مقایسه صدرا با سهامی مثل آزمایش و پیام و گاز لوله اشتباه محضه. صدرا باید با تجهیزاتی هایی مثل فاراک و آذرآب مقایسه بشه.
مقایسه صدرا با سهامی مثل آزمایش و پیام و گاز لوله اشتباه محضه. صدرا باید با تجهیزاتی هایی مثل فاراک و آذرآب مقایسه بشه.
شرکتی امسال پرکارترین سال تاریخش را داره میگذرونه و روزی نیست که در تبلیغات رسانه ها صحبت از پروزهای پارس جنوبی نشه اونوقت با 8000 کارمند(که چند سال قبل زیر 1500 بوده) و 10000 میلیارد حجم قراردادحسابرس میاد تایید میکنه که فقط 160 میلیارد کار انجام داده.سود و زیانش به درک اینکه فقط تایید کرده حجم کار انجام شده را میگم.اندک سرمایه ای در بورس استرالیا دارم که از بورس تهران بدست آوردم و با حساب بانکی برادرم خرید و فروش میکنم.هدفم آشنایی با بورسهای معتبر جهانی بوده.آنجا موسسات اعتباری مثل مودیز یا اس اند پی که رتبه اعتباری شرکتها و حتی دولتها را برای تعییین نرخ سود اوراق قرضه (شبیه اوراق صکوک خودمون) تعیین میکنند حتی به دولتها که میلیارها دلار از این اوراق دارند و یک رتبه کاهش و یا افزایش اون دولتی را مجبور به پرداخت میلیاردها دلار سود بیشتر یا کمتر میکنه رحم نمیکنند.چه برسه یکعده دزد لاشخور.واقعا در حیرتم که وطن ما چقدر در این سالها ویران شده.
alman, EMONEYCENTRE, felfel, hamid672003, MHMN, provo, اسماعیل, مهربان
...سلام به دوستان خوبم ناروتو و بهنام... حالين ياخچيدي...
...اما...من مطلب دوست خوبم ناروتو رو با اين 4 تا چشم(با عينك)خوندم و با قسمتي از نوشته هاشون مبني بر عدم دلسردي واميد به خداي متعال واقا امام زمان و درس گرفتن از شكست و دوباره از جا بلند شدن به طور عجيب و ناگهاني موافقم...افرين به تو پسر نيك..
...البته با قسمت اول نوشته هات چندان موافق نيستم...چون معصومين واسطه خير و فيض هستند و كسي بايد شماتت بشه كه دست رو دست گذاشته و يه گوشه نشسته و همه چي رو به خداو ايمه و قضا وقدر سپرده و ناله نفرين ميكنه...
...در حاليكه اونچه من از حاج حميد توفيق تو اين مدت ديدم تلاش كوشش حسن خلق رعايت ادب انصاف و از هر راه قانوني كه براي دوستان خطر ساز نشه براي زنده كردن حق از اين ناكثين و فاسقين و مارقين و تلاش كرده....البته اشتباهاتي هم داشته كه خوب خطا هم هميشه اونهم در اين كار بزرگ پيش مياد...
....بشخصه و از طرف خودم و جامعه پزشكي از زحماتش تشكر ميكنم و خدا قوت ميگم...حاج حميد...قربون اون چونه گرمت...صدرا 10 دلار بشو نيست....ولي خدا و مولايم اقا امام زمان توفيقت بده....
....ناروتو وبهنام عزيز مخلصيم....
....مهربان 17 ساله از تهران...
به نظر شما چرا کارگذاریها در قسمت سفارش اینترنتی تقاضای فروش صدرا را قبول میکند ولی تقاضای خرید را قبول نمیکند{من به مفید زنگ زدم و جواب درست نداد فقط گفت میتوانی اینترنتی بفروشی ولی برای خرید حضوری بیائید}شما نیز امتحان کنید{به قول دوستمان بیکاریم دنبال کشفیات جدید افتادیم}
قبل از اینکه نماد بخواهد بازگشائی شود همه میدانستیم 100 تومان باز میشود و من تصمیم گرفته بودم که 30درصد سهام را نقد کنم و بروم سهامی که مطمئن بودم رشد میکند را بخرم ولی هر چه با خودم کلنجار میرم که بفروشم نمیتوانم.اگر تعریف از خود نباشد ادم بی تجربه ای نیستم و سردی و گرمی بازار را تا بحال خیلی دیدم .به نظر من کسانیکه الان صدرا را نگه میدارند نه از روی طمع بلکه به خاطر قانع بودن میباشد واین حس هر وقت باشد خیلی خوبه.به قول حمید خان و خیلی از با تجربه ها هروقت از سهامی همه نا امید شدن شما بخر اخه تو ایران ما همه چیز برعکس جواب میده.
باسلام:
دوست عزیز سخنی که از دل براید لاجرم بردل نشیند . هم مخلص هرچه رفیق با معرفت مثل شما هستم و هم ار تایید شما متشکرم و هم از گوشزد کردن خطایم خیلی بیشتر از موارد قبلی تشکر می کنم . فقط در مورد صدرا و ده دلار شدنش باید بگویم صدرا ده دلاری هست اما آقایان نمی خواهند که واقعیات را ما بدانیم و می دانم لازم به تکرار مکررات نیست و حتی لازم نیست مواردی را که تا کنون مجال گفتن آنرا نداشته ام را بگویم ولی اینجا شاید لازم باشد که بگویم بنده 30 سال تجربه کار تجهیزاتی داشته ام و در بالاترین رده صنعت تجهیزات یعنی ساخت قطعات هواپیما در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خدمت کرده ام و در سالهای نچندان دور سرپرست مجتمع سی ان سی یا همان ساخت قطعات با دستگاههای کامپیوتری بوده ام و با اطمینان خدمتتان عرض می کنم بدون صدرا ما (ملت ایران عزیز)در صنعت نفت و گاز تسلیم اجانب هستیم . باز عرض می کنم مخلص دوستان گلی چون شما هستم.و من الله توفیق .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)