سیگنال 50 درصدی
سیگنال 50 درصدی
آقای اعتصام خدا ازت نگذره و به آه سوزناک سهامدارن جزء صدرا دود و خاکستر بشی
ما به دروغ های تو اعتماد کردیم آنوقتی که در حدود چهارصد تومن گفتی صدرا بیشتر از اینها می ارزه!!!!
باسلام:
دوستان عزیز : همانطوریکه به برخی دوستان جهت شرکت در جلسه پیام کوتاه ارسال نموده ام ، امروز ساعت 14:00 در سازمان بورس با جناب فهیمی کارشناس حقوقی بورس یک جلسه داریم و هرچند که شاید باعث تاخیر برای رفتن به جمکران شود ولی انشاالله اگر عمری باقی باشد و در صورت امکان پس از جلسه خواهیم رفت .و من الله توفیق .
با امروز 15 روز کاری میشه که بیش از 98 میلیون سهم از سهامداران جز به ثمن بخس خریداری شده
به نظر شما این افراد الان بتونن با نیرنگ و حسابسازی و اجبار این سهام را از دست سهامداران جز
که شاید تنها پس انداز زندگی شان بوده است و تو این تورم و گرانی و با هزار مشقت آنرا با هزاران امید در
بورس جامعه اسلامی که همه از دین و اسلام و معنویت و ارزشهای اسلامی صحبت می کنند و با اعتماد
با مسئولین خریداری نموده اند ، در بیآورند، خوب بعدش میخوان با آن چیکار کنند؟
این این حق الناس نیست؟ و آیا این مال را میتوان با اسودگی بخورند؟
و آیا این مال به آنها وفا خواهد کرد؟و در راستای نیات آنها عمل خواهد نمود؟
پس حکایت این آیه چه میشود؟ آیا ابن ایات فقط برای عوام است و از آن مسئولین نیست؟
وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ و هر کس به وزن ذره ای بدی کرده باشد آن را می بيند
بالاخره ما نیز نتونیم نتیجه آنرا ببینیم انشااله آیندگان نتیجه آنرا خواهند دید
چرا که این قصه قرنهاست که داره تکرار میشه ولی امان از درس عبرت
فکر میکنیم با سانسور تاریخ میتوانیم همه چیز را کتمان کنیم......
باسلام:
دوست عزیز دیروز 91/10/19 از ساعت 14:00 تا 18:00 بمدت چهار ساعت با جناب فهیمی معاون حقوقی سازمان بورس به بحث نشستیم و بنده خواسته خودمان را در چند جمله به شرح زیر بیان کردم : جناب فهیمی بنده و دیگر دوستان بارها با مدیران ارشد سازمان بورس و قرارگاه و صدرا به جلسه و گفتگو پرداخته ایم و حداقل هفت تن از ارشدترین مدیران بورس از نظرات و خواسته های ما با خبر هستند و اکنون امروز با شما و با توجه به مسئولیت شما که معاون حقوقی بورس می باشید برای تنها یک موضوع خدمتتان رسیده ایم .که آنهم شکایت شما از صدرا و شکایت ما برروی پرونده تشکیل شده شما در دادگاه از سوی ما می باشد و ایشان ابتدا فرمودند : پس من آخرین فردی هستم که با آن جلسه دارید ؟ بنده هم پاسخ دادم بله به شرط آنکه شما آنگونه که شایسته است عمل نمایید و نه آنگونه که حتی در تاکسی ها از بی اعتمادی از شما و قرارگاه سخن به میان می آید و شاید آبروی شما و قرارگاه در گرو عمل شما باشد.سپس ایشان مطالبی فرمودند که رئوس مطالب به شرح زیر است .
1-معیار بورس برای طرح شکایت کاهش قیمت سهم نیست .
2- بورس هیچ پرونده ای را به دادگاه نبرده و نمی برد که بر اساس پیش بینی های لازم پیش نرفته باشد و ما بازنده شده باشیم .
3- اصل بر صداقت است . و همکاران ما حداقل روزی یک شکایت دستکاری در قیمت دریافت می کنند ولی همه آنها به شکایت ختم نمی شود .
