click to register
صفحه 701 از 2017 نخست ... 20160165169169869970070170270370471175180112011701 ... آخرین
نمایش نتایج: از 7,001 به 7,010 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی MHMN آواتار ها
    تشکر شده 1,269 بار در 269 ارسال
    با سلام خدمت اقا حمید و عرض ادب و احترام
    بهتر که این طومارها از طریق پست پیشتاز به دفاتر ارسال شود ویا به صورت حضوری تحویل دفاتر مراجع شود.
    من خودم چند روز دیگه به قم سفر میکنم. از اقا حمید خواهشمندم تمام طومارهارو با نام و نام خانوادگی سهامداران و اگر مقدور باشد با امضا به ایمیل بنده بفرستند. mhmn1365@yahoo.com

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید MHMN از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 176 بار در 34 ارسال
    سلام
    لطفا دليل خودتون را براي ارسال طومارها به مراجع تقليد بفرمائيد . اين كار خيلي بي ربط به نظر مياد . به مراجع چه ارتباطي داره اين موضوع!!!!!!!
    ویرایش توسط mahshid : 2012/12/15 در ساعت 20:27 دلیل: ...

4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید mahshid از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی MHMN آواتار ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi9990 نمایش پست ها
    از این حرفت مطمئنی که از جانب همه مردم ایران بعنوان ولایت مدار صحبت میکنی ؟ اگر همه ولایتمدار نبودند چی ؟
    دوست عزیزم تخصیص به مردم ایران خورده یعنی تمام افرادی که ولایت مدار می باشند و ایرانی هستند نه اینکه ایرانی بودن تخصیص برای ولایتمدار باشه که برداشت شود تمام ایرانی ها ولایتمدارند ولی بنده با اعتقاد کامل می گویم هر شخصی که حضرت ایت الله خامنه ای را ببیند و از یاران شیطان نباشد عاشق ایشان خواهد شد به دلایل مختلف
    ولی اگه مظور شما برادران سنی ما می باشد ایشان نیز اکثرا ولایتمدار می باشند البته احتمالا به خاطر عنایت خداوند به امام خامنه ای می باشد مثل امام حسین (ع){تشبیه نمیکنم} که دوست و دشمن برای ایشان گریه کرده و بعضا محب ایشان می باشند

6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید MHMN از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی MHMN آواتار ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahshid نمایش پست ها
    سلام
    لطفا دليل خودتون را براي ارسال طومارها به مراجع تقليد بفرمائيد . اين كار خيلي بي ربط به نظر مياد . به مراجع چه ارتباطي داره اين موضوع!!!!!!!
    دوست گرامی اگه متن بنده رو خونده باشید متوجه می شوید.
    به نظر بنده به خاطر نزدیکی این افراد وهمچنین جلساتی که بعضا با رهبر انقلاب دارند می توانند تاثیر گذار باشند ولی دلیل اصلی این است که بنده مطمئن هستم(نظر شخصی)، مقام معظم رهبری در جریان اتفاقاتی که در صدرا رخ داده است نمی باشند وان هم به دلیل اخبارهای است که همگی نشان دهنده کارایی قرارگاه سازندگی می باشد
    که میتوانیم از طریق مراجع تقلید ( که معمولا جلسات شخصی با حضرت آقا دارند) ایشان را از این موارد مطلع سازیم
    ویرایش توسط MHMN : 2012/12/15 در ساعت 21:06

عضو عادی MHMN آواتار ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط حسگر نمایش پست ها
    کسانی که دنبال حل مشکلشان از طریق مر. تق هستند قید صدراشونو بزنند بهتر است. چون توی این چند صد سال جز ایجاد مشکل باعث حل مشکلی نشدند.
    با سلام
    من به شما توصیه میکنم که نگاهی هرچند گذرا به تاریخ 100 سال پیش بی اندازید
    حتما متوجه میشوید که هر جا مراجع عزیزمان دخالت نکرده اند کشور به مرز فروپاشی می رسید

ولی زشته یه ایرانی تاریخ کشور خودش رو ندونه و با تاثیر از رسانه های بیگانه همچین حرفی بزنه

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز فکر خوبی است انشاالله که دوستان همکاری کنند و نامه هایشان را برای شما ایمیل کنند .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط MHMN نمایش پست ها
    با سلام خدمت اقا حمید و عرض ادب و احترام
    بهتر که این طومارها از طریق پست پیشتاز به دفاتر ارسال شود ویا به صورت حضوری تحویل دفاتر مراجع شود.
    من خودم چند روز دیگه به قم سفر میکنم. از اقا حمید خواهشمندم تمام طومارهارو با نام و نام خانوادگی سهامداران و اگر مقدور باشد با امضا به ایمیل بنده بفرستند. mhmn1365@yahoo.com

