یکاری کنید این سهم لعنتی باز بشه بخدا زندگیمون رو هواست
یکاری کنید این سهم لعنتی باز بشه بخدا زندگیمون رو هواست
عرض سلام دارم خدمت همه سهامداران حقیقی صدرا
من یه سهامدارخارجی صدرامیباشم وچندروزی میشودازاطلاعات شمادرسایت استفاده میکنم خیلی خوشحالم که به راحتی اطلاعات صدرارادراختیارهمه قرارمیدهیدازنگهداری این سهم هیچ ترسی ندارم حتی اگر بازشود شاید بازهم خرید کنم چون به نظرمن سهم باارزشی است
felfel, hamid672003, mehan1168, MHMN, mokhlas, اسماعیل, حسگر, سپهری, مجیدشمسعلی
پيشنهاد مي گردد در يك روزنامه كثيرالانتشار يك آگهي با مضمون زير چاپ گردد:
همايشي با عنوان <همايش سهامداران حقيقي شركت صنعتي دريايي ايران > در آذرماه برگزار خواهد شد. از كليه سهامداران حقيقي صدرا دعوت مي شود براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره ..... تماس حاصل فرمايند. كساني كه امكان حضور فيزيكي در همايش را ندارند نيز به خاطر اهميت موضوع از برقراري تماس دريغ نفرمايند:
لازم به ذكر است هزينه اين كار بين افراد سهامدار داوطلب از جمله خودم توزيع خواهد شد:
اين كار دو فايده دارد:
سهامداران بيشتري شناسايي مي شوند:
براي تصميم گيري هاي بعدي منسجم تر عمل مي كنيم و فشار كمتري به حميدخان ميايد.
تا نظر دوستان چه باشد
felfel, hamid672003, javad60, lord arshiya, MHMN, mokhlas, shokouhi, اسماعیل, بهزاد, کورش
باسلام:
دوستان عزیز برای شکایت به سازمان بورس در مورد شرکتها یکی از مدارک لازم داشتن نامه ار هیئت داوری است . پس لازم است اول با شماره7- 88524145 تماس گرفته و بر طبق دستورالعمل آنها رفتار کنید .و من الله توفیق .
سازمان بورس با صدرا دستشون توی یه کاسه است وبه نظر بنده انتقال صدرا به بازار پایه فرابورس فقط برای گرفتن وقت بیشتر از سهامداران بوده
باسلام:
دوستان عزیز شماره مستقیم کمیته سازش را هم خدمت شما عرض می کنم . 84087 داخلی 105 جهت سوال و برای فکس مدارک 021-88524147می باشد ضمنا اگر تماس گرفتید خواهید شنیدکه شکایت مثل باران در حال ارسال و توسط کمیته سازش در حال دریافت است .و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز قصد داشتم فرم تکمیل شده را اینجا برای شما بگذارم ولی متاسفانه مقدور نشد .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/11/18 در ساعت 13:03
+ شدن فاراک ان هم با این حجم و شکست خط روند 3 ساله و بلند مدت خیلی حرفها برای گفتن دارد شنیدها این است خودیها سنگین فارا و اذراب و حفاری میخرند دلیل ؟
فاراک چند مرتبه افزایش سوداوری داشته اما نتوانست خط روند 3 ساله را بشکند اما حالا این کار را کرده و اهداف خوبی دارد حفاری هم همینگونه
ایا میشود فاراک با افزایش سرمایه 220 اذراب 250 حفاری اگر فردا را بشکند محدوده 300 انوقت صدرا 100 تومان ؟
سازمان از تاریخ 20 همین ماه یک فرصت 10 روزه به صدرا داده که اگر سازمان را مجاب کند که شرایط بازار پایه را ندارد به فرا بورس یا خود بورس میرود که در ان صورت باید گزارش خوبی از عملکرد اینده بدهد مثلا افزایش سرمایه یا سود اوری فلان پروژه
در ان صورت صدرا توانایی بالا امدن تا هدف 360 و بیشتر را دارد و باید شفاف باشد این پروسه نیاز به 3 ماه زمان دارد
ایا خریداران فاراک و اذراب و حفاری نمیدانند که قرار است لیدر گروه تجهیزات 100 باز شود و یا اینکه از ارسال گزارش که سازمان برای نگه داری صدرا در بازار بورس خبر دارند ؟
با اطمینان میگویم اگر قرار بود صدرا 100 باز شود این حجمها را در این قیمتها نمیخریدند
اما باید به صورت جدی تر پیگیر شرایط صدرا باشیم تا به اهداف خود که حق ما است برسیم
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
سلام دوستان از صحبتهای دیپلماتهای ایرانی و 5+1 اینطور برداشت میشود که توافقی نسبی در اینده بعمل خواهد امد و به امید خدا این قضیه برای سهامداران صبور صدرا عالی میباشد امروز تمام نمادهای که رابطه معکوس با دلار دارند مثبت شدند مثل تجهیزات خودرو بترانس وبقیه ودر ضمن دلار نیز در روند نزولی میباشد.در نتیجه الان از نظر روانشناسی بازار بهترین موقع برای باز شدن نماد صدرا میباشد و اگر شرکت یه گزارش امیدوار کننده به سازمان بدهد که دیگر انوقت حجم معاملات صدرا دیدن دارد البته سازمان بورس از شرکت گزارش میخواهد تا نماد را به بازار پایه منتقل نکند.