باسلام:
دوستان عزیز پیغام ناظر بازار برای بسته شدن نماد خصدرا .و من الله توفیق .
توقف نماد معاملاتي شركت صنعتي دريائي ايران در نماد خصدرا1 92/1/27 09:49
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنعتي دريائي ايران (خصدرا1)، جهت برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده در روز شنبه مورخ 31/01/1392، در پايان معاملات امروز سه شنبه مورخ 27/01/1392 متوقف مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران
درود
مجمع فوق العاده صدرا پایان یافت
سه نفر از اعضای هیات مدیره استعفا دادند (نمایندگان شرکتهای شهریار مهستان،مهر اقتصاد و مهد امید آرین)
همچنین سه نمایده از شرکتهای پترو گوهر،پترو پایدار و پترو تدبیر،به عنوان جانشین آنها معرفی شدند
در ضمن شرکت پترو تدبیر با حدود 12% مالکیت به جمع سهامداران بالای 1% اضافه شده و سهام شرکتهای شهریار مهستان و مهد امید را خریداری نمده است
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
دوستان بنده نتوانستم از مشهد برای مجمع بیام.
کسی لطف می کنه سهامداران حقوقی جدید را همراه با درصد سهامشون بنویسه
ضمنا در تالار همسایه می گویند اعتصام خبر از حمایت مجدد در صد تومن داده آیا واقعیت دارد؟
باسلام:
دوست عزیز همانطور که دوستمان فرمودند: 1- سه نفر از اعضای هیئت مدیره عوض شد. 2- ضمنا خرید صد تومانی را هم مهندس اعتصام فرمودند : که نگرانی ندارد و حجم از هر کد ده هزارتایی را هم بر خواهند داشت 3- همچنین چند قرار داد جدید هم بسته اند 4- اسناد هنوز درست نشده است 5- ساختمان شرکت و برخی دارایی ها را خواهند فروخت تا مشکلات را حل نمایند 6-تعداد فاذر صدرا 21 میلیون سهم .............. و من الله توفیق .
کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران(خصدرا1)، پس از برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 5 درصد، امروز دوشنبه مورخ 02/02/1392 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
با سلام_امیدوارم بازار هر چه زودتر از سد صدرای 100 تومانی بگذرد.
عدد صد تومان حیثیتی است. دوست من به این راحتی نمی گذارند قیمت صدرا از این عدد عبور کند.
چه کف قیمتی را برای صدرا متصورید و از نظر تکنیکال روند نزولی در چه نقطه ای و با چه شرایطی شکسته می شود؟
گذشته درگذشته
کف قیمتی صدرا ۷۰ است و با شکست عدد صد به راحتی قابلیت رشد تا ۱۴۰ را دارد. بعد از تثبیت ۱۴۰ سهم مقاومتهای نزدیک به هم دارد که در زمان خودش بحث خواهد شد. سهم حتی با رد کردن ۱۴۰ وارد روند صعودی بلند مدت نمی شود.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)