باسلام:
دوستان عزیز با عرض پوزش از همه شما بنده تا امروز فکر می کردم از صدرا خیلی می دونم و تقریبا تمام داراییهای صدرا را می شناسم ولی امروز فهمیدم که صدرا 470 تا 480 شرکت زیر گروه دارد و این یعنی ده برابر داراییهایی که بنده می شناختم . نمی دانم چه بگویم .ولی می دانم چنین داراییهای واقعا ارزش بالایی دارد! که از محاسبه چندین حسابدار هم خارج است .وشاید همین داراییها است که سهامدار عمده را وادار به چنین رفتاری کرده است تا سهام مارا از چنگمان خارج نماید .
حرفهای زیادی برای گفتن دارم ولی باید خدمتتان عرض کنم واقعا نمی دانم چطور این مطالب را خدمتتان عرض نمایم .
فقط بگویم :
1-مهندس اعتصام رفتنی است.
2- جزیره صدرا بقدری با ارزش است که یک خانه صد متری در ولیعصر تهران با یک خانه صد متری در بوشهر برابری می کند و قیمت آن خانه در جزیره صدرا چندین برابر است .
3- یک پروژه خانه سازی در جزیره صدرا هم در حال شکل گیری است.
4-بنده امروز نقشه پیش طراحی جزیره صدرا را دیدم . انسان در حیرت می ماند .
5- کشتی افراماکس به نماینده ونزوئلا تحویل شده است .و در حال سوختگیری می باشد .
6-انشاالله در مجمع یک فیلم پخش خواهد شد از کارهای انجام شده و تحویل کشتی افراماکس و سکو سازی و از آب بیرون کشیدن جکت و تعمیر آن .
7- در مورد زیان اعلامی = زیان انباشته 900 میلیارد تومانی ! یعنی برای هر سهم 600 تومان زیان ! هنوز هم به زیان 1200 میلیارد تومانی ای که قبلا گفتم نرسیده ایم و در این باره اصلا نگران نباشید .
8-هیئت مدیره جدید می خواهد تمام موارد زیان را شفاف سازی و سپس اقدامات خودش را بیان نماید .در واقع هر آنچه که پنهان شده بود را آشکار نماید .
9- .....................
باقی مطالب برای بعدا
و من الله توفیق .