4-شکایت از صدرا پرونده اش از زمان سهامدار بودن بانک ملی باز است و چون کارها و پرونده های ما از روی صداقت و کارشناسی بوده است ، مقام قضایی هم برای ما حساب ویژه و احترام قائل است .و اگر ما خواسته باشیم هر شکایتی را به دادگاه ببریم یک مجتمع قضایی کامل برای رسیدگی به آن جرائم لازم است .
5- در جلسات مختلفی که ما (بورس)با بانک ملی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که بانک ملی قادر به اداره صدرا نیست و آنها نیز پذیرفتند و سهم با ضرر بسیار سنگین واگذار شد .
6-پرونده صدرا از سال 86 مفتوح شده است و چندین گزارش از حسابرسان شرکت گرفته ایم و هیچگاه نیت مجرمانه برای ما روشن نشده است و پنهان کاری و پاک کردن آثار تخلف موجود نبوده است . ولی این به معنی نبودن تخلف نیست و تنبیه کیفری معنی تنبیه مادی نمی دهد .
7-زمانی پرونده را به دادگاه می بریم که همه آثار مجرمانه محقق شده باشد .
8- شرح اقدامات شرکت ، مورد قبول بورس از شرکت گرفته شده است . صرف نظر از مدیریت ، عده ای روی سهم کار می کنند که سفارش چینی بوده است و اظهار نظر و دلایل آنها را شنیده ایم و هنوز قانع نشده ایم و اگر قانع نشویم پرونده به دادگاه می رود .
9-حساسیت بازار سرمایه از جهت خارج شدن پول از جیب اتفاق نیافتاده است .(یعنی برای بورس فرقی نمی کند که مالکیت سهام از حقیقی به حقوقی یا برعکس اتفاق بیافتد)و از نظر حمایتی هم سهامدار عمده و هم جزء مورد حمایت بورس است و سهامدار عمده ارجحیتهایی دارد که البته مجرم بودن یا نبودن معامله گران برای بورس از روی وظیفه و قوانین بورس است و نه تغییر مالکیت .در واقع زیان ما مبنای تصمیم گیری ایشان نیست .اگر نظر بنده را در این مورد بخواهید باید خدمتتان عرض کنم : اگر هر کسی بتواند قوانین را بخوبی دور بزند و هر نوع مالی را برای خودش بدست آورد که در آنمورد قانونی بر علیه عمل او نباشد ! عمل او جرم نیست و طبق قانون آن مال حرام از نظر قانون حلال است .
جناب فهیمی فرمودند: از نظر ایشان زمانیکه صدرا از فهرست بورس خارج شد ، در واقع فرایند حقوقی که منجر به احقاق حق سهامداران است ، آغاز شده است ! پس پرونده باز است و از این جنبه پرونده را به دادگاه می بریم.
11- برای روشن شدن نیت مجرمانه از صدرا خواسته ایم سهم را صد تومان خریداری کند و صدرا با وجود عدم نقدینگی ، قبول خرید صد تومانی کرده است .
12- در اولویت بندی به این نتیجه رسیده ایم که نقد شوندگی اولویت اول را دارد .
13- ما(بورس) هنوز به این نتیجه نرسیده ایم که جرم اتفاق افتاده است و صدرا همه گونه همکاری کرده است .
14- بورس اگر هم شکایت کند ، بعنوان شاکی غیر ذی نفع در دادگاه حاضر خواهد شد و کنار شاکی نمی نشیند ، چون شاکی حقیقی با گرفتن حق خودش اعلام رضایت می کند .ولی ما حامی شما و شرکت و سهامدار عمده هستیم .
