هر شخصی در این بازار مکاره فروشنده باشد بی تردید بازنده مطلق است.
هر شخصی در این بازار مکاره فروشنده باشد بی تردید بازنده مطلق است.
نگهداری و سهامداری کردن تنها راه مقابله با ترفندهای سهامدار عمده است.
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=84427
کمی به هم فکر کنیم
متاسفانه ما از فکر کردن زیاد به صدرا یک شیشه عمر ساخته ایم,بطوری که این فکر گاهی هستی و حیات ما را تشکیل می دهد,در این صورت خدا می داند که چه دلهره دائمی و سنگین و سیاهی را با خود می کشیم و وارد روابط زندگی خود می کنیم. خوب, مگر ما با این دلهره سنگین و این سایه تیره چه ادراکی می توانیم از این صدرا داشته باشیم؟ این حکایت بیشتر شبیه به آن می ماند که انگار چیزی مدام سوزن به چشم و ذهن و حواس ما فرو می کند و ما را می آزارد.
ما هرگز نباید از باور شکست به خود هراسی راه بدهیم و اشتباه است اگر باور داشته باشیم که در عالم بازار مردم از موفقیت, موفق میشوند,بلکه بلعکس در اکثر موارد, از طریق شکست هایمان است که موفق می شویم. و از هیچ قاعده اخلاقی و پندار و اندرزی نمی توانیم به این اندازه درس بگیریم.
چون نداند ره مسافر چون رود؟ --- با ترددها و دل پرخون رود
هر که گوید های این سو راه نیست --- او کند از بیم آنجا وقف و ایست
ور بداند ره دل باهوش او --- کی رود هر های و هو در گوش او(مولانا)
ویرایش توسط سهامدار 67 : 2012/12/27 در ساعت 18:09
آقا اسماعیل منظورم افزایش سرمایه از آورده بود.به عنوان مثال اگر در اوایل سال آینده سهامدار عمده تصمیم بگیره که 200 درصد افزایش سرمایه از آورده بده آیا شما توان مالی دارین که از حق تقدم هاتون استفاده کنین؟آیا جراتش را دارین ؟من خودم با صدرا میمونم اما شک دارم که اگه افزایش سرمایه از آورده داشت بتونم پول جور کنم.نمونه کوچک این بازی را فاراک انجام داد که فرهنگیان کلی حق تقدم استفاده نشده را در قیمت 20 تومان به نام خودش زد.
اگه فرض بگیرین ک 500 میلیون از سهام صدرا در مالکیت قرارگاه نیست بنظر میاد که اون ها در مرحله اول که تا عید امسال ادامه پیدا میکنه بتونن 200 میلیونش را جمع کنن.
این بازی میتونه اینجوری ادامه پیدا کنه که 200درصد افزایش سرمایه از آورده بدن.که اگه فرض کنیم نصف حق تقدم های افرادی مثل من را بخرن در واقع 300میلیون حق تقدم مفت خریدن.یک جورایی میشه گفت تا اون موقع حدود 90 درصد صدرا را در اختیار دارن و دیگه زیاد در بند مابقیش نمیمونن و روند صعودی را شروع میکنن.
در عالم بازار همیشه دو روش برای خارج کردن سهم از دست عموم مردم وجود دارد:روش اول ترساندن مردم از فروش سهام خود, و روش دوم لبریز کردن صبر آنها از نگه داشتن سهام خود.
بازیگران پنهان به تجربه و مشاهده آموخته اند که صبر و شکیبایی هر انسانی در یک شرایط بازاری معین تا چه زمان می تواند ادامه پیدا کند و در کمال سکوت تلاش می کنند تا صبر عموم را به انتها برسانند. مایوس کردن سهامداران ممکن است که ماهها به طول انجامد و در طول این مدت بازیگران برای حقظ منافع خود باید کاری کنند که تا جایی که می توانند از جذابیت سهام مورد نظر خود بکاهند. در نتیجه آنچه اتفاق می افتد این است که: بسیاری از سهامداران سهام خود را در نهایت بی صبری و درست در آستانه موجی از ترقی قیمتها می فروشند.
باسلام:
دوستان عزیز ما سهامداران صدرا از ارزش سهام خودمان با خبریم و حاضریم این سهام ارزشمند را توافقی و بخاطر نظام مقدس جمهوری اسلام ، حتی به یک صدم قیمت یعنی 3200 ريال بفروشیم ولی توافقی ، نه به زور وفشار .شنبه جلو سازمان بورس - میدان ونک - خیابان ملا صدرا . بورس اوراق بهادار ایران - تجمع مسالمت آمیز .و هیچگونه مذاکره ای در کار نیست و تنها دو حرف داریم . 1- خرید سهام بصورت توافقی بالای 3200ريال یا 2- تضمین خرید آتی حداقل با سود مشارکت طرحهای نفت و گاز بر پایه ارزش سهام بیش از نرخ 3200ريال . ضمنا نباید هیچ سهامداری وادار به فروش سهم شود . و فقط توافق .و من الله توفیق .
شما ممکنه بیشتر ازاین هم بخوای خدمت کنید و به خاطر نظام مقدس یک دلار ارزونتر یعنی 9$ بفروشید ولی این برادران ارزشی از شما انتظار دارند در این برهه خطیر وبرای اثبات خلوص نیت خودت به این نطام مقدس دست به حرکت انقلابی از نوع انتحاری بزنی و همون 100تومن بفروشی والا معلومه که داری بازی درمیاری .
دوست عزیز اقا حمید این برادرا ن تو این کارها از شما خیلی استاد تر هستند .اگه فکر میکنی با دوبار جانم فدای ... گفتن واز نظام مقدس مایه گذاشتن این اخوی ها میان و 300ملیون سهم رو با سه برابر قیمت تابلو می خرند
خیلی ساده ای .اگه این طوری بود همون موقع که جلوی بورس تو پرچم از سال جها اقتصادی مایه گذاشته بودید باید تمام مشکلات حل میشد .بابا جون شما اعتصام و خواجه علی و دار ودستشون رو خیلی .... فرض کردی که میخوای با این دو کلمه قال قضیه رو بکنی !!!!
فقط صبر لازمه!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)