صدرا به فرابورس اعتراض كرد
http://tnews.ir/%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2/672516757630.html#صدرا-به-فرابورس-اعتراض-کرد2
صدرا به فرابورس اعتراض كرد
http://tnews.ir/%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2/672516757630.html#صدرا-به-فرابورس-اعتراض-کرد2
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
باسلام:
دوستان عزیز هرگز ناراحت صدرا نباشید ! به چند دلیل !
1- سهامدار عمده جدید حتی یک سهم از خصدرا ندارد و برای شروع بازی باید ورود طوفانی در صدرا داشته باشد .
2- همین الان هم فروشنده ای وجود ندارد که هیچ ، همه سهامداران قدیمی خریدار هستند .
3- شنیدها حکایت از باز گشایی در چند روز آینده را دارد .
4- بزودی صدرا باید فاصله ایجاد شده با تجهیزاتی ها را پر نماید .
5-گرفتن مجوز خرید عمده صدرا از بورس جو بسیار عالی ای برای صدرا ایجاد می نماید .
6-تمامی تجهیزاتیها در اول راه رشد هستند و صدرا در اول صف و سپس فاذر و ...............
7- در اخبار رسیده فقط رشد قیمت متصور است و حتی در جا زدن نیز وجود نخواهد داشت .
8- توصیه بنده ماندن و گرفتن مزد صبر است .و من الله توفیق .
من یه رفیق میشناسم خودش تو شرکت بود..میگفت صدرا همچنان رو پاست.اما خودتون میدونید که اصلا خرید و فروش تو این بازار نه تکنیکاله نه تاکتیکال.فقط "راند"یکال !
خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...
بازگشايي نماد معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران درنماد خصدرا1
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنعتي دريايي ايران (خصدرا1)، پس از ارائه اطلاعات شفاف سازي، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 5 درصد، امروز چهارشنبه مورخ 1392/06/06 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
باسلام:
دوستان عزیز این پست بخاطر اینست که همه بدانید بنده هنوز هستم و تا آخر هم خواهم ایستاد .سهام خصدرا خود را از دست ندهید .و من الله توفیق .
دم کسایی که امروز صف خرید خصدرا رو جمع کردن گرم روی 230 تومن
هم چنان روی خط اضافه کردن خصدرا هستیم در این شرایط بل بشوی سیاسی
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)