پس از پایان صحبتهای جناب فهیمی و دیگر دوستان که هر کدام با زبان خود شرحی از صدرا و ظلمی که بر آنها رفته است را بیان نمودند و در پایان بنده از جناب فهیمی دو در خواست نمودم که اولی را پاسخ دادند ما وکیل شما نیستیم پس پاسخی هم نمی دهم و در مورد اینکه بنده عرض کردم که صدرا و مدیران و قانون گذاشته شده برای خرید، همه دال بر این است که بعد از عید دیگر اقایان پاسخ گوی ما نیستند و آنها خودشان را مجاز به سوارشدن اسب ما میدانند و مای پیاده اگر نفروشیم هم چیزی دستمان را نمی گیرد (بماند که شرعا .......... هستند)، ایشان فرمودند : غیر ممکن است و ما حتی با یک سهامدار و یک سهم هم تا آخر هستیم ولی اینکه سهم را بیست تومان بخرند و شما بگویی دو هزار تومان ما کاری نداریم ! ولی حامی شما تا آخر برای سهامداری و احقاق حق شما هستیم .
بنده از ایشان خواهش کردم با توجه به اطلاعات ایشان و اینکه ممکن است برخی اطلاعات به دلیل محرمانه بودن یا امنیتی به ما داده نشده باشد و همان اطلاعات مبنای تصمیم گیری ارزش سهم باشد ! لطفا ما را در نگهداری و یا فروش سهم راهنمایی بفرمایید : ایشان فرمودند : البته برخی اطلاعات محرمانه ای وجود دارد و ما {بورس و شخص مالمیر- از نظر بنده (حمید)جناب مالمیر ولی ایشان (جناب فهیمی)فرمودند: مالمیر} این اطلاعات را قول داده ایم پیش خودمان محفظ باشد .و بعد از اینکه بنده دوباره اصرار کردم بنده بعنوان ملت شهید پرور از شما راهنمایی می خواهم : ایشان فرمودند : صدرا رو به رشد است و اگر کسی صبر کند ، قانونا نباید ضرر کند .
در پایان عرایض بنده از اینکه حتی رئوس مطالب به این اندازه طولانی شد ! از همه شما پوزش می طلبم و فقط نظر شخصی خودم را بیان می نمایم و دوباره عرض می کنم که سود و زیان شما برای شماست ، پس خودتان تصمیم بگیرید و اما نظر بنده : صدرا همان سهمی ده دلار است و اگر الان ، در حال معامله صد تومانی است به این دلیل است که شما می خواهید صد تومان بفروشید و همانطور که در محضر الهی جرم مظلوم سنگین تر از جرم ظالم است . جرم شما(شما نوعی) هم سنگین تر از جرم قرارگاه است . لطفا بنده را بخاطر این اظهار نظر شخصی ببخشید .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2013/01/09 در ساعت 11:54
باسلام:
دوست عزیز دیروز 91/10/19 از ساعت 14:00 تا 18:00 بمدت چهار ساعت با جناب فهیمی معاون حقوقی سازمان بورس به بحث نشستیم و بنده خواسته خودمان را در چند جمله به شرح زیر بیان کردم : جناب فهیمی بنده و دیگر دوستان بارها با مدیران ارشد سازمان بورس و قرارگاه و صدرا به جلسه و گفتگو پرداخته ایم و حداقل هفت تن از ارشدترین مدیران بورس از نظرات و خواسته های ما با خبر هستند و اکنون امروز با شما و با توجه به مسئولیت شما که معاون حقوقی بورس می باشید برای تنها یک موضوع خدمتتان رسیده ایم .که آنهم شکایت شما از صدرا و شکایت ما برروی پرونده تشکیل شده شما در دادگاه از سوی ما می باشد و ایشان ابتدا فرمودند : پس من آخرین فردی هستم که با آن جلسه دارید ؟ بنده هم پاسخ دادم بله به شرط آنکه شما آنگونه که شایسته است عمل نمایید و نه آنگونه که حتی در تاکسی ها از بی اعتمادی از شما و قرارگاه سخن به میان می آید و شاید آبروی شما و قرارگاه در گرو عمل شما باشد.سپس ایشان مطالبی فرمودند که رئوس مطالب به شرح زیر است .
1-معیار بورس برای طرح شکایت کاهش قیمت سهم نیست .
2- بورس هیچ پرونده ای را به دادگاه نبرده و نمی برد که پیش بینی های لازم پیش نرفته باشد و ما بازنده شده باشیم .
