باسلام:
دوستان عزیز از لطف شما و تماسهایی که با بنده می گیرید ، کمال تشکر را دارم ولی واقعا اخبار صدرا کمکی به کسی نمی کند ! واقعا برایم گفتن اخبار صدرا سخت است ! اجازه دهید فقط مختصری عرض کنم و همه با هم منتظر اخبار خوش آینده باشیم !
1-در مورد بودن یا نبودن جناب چوبدار : ایشان خودشان در صدرا حضور ندارند و تقریبا هر کس که در صدرا به نوعی قبلا مدیریتی داشته است را جهت مدیریت صدرا معرفی کرده اند ولی قرارگاه با هیچکدام موافقت ننموده است . هر چند که هنوز معامله فسخ نشده است ، اما امید چندانی به ماندن جناب چوبدار نیست و همچنان باید منتظر تصمیم جناب عبدالهی فرمانده محترم قرارگاه باشیم .
2- ظاهرا نامه ای از مقامات بالا مبنی بر ارزان فروشی صدرا صادر شده است با مضمون اینکه چرا با وجود قیمت 3700ريالی صدرا در تابلوی بورس ، قیمت مورد معامله هر سهم 1000ريال بوده است ! هرچند این موضوع بایستی محرمانه بوده باشد .اما نکته ای نیست که افراد نزدیک به صدرا و قرارگاه از آن بی خبر باشند .
3-اخبار خوبی هم هست که در حد حرف است . از جمله درخواست خرید صدرا توسط اشخاص دیگری چون جناب زنجانی و یا جناب انصاری . البته نظر بنده اینست که با وجود شکست معامله جناب چوبدار بعید به نظر می رسد که قرارگاه به این زودی بتواند تصمیم فروش مجدد گیرد ، مضاف بر آنکه این فروش جدید باید با نرخ بالاتری صورت پذیرد .
4- دوستان عزیز لطفا توجه داشته باشید که بنده بدون دخل یا تصرف اخبار صدرا ! آنها را به شما بازگو می نمایم . و هیچ توقعی جز دعای خیر ندارم . هر چند که دوست دارم تمام اخباری که به شما عرض می کنم خوش باشد ولی تقاضا دارم بنده را نسبت به اخبار بد عفو بفرمایید .و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز ، چقدر حرف بی پایه و اساس توی این تالار کفتمان بورس است و همه آن حرفها فقط در ذهن افراد است و از هیچ کجا تحقیق نکرده اند .
فروشنده بالای 3200ريال اکثرا بیمه ایران بوده است (بیش از 10 میلیون سهم) .بروید از بورس بپرسید .الان هم 30 میلیون سهم دارد و در مجمع 42 میلیون سهم داشته است .الباقی هم سهامداران خسته بوده اند .
حالم از این همه دروغ بهم می خوره ! نه از کسی می پرسید و نه تحقیقی می کنید ! فقط هر حرفی که به ذهنتان می رسد را می گویید . آقای اشتباه محض هم که واقعا سناریو نویس هستند . همه مطلبی می فرمایند . و خرید کمتر از پنجاه هزار سهم را یک میلیون و نیم می فرمایند ،در حالیکه با خود بنده تماس تلفنی داشته اند و همه چیز را به همین صورت بزرگنمایی می فرمایند . مگر از خدا نمی ترسید که برای مقداری پول بی ارزش این همه اراجیف می بافید.جناب اشتباه محض کل سرمایه شما قبل از آن زیان دو میلیاردی که در دو روز اخیر در تایپیک فاذر اعلام نموده اید فقط کمتر از پنج میلیون فاذر 550 تومانی بوده است و زمانیکه آن دو میلیارد تومان را از سرمایه شما کسر کنیم به چه عددی می رسیم .کاش قدری از خدا می ترسیدیم .ومن الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2013/10/09 در ساعت 00:22
[:-با سلام ودرود
از این که بی منت خبرهای مربوط به صدرا را در اختیار ما میگذاری واقعا ممنونیم
اول اینکه خوب این اقایی که اسم نبردی ما که متوجه نشدیم کیه؟
دوم مطلب مربوط به پست بالایی در مورد ارزان فروشی و قیمت روی تابلو که دقیق متوجه نشدم ممنون میشم واضح تر بفرمایید...
سپاس
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
باسلام:
دوست عزیز ضمن تشکر ،به نظر بنده نامه زمانی نگارش شده است که قیمت صدرا در پیک بوده است ! یعنی همان حدود 3700 ريال که بنده هم 3747ريال جهت حمایت خرید کردم !
در مورد آن آقایان هم بهتر است نام ایشان را در اینترنت جستجو نمایید .بی گمان به نتیجه خواهید رسید . بنده هم تا پیش از این فقط نام آنها را شنیده بودم و اطلاعاتم از همین جستجو در اینترنت است .بنده سعی می کنم مطالب اینترنتی را بازگو ننمایم.و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز فعلا در خصوص بودن یا نبودن جناب چوبدار تصمیمی اتخاذ نشده است.امروز 92/07/20 ساعت 9 صبح .و من الله توفیق .
اقایون سهم دیگه بر نمی گرده پایین بخریم؟
باسلام:
دوستان عزیز ، شخصی که قصد خرید 50 میلیون سهم صدرا را دارد ! با بنده تماس گرفته است و بنده هم همین مطالبی را که قبلا در مورد ارزشمندی صدرا گفته ام را به ایشان گفتم .ایشان فرمودند :انشاالله به جمع سهامداران حقیقی صدرا خواهند پیوست .ضمنا با شخصی که توانمندی خرید کل صدرا را دارد نیز یک سالی هست که تحت تاثیر صدرا است و جدیدا نشانه هایی از امکان ورودش بوجود آمده است و شاید ایشان مجاب شوند به خرید کل صدرا .اگر موفقیتی حاصل شد ! حتما همه شما را درجریان خواهم گذاشت .ضمنا درون شرکت هنوز هیچ خبری از رفتن یا ماندن جناب چوبدار نیست و شواهد دال بر کم کردند نیروهای دارد که با خود به صدرا آورده است .و من الله توفیق .
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 18 مهمان ها)