click to register
صفحه 712 از 2017 نخست ... 21261266270270971071171271371471572276281212121712 ... آخرین
نمایش نتایج: از 7,111 به 7,120 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 127 بار در 28 ارسال
    مقایسه صدرا با سهامی مثل آزمایش و پیام و گاز لوله اشتباه محضه. صدرا باید با تجهیزاتی هایی مثل فاراک و آذرآب مقایسه بشه.

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید provo از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط naruto نمایش پست ها
    نیمخواستم مطلبی بنویسم ولی وقتی برخی کامنتها رو که میبینی مجبور میشی
    برخی از دوستانی که تو این سهم ضرر کردن متاسفانه طوری مطلب میزنن که گویی دنیا به آخر رسیده و بشدت ناامید هستن.عزیزان من دنیا به آخر نرسیده.هزار سال هم این و اونو نفرین کنین هم دردی دوا نمیشه.
    خواهشن هم اسیر توهمات و خیالپردازیهای عده ای معلوم الحال نشین که چیزی جز پشیمانی و از دست دادن فرصت های بیشتر براتون در بر نداره.شرط موفقیت در این بازار یادگیری علم و کسب تجربه در ترید کردن هست (یا تکنیکال و یا بنیادی.تحلیلی به نام دین منتال یا ریا منتال هم در این بازار اصلا بدرد نمیخوره !مثل انداختن نامه در یک چاه!و دست به دامان معصومین شدن!یا تعریف و تمجید و پاچه خواری فلان مقام شرکتی یا حکومتی!).در ضمن شکایت کردن از صدرا(بخونین نظام!) هم جز وقت تلف کردن و از دست دادن فرصت چیزی عاید سهامدار جز نمیکنه.گو اینکه بانک های گردن کلفت و پر نفوذ چندین ساله از صدرا شکایت کردن به خاطر طلب های چند ده و صد میلیاردیشون از صدرا که راه به جایی نبردن و نمیبرن!
    به شخصه خودم در سهام سشمال و سکرمان و سایرا بالای 200 درصد زیان دیدم.ولی ناامید نشدم و دوباره از نو شروع کردم و از اشتباهاتم تجربیات خوبی کسب کردم.
    فقط کافیه کمی از تعصبتون نسبت به این سهم کم کنین می بینین که این بازار موقعیت های زیادی برا جبران ضرر وارده بهتون داره.
    به نظرتون 1 تا 3 ماه دیگه قیمت صدرا چقدر میشه؟
    و قیمت بقیه سهام با بنیادی قوی و پرپتانسیل در آستانه انتشار گزارش 9 ماهه با تعدیل مثبت (مثلا سهام پتروشیمی ومعدنی و فولادی و...) تا 1 الی 3 ماه آتی چقدر ؟
    از سهم خاصی اسم نبردم تا متهم به تبلیغ اون سهم نشم.
    تصمیم با خودتون
    دوست گرامی
    حداکثر ضرری که یک سرمایه گذار میتونه متحمل بشه،100 درصده
    اونم در شرایطی که سهمتون صفر بشه که خب همچین چیزی پیش نمیاد
    بالاخره سهم یه قیمتی میخوره
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال داروساز آواتار ها
    تشکر شده 3,070 بار در 576 ارسال
    اولا بنده هم 200000 دارم ولی باهاش کاری ندارم ضمنا صدرا با با همون سهم ها باید مقایسه بشود چون وضعیت شرکت اینو میگه...
    نقل قول نوشته اصلی توسط provo نمایش پست ها
    مقایسه صدرا با سهامی مثل آزمایش و پیام و گاز لوله اشتباه محضه. صدرا باید با تجهیزاتی هایی مثل فاراک و آذرآب مقایسه بشه.

6. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید داروساز از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز پیام زیر به 30000500 از چند خط ارسال شد .و من الله توفیق .

