باسلام:
دوستان عزیز اخبار خوشی از صدرا در راه است و انشاالله امسال مجمع خوبی برگذار خواهد شد. البته با گفتن اخبار خوش ! شاید آن اخبار را از سکه بیندازد .به همین دلیل منتظر مجمع صدرا باشید.و من الله توفیق .
بابا بی خیال حمید خان, خبر خوشت کجا بود؟ لابد خبرت اینه که به اعتصام زنگ زدی و اون هم بهت گفته حمید جون فردا هم بیا پیشم یه چاهی قندپهلو با همدیگه بنوشیم و راجع صدرای 10 دلاری تو گپی بزنیم شما که خبرهای خوشت همش این مدلیه دیگه و الا خبر واقعی را الانه کسی داره که امروز توی تالار حافظ سهم صدرا را داشت 300 تومان از سهامدارها وکالتی میخرید نه شما, آخه عزیز من تا کی میخوای از این چاخانات دست بکشی؟ گوگولی جان 4]باسلام:
دوستان عزیز اخبار خوشی از صدرا در راه است و انشاالله امسال مجمع خوبی برگذار خواهد شد. البته با گفتن اخبار خوش ! شاید آن اخبار را از سکه بیندازد .به همین دلیل منتظر مجمع صدرا باشید.و من الله توفیق .[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
ویرایش توسط سهامدار 67 : 2013/06/29 در ساعت 20:51
شایعات صدرا تکذیب شد-
---مدیرعامل شرکت صدرا شایعات بازار در مورد سود حاصل از فروش یکی از ساختمان های این شرکت را تکذیب کرد. به گزارش خبرنگار بورس 24،طی روزهای اخیر شایعاتی در بازار مطرح شده بود مبنی بر این که این شرکت موفق شده تا ساختمانی را که از نظر ارزش 2000 میلیارد تومان بوده است، در دعوی دادگاه با یکی از دستگاه های دولتی باز پس گرفته و گفته می شد در صورت صحت این خبر نزدیک به 2 هزار تومان سود به هر سهم این شرکت تجهیزاتی حاضر در بازار پایه فرابورس خواهد رسید. اما مهدی اعتصام مدیرعامل شرکت صدرا ضمن رد این شایعه و در گفت و گویی با خبرنگار بورس 24 تاکید کرد: این اخبار کاملا شایعه است و صدرا تا به امروز نه ساختمانی را پس گرفته و نه ساختمانی را فروخته و نه ساختمانی را از دست داده است. وی در مورد موضوع شایعه حکم دادگاه به نفع صدرا نیز گفت:البته پرونده ای در این خصوص در دادگاه مطرح است و نزدیک به 4 سال است که در این خصوص پرونده ای در دادگاه تشکیل شده، اما تا به امروز حکمی برای آن صادر نشده است و خبری در مورد تصمیم دادگاه و رای آن نداریم. مدیرعامل صدرا تاکید کرد : سهامداران مطمئن باشند اگر در این مورد و یا هر مورد دیگری اتفاقی افتاده و تغییر و یا تصمیمی اتخاذ شود، سریعا اطلاعات آن را به بازار ارائه کرده و شفاف سازی می کنیم.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
باسلام:
دوستان عزیز صدرا امروز ده درصدی می خورد .و من الله توفیق .
با سلام و احترام
جناب hamid672003
از اینکه دنبال حقوق از دست زفته سهامداران صدرا هستید و اطلاع رسانی میکنید کمال تشکر را دارم
بنده حدود چهارصد هزار سهم صدرا به قیمت 220 تومن داشتم که متاسفانه به دلیل مشکلات مالی همشونو فزوختم
وحدود 20 هزارتا به امید صدرای 10 دلاری نگه داشتم
ممنون میشم اگه اخبار موثق و خوبی از سهم دارید برای بنده ایمیل بفرمایید
با تشکر و احترام