يادمه بعضي از دوستان ميگفتند كه قيمت تابلو رو به خاطر اينكه بالا بفروشند مي برند بالا
خوب حالا كه قرار نيست به جناب چوبدار بفروشند قيمت تابلو رو هم نمي برند بالا
به نظر شما غير از اينه؟
يادمه بعضي از دوستان ميگفتند كه قيمت تابلو رو به خاطر اينكه بالا بفروشند مي برند بالا
خوب حالا كه قرار نيست به جناب چوبدار بفروشند قيمت تابلو رو هم نمي برند بالا
به نظر شما غير از اينه؟
باسلام:
دوست عزیز از بدیهیات سخن می فرمایید ! اما بنده دوست دارم قبل از اینکه خاک کوزه گران بشوم ! یو یو بازی کنم تا تماشای کسی که یو یو بازی می کند .ومن الله توفیق .
نوشته اصلی توسط رضا
باسلام:
دوستان عزیز فعلا تا بیست مهر قرار است جناب چوبدار در مسند صدرا باقی بماند .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز همانطور که قبلا گفته بودم به دلایل مختلف قرارگاه در حال بررسی شرایط بوجود آمده برای شرکت است . از جمله آن شرایط می توان از اخراج کارکان شرکت و خریداران و یا خواهان جدید برای صدرا است . و به همین منظور پستهای قبلی را جهت اطلاع رسانی نوشته ام . در نهایت آخرین تصمیم گیری بودن جناب چوبدار در مسند صدرا تا بیست مهر است .و تا آنزمان برای حل مشکلات صدرا تصمیم گیری بنمایند .در هر صورت جناب عبدالهی فرمانده محترم قرارگاه چند بار تاکید فرمودند : صدرا نگرانی ندارد و هرآنچه که از دستمان براید انجام خواهیم داد و در گذشته هم کارهای زیادی برای این شرکت انجام داده ایم .ومن الله توفیق .
دوستان میخوام صدرا بخرم میشه راهنماییم کنید؟
به نظرتون بذارن هر جا صف فروشش ریخت بخرم؟قبل از مجمع 20 ام؟یا بذارم بعد از مجمع بخرم؟یعنی بعد از مجمع پایین ترم میاد؟یا این فروش ترس از رفتن به مجمع و هیجانیه؟لطفا جواب سوالمو بدید.
میخوام یه تعدادی بخرم بندازم یه گوشه به دید1 ساله 2 ساله باشه شاید آبادمون کرد.
ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
سلام آقا حميد
در تاپيك همسايه بحث افزايش سرمايه هست
آيا همچين چيزي در مورد صدرا در حال حاضر به گوش ميرسه يا نه؟
به نظرتون كي اين صف فروش صدرا جمع ميشه ؟ و تا كجا مياد پايين
قبلا مگه چه كار مثبتي براي سهم انجام دادند كه حالا ميخوان تكرارش كنند؟
حمايت در 100 تومان؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون
ویرایش توسط sockot : 2013/10/01 در ساعت 13:55
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 14 مهمان ها)