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز از نظر بنده حداقل اگر سودی نداشته باشد ضرر هم ندارد .شما هم می توانید از راهی که فکر می کنید ، احتمال نتیجه گرفتن است .اقدام فرمایید .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط mahshid نمایش پست ها
    سلام

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 477 بار در 132 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MHMN نمایش پست ها
    دوست عزیزم تخصیص به مردم ایران خورده یعنی تمام افرادی که ولایت مدار می باشند و ایرانی هستند نه اینکه ایرانی بودن تخصیص برای ولایتمدار باشه که برداشت شود تمام ایرانی ها ولایتمدارند ولی بنده با اعتقاد کامل می گویم هر شخصی که حضرت ایت الله خامنه ای را ببیند و از یاران شیطان نباشد عاشق ایشان خواهد شد به دلایل مختلف
    ولی اگه مظور شما برادران سنی ما می باشد ایشان نیز اکثرا ولایتمدار می باشند البته احتمالا به خاطر عنایت خداوند به امام خامنه ای می باشد مثل امام حسین (ع){تشبیه نمیکنم} که دوست و دشمن برای ایشان گریه کرده و بعضا محب ایشان می باشند
    تقبل الله حاج آقا ! واقعا استفاده کردیم و به فیض کامل رسیدیم .

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید mehdi9990 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 477 بار در 132 ارسال
    علی لاریجانی از سپاه خواست تا وارد صحنه شود و افزود که سپاه با سرمایهای که دارد میتواند «گرههای» اقتصادی ایران را باز کند.

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mehdi9990 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز دو ساعت پیش با مهندس اعتصام تلفنی : نیم ساعتی صحبت کردم و ایشان مثل همیشه با خونسردی پاسخ سوالات بنده را می فرمودند . و بازهم فرمودند اگر سند ساختمان شهرک غرب درست شود و اگر سند جزیره درست شود و اگر جزیره منطقه آزاد شود و اگر سند نکا درست شود و اگر ...... ---------------->آنگاه می شود که صدرا ره صد ساله را یکساله برود و هر مسئله ای باید از طریق خودش حل شود و همچنین فرمودند : شخصا با رئیس جمهور در باره ............صحبت کرده اند و ایشان فرموده اند که : کدام نامه من نامه ای ندیده ام !!!!!!!!!!! . پس همه دوستان به این نکته توجه کنید که : تا وقتیکه ما حتی به چشم نمی آییم و مورد انکار هستیم ، بعید است به حق خودمان برسیم و اگر نتوانیم غیر قابل انکار باشیم ! بدون شک انکار خواهیم شد . در پایان ایشان فرمودند تالارها را می خوانند و می دانند که سهامداران قصد دارند هر یک حداقل صد سهم بخرند و غیره ................. و باز هم بنده به ایشان عرض کردم : مدیران بورس در اشتباه هستند و با برخوردی که با صدرا می کنند ! بدون شک ضربه ای سنگین دریافت خواهند نمود چون با این عمل خودشان فاتحه اعتماد به بورس را می خوانند .و صدرا در بازار پایه فرابورس هم به لحاظ جو روانی ای که دارد می تواند بر بورس به مانند یک بازوی قطع شده عمل کند . و ایشان فرمودند : ما می خواهیم سرمایه صفر شده آنها را به صد بخریم و هر کس نخواهد خودش می داند . و با این پاسخ دوستان فقط دو راه باقی است یا اتحاد و شکایت و نگه داشتن سهم تا تعیین تکلیف و یا گذشتن از حق و حقوق و فروش به هر قیمتی . دوستان عزیز هر کس خودش تصمیم بگیرد . اگر خواست بفروشد و یا اگر خواست با هم متحد باشیم با مسئولیت خودش که تا کی باید صبر کند و یا در آخر به حقش می رسد یا نه ! تصمیم با خود شما اگر با هم بودیم و متحد بنده در خدمتم و اگر نه همه در پناه خدا .ضمنا در مورد باز شدن نماد هم پرسیدم و گفتم که دوستان در مضیقه هستند و ایشان فرمودند در تلاش هستند تا آخر ماه نماد باز شود . و من الله توفیق .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/12/15 در ساعت 22:17

18. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)