من هم نامه را فرستادم
شاید عدو شود(بورس) ثبب خیر
من هم نامه را فرستادم
شاید عدو شود(بورس) ثبب خیر
سهامداران صدرا 9 ماه از کل سرمایه شان دل بریدند و حالا بریدن از یک سوم آن حتی برای سال ها کاری ندارد.
باسلام:
دوستان عزیز لحظاتی پیش با مهندس اعتصام صحبت می کردم که بدلیل داشتن جلسه (برای مهندس اعتصام)صحبت نیمه کاره ماند .و قرار شد بعد از جلسه ایشان صحبت کنیم ولی فقط در جریان باشید . مهندس اعتصام با فرابورس (جناب هامونی) امروز جلسه داشته است و قرار به باز شدن نماد در بازار پایه شده است و باید کارهای مقدماتی را انجام دهند . اگر دوستان نظر بنده را بخواهند رفتن صدرا به بازار پایه یعنی تبدیل شدن یک جاندار به یک جسد البته برای ما حقیقی ها. چرا که اختیار از دست جسد خارج شده و بدست وکیل یا قیم آن می افتد . در هر صورت این اتفاق می تواند اختیار سهم را از دست ما خارج و دیگر نمی توانیم هیچ کنترلی بر آن داشته باشیم . در واقع برای به چنگ آوردن صدرای ده دلاری تا حد زیادی موفق شده اند .این ظلم هم مظلوم و هم ظالم را نابود خواهد کرد .اگر می گویید نه پس تماشا کنید تا ببینید که درس عبرت خوبی خواهد بود اگر پند گیرنده ای باشد .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/12/09 در ساعت 20:17
درود بر شما
جناب حمید خان برادر عزیز
یکی از اشکالات کار شما در پیگیری وضعیت صدرا این بود که با قیمتی جلو رفتین که غیر خودتون کسی به اون قیمت اعتقادی نداشت و عملا این همه پیگیریها و زحمات شما داره شکست میخوره فقط بدلیل اینکه نتونسیتد قیمت بروز و منطقی برای چانه زنی با سهامدار عمده بدهید و با صدرای ده دلاری عملا راه هرگونه توافق با سهامدار عمده رو بدلیل قیمت غیر منطقی از دست دادین.
اگر جنابعالی با قیمت های منطقی حوالی 200یا 250تومن جلو میرفتین الان کار شما نتیجه ای بمراتبر ارزنده تر از این داشت.
البته زحمات شما قابل تقدیره ولی عملا نتیجه ای زحمات شما با این نقطه کوچیک به اون انتظاری که سهامداران حقیقی داشتند نرسید و سهم بعد از 9ماه متوقف شدن هم به بازار پایه فرابورس میره، هم در مورد بازگشایی با قیمت خیلی نازل صحبت میشه.
موفق و موید باشید.
باسلام:
دوست عزیز اینطور که می فرمایید نیست . خوشبختانه چهار کارگزار وبیش از بیست سهامدار بالای یک میلیون سهم و یک حسابدار مستقل و پنج حسابدار شرکتهای مختلف خصوصا بورسی که سهامدار صدرا هم می باشند (البته یک نفری که با ما درجلسه اول با مدیران ارشد بورس و خاتم بود که بعدا از همکاری منصرف شد را نمی گویم) و خیلیهای دیگر هم با هم همفکری می کردیم و می کنیم و البته بنده با چندین کارشناس دولتی حسابدار و ............... آشنا هستم . در هر صورت باید بدانید دقیقا بنده به حاج آقا دهقان پیشنهاد خرید : یکی بخر صد تا ببر دادم و گفتم با خرید هر سهم 250 تومان شما پول یک سهم را می دهی و صد سهم می خری ! و در آنصورت هم شما بردید و هم هشتاد درصد سهامداران راضی خواهند شد و با الباقی هم می توانید بصورت مذاکره یک جوری توافق کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب .و من الله توفیق .
اگر دستور فروش می دهیم به کارگزار همه با هم حداقل قیمت را 155 تومان قرار دهیم (یا بیشتر)
این طوری تعداد بالایی صف فروش با یک قیمت خاص می شود که نشان دهنده فروشنده بودن ما است ولی نه به هر قیمتی و خود یک نوع اتحاد ناخوانده است
من قیمت 155 تومان را داده ام اما آماده تغییر قیمت به بالاتر هستم اگر تعدادی از فروشنده های گرامی همکاری کنند
هماهنگ کننده هم می تواند خود اقا حمید باشد (هر چند شاید خود ایشان فروشنده نباشد)اما چون با تعداد زیادی از سهامداران آشنایی دارند می توانند قیمت فروش حداقلی را هماهنگ کنند
من به هر حال فروشنده ام
اما نکته ای را دیدم که بعضی از کاربران گرامی روی صحبت های این بابا اعتصا...و خواجه.... در مورد ساخت ضرر بیش از 200 تومان برای امسال خیلی مانور می دهند حالا سوال من این است کدام یک از قسمت های صحبت های این حضرات تا الان به طور کامل قابل استناد بوده است که این صحبت (هر چند بعضی از صحبت های راست را وسط دروغ هایشان به خورد ما می دهند)
الان هر روز حضرات بحث تحریم را مطرح می کنند فردا که من و شما فروختیم و سود بالا اعلام کردند میگویند علتش سبک شدن تحریم ها بود ه است و .......
متاسفانه این قصه سر دراز دارد اما من دین و اعتقاداتم را دوست دارم و می خواهم از دست این راهزنان دنیا و دین در امان نگاه دارم به همین علت فروشنده ام
دوستان سرمایه ما به یکسوم تقلیل پیدا کرده ایا اجباری به فروش هست ؟با این وضعیت درصد بالایی از سهامداران قید سهم را زده اند میبینید که در هیچیک از تجمعها و برنامه ها شرکت نمیکنند ومعتقدنند وقتی سرمایه تا این حد تنزل پیدا نمود بهترین روش ندید انگاشتن انست در اصطلاح تکنیکال فعلا ریسک به ریوارد مطرح میباشد فروش در این قیمت توام با ریسک بالایی بنظر میرسد بین بد وبدتر بد را انتخاب میکنیم وبیخیال سهم میشویم ونمی فروشیم وعا قبت خیلی خوب میشود البت استخاره هم یک پیشنهاد است برای دوستان مستاسل
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)