نیست که با تمام تلاشهایی که کردیم هنوز 130 میلیون سهم را هم جمع نکرده ایم و بنده معتقدم نمی دانم 380 میلیون سهم کجاست که حاضر نیستند از خودشان حتی به اندازه یک تلفن مایه بگذارند ؟ خوب به این موضوع فکر کنید باید کلیدی در این موضوع باشد که قدرت باز کردن در صندق معمای بورس و صدرا را در خود داشته باشد .و من الله توفیق .
    کلید معما در نحوه معاملات قبل از توقف نماد بود...خوب یادمان هست وقتی قندی ها هر کدام 300-200 درصد رشد داشتند صدرا یویویی شده بود که از 150 تا 170 نوسان داده میشد و هربار بازی رو طوری تغییر میدادن که عده دیگری از نوسانگیران رو خارج میکردند!!!!شناور 450 و یا 520 میلیونی صدرا چرندی بیش نیست...بنظر من کل سهامی که قرارگاه به دنبالش هست چیزی حدود 100 تا حداکثر 150 م. سهم هست...بهرحال انها خوب میدانند که همه فروشنده نیستند و از ان بهتر میدانند که فروشندگان زیر 200 قبل از توقف نماد به اتمام رسیده بودند!!!! و چنانچه سهم در قیمتهای زیر 200 باز شود حداکثر 30-40 م. سهم رو موفق به خرید خواهند شد...قرارگاه از اینکه حتی قیمت رو 400 هم باز کنه ابایی نداره...بشرطیکه 90 درصد غیر خودیها فروشنده باشند و چون خوب میداند قیمت بالای 300 باعث میشود همگان به این باور برسند که خوب استارت صدرا زده شد و محکم سهامشان را بچسبند چنین کاری را نمیکند...اما قیمتهای کمتر از 250 هم جذابیت فروش ایجاد نمیکند و در واقع این معضل بمانند اره ای است که .....خودشان هم مانده اند که چه کنند...اما چون همیشه بهترین اهرم ترساندن بوده قیمت 100 تومنی را بوق کرده اند تا در 180 تا 200 سهامداران دو دستی سهمشان را اهدا نمایند...

2. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید mm34 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 188 بار در 35 ارسال
    صدرا+بورس=20 صدرای-بورس=0 بورس بدون صدرا=0 بورس با صدرا=20 پس نتیجه میگیریم صدرا=20 وبورس بدون صدرا یعنی صفر یعنی هیچ این بحث باید توی کله پوک سازمان بورس +خاتم +اعتصام مارمولک برود

4. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید mehan1168 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 188 بار در 35 ارسال
    صدرا+بورس=20
    صدراي-بورس=0
    بورس بدون صدرا=0
    بورس با صدرا=20

پس نتيجه ميگيريم صدرا=20
    وبورس بدون صدرا يعني صفر
    يعني هيچ
    اين بحث بايد توي کله پوک
    سازمان بورس +خاتم +اعتصام مارمولک برود

6. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mehan1168 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,016 بار در 963 ارسال
    دوستان دقت کنند که بسته بودن این سهم فقط فرصت سرمایه گذاری در سهام و سایر بازار های مالی و جبران ضرر اعتماد به سپا... و نظا... را از ما می گیرد و بس
    خواهشا سریعتر اگر توان دارید کمک کنید در هر جا که امکان فروش دارد باز شود

8. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید zafar3000 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 93 بار در 22 ارسال

سام

حمید عزیز120ملیون سهم شما از 300نفر یعنی نفری400هزارتا سهم.الباقی 25هزار سهامدار که380 ملیون سهم دارند یعنی نفری فقط 15 هزارتا سهم دارند.خب کمتر حساسند.

10. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید rezastok از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    بله دوست عزیز این فرض معقول است و ما می دانیم که تنها 30 نفر بالای یک میلیون سهم دارند و 19500 نفر کمتر از 10000 سهم دارند و حتی همین 19500 نفر یا حداقل شش هزار نفر باقی مانده بالای 10000 سهم یا حداقل نیمی از آنها باید حداقل به اندازه یک ایمیل و یا یک تلفن برای سهشان دل بسوزانند و اگر اینطور باشد این پیشنهاد بنده می تواند مورد قبول و اجرای همه یا حداقل نیمی از آنها باشد . در هر صورت هر کس بخواهد می تواند به سایت زیر برود و در بخش کمیته سازش و طرح شکایت نماید تا در صورت محرز شدن تخلف صدرا (همان تاخیر در دادن گزارش که مورد قبول بورس است و حتی خود مهندس اعتصام هم چند بار بین دوستان این موضوع را تایید کرده است) آنها را وادار به جبران خسارت وارده کنند .دوستان عزیز به سایت زیر بروید و می توانید تنها با تکمیل فرم و فکس کردن یا پست کردن فرم و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه در خواست خسارت نمایید و در نظر داشته باشید که هر کس شکایت نکند هیچ حقیقی نخواهد داشت و تنها شکایت کنندگان هستند که می توانند خسارت دریافت نمایند . و بر اساس پیگیری که بنده کردم و طبق روال عادی این شکایت ظرف دو تا سه ماه به نتیجه خواهد رسید . و من الله توفیق .
    لینک کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار

نقل قول نوشته اصلی توسط rezastok نمایش پست ها
    حمید عزیز120ملیون سهم شما از 300نفر یعنی نفری400هزارتا سهم.الباقی 25هزار سهامدار که380 ملیون سهم دارند یعنی نفری فقط 15 هزارتا سهم دارند.خب کمتر حساسند.
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/11/17 در ساعت 10:51

12. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز بنده الان می خواهم به دیوان علی کشور برم و انشالله در اولین فرصت این کار را انجام خواهم داد ولی دوستان دیگر هم که در این امور وارد هستند هم می توانند در این کار شرکت نموده و راهنمایی لازم را انجام دهند ضمنا در بخش شرح درخواست بنویسید علت تاخیر در دادن گزارش .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط 110
    با سلام و تحیت و ارزوی موفقیت و بهروزی برای شما
    پیشنهاد بنده این است در صورت امکان فرم بارگزاری شده در سایت مذکور
    توسط شما
    مستدل و متقن پر شود و مستندات هم ضمیمه شود بعد در یکی از فروم ها مجددا بارگزاری شود تا افراد ان را دانلود کرده و مشخصات خود را داخل ان بنویسند و برای کمیته سازش ارسال نمایند.
    این پیشنهاد چند خاصیت دارد
    1. متن فنی و کارشناسی شده نوشته می شود
    2. رسیدگی توسط کمیته سازش را اسان می کند
    3. طبعتا زودتر به نتیجه می رسد
    4. به افراد و سهامداران کمک و همفکری می شود و
    .....

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003
    باسلام:
    بله دوست عزیز این فرض معقول است و ما می دانیم که تنها 30 نفر بالای یک میلیون سهم دارند و 19500 نفر کمتر از 10000 سهم دارند و حتی همین 19500 نفر یا حداقل شش هزار نفر باقی مانده بالای 10000 سهم یا حداقل نیمی از آنها باید حداقل به اندازه یک ایمیل و یا یک تلفن برای سهشان دل بسوزانند و اگر اینطور باشد این پیشنهاد بنده می تواند مورد قبول و اجرای همه یا حداقل نیمی از آنها باشد . در هر صورت هر کس بخواهد می تواند به سایت زیر برود و در بخش کمیته سازش و طرح شکایت نماید تا در صورت محرز شدن تخلف صدرا (همان تاخیر در دادن گزارش که مورد قبول بورس است و حتی خود مهندس اعتصام هم چند بار بین دوستان این موضوع را تایید کرده است) آنها را وادار به جبران خسارت وارده کنند .دوستان عزیز به سایت زیر بروید و می توانید تنها با تکمیل فرم و فکس کردن یا پست کردن فرم و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه در خواست خسارت نمایید و در نظر داشته باشید که هر کس شکایت نکند هیچ حقیقی نخواهد داشت و تنها شکایت کنندگان هستند که می توانند خسارت دریافت نمایند . و بر اساس پیگیری که بنده کردم و طبق روال عادی این شکایت ظرف دو تا سه ماه به نتیجه خواهد رسید . و من الله توفیق .
    http://seba.ir/
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezastok

14. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 81 بار در 18 ارسال
    سلام.لطفا راجع به چگونگی پر کردن فرم راهنمایی کنید، خصوصا قسمت های : خواسته و تقویم آن،دلایل و مستندات و شرح در خواست. با تشکر فراوان

[QUOTE=hamid672003;239129][COLOR="#0000CD"][SIZE=4]باسلام:

16. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید khosro74 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز : ببیند این دوستمان به آن سایت رفته و برای شما هم نوشته است . کافی است به لینکی که بنده گذاشته ام بروید و ببینید راهنمایی های لازم در آنجا هست و اگر سوالی بود بنده در خدمت هستم .ضمنا با شماره 88524145-021 برای هر سوالی که دارید می توانید تماس بگیرید .کمیته سازش - کانون کار گزاران بورس .یادتان باشد :موضوع مهم شکایت در مورد تاخیر در دادن گزارش است و درخواست جبران ضرر .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط shokouhi نمایش پست ها
    نقل قول از حمید آقا سایت بورسی

هر کس بخواهد می تواند به سایت زیر برود و در بخش کمیته سازش و طرح شکایت نماید تا در صورت محرز شدن تخلف صدرا (همان تاخیر در دادن گزارش که مورد قبول بورس است و حتی خود مهندس اعتصام هم چند بار بین دوستان این موضوع را تایید کرده است) آنها را وادار به جبران خسارت وارده کنند .دوستان عزیز به سایت زیر بروید و می توانید تنها با تکمیل فرم و فکس کردن یا پست کردن فرم و کپی کارت ملی و کپی شناسنامه در خواست خسارت نمایید و در نظر داشته باشید که هر کس شکایت نکند هیچ حقیقی نخواهد داشت و تنها شکایت کنندگان هستند که می توانند خسارت دریافت نمایند . و بر اساس پیگیری که بنده کردم و طبق روال عادی این شکایت ظرف دو تا سه ماه به نتیجه خواهد رسید . و من الله توفیق .

دوستان یک فایل ورد هستش که قسمت بالا مشخصات خودتان و قسمت خوانده نام شرکت صنعتی دریایی ایران و مهدی اعتصام را قید می نمایید

و خواسته را نیز جبران ضرر و زیان از بابت قیمت سهم صدرا
    و دلایل و مستندات عدم ارائه اطلاعات صحیح و به موقع به سهامداران و بورس (اطلاعات صورتهای مالی در شبکه کودال موجود است)

و توضیحات دیگر را نیز در زیر آن می دهید

و به شماره 88524147 فکس می نمایید و یا به آدرس زیر پست می نمایید

تهران، خیابان سهروردی شمالی، خیابان شهید قندی غربی، چهارراه سیبویه، ضلع جنوب شرقی چهارراه، پلاک 17
    کدپستی: 1554833519
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/11/17 در ساعت 11:43

18. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,456 بار در 369 ارسال
    سلام دوستان من تازه عضو شدم و از طریق حمید خان با این سایت اشنا شدم ودر مورد اینکه چرا تعداد بیشتری از سهامداران صدرا اعلام امادگی نکرده اند فکر میکنم از موضوع بی خبر هستند مثل خود من که تا چند روز پیش این سایت را نمشناختم.من تعداد425610برگ سهم صدرا دارم وبه همه قول میدهم 1عدد سهم به قیمت خفت بار نخواهم فروخت وشکر خداا پول نیز لازم ندارم که مجبور بشم سهمم را مفت حراج کنم ودر ضمن من نیز مثل بقیه دوستان از سهم به اندازه توانم حمایت میکنم.

20. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید اسماعیل از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)