داستان صدرا نمونه ای از فساد حاکم بر بورس هست...کاملا مشخصه که تبانی کردن...حتی به دستور خاتم بورس انتقال به فرابورس رو گردن گرفته...اما کاملا مشخصه که این درخواست خاتم هست...چرا که فکر میکنه اونجا خریداران احتمالی کمتر خواهند بود.
داستان صدرا نمونه ای از فساد حاکم بر بورس هست...کاملا مشخصه که تبانی کردن...حتی به دستور خاتم بورس انتقال به فرابورس رو گردن گرفته...اما کاملا مشخصه که این درخواست خاتم هست...چرا که فکر میکنه اونجا خریداران احتمالی کمتر خواهند بود.
باسلام:
دوست عزیز با چه امیدی پس از اتفاقی که می فرمایید : می خواهید در بورس به ادامه معاملات خود بپردازید . آنهم زمانیکه چشم و چراغ بورس یعنی سهمی که سه برابر پر بیننده ترین سهم بیننده داشت . یا اینکه : مانند نرخ سکه که بالای فاکتور طلا می نوشتن تا نرخ برابری سکه و طلا قابل قیاس باشد ! دوستان و کارشناسان بورسی نرخ روز صدرا را در بالای برگه خرید سهامهای دیگر می نوشتن ! اگر چنین اتفاقی را که می فرمایید افتاد ! بی درنگ هر سهمی که دارید به پول نقد تبدیل کنید و از بورس خارج شوید .و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط speculator
باسلام:
بله دوست عزیز نظر بنده هم همین است که باید درصد سهام حقیقی را حفظ کنیم . و تا جای ممکن از حتی حقوقی های فعال(غیر از قرارگاه) در سهم هم کمک بگیریم که البته برخی و همچنین مهمترین آنها در حال حاضر با ما هم عقیده هستند . و حتی امروز با خیلی از آنها رایزنی مفیدی داشتم و در حال برقراری یک جلسه با ایشان هستم که قرار جلسه حتمی است و ساعت آن را باید مشخص کنیم . و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط maral_safa
با سلام:
دوست عزیز : نکته سنجی شما برایم بسیار جالب است ! لطف بفرمایید شما حساب کنید :
ساختمان شهرک غرب صدرا ده طبقه روی زمین و چهار طبقه زیر زمین است که ازنمای مخالف دو طبقه از آن چهار طبقه همکف و طبقه اول محسوب می شود .
ساختمان فوق دارای چهار طبقه تجاری و هر طبقه 3300 متر می باشد و به قرار متری هشتاد میلیون تومان و ده طبقه ادارای و در هر طبقه همان 3300 متر و به قرار متری ده میلیون تومان می باشد و از محاسبه اعداد فوق به قیمت ساختمان خواهیم رسید که معادل هزارو سیصدوهشتادو شش میلیارد تومان خواهیم رسید= هر سهم 9000ريال . یعنی همان چیزی که قبلا خدمت شما عرض کردم . البته الان دیگر در آن مکان نرخها بیشتر هم شده است و شما در کجا اداری به قیمت متری ده میلیون پیدا می کنید .و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط sheytonak
اگر ما مدتی را تنها قرار بگیریم و هیچ کاری نداشته باشیم، کسی اطرافمان نباشد تا با او صحبت کنیم و تصمیم بگیریم با خودمان خلوت کنیم، می بینیم که این تنهایی تا چه اندازه برایمان سخت است! زیرا باید از زمان بگذریم، یعنی ما در این مدت تنهایی، احساس خلأ در وجودمان داریم و در این فکر هستیم که این مدت تنهایی را چگونه طی کنیم. به همین دلیل وحشت داریم.
ما وقتی کسی را نداریم تا با او صحبت کنیم، آرام نمی گیریم و خودمان با خودمان صحبت می کنیم. یکی از دلایل آن این است که می خواهیم از این زمان و از این خلأ بگذریم. در واقع ما نمی توانیم یک ساعت و دو ساعتِ آینده را آرام و بدون اندیشه طی کنیم و به دنبال عاملی هستیم تا نفهمیم این یکی دو ساعت چگونه گذشت و شاید "افیون تالار گفتمان" چنین نقشی را دارد. چون به دنبال عامل تخدیر کننده ای برای طی کردن این زمان هستیم,ناگهان به خود می آییم و می بینیم در میان جمعی متوهم تر, تخیلی تر و معتادتر از خود نسبت به صدرا نشسته ایم.