باسلام:
    لطفا از صنعتی دریایی صدرا که بزور قرارگاه خاتم الانبیا سهام ما را به یک صدم قیمت می خرند گزارش تهیه کنید . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط MHMN نمایش پست ها
    از قول elisadri سلام دوستان
    داشتم خبر ساعت 18:30 شبکه تهران رو نگاه می کردم
    یک گروه خبرنگار تهیه اخبار جنجالی داره که اگر موردی از طرف مخاطبان این برنامه به کرات از اونها خواسته بشه میرن و در موردش گزارش تهیه می کنند اگر کسی هم جوابشونو نده بازم می گن ما رفتیم بهمون جواب ندادن
    دوستان محبت کنن به شماره30000500 که شماره پیامک این برنامه هست یک اس ام اس در مورد صدرا بزنن
    ما که به همه جا نامه و طومارو شکایت و ازاین مسائل گفتیم حالا بیاییم تنها یک اس ام اس به این برنامه بزنیم
    که چرا صدرا با ما اینکارو کرد؟
    دیگه همه می دونیم باید چی بنویسیم
    لطفا کوتاهی نکنید و در دیگر تالارها نیز اطلاع رسانی کنید
    شاید خدا خواست و فرجی شد
    آخه چطور ممکنه بزرگترین پیمانکار تجهیزات در صنعت نفت در خاورمیانه با این حجم قراردادهای دریافتی که از وزارت نفت می گیره به این وضعیت دچار بشه
    بخدا آدم رشد سهام دیگه رو می بینه و این مفلوک رو نگاه می کنه دوست داره بشینه به حال خودش زار زار گریه کنه که چرا بعد از 10 ماه بسته بودن سهم اونم در سال حمایت از تولید و سرمایه ایرانی و با این تورم سرسام آور و غیره که همه می دونیم عملا سرمایه ما به یک دهم کاهش پیدا کرده این سهم باید با سهامداراش این کارو بکنه

با اینکه احتمال رسیدگیش صفره ولی کوتاهی نکنیم و به این برنامه پیامک بزنیم
    بدرود

8. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 175 بار در 53 ارسال
    شرکتی امسال پرکارترین سال تاریخش را داره میگذرونه و روزی نیست که در تبلیغات رسانه ها صحبت از پروزهای پارس جنوبی نشه اونوقت با 8000 کارمند(که چند سال قبل زیر 1500 بوده) و 10000 میلیارد حجم قراردادحسابرس میاد تایید میکنه که فقط 160 میلیارد کار انجام داده.سود و زیانش به درک اینکه فقط تایید کرده حجم کار انجام شده را میگم.اندک سرمایه ای در بورس استرالیا دارم که از بورس تهران بدست آوردم و با حساب بانکی برادرم خرید و فروش میکنم.هدفم آشنایی با بورسهای معتبر جهانی بوده.آنجا موسسات اعتباری مثل مودیز یا اس اند پی که رتبه اعتباری شرکتها و حتی دولتها را برای تعییین نرخ سود اوراق قرضه (شبیه اوراق صکوک خودمون) تعیین میکنند حتی به دولتها که میلیارها دلار از این اوراق دارند و یک رتبه کاهش و یا افزایش اون دولتی را مجبور به پرداخت میلیاردها دلار سود بیشتر یا کمتر میکنه رحم نمیکنند.چه برسه یکعده دزد لاشخور.واقعا در حیرتم که وطن ما چقدر در این سالها ویران شده.

10. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید omid_or51 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال naruto آواتار ها
    تشکر شده 9,823 بار در 1,868 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam نمایش پست ها
    دوست گرامی
    حداکثر ضرری که یک سرمایه گذار میتونه متحمل بشه،100 درصده
    اونم در شرایطی که سهمتون صفر بشه که خب همچین چیزی پیش نمیاد
    بالاخره سهم یه قیمتی میخوره
    جناب بهنام خان
    بنده مجموعا عرض کردم .(زیان سه سهم با هم)
    مثلا سکرمان رو 650 خریدم و 280 فروختم.دو سهم دیگه هم تقریبا همینطور.به اضافه چند سال خواب سرمایه

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید naruto از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    ...سلام به دوستان خوبم ناروتو و بهنام... حالين ياخچيدي...
    ...اما...من مطلب دوست خوبم ناروتو رو با اين 4 تا چشم(با عينك)خوندم و با قسمتي از نوشته هاشون مبني بر عدم دلسردي واميد به خداي متعال واقا امام زمان و درس گرفتن از شكست و دوباره از جا بلند شدن به طور عجيب و ناگهاني موافقم...افرين به تو پسر نيك..
    ...البته با قسمت اول نوشته هات چندان موافق نيستم...چون معصومين واسطه خير و فيض هستند و كسي بايد شماتت بشه كه دست رو دست گذاشته و يه گوشه نشسته و همه چي رو به خداو ايمه و قضا وقدر سپرده و ناله نفرين ميكنه...
    ...در حاليكه اونچه من از حاج حميد توفيق تو اين مدت ديدم تلاش كوشش حسن خلق رعايت ادب انصاف و از هر راه قانوني كه براي دوستان خطر ساز نشه براي زنده كردن حق از اين ناكثين و فاسقين و مارقين و تلاش كرده....البته اشتباهاتي هم داشته كه خوب خطا هم هميشه اونهم در اين كار بزرگ پيش مياد...
    ....بشخصه و از طرف خودم و جامعه پزشكي از زحماتش تشكر ميكنم و خدا قوت ميگم...حاج حميد...قربون اون چونه گرمت...صدرا 10 دلار بشو نيست....ولي خدا و مولايم اقا امام زمان توفيقت بده....
    ....ناروتو وبهنام عزيز مخلصيم....
    ....مهربان 17 ساله از تهران...

14. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,456 بار در 369 ارسال
    به نظر شما چرا کارگذاریها در قسمت سفارش اینترنتی تقاضای فروش صدرا را قبول میکند ولی تقاضای خرید را قبول نمیکند{من به مفید زنگ زدم و جواب درست نداد فقط گفت میتوانی اینترنتی بفروشی ولی برای خرید حضوری بیائید}شما نیز امتحان کنید{به قول دوستمان بیکاریم دنبال کشفیات جدید افتادیم}

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید اسماعیل از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,456 بار در 369 ارسال
    قبل از اینکه نماد بخواهد بازگشائی شود همه میدانستیم 100 تومان باز میشود و من تصمیم گرفته بودم که 30درصد سهام را نقد کنم و بروم سهامی که مطمئن بودم رشد میکند را بخرم ولی هر چه با خودم کلنجار میرم که بفروشم نمیتوانم.اگر تعریف از خود نباشد ادم بی تجربه ای نیستم و سردی و گرمی بازار را تا بحال خیلی دیدم .به نظر من کسانیکه الان صدرا را نگه میدارند نه از روی طمع بلکه به خاطر قانع بودن میباشد واین حس هر وقت باشد خیلی خوبه.به قول حمید خان و خیلی از با تجربه ها هروقت از سهامی همه نا امید شدن شما بخر اخه تو ایران ما همه چیز برعکس جواب میده.

18. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید اسماعیل از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز سخنی که از دل براید لاجرم بردل نشیند . هم مخلص هرچه رفیق با معرفت مثل شما هستم و هم ار تایید شما متشکرم و هم از گوشزد کردن خطایم خیلی بیشتر از موارد قبلی تشکر می کنم . فقط در مورد صدرا و ده دلار شدنش باید بگویم صدرا ده دلاری هست اما آقایان نمی خواهند که واقعیات را ما بدانیم و می دانم لازم به تکرار مکررات نیست و حتی لازم نیست مواردی را که تا کنون مجال گفتن آنرا نداشته ام را بگویم ولی اینجا شاید لازم باشد که بگویم بنده 30 سال تجربه کار تجهیزاتی داشته ام و در بالاترین رده صنعت تجهیزات یعنی ساخت قطعات هواپیما در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خدمت کرده ام و در سالهای نچندان دور سرپرست مجتمع سی ان سی یا همان ساخت قطعات با دستگاههای کامپیوتری بوده ام و با اطمینان خدمتتان عرض می کنم بدون صدرا ما (ملت ایران عزیز)در صنعت نفت و گاز تسلیم اجانب هستیم . باز عرض می کنم مخلص دوستان گلی چون شما هستم.و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط مهربان نمایش پست ها
    ...سلام به دوستان خوبم ناروتو و بهنام... حالين ياخچيدي...
    ...اما...من مطلب دوست خوبم ناروتو رو با اين 4 تا چشم(با عينك)خوندم و با قسمتي از نوشته هاشون مبني بر عدم دلسردي واميد به خداي متعال واقا امام زمان و درس گرفتن از شكست و دوباره از جا بلند شدن به طور عجيب و ناگهاني موافقم...افرين به تو پسر نيك..
    ...البته با قسمت اول نوشته هات چندان موافق نيستم...چون معصومين واسطه خير و فيض هستند و كسي بايد شماتت بشه كه دست رو دست گذاشته و يه گوشه نشسته و همه چي رو به خداو ايمه و قضا وقدر سپرده و ناله نفرين ميكنه...
    ...در حاليكه اونچه من از حاج حميد توفيق تو اين مدت ديدم تلاش كوشش حسن خلق رعايت ادب انصاف و از هر راه قانوني كه براي دوستان خطر ساز نشه براي زنده كردن حق از اين ناكثين و فاسقين و مارقين و تلاش كرده....البته اشتباهاتي هم داشته كه خوب خطا هم هميشه اونهم در اين كار بزرگ پيش مياد...
    ....بشخصه و از طرف خودم و جامعه پزشكي از زحماتش تشكر ميكنم و خدا قوت ميگم...حاج حميد...قربون اون چونه گرمت...صدرا 10 دلار بشو نيست....ولي خدا و مولايم اقا امام زمان توفيقت بده....
    ....ناروتو وبهنام عزيز مخلصيم....
    ....مهربان 17 ساله از تهران...

20. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)