3- اصل بر صداقت است . و همکاران ما حداقل روزی یک شکایت دستکاری در قیمت دریافت می کنند ولی همه آنها به شکایت ختم نمی شود .
4-شکایت از صدرا پرونده اش از زمان سهامدار بودن بانک ملی باز است و چون کارها و پرونده های ما از روی صداقت و کارشناسی بوده است ، مقام قضایی هم برای ما حساب ویژه و احترام قائل است .و اگر ما خواسته باشیم هر شکایتی را به دادگاه ببریم یک مجتمع قضایی کامل برای رسیدگی به آن جرائم لازم است .
5- در جلسات مختلفی که ما (بورس)با بانک ملی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که بانک ملی قادر به اداره صدرا نیست و آنها نیز پذیرفتند و سهم با ضرر بسیار سنگین واگذار شد .
6-پرونده صدرا از سال 86 مفتوح شده است و چندین گزارش از حسابرسان شرکت گرفته ایم و هیچگاه نیت مجرمانه برای ما روشن نشده است و پنهان کاری و پاک کردن آثار تخلف موجود نبوده است . ولی این به معنی نبودن تخلف نیست و تنبیه کیفری معنی تنبیه مادی نمی دهد .
7-زمانی پرونده را به دادگاه می بریم که همه آثار مجرمانه محقق شده باشد .
8- شرح اقدامات شرکت ، مورد قبول بورس از شرکت گرفته شده است . صرف نظر از مدیریت ، عده ای روی سهم کار می کنند که سفارش چینی بوده است و اظهار نظر و دلایل آنها را شنیده ایم و هنوز قانع نشده ایم و اگر قانع نشویم پرونده به دادگاه می رود .
9-حساسیت بازار سرمایه از جهت خارج شدن پول از جیب اتفاق نیافتاده است .(یعنی برای بورس فرقی نمی کند که مالکیت سهام از حقیقی به حقوقی یا برعکس اتفاق بیافتد)و از نظر حمایتی هم سهامدار عمده و هم جزء مورد حمایت بورس است و سهامدار عمده ارجحیتهایی دارد که البته مجرم بودن یا نبودن معامله گران برای بورس از روی وظیفه و قوانین بورس است و نه تغییر مالکیت .در واقع زیان ما مبنای تصمیم گیری ایشان نیست .اگر نظر بنده را در این مورد بخواهید باید خدمتتان عرض کنم : اگر هر کسی بتواند قوانین را بخوبی دور بزند و هر نوع مالی را برای خودش بدست آورد که در آنمورد قانونی بر علیه عمل او نباشد ! عمل او جرم نیست و طبق قانون آن مال حرام از نظر قانون حلال است .
جناب فهیمی فرمودند: از نظر ایشان زمانیکه صدرا از فهرست بورس خارج شد ، در واقع فرایند حقوقی که منجر به احقاق حق سهامداران است ، آغاز شده است ! پس پرونده باز است و از این جنبه پرونده را به دادگاه می بریم.
11- برای روشن شدن نیت مجرمانه از صدرا خواسته ایم سهم را صد تومان خریداری کند و صدرا با وجود عدم نقدینگی ، قبول خرید صد تومانی کرده است .
12- در اولویت بندی به این نتیجه رسیده ایم که نقد شوندگی اولویت اول را دارد .
13- ما(بورس) هنوز به این نتیجه نرسیده ایم که جرم اتفاق افتاده است و صدرا همه گونه همکاری کرده است .
14- بورس اگر هم شکایت کند ، بعنوان شاکی غیر ذی نفع در دادگاه حاضر خواهد شد و کنار شاکی نمی نشیند ، چون شاکی حقیقی با گرفتن حق خودش اعلام رضایت می کند .ولی ما حامی شما و شرکت و سهامدار عمده هستیم .
