حاج حمید پیگیر شکایت باش که ما همه پشتت هستیم ،
من که قید پولم را زده ام ولی تا آخر جلوی ظالم خواهم ایستاد
خدا توفیقت بده
حاج حمید پیگیر شکایت باش که ما همه پشتت هستیم ،
من که قید پولم را زده ام ولی تا آخر جلوی ظالم خواهم ایستاد
خدا توفیقت بده
حمید خان بنده نیز بطور کامل قید سهامم(که قبلاً تعداد آن را به شما اعلام نموده ام )را زدم و به هیچ عنوان با قیمتهای نازل آقایون نخواهم فروخت
به نوبه خودم از زحمات و پیگیری شما تشکر میکنم
من تو این چند ماهه به این نتیجه رسیدم که حمیدخان متاسفانه پیگیریاتون هیچ نتیجه ای نداشته.
ضمن تشکر از زحماتتون رو ما دیگه حساب نکن
این مملکت بی در و پیکرتر از این حرفاست
آره خيلي زشته ولي اكتفا كردن به كتابهاي تاريخ دوره راهنمايي و دبيرستان حماقت است. لطف كن برو با فندق شكن ملي شدن صنعت نفت و نقش دكتر مصدق و شيخ فضل اله نوري را بخوان بعد مي فهمي.
يك جور ديگه هم مي توني بفهمي و اون اينكه كشور ايران كه مهد اين افراد هست را با ساير كشورهايي كه صد سال پيش در يك رده قرار داشتيم مقايسه كني
يك راه ديگر هم براي فهميدن هست فقط هزينه داره:
آمار فاحشه هاي ايران را در كشورهاي عربي پيگيري كني تا بفهمي. من خودم توي يك كشور عربي ديدم داد ميزدند مادام لبناني، شيرازي
تو این مملکت همه دارن تجمع مسالمت امیز انجام میدهند حدود یک هفته پیش در برنامه سریا خبر دار شدم کارکنان نساجی مازندران جلوی مجلس تجمع کردند نماینده این کارکنان در رسانه ملی اعلام کرد که این کارکنان 28 ماه حقوق طلبکار هستند و زندگی اونها به سختی سپری میشه. چه انتظاری میشه از مراجع ذیصلاح داشت. فکر کنم شعر زیر از آقای پریش مصداق خوبی باشه:
در کویر از آتش خورشید باران خواستم.....................ساده باور من که شبنم را ز طوفان خواستم
بر سر خوانی که زخمش نان و خونش آب بود.........................ایعجب کز میزبان خود نمکدان خواستم
هر سر مویم خدایا میسرود و بیخیال..................................... سجده بر گل کردمو از سنگ ایمان خواستم
بر مزاری گریه سر کردم که مرداری نداشت.............................شرمسا ی را نگر کز مردگان جان خواستم
از لب آنکس که خود کم از بت معبد نبود................................همره عشق صفا حال پریشان خواستم
گرچه در گوشم فراوان داد بی دردی زدند...............................درد خود را گفتم و از خلق درمان خواستم
یکطرف با جام زهر یکطرف آتش به دست..............................در میان من عافیت از این و از آن خواستم
همچنان پایی که میلغزد ز برگ باتلاق.................................. استقامت از رفیق سست پیمان خواستم
در غم آبادی که ناخن داشت پلک چشمها............................ لذت بوسیدن لب را زدندان خواستم
خوشه خشکم که بعد از غارت گنجشک ها............................واژه شکر نمکخواری ز مهمان خواستم
دم نباید زد ز سختیها که مشکلتر رسید................................هر چه را از روزگار سفله آسان خواستم
ساده لوحی را تماشا کن که در قحطی پریش........................از بخیل تشنه آب و از گدا نان خواستم.
پریش شهرضائی
ویرایش توسط ahmad m : 2012/12/16 در ساعت 13:56
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
باسلام:
دوستان عزیز نماد خصدرا در بازار پایه فرابورس امروز 91/09/26 ساعت 15:00 به قیمت 1000ريال باز و بطور نمایشی ده هزار سهم معامله شد و احتمالا نماد آماده باز شدن باشد و هر دوستی که می خواهد بفروشد ! می تواند بفروشد و اگر نگه می دارد فقط با مسئولیت خودش نگه دارد و اگر نگه داشت و با ما بود بنده در خدمت هستم تا شکایت و ............ .انشاالله به حق خودمان خواهیم رسید .و من الله توفیق .
با سلام خدمت کلیه دوستان ظاهرا نماد صدرا در بازار پایه فرابورس با نام خصدرا۳ درج شده (تا امروز خبری از این نماد نبوده ) ولی حجم معاملاتش صفر است . این هم لینک نمای بازار پایه فرابورس
http://www.irfarabourse.com/Market/M...atchPayeT.aspx
دوستان فروشنده من خودم به قیمت قبل از بسته شدن قیمت فروش داده ام لطفا بیایید شما هم این کار را بکنید زیر 155 تومان نفروشیم
از این پس به جای واژه سخیف اعتصام بگویید مدیر عامل صد تومنی
ویرایش توسط حسگر : 2012/12/16 در ساعت 21:18
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)