مصیبتی بزرگتر از این که ما, لحظات زندگی را این گونه در توهم و خیال و پندار صدرا بگذرانیم؟
جمله خلقان سخره اندیشه اند --- زین سبب خسته دل و غم پیشه اند ( مولانا )
باسلام:
دوست عزیز به نظر بنده همانطور که به جناب دکتر قالیباف هم گفتم : کلیت بازار به اعتماد به بورس بر می گردد و اگر این خوف و رجا به خوف تبدیل شود که مشخص شدن وضعیت صدرا نقش اساسی ای در این میان دارد . شک نکنید که ضربه وارده همانند قطع یک بازوی بورس عمل خواهد کرد . در واقع پتانسیل قوی رشد را بسیار ضعیف و سقوط بورس را بسیار سریع خواهد نمود. و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط maral_safa
باسلام:
دوست عزیز با شناختی که از شما دارم : شما را فردی اندیشمند و پر تجربه می دانم ولی هنگام نا امیدی بسیار فراتر از هنگام امید ، نا امید می شوید . اگر بنده را قابل بدانید به شما توصیه می کنم .قدری بیشتر با قرآن و خداوند باری تعالی مانوس شوید . که اگر چنین کنید بدون شک با تجربه ای که شما دارید .آن چیزی را که جوان در آینه نمی بیند شما در خشت خام خواهید دید .و من الله توفیق .
با سلام:
دوست عزیز بنده در مورد مثال شما اطلاعی ندارم پس درموردش صحبتی هم نمی کنم . اما در مورد ساختمان شهرک غرب صدرا بهتر است یک سری به ساختمان سبز در همان نزدیکی بزنید تا قیمت دست شما بیاید و در ضمن متراژ راه پله و غیره را هم قبلا کم کردیم و در نرخ هم تخفیف قائل شدیم . با یکی از حقوقی ها که صحبت می کردم ، ایشان به بنده فرمودند : قیمت ملک ادارای را بسیار پایین حساب کرده اید و مسکونی در حال حاضر در آن منطقه متری 6 میلیون است . و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط sheytonak
توسط ناظر بازار فرابورس
مزیتهای جمعآوری سهام خرد شرکتها در فرابورس اعلام شد
خبرگزاری فارس: در پی نخستین عرضه خرد سهام یک شرکت، ناظر بازار فرابورس مزیتهای جمعآوری سهام را تشریح کرد.
خبرگزاری فارس: مزیتهای جمعآوری سهام خرد شرکتها در فرابورس اعلام شد
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت فرابورس بهنام محسنی گفت:بر اساس تصویب دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات فرابورس در7 شهریور سال 88 از سوی هیات مدیره سازمان بورس، بستر قانونی جمع آوری سهام شرکت ها توسط سهامدار عمده فراهم شد و فرابورس هفته گذشته این بستر قانونی را برای نخستین بار با عرضه خرد (جمع آوری) سهام شرکت تولید دارو (سهامی عام -در حال توقف) عملیاتی کرد.
وی با اشاره به این که سهامداران خرد حجم قابل توجهی از سهام شرکت های اخراجی و در حال توقف را در اختیار دارند،خاطرنشان کرد: طبق مفاد این دستورالعمل و با توجه به این که سهامداران خرد به عنوان سرمایه های اجتماعی این شرکت ها محسوب می شوند، سهامدار عمده در جهت حمایت از سهامداران خرد می تواند درخواست خود را مبنی بر جمع آوری سهام با قیمتی منصفانه که موجبات رضایتمندی سهامداران خرد را فراهم آورد به فرابورس اعلام کند. با این روش هم سهامداران خرد کمتر متضررشده و رضایت مندی آنها فراهم می شود و هم مفاد دستورالعمل فرابورس اجرایی می شود.
محسنی با یادآوری انجام نخستین عرضه خرد سهام شرکت تولید دارو توضیح داد:شرکت سرمایه گذاری البرزبه عنوان سهامدار عمده این شرکت و در راستای حمایت از سهامدار خرد در بازار فرابورس بیش از یک درصد از سهام شرکت را در قیمت مورد نظر از سهامداران جمع آوری می کند که با استقبال دارندگان سهام مواجه شده است.
وی با بیان این که درچنین شرایطی سهامدار خرد می تواند بدون محدودیت قیمتی دستور فروش سهام را در سیستم معاملات ثبت کنند، افزود: در یک بازه زمانی یک هفته ایی (تا پایان روز دوشنبه 20 آذر)، سهامداران خرد شرکت تولید دارو فرصت خواهند داشت تا سفارش فروش سهام خود را در سامانه معاملات وارد کنند. از طرف دیگر سهامدارعمده در پایان دوره (روز دوشنبه 20 آذر) اقدام به ورود یک سفارش خرید در سامانه معاملاتی می کند تا در یک حراج تک قیمتی کل سهام مورد نظر جمعآوری شود.
محسنی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت فرابورس از همه سهامداران عمده شرکتهایی که شرایطی مشابه با شرکت تولید دارو دارند دعوت می کند تا با اعلام آمادگی، از این امکان و رویه جدید معاملات سهام برای حمایت از سهامداران خرد خود استفاده کنند.
در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 16 مهمان ها)