پس از پایان صحبتهای جناب فهیمی و دیگر دوستان که هر کدام با زبان خود شرحی از صدرا و ظلمی که بر آنها رفته است و در پایان بنده از جناب فهیمی دو در خواست نمودم که اولی را پاسخ دادند ما وکیل شما نیستیم پس پاسخی هم نمی دهم و در مورد اینکه بنده عرض کردم که صدرا و مدیران و قانون گذاشته شده برای خرید همه دال بر این است که بعد از عید دیگرا ن پاسخ گوی ما نیستند و آنها خودشان را مجاز به سوارشدن اسب ما میدانند و مای پیاده اگر نفروشیم هم چیزی دستمان را نمی گیرد ، ایشان فرمودند : غیر ممکن است و ما حتی با یک سهامدار و یک سهم هم تا آخر هستیم ولی اینکه سهم را بیست تومان بخرند و شما بگویی دو هزار تومان ما کاری نداریم ! ولی حامی شما تا آخر برای سهامداری و احقاق حق شما هستیم .
بنده از ایشان خواهش کردم با توجه به اطلاعات ایشان و اینکه ممکن است برخی اطلاعات به دلیل محرمانه بودن یا امنیتی به ما داده نشده باشد و همان اطلاعات مبنای تصمیم گیری باشد ، لطفا ما را در نگهداری و یا فروش سهم راهنمایی بفرمایید : ایشان فرمودند : البته برخی اطلاعات محرمانه ای وجود دارد و ما {بورس و شخص مالمیر- از نظر بنده (حمید)جناب مالمیر ولی ایشان (جناب فهیمی)فرمودند: مالمیر} این اطلاعات را قول داده ایم پیش خودمان محفظ باشد .و بعد از اینکه بنده دوباره اصرار کردم بنده بعنوان ملت شهید پرور از شما راهنمایی می خواهم : ایشان فرمودند : صدرا رو به رشد است و اگر کسی صبر کند ، قانونا نباید ضرر کند .
در پایان عرایض بنده از اینکه حتی رئوس مطالب به این اندازه طولانی شد ! از همه شما پوزش می طلبم و فقط نظر شخصی خودم را بیان می نمایم و دوباره عرض می کنم که سود و زیان شما برای شماست ، پس خودتان تصمیم بگیرید و اما نظر بنده : صدرا همان سهمی ده دلار است و اگر الان ، در حال معامله صد تومانی است به این دلیل است که شما می خواهید صد تومان بفروشید و همانطور که در محضر الهی جرم مظلوم سنگین تر از جرم ظالم است . جرم شما(شما نوعی) هم سنگین تر از جرم قرارگاه است . لطفا بنده را بخاطر این اظهار نظر شخصی ببخشید .و من الله توفیق .
نوشته اصلی توسط komiser
باسلام:
دوستان عزیز صد میلیون سهم رفت بحساب قرارگاه .و من الله توفیق .
معاملات صدرا میلیون سهم
91/09/29 4.97
91/10/02 8.1
91/10/03 9.464
91/10/04 9.91
91/10/05 8.46
91/10/06 7.99
91/10/09 7.161
91/10/10 5.83
91/10/11 6.51
91/10/12 5.86
91/10/13 5.66
91/10/17 4.92
91/10/18 4.93
91/10/19 4.7
91/10/20 4.7
جمع 99.165
نقل از سرمایه گذار 67 تالار بورس
با سلام, با اطلاعاتی که هم اکنون به بنده رسیده, تعداد کدهای قدیمی از 27000 کد به تعداد تقریبی 4700 کد تقلیل پیدا کرده است. که این رقم با توجه به حجم شناوری باقیمانده خیلی عجیب به نظر می رسد, چرا که حدودآ 20% حجم شناوی یعنی تعداد کمتر از 100 میلیون تاامروز معامله گردیده و 80% باقیمانده حجم شناوری, یعنی تعداد 400 میلیون دیگر فقط در انحصار این 4700 کد باقیمانده می باشد. تا آخر بهمن احتمال می رود که 2000 کد دیگر با فروش تقریبی 100 میلیون سهم از این تعداد کاسته شود. بنابراین پیش بینی می شود که مراسم اولیه خفت گیری کمی زودتر از موعد مقرر و قبل از پایان سال برگزار گردد.:-d
سلام.خسته نباشی حمید اقا.منو یاد "داستان وجدان بیدار" میندازی.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)