به نظرمن صدراکف نداره که نداره همه تحلیلهاش فیلدمیشه
به نظرمن صدراکف نداره که نداره همه تحلیلهاش فیلدمیشه
فرهاد عزیزم
شما بزرگی و بزرگوار
اول از حضورت عذرخواهی مجدد میکنم که پست شما رو تو تاپیک پانی جان ندیده بودم و اظهار نظر کردم ،
و بعد عرض میکنم خدمتتون ،که حق کاملا با شماست ،این که توقع داشته باشیم اساتید یا دوستان ما همونطور که در روزهای خوش بازار با ما بودند در روزهای سخت هم با ما باشند(جتی واقعا اگه اونها هم کاری از دستشون برنیاد) کاملا منطقی و قابل درک هست.
بنده از مدتها قبل ارادت داشتم خدمتتون و امشب خیلی بیشتر شد
نوشته شده توسط خبرنگار
یکشنبه, ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۲۲:۴۸
صنعتی دریایی ایران
از آنجا که شرکت صنعتی دریایی ایران موفق به پوشش کامل عایدی سال مالی 89 خود شده و تنها به دلیل اینکه عایدی سال مالی جاری خود را با تعدیل مثبت همراه نکرده با صف فروش و سیر نزولی با شیب تند همراه شده است اما گفته می شود این شرکت از محل قرار دادهای جدیدی که منعقد کرده با تعدیل مثبت عایدی در سال مالی 90 خود همراه شده که بزودی و در گزارش 3 ماهه خود میزان این تعدیل را به بازار سرمایه منعکس خواهد کرد
www.mahak-charity.org
شانا _ گروه نفت: مجری فازهای 17 و 18 پارس جنوبی در شرکت نفت و گاز پارس گفت: از آغاز عملیات اجرایی فازهای 17 و 18 پارس جنوبی تاکنون، بیش از 11 میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه منجر به فوت داشته که در مقایسه با آمار جهانی غرورآفرین است.
سپهر سپهری در گفت و گو با خبرنگار شانا افزود: با توجه به آمار مجامع و سازمان های معتبر بین المللی نظیر ilo (اداره کار بین المللی _ژنو ) در سال 1994 میلادی میانگین تلفات ناشی از کارهای صنعتنی برای کار 100 هزار نفر کارگر (حدود 193 میلیون نفر _ ساعت کار) در جهان 14 نفر، در کشورهای آمریکا، استرالیا و ونزوئلا 8 نفر و در کشور فنلاند 3.2 نفر بوده است.
به گزارش شانا، بخش خطوط لوله این فازها که مشتمل بر انجام عملیات مهندسی و خرید لوله هاست، به حدود 70 درصد پیشرفت رسیده و بخش تاسیسات خشکی این طرح بزرگ گازی نیز، از پیشرفت 58 درصدی برخوردار است.
وزارت نفت، تولید زودهنگام دو پروژه در دست ساخت فازهای 15 و 16 و نیز 17 و 18 را در اولویت مراحل توسعه میدان مشترک پارس جنوبی قرار داده است.
گزارش پیشرفت مراحل مختلف اجرای عملیات از سوی پیمانکاران ایرانی نشان می دهد که با راه اندازی بخش خشکی و دریایی فازهای 17 و 18 در سال آینده، تولید اولیه و بهره برداری از این پروژه ملی آغاز خواهد شد.
فازهای 17 و 18 در نزدیک ترین نقطه مرز دریایی ایران با کشور قطر در میدان مشترک پارس جنوبی قرار گرفته و شرکت نفت و گاز پارس، شتاب دهی به عملیات بهره برداری از این فازها را در دستور کار نخست توسعه این میدان تعریف کرده است.
مراحل خرید و تامین کالای این فازها نیز، با ورود دو کشتی حامل تجهیزات اساسی در دو روز گذشته به بندر عسلویه، از پیشرفتی مطلوب برخوردار است.